![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Kasiula, ale organizm to nie równanie matematyczne, gdzie wszystko jest proste i im więcej ćwiczysz i lepiej trzymasz diety, tym większe spadki
![]() ![]() Czasem można trzymać diety, ale jeść dobrze, albo źle. W zeszlym tygodniu piszesz, ze jadłaś słodycze. Ale w tym wpadło 5 naleśników ![]() ![]() Nie zakładaj sobie chudnięcia po 2kg tygodniowo, bo się szybko zniechęcisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Wtajemniczenie
|
Eliza: jak się chleje, to się jest obcykanym
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Kasiula: piwo z sokiem malinowym to nie to samo :P ale racja, ty teraz i tak nie możesz, bo do mleka przejdzie, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Szczurku, ojjj Fortuna wiśniowa
![]() Ostatnio piłam też Lwówek - malinowe i też fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
Dotka: jestem pewna, że nie wymieniłam wszystkiego co mi przez łapy wpadło
![]() ![]() A jak coś, to pamiętam, że dziś jest poniedziałek ![]() Dziewczyny, bo w sumie jest sezon teraz i chciałam zapytać - jak to właściwie jest z tymi grzybami na diecie? dostałam wczoraj masę rydzów i kilka kani, ale jak się to ma kalorycznie? Nigdy się nad tym właściwie nie zastanawiałam ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- i mam sromotną porażkę w tabelce, powiem wam że wkurzam się sama na siebie i już nie mam słów na siebie ani nie wiem jak do końca się zmotywować, żeby się tak nie bujać z wagą w kółko. wstydzę się w miejscach publicznych pokazywać przez to, jak wyglądam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zadomowienie
|
Dotka nie chcę chudnąć 2 kg tygodniowo. Chciałabym żeby był przynajmniej 1 kg ewentualnie 1,1 kg lub 1,2 kg.
Wtedy jak jadłam słodycze to miałam nadwyżkę i musiałam ją zrzucać a po tych naleśnikach jej nie miałam bo w ciągu dnia w sumie nie przekroczyłam limitu kcal. Poza tym nie ma co porównywać naleśników bez cukru do np. opakowania ciastek. Nie ma co się dalej nad tym rozwodzić. Trzeba postarać się żeby w tym tygodniu było jeszcze lepiej (bez naleśników ![]() Szczurku tak, alkohol przenika do pokarmu więc jest zakazany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
szczurku grzyby mają bardzo mało kalorii.
#2107 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny!
Waga do tableki : 88,4 kg Niestety lekka nadwyżka, ale mam @. Poza tym w sobotę byłam na kolacji z mężem ( nasza pierwsza randka od 2,5 roku) no i zjadłam troszkę bardziej obfitą kolację ![]() Muszę Was doczytać. Przez weekend to jakoś nawet nie zerkałam tutaj ![]()
![]() |
#2108 |
Zadomowienie
|
Mój dzisiejszy jadłospis:
I. bułka grahamka, makrela w sosie pomidorowym z puszki, trochę masła, pomidor, herbata z cukrem II. banan, rodzynki, kawa z mlekiem i cukrem III. Udko pieczone, sałatka z kapusty pekińskiej, ogórka kiszonego, jabłka IV. jogurt owocowy 0%, bez cukru, jabłko, V. sałatka z kapusty pekińskiej, piersi z kurczaka, kukurydzy, pomidora, papryki, ogórka, odrobina oleju |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
KASIULA tylko nie zawal tego jadłospisu
makrela w pomidorach ![]() ja dzisiaj 2x kanapka z wędliną pomidorem nektarynki jajko sadzone + warzywa na patelnię a dalej nie wiem ![]() mam pekińską to coś się do niej dorzuci
#2110 |
Zadomowienie
|
Znalazłam program do pobierania na dysk filmików z youtubea i jestem bardzo zadowolona, bo w końcu nic mnie nie będzie zniechęcało do robienia zestawu, który sobie ułożyłam z fitappy - do tej pory internet ciągle szwankował i przerywało mi filmik w połowie, teraz internet nie będzie miał nic do rzeczy
![]() eliza_ a to jak umknęło to przepraszam ![]() Kasiula_ dobrze jest, waga idzie w dół! smerfetka_ ja też ![]() szczurek_ żaden jeżyk kochanieńki tylko złośliwy skurczybyk! Ja biegam juz po zmroku i jedyne światło jakie jest pochodzi ze słabych latarni ulicznych, jakbym go nie zauważyła w ostatniej chwili i zdeptała, to chyba byłby to mój ostatni bieg! Uwielbiam słodkie piwa. Na szczęście jeszcze bardziej lubię wino czerwone wytrawne i półwytrawne, a to najmniej kaloryczny alkohol ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2014-09-15 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
Miss: jeśli chodzi o grzyby to jestem spokojna, trafiłam do rodziny grzybiarzy od pokoleń, do tej pory nic złego się nie stało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Rozeznanie
|
Dziś dziewczyny mam dwie wagi do tabelki
![]() ![]() Mój uroczy Misiek (tak nazywa się mój kot) nie dał mi się samej zważyć tylko wchodził ze mną na wagę. Jak zważyłam się z nim to się przestraszyłam, że co tyle przytyłam! Waga z Miśkiem pokazała mi 74,3 Waga do tabelki moja 70,5 Trochę waży ten mój kocurek ![]() Martuszka nie nie boli tyłek ![]() ![]() ![]() aa pogoda, też dziś piękna jest do rowerka, ale ja robię dziś sobie chyba odpoczynek na rower, ale za to wieczorem myślę, żeby wybrać się na bieg ![]() Kasiula i dobrze, że powiedziałaś tak mu ![]() ![]() Smerfetka ![]() ![]() ![]() A ja dziś miałam na obiad marchewkę duszona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Kotori_ Misiek się kwalifikuje na dietę ![]() ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Rozeznanie
|
Miss on ma dobrze ze mną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zadomowienie
|
Szczęściarz z sierściucha
![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Wtajemniczenie
|
Kotori: spoko, mój pies świeżego ogórka potrafił wrąbać
![]() Miss: ja tam wszystkie grzyby lubię, ale fakt, rydze omnomnom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Rozeznanie
|
Szczurku u mnie suczka, jak nawet jest najmniejszy kawałek pomidora, wybierze wszystko, a to wypluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
mój kot je brokuły,kalafiory,fasolkę i surową paprykę i nawet szczypiorek.
ale najbardziej mu pasuje polędwica z lodówki ![]() dziwne te zwierzaki ![]()
#2119 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula jesli moge Ci cos jeszcze podpowiedziec, to jesli na Twojej silce sa wagi do pomiaru ciala, to skorzystaj. Nie bedziesz sie wtedy zloscic na wage. Miesnie sie tworza i waza swoje.
Szczurku mysle ze grzyby na diecie sa ok ![]() Kotori dzis robie dzien przerw, jednak wczoraj troche sie nameczylam. Moj pies uwielbia cheetosy serowe ![]() Dziewczyny piwo to tylko gorzkie ![]() ![]()
#2120 |
Zakorzenienie
|
a ja nie lubie piwa gorzkiego
![]() zimne ![]()
#2121 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka: noooo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
Szczurku no ja w slodkich mam niewielkie doswiadczenie. Ale jesli chodzi o normalne piwa to moge wymieniac i wymieniac
![]()
#2123 |
Zadomowienie
|
Miss, Kotori wy mnie nie zrozumiałyście
![]() ![]() Dziewczyny wagą już się nie przejmuję bo już teraz ważę mniej niż rano. Mogę jeszcze zmienić wagę do tabelki? ![]() Byłam na siłowni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
KASIULA a jak dzisiaj malutka ? nie płakała
#2125 |
Zadomowienie
|
Też troszkę płakała ale uspokoił ją w bójaczku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
Kasiula a ile waga pokazała po siłce?
Ja jestem za, wstawiaj nową wagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
to dobrze
![]() ![]() wagę wstaw może szczurek nie zauważy ![]()
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2014-09-15 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
Kotori nic nie będę zmieniać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
Ja lecę biegać dziewczyny, miłego wieczoru!
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Wtajemniczenie
|
eliza: ja wszystko zauważę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.