|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Gianka, dziękuje, zabek idzie. Swędzi, jest rozdrażniony, ale zimne gryzaki i żel w chwilu szału pomaga. Staram się go zajmować czymś, nie jest źle. Trochę odpuścił. Natka marudna na pogodę pewnie. A z odstawianiem to nie pomogę, podobno można pić szałwię, ale to jeszcze skonsultuj z kimś.
Lila bardzo się cieszę, że Natanek coraz pogodniejszy , że daje normalnie funkcjonować ![]() Mogotko ![]() ![]() Ja mam dziś dzień marudy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Gianna ja scuagalam mleko recznie az do poczucia ulgii czyli az mbie przestawaly bolec. Ale nie dus kolo sutka bo krzywo z kanalikow schodzi i tez pozniej boli trzeva od samej gory od ciala w kierunku sutks rozmasowywac az bedzie lecialo.
Kokezanka pojechala Natka spi tz zaraz z poprawin prosto na imprezę plenerowa jedzie wiec znow samotna nocka. Juyro musze Natalii jakas kiecke kupic na to wesele. U mnie dzisiaj raz leje raz slonce swieci wuec korzystalysmy z chwil pogody i wychodzilismy na podworko. Ide robic kolacje milego wieczoru ;-)
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
ja na szybko,wieczór wczoraj udany-bardzo
![]() dzis tesciowie sie mala zajeli a my bylismy troche na rowerach ![]() ![]() laktator przyszedł na drugi dzień juz i jest ![]() ![]() własnie sie sciagam,tz mała usypia,zaraz zrobi kolacje i mam radlerka grejpfrutowego ![]() cos kupujecie swoim panom na dzień ojca? miłego,pa
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nic,nie zasłużył sobie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Wtajemniczenie
|
Arletko my już dziś świętowaliśmy. Zamówiłam kubek ze zdjęciami Kubusia, żeby w miał synka w pracy.
Iza , zemsta ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny,ja po wizycie sióstr TŻ i chłopaka jednej z nich,Kostello był zachwycony towarzystwem a i mnie jakoś się humor poprawił jak przyjechali więc jest dobrze
![]() ![]() ![]() Mysiu super że się wybawiłaś ![]() ![]() Klusia mam nadzieję że przetrwaliście wizytę ![]() Gianka dzisiaj był chyba międzynarodowy "Dzień Marudy" bo Kostek też marudził i TŻ w Niemczech też ![]() Ziajka jak już się ząbek przebije to Kubula poczuje ulgę,teraz go swędzi bo jeszcze w dziąsełku siedzi ![]() Kami ![]() ![]() Madziu wariatka jesteś-na hardcora do Krakowa sobie pojechałaś ![]() ![]() Arletko może jeszcze spróbuj ? tyle kasy za laktator dałaś ![]() Migocia faaaaaaaaaak ![]() ![]() ![]() Izka no to musisz bananka odstawić w takim razie ![]() Głowa mnie boli,na orliku niedaleko impreza-gra Milano i strasznie słychać u mnie w domu ![]()
#2107 |
Zakorzenienie
|
Kuzwa znow dalam butle i wrzask nie zjadla obalila dwa cyce za to...ja chce tylko jedna butle na noc wprowadzic zeby pot3m po malu dawac kaszki etc.a ona tak cyrkuje , pluje mlekiem i butle zmienialam 3razy i za kazdym razem to samo a tylko do cycka dalam to mnie trzymala jakby ktos mial jej zabrac.Bede probowac jeszcze na nastepne karmienie zobaczymy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Wtajemniczenie
|
Gianka może Natce to mleko nie smakuje? Może trzeba by znienić na inne? A co do laktacji, to są tabketki na powstrzymanie, ale na receptę. Znajoma położna mówiła mi, że przy nawale można wziąć np przez dwa dni połówkę, żeby tylko trochę osłabić, ale to zawsze po konsultacji z lekarzem, nic na własną rękę.
Iza i dobrze, niech poczuje jak to jest Ewcia fajnie, że towarzystwo podniosło na duchu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zadomowienie
|
Wiecie co ja mam dalej mleko w cyckach ie wiem ile ale przy naduszeniu wyplywa. A i jeszcze nie mialam @ od porodu cgociaz Natka od miesiąca juz na mm czy mam sie martwic?
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Kami ja jeszcze mam jak nacisnę więc się nie martw
![]() ![]() Ziajka Kostek dostał koszulke,spodenki i 2pary majtek-bokserek jakie słodkie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Misti zajrzyj do k!!!
#2112 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
W Biedronce? były fajne galotki ale nie wzięłam ![]()
#2114 |
Zakorzenienie
|
Ruda @ NIE MOŻE się spóźnić bo wtedy na pewno nie pojadę do Wawy!!! W czwartek powinna najpóźniej się skończyć bo w piątek badanko
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Teraz tylko proszę żeby plamień nie było przed @
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia nie, w smyku. Nawet nie wiedziałam, że są w biedrze.
Kubuś dzisiaj śmiał się, aż się zanosił na dźwięk podartej kartki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Migociu no chyba że tak,to w takim razie
![]() ![]() Ziajka tak jak ten?http://www.youtube.com/watch?v=2Ns7za7h99A ![]()
#2117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Musimy go z tż nagrać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
hej
Mysiu cieszę się, że zabawa udana ![]() Iza mam nadzieję, że jutro te plamy znikną ![]() Lila i znów napiszę to samo: jest progres! ![]() ![]() Migotka, ja pi.er.dole ![]() Magda oj zazdroszczę spontanu! i krk ![]() Gianka miło Cię widzieć ![]() nie wiem co Ci poradzić z tą butelką ![]() ![]() Yss nie udało mi się nadal ![]() ![]() ![]() Ziajka masz pw. kurcze a Hanka na basenie w samej pieluszce, bez żadnych gatek ![]() ![]() nie wiem co jeszcze miałam. ... coś ze mną nie tak, nastrój mam z ![]() sorry że smęcę, dziwny czas mnie dopadł.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-22 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Wtajemniczenie
|
Ja cały dzień błogie lenistwo.
Teściowa chciała nas zaciągnąć w odwiedziny do rodzinki. Na co ja się wk... bo przecież o 20 najważniejszy zastrzyk. Na co usłyszałam, czy nie mogła bym sobie go np. na stacji benzynowej zrobić ![]() A i tak poleźli do babci, a ja zostałam sama. Radośnie o 20.00 zrobiłam sobie ostatni zastrzyk. I obejrzałam "Chce się żyć", grzecznie starałam się nie rozpłakać. Ale piękny film. Idę, zjem kolację może. ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysiu ja nic Wam nie pisałam ale też mam teraz taki czas,jeszcze dzisiaj siostry TŻta były a one takie szczuplutkie,ta jedn waży 47kg tak jak ja kiedyś i tak jakoś smutno mi się zrobiło że muszę biegać i ćwiczyć a inni nie robią nic i wyglądają tak ładnie.Wiem że jeśli kiedyś mi się uda będę z siebie dumna ale na chwilę obecną jestem jakaś zdołowana.Owszem bieganie sprawia mi radość i czuję się cudnie zakładając adidasy ale nie mogę zacząć jeść jak należy-przegryzam słodycze,słone przekąski-nie potrafię się pohamować i sama na siebie jestem non stop zła i zdołowana ![]() ![]() ![]() ![]() Yss Teściowa w ogóle nie rozumie powagi sytuacji ![]()
![]() |
#2121 |
Wtajemniczenie
|
Kluska , już spr. No Hana taka owłosiona, że na basen nie wpuszczą
![]() ![]() ![]() ![]() Yss teściowa nie kuna tematu, olej ją, skup się na sobie i jajeczku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-06-22 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
Ruda Bez przesady, nie masz 20 kg nadwagi tak jak ja. Aktualnie pewnie mam na liczniku 77kg i otyłość II stopnia. Nawet nie wiesz jakie to jest dołujące. A schudnąć tyle, to jest mega wyczyn (raz mi się udało zbić 25kg w rok, to wiem o czym mówię). Sama wam kiedyś pisałam, co jem i ile to stwierdziłyście, że to mało. A ja nawet przy takiej ilości jedzenia nie chudnę. A przypominam, że mam 150cm wzrostu. Także uwierz mi źle z tobą nie jest. Ja się teraz nie odchudzam, no bo jak. Po ciąży będzie mój czas. 47kg, ja marzę żeby chociaż mieć znowu 60kg...
O teściowej to już nawet nie piszę. Rozmawiałam dziś z TŻtem to stwierdził, że przesadzam. A poza tym, że u nich w rodzinie to taka normalna reakcja, czyli pełna ignorancja. Bo to jest temat tabu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | ||
Zakorzenienie
|
Yss no ja nie mogę
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i buudyń ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yss wiem że nie mam dużo ale fakt że nie potrafię się zmobilizować mnie dołuje ![]() ![]()
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Poryczałam się ze śmiechu na tym filmiku
![]() A z boku wyświetliły się inne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Kluseczko, Ruda, Yss ![]() Ja spadam lulu, bo mały coś marudny i dopiero niedawno zasnął ![]() Dobrej nocki ![]()
#2126 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale to też dziś była taka akcja, chłopaki oglądają mecz, mi do zastrzyku zostało pół godziny. A ta wchodzi i zarządza, że teściu ma iść z nią na spacer do babci. Nie proponuje, tylko przedstawiła przed faktem dokonanym. Potem mieli jakąś wymianę słów w kuchni a ja z TŻ i szwagrem siedzimy w salonie. W końcu szwagier "Jezu mam nadzieje, że moje małżeństwo nigdy takie nie będzie". Zaczęliśmy się śmiać, ale to wcale nie takie zabawne. Dobrze, że jutro ruszamy w trasę, będę sama z TŻtem, odpocznę od niej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu ona jest apodyktyczna i prowadzi w domu dyktaturę ![]() ![]() ![]() Lila ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Klusiu mam to samo ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- O fak-jestem sama i mam 15 gości ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() U nas niezła noc chociaż krótka. O 5.30 siuśki się wylały z pieluchy a przy przewijaniu było tyle ciekawych rzeczy, że już się potem zasnąć nie dało ![]() Hanulka kończy dziś pół roczku. Kiedy to minęło?! ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- z tej okazji cofnęłam się w czasie i przeczytałam wątek od 19.12 do 26.12 ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Migotka, cholera jasna ![]() ![]() Yss, atmosfera nieciekawa ![]() Ruda, Kluska - mysle, ze potrzeba troszkę czas ua efekty na pewno zobaczycie. Ruda Ty biegasz, Kluska, Ty masz mordercze spacer y- sama mi mówiłaś, że cos po woli się rusza na wadzę ![]() Kluska, widziałam Cie na żywo i sorry, ale naprawdę wyglądasz dobrze. Masz śliczną cerę, piękne włosy, jesteś ładna i wyglądasz dobrze Ruda, Ty tak samo - Twoje włosy, ten kolor ![]() ![]() ![]() Cała resztę mocno tule i pozdrawiam, bo mam sklerozę i nie wiem co pisać miałam ![]() Idę na kawę bo przybije gwoździa na klawiaturze ![]()
#2130 |
Wtajemniczenie
|
hej,
Kluska, u mnie też siuśkowa powódź...i w to wszystko jeszcze została wmieszana poduszka. ![]() Ruda, a co z Chodakowsą i Mel B? na profilu Chodaka dużo zdjęć z sukcesem. idę napisać wypracowanie w klubie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.