|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Postaw na siebie", czyli zrzućmy kilogramy aby znów cieszyć się życiem!
Ale hardkorowe te maxy
![]() ![]() Mąż przywiózł od babci chałwę i ptasie mleczko :banghead: A już dziś szukałam po szafkach czegoś dobrego, ale nic nie znalazłam. Ja chałwę uwielbiam :p Nie wiem czy przetrwa weekend ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja chałwy nie lubię, ptasiego też nie ![]()
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Już chyba gorzej nie bedzie, bo nie ma nic nowego do końca
![]() Ja mam w domu 800g chałwy ![]() ![]() Dziś też strasznie "byłam głodna na coś pysznego", jak to mówi moje dziecko, ale skończyło się na dwóch garściach orzechów.
#2104 |
Wtajemniczenie
|
U nas słodycze podzielone zostaną - chałwa jest moja, ptasie - męża
![]() Wzięłam przeciwbólowce i zmykam spać - miejsce po zębie boli, mam nadzieję że zasnę. Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2105 |
Zakorzenienie
|
Waga pokazała mi dziś 75,6
![]() ![]() Gianna, kupiłaś już tę wagę? Bo dzisiaj w nią zwątpiłam ![]()
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to w następnym tygodniu będzie większy spadek ![]() u mnie 86,9 czyli pół kilo mniej. Odpuszczam dziś ćwiczenia chyba, raz, że nie mam ochoty, ani siły, tyle co wróciliśmy z zakupów i pijemy kawę. dzień dziś taki senny, że ledwo na oczy patrzę ![]() Szkrabus znowu Cię nie ma ![]() Madzia odezwij się coś ![]() Gianna jak się czujesz dziś?
![]() |
#2107 |
Wtajemniczenie
|
Wyglądam jak chomik
![]() ![]() Waga też nie poprawiła humoru - 58,5 :banghead: Prawie kg nadwyżki ![]() ![]() ![]() Psotka wagi jeszcze nie kupilam, więc gdybys zmieniła zdanie co do jej działania to chętnie wysłucham ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2108 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Ja właśnie za bardzo jeszcze nie wiem, jak to u mnie działa, odchudzać się zaczęłam dopiero po drugim porodzie, a zanim mi wróciły normalne cykle to minęło z 10 miesięcy... W rezultacie mam za sobą chyba ze 4 czy 5, odkąd w miarę kontroluję wagę. Też się czułam ciężko i źle dzisiaj, ale nie myślałam, że aż tak
![]() Za to babeczki kawowo-chałwowe - obłędne ![]() ![]() No waga dzisiaj pokazała 25,5% tłuszczu, a w zeszłym tygodniu - przy wadze 74,2 - było 24,6% chyba. Więc jakoś sobie chyba nie poradziła tym razem ![]()
#2109 |
Wtajemniczenie
|
Psotka faktycznie imprezowy lipiec
![]() ![]() Oczywiście grzecznościowo zapytam o przepis :p Chałwa - właśnie ją pożeram z kawą, żeby przypieczętować dzisiejszy wynik na wadze ![]() U mnie w wakacje też różnie będzie z dietą - grille, wyjazdy na działki itp. Ale ... chciałabym insanity zakończyć fajnym wynikiem ![]() ![]() Motywuje mnie też możliwy kilkudniowy wyjazd nad morze ( czekamy na jakąś falę upałów, żeby wcelować w pogodę ![]() Psotka to jakieś rekolekcje wspólnotowe ? Gdzie wyjeżdzasz ? Mooonik gratuluję spadku ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2014-07-12 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
No wcześniej były właśnie takie wyniki - 75,6 kg i 25,5% tłuszczu. Ale taka waga była parę tygodni temu, od tamtej pory spadła i % tłuszczu też - a teraz znów wrócił? Coś tu nie halo :?
Też chciałam zakończyć Insanity z ładnym wynikiem ![]() Rekolekcje w Rościnnie, tam też jezioro, więc mam nadzieję, że pierwszy raz od trzech lat się wykąpię ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- A, zapomniałam, przepis oczywiście z mojewypieki.pl ![]() http://www.mojewypieki.com/przepis/b...owo---chalwowe
#2111 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co, chyba dojrzałam do tego, żeby się nie ważyć. Zeszło mi wieczne wzdęcie/woda/opuchlizna (więc to chyba nie od pszenicy, biorąc pod uwagę, ile kawowych babeczek wczoraj zjadłam...) czy co to tam było i brzuch, ośmielę się powiedzieć, wygląda ŁADNIE. Widać zmiany. Więc wrócił mi humor ![]() A, kolana mnie nie bolą! Aż jestem w szoku :? Za to mam zakwasy w przedniej części ud (od piątku), pierwszy raz w życiu ![]()
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gianna dzięki ![]() ![]() Psotka fajnie, że wypad do kina się udał ![]() co do tabelki, ja już od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad jej sensem. Magdy nie ma, Szkrabus też olała, Pijana w szpitalu. Zostałyśmy we 3. Oczywiście jeśli byście chciały ja mogę ją prowadzić, nie ma problemu. Ja sama będę się ważyć, bo ja mam jeszcze co zrzucać i muszę to jakoś kontrolować ![]() u nas weekend fajny, dziś odwiedzili nas teście, młoda tak dokazywała jakby diabeł w nią wstąpił ![]() ![]() Jutro chcę iść do fryzjera, bo już mam tak tragiczne włosy wcale się nie układają, a po nocy wstaję z szopą ![]() I powiem Wam, że odpoczęłam przez te 2dni bez ćwiczeń i czuję, że mam siłę na jutrzejszy trening. Tak więc przyznaję, że zgapiam pomysł od Psotki z odpuszczaniem sobotniego treningu ![]()
#2113 |
Zadomowienie
|
hej
Wczoraj caly dzien do polnocy poza domem , dzis pozno wstalam i zaliczaylam mega klotnie z mezem, pewnie czeka mnie teraz jakis czas ciszy wiec humor mam zarabisty wczoraj waga pokazala 80,5 wiec kolejny powod do dola, mam zaplate za 2 tyg bez diety jak grzeczna bylam to waga stala kilak m-cy a a jak zaczelam normalnie jesc to skoczyla do gory Powiem wam ze to balance nie jest dla mnie latwym treningiem,koncowka mnie wykancza, mega palenie w udach, ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Psotka fajnie ze udal sie wypad do kina a jak film z Angelina? |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Dziś nie czuję się aż tak zregenerowana jak tydzień temu, ale też jest nieźle
![]() ![]() Szkrabus, a Ty dopiero zaczęłaś Recovery Week czy w tym tygodniu już lecisz z Maxami? Film fajny, tylko aktorzy mi średnio pasowali. Angelina jak kobieta-kot, nie mogłam się uwolnić od tego obrazu, a Aurora tak nieziemsko mnie wkurzała, że wolałabym, żeby się nigdy nie obudziła :P ale sam pomysł mi się bardzo podobał. Ale tu cisza ostatnio. U mnie dziś w ramach odcukrzenia po weekendzie owsianka z makiem i kokosem (niesłodzona), na drugie krem z cukinii ![]()
#2115 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej, hej poweekendowo
![]() Cytat:
![]() Wiarygodne byłoby gdyby przed @ wzrósł % wody, ew. mięśni, a nie tłuszczu ![]() Fajnie zorganizowane rekolekcje ![]() ![]() Dziękuję za przepis - wypróbuję po diecie ![]() Cytat:
![]() Co do ważenia - myślę, że to bardzo dobra decyzja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tabelki - jak dla mnie nie jest konieczna, no i faktycznie mało osób w niej zostało ![]() ![]() Wróciłam wczoraj od teściów, dzisiaj pranie i ogarnianie domu i jeśli ząb nie będzie bolał, to jutro zmykam na działkę ![]() W związku z przerwą od Insanity, zastanawiam się jak kontynuować program. I podobnie jak Psotka stawiam dziś na poweekendowe odcukrzanie ![]() Szkrabus macie jakiś patent na Bieszczady z małymi dziećmi? Też chętnie byśmy się wybrali.
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2014-07-14 o 11:28 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
Psotka ja jestem w polowie balance
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Gianna pomyslu jeszcze nie mamy ale my jak starszak mial 8 m-cy zabralismy go w gory i tak co roku jezdzimy, z mala tez wiec przyzwyczajeni. Tyle ze czasem jest tak ze jak dziecko jest za duze na nosidlo a za male na dlugie wyprawy to dostosowujemy szlaki, atrakcje do wieku rok temu duzo lazilismy w Tatrach bo maly juz dawal rade a corcia w nosidle turystycznym, teraz bedzie gorzej ale cos wymyslimy |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi odcukrzanie nie wyszło ![]()
![]() |
#2118 | |
Wtajemniczenie
|
Szkrabus no właśnie u nas chyba byłoby kiepsko, bo Mały 2,5, a Starsza ponad 4 i ona to chodzi najczęściej na spacer "na barana" u Tż
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 1 - jakoś źle mi na psychikę działa cofanie się do początku Maxów ![]() ![]() 2 - w drugim tygodniu są dwa lżejsze treningi czyli Core Cardio & Balance i Max Recovery, więc lepiej dla mojej kondycji po zębie 3 - zrobię sobie dodatkowy 5. tydzień Maxów, w którym zrobię wszystkie zaległe treningi ![]() Takie jeszcze luźne przemyślenia jak macie ochotę na czytanie ![]() - teraz jadę na działkę z ponad 80-letnią babcią i jeśli nie uda mi się poćwiczyć w dzień (a upały+dzieci to różnie może być), to musiałabym ćwiczyć ok. godz. 23 w towarzystwie śpiącej babci i synka, co raczej odpada ![]() - robiąc długie trasy rowerowe nogi są mocno obciążone - nie czułam tego w trakcie tygodnia, ale po powrocie miałam problem, żeby wejść po schodach przez dwa dni - nie były to zakwasy, a obezwładniające zmęczenie mięśni, a z wycieczek rowerowych na działce nie zrezygnuję, bo to moja i dzieci główna rozrywka tam, inaczej umrę z nudów i zmęczenia jęczeniem dzieci ![]() Ale jestem dziś senna - spałam już godzinę i jestem nie do życia. Właśnie piję mocniejszą niż zwykle kawę i czekam na energię do działania ![]()
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2014-07-14 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Wiem, o jakie zmęczenie mięśni chodzi
![]() ![]() ![]() Zjadłam kanapki z kakaową pastą sezamową i z masłem orzechowym, bardzo fit ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- A, ja wczoraj zasnęłam na fotelu z książką po 21 ![]()
#2120 |
Wtajemniczenie
|
Chyba zaczynam się budzić
![]() Psotka kanapki musiały być smaczne ![]() ![]() ![]()
#2121 |
Zakorzenienie
|
Nie ma co podziwiać, ja nie mogę żyć bez książek, to tak jakbyś mnie podziwiała za jedzenie czekolady
![]() ![]()
#2122 |
Zadomowienie
|
Madziu co z toba?odezwij sie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() ja bym chyba zaczynała od początku maxy, ale ja lubię mieć porządek ![]() matko jaki dziś dzień zakręcony, jakiś taki w biegu, dopiero siadłam spokojnie, młoda zasypia z ciocią. Tyle dobrego, że sis mi trochę sie zajmie dzieckiem ![]() W końcu do fryzjera jutro idę, dziś kobitka nie miała już czasu. Miałam dziś max cardio, jakoś nie mogłam wejść z początku w rytm, w trakcie jeszcze przyszedł listonosz, wyskoczyłam do niego taka czerwona, spocona, ciekawe co sobie pomyślał ![]() Psotka podoba mi się Twój podpis, teraz jest taki fajny, uporządkowany ![]() ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2014-07-14 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
Monika ja tez tak jakis czas temu otworzylam drzwi kurierowi i sie speszyl
ja jeszcze w staniku sportowym tylko nakrylam sie koszulka bo bylam pewna ze to maz |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się dzisiaj koszmarnie ćwiczyło! (max interval circut). Było mi niedobrze, kręciło mi się w głowie, pierwszy raz miałam ochotę przerwać w połowie filmiku (nie licząc w ogóle pierwszego spotkania z Insanity :P) i prawie przerwałam... Nie pamiętałam czym zaczyna się ostatnia seria, zanim się napiłam to już się zaczynała i stwierdziłam że w sumie ją lubię, więc zamiast myśleć zaczęłam robić i jakoś poszło... Ale było dzisiaj naprawdę ciężko. Cytat:
![]() Ja też już ćwiczę bez koszulki, mniej prania i mniej się pocę. Mąż i tak nie zwraca uwagi :P A niedługo będę wyglądać jak one, to będę mogła nawet listonoszom otwierać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak z mężem, pogodzeni? Cytat:
![]() ja cirkuty mam mieć jutro, ale chyba zamienię na plyo, a cirkuty w środę zrobię, bo w pt też były.
![]() |
#2127 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Na początku napiszę, że wcale Was nie zostawiłam i czytałam każdego dnia po kilka razy ale... było mi wstyd przed Wami i samą sobą napisać cokolwiek ![]() Cały ten tydzień żarłam... zaczynałam rano, a kończyłam kładąc się spać. Jestem słaba - tylko mi się wydawało, że jestem silną osobą, a tak naprawdę sama z sobą nie mogę sobie poradzić. Przez ten tydzień jedzenie stało się moją obsesją ![]() I wiem, że dopóki się nie zaakceptuje to nici z mojego odchudzania. Najpierw musze pokochać siebie taką, jaką jestem i później się "udoskonalać". Z takim nastawieniem to nawet jak kiedykolwiek schudnę to tego nie docenię... Ta kontuzja mnie przytłoczyła... te lekarstwa... to jedzenie byle jakie... ta bezradność... a później tygodniowe obżarstwo dzień w dzień! czuję, że przytyłam, a nawet nie chce wiedzieć ile ważę... Przepraszam za swoją "nieobecność", ale raczej tego nie zrozumiecie, co mnie wcale nie zdziwi ![]() Gratuluję Wam wyników sportowych ![]() ![]() ![]()
#2128 |
Zakorzenienie
|
Madziulek, jak dobrze, że jesteś
![]() Ja też wagę schowałam, zacznij ze mną bez ważenia, na luzie, po prostu jeść zdrowo i się nie przejmować ![]() Nie przejmuj się, mi też często głupio tu pisać jak się najem... Dzisiaj pisałam o odcukrzaniu, a 2h potem nażarłam się kanapek z najsłodszym, co miałam w domu! Każdemu się zdarzają mniejsze i większe wpadki. Tak sobie dzisiaj właśnie myślałam, odchudzanie odchudzaniem, ale ten chory stosunek do jedzenia, o którym już rozmawiałyśmy - nażreć się sobie na złość, nażreć się bo smutno, nażreć się w nagrodę... - zostanie pewnie na zawsze i ciągle trzeba będzie uważać ![]() Odpocznij psychicznie od wiecznej diety i będzie lepiej ![]()
#2129 |
Zadomowienie
|
Monika-niestety dalej w ciszy wojennej
Psotka Ty juz spokojnie mozesz tak otwierac drzwi, ja wygladam jak mops wiec tylko by kogos wystraszyc bym mogla Madziu kochanie ja Ciebie rozumiem, ja co prawda nie mam napadow obzarstwa ale jak wpadne w wir slodyczowy to masakra i sama widzisz ze zobaczylam na wadze kilka kg wiecej w sobote Tez jestem slaba i tez nienawidze siebie patrze w lustro i widze oblesna, tlusta babe nie robie tysiaca rzeczy bo sie siebie wstydze, unikam ludzi, spotkan Madziu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
opalacie sie ze taka cisza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.