Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-28, 07:46   #2101
201607111017
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 624
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

aamidale Zdawa³am matematykê Matura by³a do¶æ trudna, a ¶cis³e przedmioty to w porównaniu do poprzednich lat... Dobrze, ¿e nie zdawa³am fizyki, bo by chyba mózg mi pêk³ na tej maturze

A odchudzanie idzie mi zaskakuj±co dobrze! Sama siê sobie dziwie, ¿e za chwile bêd± 2 tygodnie i ani jednego grzeszku! Lody w niedziele by³y zaplanowane
Martwi mnie tylko to, ¿e spada mi szybko waga. Bardzo szybko. ¦rednio 0,5 kg na 2 dni. Nie mówiê, ¿e mi siê to nie podoba, ale nie chce efektu jo-jo.
Mo¿e za ma³o jem? Z drugiej strony nie czujê siê strasznie g³odna i bojê siê zje¶æ wiêcej...

Edytowane przez 201607111017
Czas edycji: 2014-06-28 o 07:47
201607111017 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-28, 08:14   #2102
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Poka¿ wiadomo¶æ
aamidale Zdawa³am matematykê Matura by³a do¶æ trudna, a ¶cis³e przedmioty to w porównaniu do poprzednich lat... Dobrze, ¿e nie zdawa³am fizyki, bo by chyba mózg mi pêk³ na tej maturze

A odchudzanie idzie mi zaskakuj±co dobrze! Sama siê sobie dziwie, ¿e za chwile bêd± 2 tygodnie i ani jednego grzeszku! Lody w niedziele by³y zaplanowane
Martwi mnie tylko to, ¿e spada mi szybko waga. Bardzo szybko. ¦rednio 0,5 kg na 2 dni. Nie mówiê, ¿e mi siê to nie podoba, ale nie chce efektu jo-jo.
Mo¿e za ma³o jem? Z drugiej strony nie czujê siê strasznie g³odna i bojê siê zje¶æ wiêcej...
No matma to obowiazkowa przecie¿... by³am pierwszym rocznikiem co pisa³ tê maturê. By³a ¶mieszna, w ogóle w 2010 roku matury to by³ ¿art, zdali nawet ci którzy wiedzieli ze nie zdadza tez sie specjanie nie przykladalam, najgorzej poszed³ mi polski. Nie znoszê tego wstrzelania siê w klucze i marnowania czasu na ksi±zki, do których nie dojrza³am / nie s± w moim stylu, inaczej to powinno wygl±daæ.

Mnie te¿ waga leci strasznie szybko, wszystko zale¿y od tego ile siê odchudzasz [na pocz±tku leci szyyyybko] i jaki masz typ sylwetki ze wzgl±dem na miê¶nie - ja jestem bardzo atletyczna i przez to idzie szybciej, im wiêcej miê¶nia tym szybsze spalanie. Pogodzi³am siê z tym czê¶ciowo, bo zawsze chcia³am byæ zwiewnym motylem a jestem kurduplast± kopi± Pudziana

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-28, 08:18   #2103
201607111017
Konto usuniête

Chodzi³o mi o to, ¿e zdawa³am te¿ rozszerzon±

My¶lê, ¿e mam sporo miê¶ni. Chodzi³am do szko³y sportowej I ostro trenowa³am koszykówkê przez 4 lata.
My¶lê, ¿e za du¿o siê naczyta³am o spowalnianiu metabolizmu, koszmarnym wp³ywie g³odówek... Chcê siê zmieniæ na zawsze, a nie na 2 miesi±ce.

Ja mam do¶æ "ubit±" sylwetkê. My¶lê, ¿e wygl±dam na mniej ni¿ wa¿ê w rzeczywisto¶ci, wiêc to te¿ jest plus
Stary 2014-06-28, 08:36   #2104
aamidale
Rozeznanie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post47066962

Przepis na szynkê zosta³ dokonczony.

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Chodzi³o mi o to, ¿e zdawa³am te¿ rozszerzon±

My¶lê, ¿e mam sporo miê¶ni. Chodzi³am do szko³y sportowej I ostro trenowa³am koszykówkê przez 4 lata.
My¶lê, ¿e za du¿o siê naczyta³am o spowalnianiu metabolizmu, koszmarnym wp³ywie g³odówek... Chcê siê zmieniæ na zawsze, a nie na 2 miesi±ce.

Ja mam do¶æ "ubit±" sylwetkê. My¶lê, ¿e wygl±dam na mniej ni¿ wa¿ê w rzeczywisto¶ci, wiêc to te¿ jest plus
Te¿ wygl±dam na nieco mniej. Ja miê¶ni mam sporo bo ca³e ¿ycie raczej siê rusza³am, dopiero studia mnie zapêdzi³y do smalcowego grobu. Idealna nigdy nie by³am, ale chora te¿ nie.

Matma rozszerzona...bo¿e, szacun. Mnie genialni pedagodzy na zawsze zniechêcili do królowej nauk, zw³aszcza pewna pani fizyk, w liceum ucz±ca mnie matmy która usi³owa³a zostawiæ mnie na drugi rok ¼le sprawdzaj±c moje sprawdziany. Egzamin komisyjny te¿ mi chcia³a sprawdzac Nie wiem po co ta szko³a j± trzyma, nic nie robi tylko rodzi dzieci i wypuszcza kolejne pokolenia niedokszta³conych bidaków

27.02.2012
Stary 2014-06-28, 09:29   #2105
201607111017
Konto usuniête

Ja z przedmiotami szkolnymi mam pewien problem... Z wszystkiego jestem taka sama. Jak pouczy³am siê historii to mia³am pi±tki, jak biologi to te¿ mia³am z niej pi±tki... We wszystkim idzie mi na takim samym, do¶æ dobrym poziomie. W³a¶nie- do¶æ dobrym, ale nie genialnym. Wola³abym byæ beznadziejna z czego¶ i najlepsza z czego¶ innego...

A wybra³am matmê, bo nauka jej sprawia mi najwiêcej przyjemno¶ci No i wybieram siê na matematykê na Politechnice
Stary 2014-06-28, 10:07   #2106
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja z przedmiotami szkolnymi mam pewien problem... Z wszystkiego jestem taka sama. Jak pouczy³am siê historii to mia³am pi±tki, jak biologi to te¿ mia³am z niej pi±tki... We wszystkim idzie mi na takim samym, do¶æ dobrym poziomie. W³a¶nie- do¶æ dobrym, ale nie genialnym. Wola³abym byæ beznadziejna z czego¶ i najlepsza z czego¶ innego...

A wybra³am matmê, bo nauka jej sprawia mi najwiêcej przyjemno¶ci No i wybieram siê na matematykê na Politechnice
Te¿ by³am dobra jak siê uczy³am, materia³ z ca³ego roku ogarnia³am w dwa tygodnie. Sêk w tym, ¿e od dziesi±tego roku ¿ycia buntowa³am siê na szko³ê i nauczycieli i nie uczy³am siê w ogóle. Teraz ¿a³ujê

Pojecha³am, pop³ywa³am, wróci³am. Odmrozi³am sobie ty³ek, czujê siê jak mors. Woda z piêæ stopni

27.02.2012
Stary 2014-06-28, 16:22   #2107
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Trzeba by³o jej to wepchn±æ w tê wiecznie k³api±c± jadaczkê, mo¿e by siê skupi³a w koñcu na czym¶ innym ni¿ wydzielanie ni± swoich szkodliwych jadów.
aamidale - to co ona dzi¶ zrobi³a do jedzenia i co sama w siebie wrzuci³a przerazi³o mnie bo wielce twierdzi³a, ¿e siê odchudza. Jak chcesz to moge Ci opisaæ jej dzisiejsze menu...

Ju¿ w domku i ca³e szczê¶cie Jak wraca³am to pomy¶la³am sobie, ¿e to by³ najgorszy wyjazd jaki móg³ siê zdarzyæ, ale o dziwo koniec by³ super. No ale od pocz±tku... dzi¶ zjad³am pierwszy posi³ek o godzinie 11.oo potem ¿eby nadrobiæ zaleg³o¶ci trruskawki i drugi posilek o 13.oo nastêpny o 16.oo Ogólnie z powodu ca³ego dnia spêdzonego w samochodzie zjad³am dwie grahamki i jedna kajzerkê, 2 jajka na twardo, kilka ³y¿ek twarogu, sa³atkê jarzynow± i 200g. ryby.
Na koniec zatrzymali¶my siê w du¿ym sklepie i te¶ciowa zakupi³a mi 3 bluzki rozmiar M i L. Podziêkowa³am ³adnie chod¼ mocno mnie zaskoczy³a bo pojecha³am po jej córce jak nigdy No ale mo¿e tak± strategiê powinnam przyj±æ to mi siê bardziej op³aci

Ps. Kupi³am sobie w koñcu wagê kuchenn± - liczenie kcl bêdzie dla mnie teraz przyjemno¶ci±.
Ps.2 Na wieczór podam tabele kaloryczne z wczoraj i dzi¶, bêdziecie mogli zobaczyæ co jad³am i ile

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 16:30   #2108
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post47066962

Przepis na szynkê zosta³ dokonczony.

Kochana dziêki za czas po¶wiêcony na opisywanie i zdjêcia jedzonka, napewno niejednej z nas siê przyda

Cytat:

Tez pamiêtam ¿e uwielbia³am matematyke zawsze chcia³am i¶æ zawsze na jakie¶ finanse czy rachunkowo¶æ, wybra³am jednak inny kierunek, skoñczy³am go, pracuje nie w zawodzie a od pa¼dziernika ide i tak na kurs ksiêgowo¶ci, czyli to do czego mnie ci±gnie najbardziej i powiem szczerze ¿e mam tak± ochotê na naukê jak nigdy

Arcymoneq jak± wagê kupi³a¶ i w jakiej cenie? Te¿ muszê koniecznie kupiæ w koñcu, tak samo jak i blender zreszt±
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-28, 16:44   #2109
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
aamidale - to co ona dzi¶ zrobi³a do jedzenia i co sama w siebie wrzuci³a przerazi³o mnie bo wielce twierdzi³a, ¿e siê odchudza. Jak chcesz to moge Ci opisaæ jej dzisiejsze menu...

Ju¿ w domku i ca³e szczê¶cie Jak wraca³am to pomy¶la³am sobie, ¿e to by³ najgorszy wyjazd jaki móg³ siê zdarzyæ, ale o dziwo koniec by³ super. No ale od pocz±tku... dzi¶ zjad³am pierwszy posi³ek o godzinie 11.oo potem ¿eby nadrobiæ zaleg³o¶ci trruskawki i drugi posilek o 13.oo nastêpny o 16.oo Ogólnie z powodu ca³ego dnia spêdzonego w samochodzie zjad³am dwie grahamki i jedna kajzerkê, 2 jajka na twardo, kilka ³y¿ek twarogu, sa³atkê jarzynow± i 200g. ryby.
Na koniec zatrzymali¶my siê w du¿ym sklepie i te¶ciowa zakupi³a mi 3 bluzki rozmiar M i L. Podziêkowa³am ³adnie chod¼ mocno mnie zaskoczy³a bo pojecha³am po jej córce jak nigdy No ale mo¿e tak± strategiê powinnam przyj±æ to mi siê bardziej op³aci

Ps. Kupi³am sobie w koñcu wagê kuchenn± - liczenie kcl bêdzie dla mnie teraz przyjemno¶ci±.
Ps.2 Na wieczór podam tabele kaloryczne z wczoraj i dzi¶, bêdziecie mogli zobaczyæ co jad³am i ile

Niektórzy ludzie niestety s± tacy, ¿e dopóki nie zamieciesz nimi pod³ogi nie bêd± traktowaæ Ciê jak swojego. Klucz to szczero¶æ i tak jest w ka¿dych zwi±zkach miêdzyludzkich[poza relacjami szef - podw³adny. Szef musi my¶leæ, ¿e jest królem lasu] bo inaczej atmosfera jest paskudna.
Chêtnie pos³ucham co pojada³a na diecie A Ty z kolei zjedz co¶ ciep³ego i domowego na kolacjê, mo¿e jakie¶ miêso w zio³ach? Po podró¿y warto uspokoiæ ¿o³±dek domowym jedzeniem. Mo¿e tylko ja tak mam, bo nie cierpiê sypiaæ poza domem

U mnie dzi¶ by³ kolejny dzieñ zakupów. Jako ¿e rzuci³am papierosy postanowi³am siê porz±dnie wzi±æ za swoj± cerê, posz³am do miasta wydaæ pieni±dze zakupi³am filtr do twarzy, filtr do cia³a, krem do twarzy, oliwkê witaminow±, krem do r±k i chyba co¶ jeszcze ale nawet nie wiem co dziwne nie wyda³am na to wiêcej ni¿ 100 z³ ! Wróci³am sobie pieszo z miasta i jestem nieco zmêczona. Zakupi³am te¿ herbatkê oczyszczaj±c± i jak±¶ dla linii "Zio³a Mnicha". Smaczne s±

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Kochana dziêki za czas po¶wiêcony na opisywanie i zdjêcia jedzonka, napewno niejednej z nas siê przyda

Tez pamiêtam ¿e uwielbia³am matematyke zawsze chcia³am i¶æ zawsze na jakie¶ finanse czy rachunkowo¶æ, wybra³am jednak inny kierunek, skoñczy³am go, pracuje nie w zawodzie a od pa¼dziernika ide i tak na kurs ksiêgowo¶ci, czyli to do czego mnie ci±gnie najbardziej i powiem szczerze ¿e mam tak± ochotê na naukê jak nigdy

Arcymoneq jak± wagê kupi³a¶ i w jakiej cenie? Te¿ muszê koniecznie kupiæ w koñcu, tak samo jak i blender zreszt±
Mnie do nauki te¿ zaczê³o ci±gn±æ tak naprawdê dopiero rok temu, ale to dlatego ¿e zaczê³am bardzo inspiruj±cy dla mnie kierunek. Mam nadziejê, ¿e uda mi siê go skoñczyæ, lekko nie jest Trochê bêdzie strach potem byæ monterem i ³aziæ po obcych ludziach np zak³adaæ internet... Mam nadziejê, ¿e doceni± mnie gdzie indziej i nie bêdê musia³a kr±¿yæ po domach tego siê bojê

Najlepsz± wagê to mam ja, pamiêta czasy powojenne

27.02.2012
Stary 2014-06-28, 17:49   #2110
201607111017
Konto usuniête

Internet siê popsu³ na pla¿y... Ca³y dzieñ siedzia³am i gapi³am siê w morze.. Czadowo... Pada³ deszcz, to nawet pracy nie mia³am...
A zjad³am:
8:30- 2 kanapki z serem feta, oliwkami i pomidorem,
12:30- 1/2 g³owki ugotowanego kalafiora,
15:30- 3 nale¶niki z m±ki pe³noziarnistej upieczone na oleju kokosowym+ 200 gram twarogu+ 9 truskawek+ 1 banan,
18:30- 2 kanapki z serem feta i pomidorem.
Stary 2014-06-28, 18:55   #2111
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

czesc dziewczyny, troche mnie nie bylo bo wiele spraw sie nalozylo bo np smierc Baci, sesja, masa pracy itd. Ale mam nadzieje ze juz wracam na stale
waga z wczoraj 78,8kg
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 19:26   #2112
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
czesc dziewczyny, troche mnie nie bylo bo wiele spraw sie nalozylo bo np smierc Baci, sesja, masa pracy itd. Ale mam nadzieje ze juz wracam na stale
waga z wczoraj 78,8kg

Ogromne wyrazy wspó³czucia. Moja babcia odesz³a 10 stycznia i jeszcze siê nie pozbiera³am do koñca... Trzymaj siê ciep³o i nie za³amuj, jak czujesz ze tracisz kontrolê to biegnij do lekarza! Jeste¶my z Tob± ¦ciskam CIê mocno kochana !

27.02.2012
Stary 2014-06-28, 19:54   #2113
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ

Kupi³am najzwyklejsz±, w promocji za 27 z³. z £ucznika (Auchan) W sumie to potrzebujê jej tylko do odmierzania posi³ków dlatego nie wydziwia³am.

Cytat:
Niektórzy ludzie niestety s± tacy, ¿e dopóki nie zamieciesz nimi pod³ogi nie bêd± traktowaæ Ciê jak swojego. Klucz to szczero¶æ i tak jest w ka¿dych zwi±zkach miêdzyludzkich[poza relacjami szef - podw³adny. Szef musi my¶leæ, ¿e jest królem lasu] bo inaczej atmosfera jest paskudna.
Chêtnie pos³ucham co pojada³a na diecie A Ty z kolei zjedz co¶ ciep³ego i domowego na kolacjê, mo¿e jakie¶ miêso w zio³ach? Po podró¿y warto uspokoiæ ¿o³±dek domowym jedzeniem. Mo¿e tylko ja tak mam, bo nie cierpiê sypiaæ poza domem
Zacznê od menu te¶ciowej - ¶niadanie 1; bu³ka z mas³em i kie³bas±, ¶niadanie 2; bu³ka z mas³em i kaszank± grub±, ¶niadanie 3; ciasto z owocami; ¶niadanie 4; ko³acz. Obiad; bu³ka z mas³em i kaszanka, obiad 2; bu³ka z mas³em i jajko, Kolacja (ju¿ w domu) udko z kurczaka z ro¿na i bu³ka. Co dalej nie wiem, bo nie mieszkam z ni±
Ja na koniec zjad³am rybkê, która mi zosta³a z czwartku

Cytat:
U mnie dzi¶ by³ kolejny dzieñ zakupów. Jako ¿e rzuci³am papierosy postanowi³am siê porz±dnie wzi±æ za swoj± cerê, posz³am do miasta wydaæ pieni±dze zakupi³am filtr do twarzy, filtr do cia³a, krem do twarzy, oliwkê witaminow±, krem do r±k i chyba co¶ jeszcze ale nawet nie wiem co dziwne nie wyda³am na to wiêcej ni¿ 100 z³ ! Wróci³am sobie pieszo z miasta i jestem nieco zmêczona. Zakupi³am te¿ herbatkê oczyszczaj±c± i jak±¶ dla linii "Zio³a Mnicha". Smaczne s±

Najlepsz± wagê to mam ja, pamiêta czasy powojenne
Super, nic tak nie rozlu¼nia jak dobrze wydana kasa
Cytat:
waga z wczoraj 78,8kg
Wpó³czujê ¶mierci babci ale mam nadziejê, ¿e trzymasz siê dobrze!

PS. Dodajê moje menu, proszê nie zwracaæ uwagi na to co jad³am bo wpisa³am jak leci no i musze dodaæ i wczoraj i dzi¶ po dwa gor±ce kubki - czyli jakie¶ 140kcl dziennie.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (46,4 KB, 2 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (42,7 KB, 2 za³adowañ)

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-28 o 20:20
Stary 2014-06-28, 20:15   #2114
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Kupi³am najzwyklejsz±, w promocji za 27 z³. z £ucznika (Auchan) W sumie to potrzebujê jej tylko do odmierzania posi³ków dlatego nie wydziwia³am.

Zacznê od menu te¶ciowej - ¶niadanie 1; bu³ka z mas³em i kie³bas±, ¶niadanie 2; bu³ka z mas³em i kaszank± grub±, ¶niadanie 3; ciasto z owocami; ¶niadanie 4; ko³acz. Obiad; bu³ka z mas³em i kaszanka, obiad 2; bu³ka z mas³em i jajko, Kolacja (ju¿ w domu) udko z kurczaka z ro¿na i bu³ka. Co dalej nie wiem, bo nie mieszkam z ni±
Ja na koniec zjad³am rybkê, która mi zosta³a z czwartku

Super, nic tak nie rozlu¼nia jak dobrze wydana kasa

Wpó³czujê ¶mierci babci ale mam nadziejê, ¿e trzymasz siê dobrze!

uuuu, ³ucznika to ja nie polecam, moja waga któr± niedawno kupi³am w poniedzia³ek jedzie do reklamacji

Twoja te¶ciowa faktycznie wsuwa jak automat bez dna

Noo, teraz siedzê i siê kremujê wszystkim na raz, jak jutro po tej orgii kosmetycznej dostanê wysypu to bêdzie dopiero dzika rado¶æ

27.02.2012
Stary 2014-06-28, 20:27   #2115
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
uuuu, ³ucznika to ja nie polecam, moja waga któr± niedawno kupi³am w poniedzia³ek jedzie do reklamacji
Mam nadziejê, ¿e jako¶ wytrzyma do koñca odchudzania, albo do czasu gdy nauczê siê wzrokowo dostrzegaæ wagê.
Cytat:
Twoja te¶ciowa faktycznie wsuwa jak automat bez dna
hahaha by³am w szoku, tym bardziej ¿e strasznie siê odchudza i dodam, ¿e ka¿da bu³a mia³a w sobie chyba z ³y¿kê mas³a.

Cytat:
Noo, teraz siedzê i siê kremujê wszystkim na raz, jak jutro po tej orgii kosmetycznej dostanê wysypu to bêdzie dopiero dzika rado¶æ
hahaha jak co¶ Ci wyro¶nie na ciele to bêdzie troszkê wa¿yæ, czyli przez te kremy mo¿esz przytyæ

A ja tak strasznie ¿a³uje, ¿e mam wielkie piersi dzi¶ zak³adaj±c bluzki cieszy³am siê z braku brzuszka, ale nie wszystko mog³am wzi±æ w rozmiarze M, L bo siê w³a¶nie w cyckach nie mie¶ci³am!

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-28 o 20:36

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 21:15   #2116
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
waga z wczoraj 78,8kg
Wyrazy wspó³czucia.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Moje dzisiejsze meny:
owsianka z truskawkami
1/2 parówki
2 plastry wêdliny
szklanka pomidorówki
3 ziemniaczki, miêsko, sa³atka
kawa³ek sernika na zimno
czere¶nie
maliny
kawa³ek piernika
bób

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

ko³o mnie zbudowali fitness klub na placu
wykona³am 150 wio¶larzy
7 min orbitreka
spacer

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-28, 21:20   #2117
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Mam nadziejê, ¿e jako¶ wytrzyma do koñca odchudzania, albo do czasu gdy nauczê siê wzrokowo dostrzegaæ wagê.
hahaha by³am w szoku, tym bardziej ¿e strasznie siê odchudza i dodam, ¿e ka¿da bu³a mia³a w sobie chyba z ³y¿kê mas³a.

hahaha jak co¶ Ci wyro¶nie na ciele to bêdzie troszkê wa¿yæ, czyli przez te kremy mo¿esz przytyæ

A ja tak strasznie ¿a³uje, ¿e mam wielkie piersi dzi¶ zak³adaj±c bluzki cieszy³am siê z braku brzuszka, ale nie wszystko mog³am wzi±æ w rozmiarze M, L bo siê w³a¶nie w cyckach nie mie¶ci³am!

Nooo to kobiecina musi uwa¿aæ - taka dieta jak ona stosuje prowadzi w krótkim czasie do uzyskania w³asnej grawitacji Mas³o mas³em, bardziej mnie te kaszanki ciekawi± jak wiejskie to pó³ biedy ale jak kupne to sam ojciec dyktator nie wie, co siê tam znajduje

Szanuj cycki, ja ostatnio widzê po narzeczonym ¿e jak zacznê chudn±æ ze swoich to mi je zabierze i schowa
A tak serio to siê nie przejmuj, ja te¿ to mam plus jeszcze bardzo szerokie rêce które ju¿ w ogóle nie mieszcz± siê w nic. Teraz jeszcze zacznê p³ywaæ to ju¿ w ogole..

27.02.2012
Stary 2014-06-29, 07:24   #2118
ArcymoneQ
Rozeznanie

aamidale jeste¶ kochana, potrafisz wspaniale wspieraæ na duchu, ale niestety widzê siê w lustrze - rozmiar E przy moim wzro¶cie nie wygl±da atrakcyjnie. Zamiast w tym momencie nosiæ bluzki rozmiar 40-42 to ja nadal tkwiê w 44-46

PS. Dzi¶ na ¶niadanie mia³y byæ nale¶niki z m±ki ¿ytniej, ale nie wysz³y, rozlatywa³y siê i nie chcia³y sma¿yæ tak¿e skoñczy³am na jajecznicy z dwóch jaj z kie³bas±.

Stary 2014-06-29, 07:36   #2119
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
aamidale jeste¶ kochana, potrafisz wspaniale wspieraæ na duchu, ale niestety widzê siê w lustrze - rozmiar E przy moim wzro¶cie nie wygl±da atrakcyjnie. Zamiast w tym momencie nosiæ bluzki rozmiar 40-42 to ja nadal tkwiê w 44-46

PS. Dzi¶ na ¶niadanie mia³y byæ nale¶niki z m±ki ¿ytniej, ale nie wysz³y, rozlatywa³y siê i nie chcia³y sma¿yæ tak¿e skoñczy³am na jajecznicy z dwóch jaj z kie³bas±.

Ja mam 160 i rozmiar biustonosza F

Rozmiar bluzki to tylko informacja. Liczy sie jak w niej wygl±dasz, je¶li piêknie to niech to bêdzie jakikolwiek rozmiar. Po co siê tym drêczyæ kochana Wypinaj biust do przodu i b±d¼ z niego dumna Je¶li uwa¿asz, ¿e nie wygl±da atrakcyjnie, to popatrz na siebie pod takim k±tem, ¿eby wygl±da³ atrakcyjnie Mam nadziejê ¿e wiesz, o co mi chodzi. Twoje piêkno zaczyna siê w Twojej g³owie

Jak mi siê zdarzy rozlatywanie czy przyleganie nale¶ników to nimi rzucam po ca³ej kuchni ze z³o¶ci! A narzeczony zbiera i mnie uspokaja chyba nie ma nic bardziej frustruj±cego w kuchni ni¿ wredne, przylegaj±ce nale¶niory

27.02.2012

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 10:02   #2120
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam 160 i rozmiar biustonosza F

Rozmiar bluzki to tylko informacja. Liczy sie jak w niej wygl±dasz, je¶li piêknie to niech to bêdzie jakikolwiek rozmiar. Po co siê tym drêczyæ kochana Wypinaj biust do przodu i b±d¼ z niego dumna Je¶li uwa¿asz, ¿e nie wygl±da atrakcyjnie, to popatrz na siebie pod takim k±tem, ¿eby wygl±da³ atrakcyjnie Mam nadziejê ¿e wiesz, o co mi chodzi. Twoje piêkno zaczyna siê w Twojej g³owie

Jak mi siê zdarzy rozlatywanie czy przyleganie nale¶ników to nimi rzucam po ca³ej kuchni ze z³o¶ci! A narzeczony zbiera i mnie uspokaja chyba nie ma nic bardziej frustruj±cego w kuchni ni¿ wredne, przylegaj±ce nale¶niory
Przez tyle czasu dostawa³ info. ¿e nie wygl±dam dobrze, ¿e dzi¶ ju¿ w siebie nie wierzê ... wiem, ¿e muszê mocno nad sob± popracowaæ, ale nie potafiê zacz±æ.

Stary 2014-06-29, 11:11   #2121
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Przez tyle czasu dostawa³ info. ¿e nie wygl±dam dobrze, ¿e dzi¶ ju¿ w siebie nie wierzê ... wiem, ¿e muszê mocno nad sob± popracowaæ, ale nie potafiê zacz±æ.

Ale Ty nie musisz niczego zaczynaæ, zmuszaæ siê! Po prostu spójrz g³êboko w siebie i wymieñ swoje najwiêksze zalety, potem dopiero popatrz w lustro! Wygl±d to jest kwestia podrzêdna, naprawdê! Popatrz na tak± Anjê Rubik - czy ona obiektywnie rzecz bior±c jest ³adna? Moim zdaniem nie. I zdaniem wielu innych ludzi. Ale ma w sobie tyle samozaparcia i si³y, ¿e uganiaj± siê za ni± projektanci z ca³ego ¶wiata. Mo¿na tu podaæ dowolny inny przyk³ad [nie zabijajcie mnie bo ja nikogo tu nie przysz³am obra¿aæ, wy³adowywujê siê doskonale "w realu" i nie napinam na kogo¶ pó³ksiê¿ycy w sieci]. Dbaj o siebie tak±, jak± jeste¶, pielêgnuj to co masz - przecie¿ Ty pracujesz z lud¼mi niepe³nosprawnymi, dziewczyno, kto jak nie Ty widzi, co to znaczy byæ zdrowym! Jaka to jest wygrana od ¿ycia! Przestañ za³amywaæ rêce, wstañ i id¼ do przodu, bo otoczenie samo nie ruszy gdy Ty bêdziesz siedzieæ! S³uchaj, ja bym chêtnie Ciê przytuli³a i pog³±ska³a po g³owie, bo wiem jak to jest s³uchaæ nt swojej tuszy od rodziny i byæ ocenian±. Trzeba to olewaæ. Bo wygl±d to naprawdê nie wszystko. Najwa¿niejsze i najpiêkniejsze jest ZDROWIE!

Ale pamiêtaj przy tym wszystkim o jednej rzeczy - to nie grzech staraæ siê utrzymaæ ulotn± m³odo¶æ, ale te¿ nie tajemnica, ¿e ona odejdzie. Z ni± uroda, g³adka skóra i jêdrny ty³ek. Dlatego po pierwsze - ciesz siê i dbaj, dopóki mo¿esz staraæ siê mieæ to wszystko jak najd³u¿ej. Po drugie - uroda cz³owieka to jego wnêtrze, jego dobroæ, szczery u¶miech, chêæ pomocy, weso³o¶æ i optymizm. Znam dziewczyny piêkne - pozbawione ¿ycia, wredne, zepsute. My¶lisz, ¿e kto¶ je kocha - za urodê? Bogaci faceci "funduj±" sobie czasem takie dziewczyny, ale czy to mi³o¶æ? Zawsze, ale to zawsze wola³am byæ "t± naiwn±" ale dobr± i z czystym sumieniem. I teraz mam siê do kogo przytuliæ - chod¼ wiele z nich by³o piêkniejszych ode mnie to one maj± przegrane ¿ycia, problem z narkotykami, ze znalezieniem w³a¶ciwej osoby by i¶c przez ¿ycie. Trzeba mieæ to wszystko wywa¿one, pracowaæ nad mi³o¶æi± do siebie i ¶wiata a wszystko do Ciebie wróci w stu procentach. Wiem co mówiê, sama to przesz³am - gdy chcesz by wokól by³o ciemno a Twoje demony szarpa³y Ciê za g³owê - tak wla¶nie bêdzie. Kiedy bêdziesz my¶leæ jasno, czysto, kiedy bêdziesz kochaæ siebie - wszystko bêdzie l¿ejsze i ³atwiejsze.

Bardzo siê rozpisa³am i mocno otworzy³am - bo przesz³am przez podobny ból w³asnego istnienia. Wierz mi najdro¿szy ArcymonQ, nie warto w tym tkwiæ

[uprzedzaj±c ewentualne naskoki na mnie, które za takie teksty juz mi siê zdarza³y - jestem ateist±, nie nale¿ê do sekty i leczê siê umiarkowanie ]

27.02.2012
Stary 2014-06-29, 15:44   #2122
dom_misia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59

Hej dziewczyny! Ja znów przez ca³y tydzieñ nie mia³am czasu zajrzeæ na forum.Korzystaj±c z kompa sprawdza³am tylko pocztê i stan konta i dalej dawaj a to gdzie¶ pojechaæ a to sprz±taæ. W ogóle nie mogê siê ogarn±æ! A co to bêdzie jak wróce do pracy a to ju¿ we wtorek. Melduje stan wagowy 74,5kg (+0,1), centymetry bez zmian. Diety prawie nie by³o ogranicza³am siê ale jad³am wszystko. Nie pilnowa³am czasu a gotowaæ sobie oddzielnie te¿ nie mia³am kiedy. Od jutra znów dieta ¶cis³a bo mnie zgaga mêczy i planujê æwiczyæ ale czy mi siê uda nie wiem. Nastawiam siê ¿e muszê i juz!!!
dom_misia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-30, 04:08   #2123
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wczoraj nie mog³am wej¶æ na forum, pewnie Wy te¿ dlatego dopiero dzi¶ za³±czam swoj± tabelkê z menu.

aamidale - wszystko co napisa³a¶ to prawda, masz 100% racji, powinnam w³a¶nie tak podchodziæ do ¿ycia i mam nadziejê, ¿e z ka¿dym kilogramem mniej bêdê stawa³a siê coraz pewniejsza.

dom_misia - wracaj szybko do nas i do diety
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (47,9 KB, 5 za³adowañ)

Stary 2014-06-30, 07:30   #2124
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Wczoraj nie mog³am wej¶æ na forum, pewnie Wy te¿ dlatego dopiero dzi¶ za³±czam swoj± tabelkê z menu.

aamidale - wszystko co napisa³a¶ to prawda, masz 100% racji, powinnam w³a¶nie tak podchodziæ do ¿ycia i mam nadziejê, ¿e z ka¿dym kilogramem mniej bêdê stawa³a siê coraz pewniejsza.

dom_misia - wracaj szybko do nas i do diety
Wczoraj musia³a byæ awaria wieczorem albo ulepszali co¶ Cieszê sie, ¿e sie przyznajesz mi racjê. My¶lê, ¿e nie ma co czekaæ na kilogramy, trzeba staæ siê pewnym ju¿ teraz

Ja dzi¶ rozpocze³am cykl poranków z owsiank± oraz wod± z cytryn±. Podobno niezast±pione dla urody

27.02.2012
Stary 2014-06-30, 08:07   #2125
izula1987
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Ju¿ po weekendzie deszczowym :/ Mai³am przerwê w æwiczeniach, ale dieta nadal trwa i muszê przyznaæ, ¿e oby³o siê bez grzeszków.
Dzi¶ wracam do æwiczenia i muszê przyznaæ, ¿e ju¿ têskniê za nimi
Dziewczyny, a wy nie dajcie siê innym osobom. Najwa¿niejesze jest to aby Wspaniale siê czuæ i jak to mówi mój kolega byæ piêknym dla siebie

¦niadanko: 2 kromki chrupkiego pieczywa z twaro¿kiem i rzodkiewk±
II ¶niadanie: jogurt naturalny3,5% + marchewka
Obiad: rybka po grecku
Podwieczorek: twaro¿ek z pomidorem
Kolacja: jeszcze nie wiem co
izula1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-30, 08:17   #2126
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Witam
Ja te¿ nie mog³am wej¶æ wczoraj na forum.
aamidale wczoraj na obiad by³ u mnie schabik wed³ug Twojego przepisu, zmieni³am tylko tyle, ¿e wodê z schabu zagê¶ci³am i zrobi³am sosik na ziemniaczki.
Mia³a¶ racjê schabik nie by³ suchy wpa³aszowa³a dwójka moich pociech i ¿adne nie narzeka³o.
Za³±czam zdjêcie potrawy w moim wykonaniu.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg obiadek.jpg (107,2 KB, 8 za³adowañ)

Stary 2014-06-30, 08:25   #2127
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Moje wczorajsze menu
Pasztecik w³asnej roboty (potem wam poka¿ê zdjêcie i dam przepis)
1/2 paróweczki (po córci)
pomidorek
wêdlina x 1 plasterek
ziemniaczek, schabik, sa³atka
bób z dobre 3/4 kg (w ci±gu dnia)
koktajl z samych truskawek 2 szklanki
wêdlina x 2 plasterki

Rower 15 km.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Szok, dzisiaj Pani sprz±taj±ca nasze biura zauwa¿y³a, ¿e schud³am
M±¿ te¿ zauwa¿y³ i zapyta³ czy biorê jakie¶ prochy?

G³upiec, ¿eby to by³o takie proste, bierzesz tabletkê i chudniesz - to w ogóle nie by³oby ludzi z nadwag±.
Nie wierze w ¿adne tabletki na chudniêcie, to jest tylko i wy³±cznie ¿erowanie firm farmakologicznych na zdesperowanych ludziach.

Stary 2014-06-30, 09:25   #2128
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Wczoraj musia³a byæ awaria wieczorem albo ulepszali co¶ Cieszê sie, ¿e sie przyznajesz mi racjê. My¶lê, ¿e nie ma co czekaæ na kilogramy, trzeba staæ siê pewnym ju¿ teraz

Ja dzi¶ rozpocze³am cykl poranków z owsiank± oraz wod± z cytryn±. Podobno niezast±pione dla urody
Wiesz casami mam wra¿enie, ¿e siê za mocno nad sob± rozczulam, zamiast wzi±æ siê za siebie, za swoj± samoocenê i co¶ zmieniæ. A wiem, ¿e jak czego¶ pragnê to to osi±gnê
Cytat:
Napisane przez izula1987 Poka¿ wiadomo¶æ
Ju¿ po weekendzie deszczowym :/ Mai³am przerwê w æwiczeniach, ale dieta nadal trwa i muszê przyznaæ, ¿e oby³o siê bez grzeszków.
Dzi¶ wracam do æwiczenia i muszê przyznaæ, ¿e ju¿ têskniê za nimi
Dziewczyny, a wy nie dajcie siê innym osobom. Najwa¿niejesze jest to aby Wspaniale siê czuæ i jak to mówi mój kolega byæ piêknym dla siebie
Ja dzi¶ po trzech dniach przestoju wsiad³am na wio¶larza i co? wymiêk³am po 130 powtórzeniach ale spoko mo¿e jeszcze do 200 dobijê.
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ

Szok, dzisiaj Pani sprz±taj±ca nasze biura zauwa¿y³a, ¿e schud³am
M±¿ te¿ zauwa¿y³ i zapyta³ czy biorê jakie¶ prochy?

G³upiec, ¿eby to by³o takie proste, bierzesz tabletkê i chudniesz - to w ogóle nie by³oby ludzi z nadwag±.
Nie wierze w ¿adne tabletki na chudniêcie, to jest tylko i wy³±cznie ¿erowanie firm farmakologicznych na zdesperowanych ludziach.
Ja biorê zielon± kawê w tabletach i wspomagam siê jagodami acai, ale ¿eby to co¶ za mnie spala³o kilogramy to nie, na mnie to dzia³a na zasadzie tabletki placebo - jak bym ³yka³a witaminê C te¿ bym chud³a

Dziewczyny potrzebujê porady, widzialy¶cie na zdjêciach moj± twarz, napiszcie mi jaka fryzura pasowa³aby do mnie plissss

Stary 2014-06-30, 10:16   #2129
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny potrzebujê porady, widzialy¶cie na zdjêciach moj± twarz, napiszcie mi jaka fryzura pasowa³aby do mnie plissss
A my¶la³a¶ kiedy¶ o skróceniu w³osów tak do ramion i jakie¶ fajnej grzyweczce (byle nie na Agatkê)
tak, ¿eby w³osy miêkko op³ywa³y twarzyczkê, nie stwarza³y poczucia ciê¿ko¶ci, tylko lekko¶ci i puszysto¶ci.

https://www.google.pl/search?q=fryzury&client=f irefox-a&hs=phE&rls=org.mozilla: plfficial&channel=sb&tb m=isch&tbo=u&source=univ& sa=X&ei=pimxU5r-L4HeOoSYgPgB&ved=0CCwQsAQ &biw=1787&bih=827&dpr=0.9 #facrc=_&imgdii=_&imgrc=v ZuycfBDq4VVLM%253A%3BI4Ct VSexb83HqM%3Bhttp%253A%25 2F%252Fwww.fryzurykrotkie wlosy.eu%252FImages%252Fw losy-krotkie-fryzury-mlodziezowe-77.jpg%3Bhttp%253A%252F%2 52Fwww.fryzurykrotkiewlos y.eu%252Fmlodziezowe%2525 207.html%3B505%3B714

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Ja biorê zielon± kawê w tabletach i wspomagam siê jagodami acai, ale ¿eby to co¶ za mnie spala³o kilogramy to nie, na mnie to dzia³a na zasadzie tabletki placebo - jak bym ³yka³a witaminê C te¿ bym chud³a
Mam pytanie a ile kosztuje kawa i jagody?

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-06-30 o 10:14
Stary 2014-06-30, 10:36   #2130
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Pasztet domowy Malinki
600 g filetu z piersi indyka
150 g filetu z piersi kurczaka
100 g filetu z piersi kaczki
150 g w±tróbki drobiowej
Kurki (grzyby)
½ papryki czerwonej
1 cebula
Marchewka, pietruszka, ½ selera
Sól, pieprz, czerwona papryka, carry, majeranek
100 g jogurtu naturalnego
Mas³o do przesma¿enia kurek
1 jajko
Kurki obsma¿amy na mase³ku dodajemy cebulê i paprykê.
Miêso gotujemy z warzywami. W±tróbkê przesma¿amy 3 min.
Miêso, warzywa, w±tróbka miksujemy,
Dodajemy kurki, paprykê i cebulê, jogurt, jajko mieszamy.
Doprawiamy do smaku.
Wyk³adamy do foremki
Pieczemy ok. 2 h w temperaturze 180 stopni

Zdjêcie do³±czam.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg pasztecik.jpg (72,2 KB, 4 za³adowañ)

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-06-30 o 10:38
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.