|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Wyobraźcie sobie jaka zażenowana musi być jego była żona
|
|
|
|
#2102 |
|
ma zielone pojęcie
|
Zawsze może napisać swoją książkę będącą odpowiedzią na książkę byłego męża
|
#2103 |
|
Konto usunięte
|
"Mam dziecko z idiotą" <3
|
|
|
|
#2104 |
|
jestę wieszczę
|
i za parę lat córcia napisze książkę "moi rodzice publicznie obrzucają się błotem"
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#2105 |
|
Konto usunięte
|
Demi, "Feministka wychowala osemke dzieci. Impossibru!"
Nie podpisal sie nazwiskiem a z tylu ksiazki jego zdjecie... Chyba nie chce juz tego ogladac. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- http://youtu.be/F4zX--5Ils8 WHY? GOD, WHY? Film na podstawie pierwszej części serii Kronik Wardstone. Książka niby dla młodszych ale mnie wciągnęły bardzo. Krótkie, prosty język, ale klimat miały dobry, mroczny, bywały obrzydliwe opisy itd. I teraz robią film naszpikowany jakimiś bzdurami typu skakanie z klifów, walki, wybuchy. Ale największe zło to aktorzy. Główny bohater powinien być dzieciakiem, powinien wyglądać na 13 lat a nie na 25! A Moore? Pięknościowa Moore czyniąca niezłe cuda i sztuczki gra postać, która w książce była przedstawiona jako bardzo zgarbiona, wysuszona (spędziła kilka lat w dole z ziemią!), obrzydliwa czarownica o czerwonych oczach, żywiąca się krwią niemowląt, ciągnąca za sobą swój obrzydliwy płaszcz. No idealnie. Świetnie. Brawo. Kto na to pozwolił, pytam, kto?! |
|
|
|
#2106 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
"Dżdżownica Stanisław miał dość. W pozwie sądowym napisał między innymi: "Czuję się nieustannie obrażany. Moja godność jest naruszana przez dziennikarzy, którzy opisując moją historię traktują mnie jak człowieka płci męskiej, choć zostali doskonale poinformowani, że jestem dżdżownicą. [...] O ile dla osób nieświadomych mojej przemiany moja postać zewnętrzna może być myląca, to nie ulega wątpliwości, że mojej tożsamości nie definiuje jedynie wygląd, a nawet geny, ale przede wszystkim moje własne ja, moje wewnętrzne odczucie. A ja wewnętrznie czuję się dżdżownicą"." |
|
|
|
#2109 |
|
Konto usunięte
|
"tak się złożyło że mam dziecko z feministką i się tego faktu nie wstydzę"
lol dobra wyłączam xD |
|
|
|
#2110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Do dziś mózg mnie boli na myśl o tym. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#2113 |
|
Konto usunięte
|
Azmika, no nie, porownujesz tego gniota z typowa ale epicka polska porazka
to jest w ogole poza wszelka konkurencja.
|
|
|
|
#2114 |
|
Konto usunięte
|
Judith, please, nie widziałaś złej adaptacji, jesli nie oglądałaś Akademii wampirów :P To było ciekawe doświadczenie XD
|
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46788210]Dla mnie sama książka była marna, więc jak usłyszałam o filmie to mnie odrzuciło.
[/QUOTE]To pomnóż sobie książkę przez parę tysięcy - to właśnie ten film
|
|
|
|
#2120 |
|
Konto usunięte
|
co za gimbusy wymyslaja takie demoty
|
|
|
|
#2121 |
|
Konto usunięte
|
Boże, jakie to obleśne.
Czy możemy wszystkim młodym chłopcom (bo to z reguły oni tworzą takie bzdury) zabronić korzystania z internetu? Albo zamknąć wszystkim w klatkach i nauczać, że kobieta to osoba, a nie seks zabawka? Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-06-07 o 15:55 |
|
|
|
#2122 |
|
Konto usunięte
|
wersja alternatywna
Mąż tego dnia wrócił szybciej do domu i nakrył swoją żonę w sypialni, podczas seksu z bardzo atrakcyjnym, młodym umięśnionym mężczyzną. Żona była tym trochę bardzo zawiedziona "Jesteś latawicą!" płakał. "jak mogłeś zrobić to mnie - twojemu wiernemu mężowi, ojcu twoich dzieci! odchodzę. chcę rozwodu!" żona szybko odpowiedziała: "kochanie, zaczekaj minutkę, to wszystko ci wytłumaczę." "no dobra, słucham!" krzyknął "ale to będą ostatnie słowa, jakie do mnie powiesz!" żona zaczyna więc swoją opowieść: "zaczęło się tak: wsiadłam do samochodu i miałam wracać do domu. akurat wtedy ten młody mężczyzna poprosił, bym go podwiozła. wyglądał na załamanego i bezbronnego, zrobiło mi się go szkoda i nie potrafiłam odmówić. od razu zauważyłam że był ubrany w bardzo zniszczoną, starą koszulę. powiedział że nic nie jadł od trzech dni! chciałam mu pomóc, więc przywiozłam go do naszego domu i dałam mu zupę która dla ciebie była za slona (tak dokładnie tę która prawie wylałeś mi na fartuch krzycząc że mamusia nigdy by nie przesoliła). dałam mu też zimnego lecha, bo przecież ty pijesz tylko paulanera. tak, tego samego którego ty nie wypiłeś. biedactwo zjadł i wypił w mgnieniu oka. był brudny więc zaproponowałam mu porządny prysznic, tak, tym żelem pod prysznic o którym ty powiedziałeś ze jest dla mężczyzn innej orientacji. i wiesz co? użył też żelu do higieny intymnej dla mężczyzn. w czasie gdy się kąpał zauważyłam że jego stare ubrania są zniszczone i mają pełno dziur. wyrzuciłam je do kosza. później potrzebował jakiś ciuchów. dałam mu tę koszulę hilfigera o której powiedziałeś że wyglądasz jak menedżer w mcdonalds. dałam mu też te seksowne obcisłe slipki których odmówiłeś nosić bo powiedziałeś ze ojciec by się w grobie przewrócił jakby cię takich stringach zobaczył. poszukałam trochę i znalazłam też ten piękny aksamitny krawat o którym powiedziałeś ze się na nim powiesisz jak nie skończę ględzić gdy przyszedłeś pijany do domu. aha no i jeszcze dałam mu buty, które kupiłeś w tamtym drogim sklepie ale koledzy w pracy zaczęli mówić do ciebie Jacyków i od tamtego czasu ich nie nosisz. żona wzięła głęboki oddech i dorzuciła jeszcze: był tak szczęśliwy i wdzięczny za pomoc ze kiedy odprowadziłam go do drzwi, to odwrócił się do mnie i ze łzami w oczach zapytał, czy mam może coś jeszcze, z czego nie korzysta mu mąż. kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie że kierowcy na drodze poza miastem gdzie spokojnie można jechać 90 km/h wleką się 70 ;/
|
|
#2124 |
|
Konto usunięte
|
drabi, ciekawe dlaczego wersji alternatywnej się nie widuje.
A nie, czekaj. Wiem dlaczego. spoiler: nasze społęczeństwo jest przeżarte seksizmem i mizoginią |
|
|
|
#2125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a tak serio to nie wiem. w sumie masz racje, moze dla chłopcow poniżej 18 r.ż. powinna być jakaś licencja na pisanie demotywatorów bo oni maja taka wybujała fantazje na temat zdradzających mężczyzn i beznadziejnych żon
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Konto usunięte
|
Mam internet w kuchni <3
Ale drabina, proszę cię, po 18 r.ż. nie nadchodzi nagłe zrozumienie i chęć obalenia szkodliwego systemu :P Przecież ten system jest realnie egzekwowany przez dorosłych mężczyzn, nie przez chłopców, których opinia wspiera funkcjonowanie systemu, ale nie ma bardziej bezpośredniego oddziaływania na rzeczywistość. (dlatego nienawidzę "mężczyzna, który robi tak tak i tak, to nie meżczyzna, to chłopiec" - lol, nope, to mężczyzna, który wyrósł z chłopca, któremu to wszystko wpoili głównie mężczyźni, nie infantylizujcie mizoginii, błagam) Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-06-07 o 16:13 |
|
|
|
#2128 |
|
Konto usunięte
|
pics or it didnt happen xd
|
|
|
|
#2129 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

bo co tylko milosc sie liczy i tak super znosic niewygody razem.