![]() |
#2101 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
aamidale Zdawa³am matematykê
![]() ![]() A odchudzanie idzie mi zaskakuj±co dobrze! Sama siê sobie dziwie, ¿e za chwile bêd± 2 tygodnie i ani jednego grzeszku! Lody w niedziele by³y zaplanowane ![]() Martwi mnie tylko to, ¿e spada mi szybko waga. Bardzo szybko. ¦rednio 0,5 kg na 2 dni. Nie mówiê, ¿e mi siê to nie podoba, ale nie chce efektu jo-jo. Mo¿e za ma³o jem? Z drugiej strony nie czujê siê strasznie g³odna i bojê siê zje¶æ wiêcej... Edytowane przez 201607111017 Czas edycji: 2014-06-28 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie te¿ waga leci strasznie szybko, wszystko zale¿y od tego ile siê odchudzasz [na pocz±tku leci szyyyybko] i jaki masz typ sylwetki ze wzgl±dem na miê¶nie - ja jestem bardzo atletyczna i przez to idzie szybciej, im wiêcej miê¶nia tym szybsze spalanie. Pogodzi³am siê z tym czê¶ciowo, bo zawsze chcia³am byæ zwiewnym motylem a jestem kurduplast± kopi± Pudziana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Konto usuniête
|
Chodzi³o mi o to, ¿e zdawa³am te¿ rozszerzon±
![]() My¶lê, ¿e mam sporo miê¶ni. Chodzi³am do szko³y sportowej ![]() My¶lê, ¿e za du¿o siê naczyta³am o spowalnianiu metabolizmu, koszmarnym wp³ywie g³odówek... Chcê siê zmieniæ na zawsze, a nie na 2 miesi±ce. Ja mam do¶æ "ubit±" sylwetkê. My¶lê, ¿e wygl±dam na mniej ni¿ wa¿ê w rzeczywisto¶ci, wiêc to te¿ jest plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post47066962
Przepis na szynkê zosta³ dokonczony. ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Matma rozszerzona...bo¿e, szacun. Mnie genialni pedagodzy na zawsze zniechêcili do królowej nauk, zw³aszcza pewna pani fizyk, w liceum ucz±ca mnie matmy która usi³owa³a zostawiæ mnie na drugi rok ¼le sprawdzaj±c moje sprawdziany. Egzamin komisyjny te¿ mi chcia³a sprawdzac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Konto usuniête
|
Ja z przedmiotami szkolnymi mam pewien problem... Z wszystkiego jestem taka sama. Jak pouczy³am siê historii to mia³am pi±tki, jak biologi to te¿ mia³am z niej pi±tki... We wszystkim idzie mi na takim samym, do¶æ dobrym poziomie. W³a¶nie- do¶æ dobrym, ale nie genialnym. Wola³abym byæ beznadziejna z czego¶ i najlepsza z czego¶ innego...
A wybra³am matmê, bo nauka jej sprawia mi najwiêcej przyjemno¶ci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pojecha³am, pop³ywa³am, wróci³am. Odmrozi³am sobie ty³ek, czujê siê jak mors. Woda z piêæ stopni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() Ju¿ w domku i ca³e szczê¶cie ![]() ![]() Na koniec zatrzymali¶my siê w du¿ym sklepie i te¶ciowa zakupi³a mi 3 bluzki ![]() ![]() ![]() Ps. Kupi³am sobie w koñcu wagê kuchenn± - liczenie kcl bêdzie dla mnie teraz przyjemno¶ci±. Ps.2 Na wieczór podam tabele kaloryczne z wczoraj i dzi¶, bêdziecie mogli zobaczyæ co jad³am i ile ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#2108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Arcymoneq jak± wagê kupi³a¶ i w jakiej cenie? Te¿ muszê koniecznie kupiæ w koñcu, tak samo jak i blender zreszt± ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Niektórzy ludzie niestety s± tacy, ¿e dopóki nie zamieciesz nimi pod³ogi nie bêd± traktowaæ Ciê jak swojego. Klucz to szczero¶æ i tak jest w ka¿dych zwi±zkach miêdzyludzkich[poza relacjami szef - podw³adny. Szef musi my¶leæ, ¿e jest królem lasu ![]() Chêtnie pos³ucham co pojada³a na diecie ![]() ![]() U mnie dzi¶ by³ kolejny dzieñ zakupów. Jako ¿e rzuci³am papierosy postanowi³am siê porz±dnie wzi±æ za swoj± cerê, posz³am do miasta wydaæ pieni±dze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Najlepsz± wagê to mam ja, pamiêta czasy powojenne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Konto usuniête
|
Internet siê popsu³ na pla¿y... Ca³y dzieñ siedzia³am i gapi³am siê w morze.. Czadowo... Pada³ deszcz, to nawet pracy nie mia³am...
A zjad³am: 8:30- 2 kanapki z serem feta, oliwkami i pomidorem, 12:30- 1/2 g³owki ugotowanego kalafiora, 15:30- 3 nale¶niki z m±ki pe³noziarnistej upieczone na oleju kokosowym+ 200 gram twarogu+ 9 truskawek+ 1 banan, 18:30- 2 kanapki z serem feta i pomidorem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
czesc dziewczyny, troche mnie nie bylo bo wiele spraw sie nalozylo bo np smierc Baci, sesja, masa pracy itd. Ale mam nadzieje ze juz wracam na stale
![]() waga z wczoraj 78,8kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogromne wyrazy wspó³czucia. Moja babcia odesz³a 10 stycznia i jeszcze siê nie pozbiera³am do koñca... Trzymaj siê ciep³o i nie za³amuj, jak czujesz ze tracisz kontrolê to biegnij do lekarza! Jeste¶my z Tob± ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na koniec zjad³am rybkê, która mi zosta³a z czwartku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() PS. Dodajê moje menu, proszê nie zwracaæ uwagi na to co jad³am bo wpisa³am jak leci ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-28 o 20:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
uuuu, ³ucznika to ja nie polecam, moja waga któr± niedawno kupi³am w poniedzia³ek jedzie do reklamacji ![]() Twoja te¶ciowa faktycznie wsuwa jak automat bez dna ![]() Noo, teraz siedzê i siê kremujê wszystkim na raz, jak jutro po tej orgii kosmetycznej dostanê wysypu to bêdzie dopiero dzika rado¶æ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja tak strasznie ¿a³uje, ¿e mam wielkie piersi ![]() ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-28 o 20:36 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2116 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Moje dzisiejsze meny: owsianka z truskawkami 1/2 parówki 2 plastry wêdliny szklanka pomidorówki 3 ziemniaczki, miêsko, sa³atka kawa³ek sernika na zimno czere¶nie maliny kawa³ek piernika bób ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- ko³o mnie zbudowali fitness klub na placu wykona³am 150 wio¶larzy 7 min orbitreka spacer
![]() |
#2117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nooo to kobiecina musi uwa¿aæ - taka dieta jak ona stosuje prowadzi w krótkim czasie do uzyskania w³asnej grawitacji ![]() ![]() ![]() Szanuj cycki, ja ostatnio widzê po narzeczonym ¿e jak zacznê chudn±æ ze swoich to mi je zabierze i schowa ![]() A tak serio to siê nie przejmuj, ja te¿ to mam plus jeszcze bardzo szerokie rêce które ju¿ w ogóle nie mieszcz± siê w nic. Teraz jeszcze zacznê p³ywaæ to ju¿ w ogole..
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
aamidale jeste¶ kochana, potrafisz wspaniale wspieraæ na duchu, ale niestety widzê siê w lustrze - rozmiar E przy moim wzro¶cie nie wygl±da atrakcyjnie. Zamiast w tym momencie nosiæ bluzki rozmiar 40-42 to ja nadal tkwiê w 44-46
![]() PS. Dzi¶ na ¶niadanie mia³y byæ nale¶niki z m±ki ¿ytniej, ale nie wysz³y, rozlatywa³y siê i nie chcia³y sma¿yæ tak¿e skoñczy³am na jajecznicy z dwóch jaj z kie³bas±. |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam 160 i rozmiar biustonosza F ![]() Rozmiar bluzki to tylko informacja. Liczy sie jak w niej wygl±dasz, je¶li piêknie to niech to bêdzie jakikolwiek rozmiar. Po co siê tym drêczyæ kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Jak mi siê zdarzy rozlatywanie czy przyleganie nale¶ników to nimi rzucam po ca³ej kuchni ze z³o¶ci! A narzeczony zbiera i mnie uspokaja ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale Ty nie musisz niczego zaczynaæ, zmuszaæ siê! Po prostu spójrz g³êboko w siebie i wymieñ swoje najwiêksze zalety, potem dopiero popatrz w lustro! Wygl±d to jest kwestia podrzêdna, naprawdê! Popatrz na tak± Anjê Rubik - czy ona obiektywnie rzecz bior±c jest ³adna? Moim zdaniem nie. I zdaniem wielu innych ludzi. Ale ma w sobie tyle samozaparcia i si³y, ¿e uganiaj± siê za ni± projektanci z ca³ego ¶wiata. Mo¿na tu podaæ dowolny inny przyk³ad [nie zabijajcie mnie bo ja nikogo tu nie przysz³am obra¿aæ, wy³adowywujê siê doskonale "w realu" i nie napinam na kogo¶ pó³ksiê¿ycy w sieci ![]() Ale pamiêtaj przy tym wszystkim o jednej rzeczy - to nie grzech staraæ siê utrzymaæ ulotn± m³odo¶æ, ale te¿ nie tajemnica, ¿e ona odejdzie. Z ni± uroda, g³adka skóra i jêdrny ty³ek. Dlatego po pierwsze - ciesz siê i dbaj, dopóki mo¿esz staraæ siê mieæ to wszystko jak najd³u¿ej. Po drugie - uroda cz³owieka to jego wnêtrze, jego dobroæ, szczery u¶miech, chêæ pomocy, weso³o¶æ i optymizm. Znam dziewczyny piêkne - pozbawione ¿ycia, wredne, zepsute. My¶lisz, ¿e kto¶ je kocha - za urodê? Bogaci faceci "funduj±" sobie czasem takie dziewczyny, ale czy to mi³o¶æ? Zawsze, ale to zawsze wola³am byæ "t± naiwn±" ale dobr± i z czystym sumieniem. I teraz mam siê do kogo przytuliæ - chod¼ wiele z nich by³o piêkniejszych ode mnie to one maj± przegrane ¿ycia, problem z narkotykami, ze znalezieniem w³a¶ciwej osoby by i¶c przez ¿ycie. Trzeba mieæ to wszystko wywa¿one, pracowaæ nad mi³o¶æi± do siebie i ¶wiata a wszystko do Ciebie wróci w stu procentach. Wiem co mówiê, sama to przesz³am - gdy chcesz by wokól by³o ciemno a Twoje demony szarpa³y Ciê za g³owê - tak wla¶nie bêdzie. Kiedy bêdziesz my¶leæ jasno, czysto, kiedy bêdziesz kochaæ siebie - wszystko bêdzie l¿ejsze i ³atwiejsze. Bardzo siê rozpisa³am i mocno otworzy³am - bo przesz³am przez podobny ból w³asnego istnienia. Wierz mi najdro¿szy ArcymonQ, nie warto w tym tkwiæ ![]() [uprzedzaj±c ewentualne naskoki na mnie, które za takie teksty juz mi siê zdarza³y - jestem ateist±, nie nale¿ê do sekty i leczê siê umiarkowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Hej dziewczyny! Ja znów przez ca³y tydzieñ nie mia³am czasu zajrzeæ na forum.Korzystaj±c z kompa sprawdza³am tylko pocztê i stan konta i dalej dawaj a to gdzie¶ pojechaæ a to sprz±taæ. W ogóle nie mogê siê ogarn±æ! A co to bêdzie jak wróce do pracy a to ju¿ we wtorek. Melduje stan wagowy 74,5kg (+0,1), centymetry bez zmian. Diety prawie nie by³o ogranicza³am siê ale jad³am wszystko. Nie pilnowa³am czasu a gotowaæ sobie oddzielnie te¿ nie mia³am kiedy. Od jutra znów dieta ¶cis³a bo mnie zgaga mêczy i planujê æwiczyæ ale czy mi siê uda nie wiem. Nastawiam siê ¿e muszê i juz!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Rozeznanie
|
Wczoraj nie mog³am wej¶æ na forum, pewnie Wy te¿ dlatego dopiero dzi¶ za³±czam swoj± tabelkê z menu.
aamidale - wszystko co napisa³a¶ to prawda, masz 100% racji, powinnam w³a¶nie tak podchodziæ do ¿ycia i mam nadziejê, ¿e z ka¿dym kilogramem mniej bêdê stawa³a siê coraz pewniejsza. ![]() dom_misia - wracaj szybko do nas i do diety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzi¶ rozpocze³am cykl poranków z owsiank± oraz wod± z cytryn±. Podobno niezast±pione dla urody ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Ju¿ po weekendzie deszczowym :/ Mai³am przerwê w æwiczeniach, ale dieta nadal trwa i muszê przyznaæ, ¿e oby³o siê bez grzeszków.
Dzi¶ wracam do æwiczenia i muszê przyznaæ, ¿e ju¿ têskniê za nimi ![]() Dziewczyny, a wy nie dajcie siê innym osobom. Najwa¿niejesze jest to aby Wspaniale siê czuæ i jak to mówi mój kolega byæ piêknym dla siebie ![]() ¦niadanko: 2 kromki chrupkiego pieczywa z twaro¿kiem i rzodkiewk± ![]() II ¶niadanie: jogurt naturalny3,5% + marchewka Obiad: rybka po grecku Podwieczorek: twaro¿ek z pomidorem Kolacja: jeszcze nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
Witam
Ja te¿ nie mog³am wej¶æ wczoraj na forum. aamidale wczoraj na obiad by³ u mnie schabik wed³ug Twojego przepisu, zmieni³am tylko tyle, ¿e wodê z schabu zagê¶ci³am i zrobi³am sosik na ziemniaczki. Mia³a¶ racjê schabik nie by³ suchy wpa³aszowa³a dwójka moich pociech i ¿adne nie narzeka³o. Za³±czam zdjêcie potrawy w moim wykonaniu.
#2127 |
Zadomowienie
|
Moje wczorajsze menu
Pasztecik w³asnej roboty (potem wam poka¿ê zdjêcie i dam przepis) 1/2 paróweczki (po córci) pomidorek wêdlina x 1 plasterek ziemniaczek, schabik, sa³atka bób z dobre 3/4 kg (w ci±gu dnia) koktajl z samych truskawek 2 szklanki wêdlina x 2 plasterki Rower 15 km. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Szok, dzisiaj Pani sprz±taj±ca nasze biura zauwa¿y³a, ¿e schud³am ![]() M±¿ te¿ zauwa¿y³ i zapyta³ czy biorê jakie¶ prochy? G³upiec, ¿eby to by³o takie proste, bierzesz tabletkê i chudniesz - to w ogóle nie by³oby ludzi z nadwag±. Nie wierze w ¿adne tabletki na chudniêcie, to jest tylko i wy³±cznie ¿erowanie firm farmakologicznych na zdesperowanych ludziach.
#2128 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny potrzebujê porady, widzialy¶cie na zdjêciach moj± twarz, napiszcie mi jaka fryzura pasowa³aby do mnie plissss ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, ¿eby w³osy miêkko op³ywa³y twarzyczkê, nie stwarza³y poczucia ciê¿ko¶ci, tylko lekko¶ci i puszysto¶ci. https://www.google.pl/search?q=fryzury&client=f irefox-a&hs=phE&rls=org.mozilla: pl ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Mam pytanie a ile kosztuje kawa i jagody?
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-30 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
Pasztet domowy Malinki
600 g filetu z piersi indyka 150 g filetu z piersi kurczaka 100 g filetu z piersi kaczki 150 g w±tróbki drobiowej Kurki (grzyby) ½ papryki czerwonej 1 cebula Marchewka, pietruszka, ½ selera Sól, pieprz, czerwona papryka, carry, majeranek 100 g jogurtu naturalnego Mas³o do przesma¿enia kurek 1 jajko Kurki obsma¿amy na mase³ku dodajemy cebulê i paprykê. Miêso gotujemy z warzywami. W±tróbkê przesma¿amy 3 min. Miêso, warzywa, w±tróbka miksujemy, Dodajemy kurki, paprykê i cebulê, jogurt, jajko mieszamy. Doprawiamy do smaku. Wyk³adamy do foremki Pieczemy ok. 2 h w temperaturze 180 stopni Zdjêcie do³±czam.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-30 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.