O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-22, 18:54   #2101
Ziajka
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Gianka, dziękuje, zabek idzie. Swędzi, jest rozdrażniony, ale zimne gryzaki i żel w chwilu szału pomaga. Staram się go zajmować czymś, nie jest źle. Trochę odpuścił. Natka marudna na pogodę pewnie. A z odstawianiem to nie pomogę, podobno można pić szałwię, ale to jeszcze skonsultuj z kimś.

Lila bardzo się cieszę, że Natanek coraz pogodniejszy , że daje normalnie funkcjonować

Mogotko jak nie urok to sraczka, nie może jakaś inna położna zrobić badania? Najważniejsze, żeby szpital wypalił. Kupiłam polecany przez Ciebie szampon, mam nadzieję, że pomoże

Ja mam dziś dzień marudy jestem po prostu zmęczona i przez to wkurza mnie wszystko. Do tego bolą mnie plecy od noszenia wczoraj w galerii Małego. Zaraz chyba się kładę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:05   #2102
Kamildiana
Zadomowienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Gianna ja scuagalam mleko recznie az do poczucia ulgii czyli az mbie przestawaly bolec. Ale nie dus kolo sutka bo krzywo z kanalikow schodzi i tez pozniej boli trzeva od samej gory od ciala w kierunku sutks rozmasowywac az bedzie lecialo.

Kokezanka pojechala Natka spi tz zaraz z poprawin prosto na imprezę plenerowa jedzie wiec znow samotna nocka. Juyro musze Natalii jakas kiecke kupic na to wesele.
U mnie dzisiaj raz leje raz slonce swieci wuec korzystalysmy z chwil pogody i wychodzilismy na podworko. Ide robic kolacje milego wieczoru ;-)
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:12   #2103
arletka1313
Zakorzenienie

ja na szybko,wieczór wczoraj udany-bardzo
dzis tesciowie sie mala zajeli a my bylismy troche na rowerach a potem na zakupach a ja taka zakrecona ze zapomniałam mleka dziecku kupic

laktator przyszedł na drugi dzień juz i jest super!ale niestety mleka mam bardzo mało, max 30-40 z cyca a jak z jednego 40 to z drugiego biedna 20.i sie zastanawiam czy kończyc czy jeszcze próbowac

własnie sie sciagam,tz mała usypia,zaraz zrobi kolacje i mam radlerka grejpfrutowego

cos kupujecie swoim panom na dzień ojca?

miłego,pa
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:53   #2104
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość

Ja mam dziś dzień marudy jestem po prostu zmęczona i przez to wkurza mnie wszystko. Do tego bolą mnie plecy od noszenia wczoraj w galerii Małego. Zaraz chyba się kładę.

Odpocznij,jutro będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
cos kupujecie swoim panom na dzień ojca?

miłego,pa
Ja nic,nie zasłużył sobie.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 20:03   #2105
Ziajka
Wtajemniczenie

Arletko my już dziś świętowaliśmy. Zamówiłam kubek ze zdjęciami Kubusia, żeby w miał synka w pracy.

Iza , zemsta ?

Stary 2014-06-22, 20:04   #2106
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny,ja po wizycie sióstr TŻ i chłopaka jednej z nich,Kostello był zachwycony towarzystwem a i mnie jakoś się humor poprawił jak przyjechali więc jest dobrzeKostuś śpi,najedzony,wykapany-żyć nie umierać Ja będę oglądać na Polsat Film "Kołysankę" bo wczoraj zasnęłam na końcówce

Mysiu super że się wybawiłaś fajnie się tak czasem rozerwać

Klusia mam nadzieję że przetrwaliście wizytę

Gianka dzisiaj był chyba międzynarodowy "Dzień Marudy" bo Kostek też marudził i TŻ w Niemczech też Mi się samo unormowało po pół roku dopiero a Ty masz jeszcze zaje*istą laktację więc chyba musisz Kochana iść z tym do lekarza ale wtedy będziesz musiała całkiem odstawić od cyca.

Ziajka jak już się ząbek przebije to Kubula poczuje ulgę,teraz go swędzi bo jeszcze w dziąsełku siedzi

Kami ja też słomiana wdowa więc nie jesteś sama

Madziu wariatka jesteś-na hardcora do Krakowa sobie pojechałaś a kiedy masz randkę z D? ja też lubię z TŻem po prostu sobie posiedzieć

Arletko może jeszcze spróbuj ? tyle kasy za laktator dałaś

Migocia faaaaaaaaaak oby się @spóźniła

Izka no to musisz bananka odstawić w takim razie

Głowa mnie boli,na orliku niedaleko impreza-gra Milano i strasznie słychać u mnie w domu
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 20:07   #2107
Gianna M
Zakorzenienie

Kuzwa znow dalam butle i wrzask nie zjadla obalila dwa cyce za to...ja chce tylko jedna butle na noc wprowadzic zeby pot3m po malu dawac kaszki etc.a ona tak cyrkuje , pluje mlekiem i butle zmienialam 3razy i za kazdym razem to samo a tylko do cycka dalam to mnie trzymala jakby ktos mial jej zabrac.Bede probowac jeszcze na nastepne karmienie zobaczymy.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 20:09   #2108
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Arletko my już dziś świętowaliśmy. Zamówiłam kubek ze zdjęciami Kubusia, żeby w miał synka w pracy.

Iza , zemsta ?

Tak

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,ja po wizycie sióstr TŻ i chłopaka jednej z nich,Kostello był zachwycony towarzystwem a i mnie jakoś się humor poprawił jak przyjechali więc jest dobrzeKostuś śpi,najedzony,wykapany-żyć nie umierać Ja będę oglądać na Polsat Film "Kołysankę" bo wczoraj zasnęłam na końcówce

Mysiu super że się wybawiłaś fajnie się tak czasem rozerwać

Klusia mam nadzieję że przetrwaliście wizytę

Gianka dzisiaj był chyba międzynarodowy "Dzień Marudy" bo Kostek też marudził i TŻ w Niemczech też Mi się samo unormowało po pół roku dopiero a Ty masz jeszcze zaje*istą laktację więc chyba musisz Kochana iść z tym do lekarza ale wtedy będziesz musiała całkiem odstawić od cyca.

Ziajka jak już się ząbek przebije to Kubula poczuje ulgę,teraz go swędzi bo jeszcze w dziąsełku siedzi

Kami ja też słomiana wdowa więc nie jesteś sama

Madziu wariatka jesteś-na hardcora do Krakowa sobie pojechałaś a kiedy masz randkę z D? ja też lubię z TŻem po prostu sobie posiedzieć

Arletko może jeszcze spróbuj ? tyle kasy za laktator dałaś

Migocia faaaaaaaaaak oby się @spóźniła

Izka no to musisz bananka odstawić w takim razie

Głowa mnie boli,na orliku niedaleko impreza-gra Milano i strasznie słychać u mnie w domu
Fajnie że spotkanie udane

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 20:14   #2109
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka może Natce to mleko nie smakuje? Może trzeba by znienić na inne? A co do laktacji, to są tabketki na powstrzymanie, ale na receptę. Znajoma położna mówiła mi, że przy nawale można wziąć np przez dwa dni połówkę, żeby tylko trochę osłabić, ale to zawsze po konsultacji z lekarzem, nic na własną rękę.

Iza i dobrze, niech poczuje jak to jest

Ewcia fajnie, że towarzystwo podniosło na duchu

Stary 2014-06-22, 20:19   #2110
Kamildiana
Zadomowienie

Wiecie co ja mam dalej mleko w cyckach ie wiem ile ale przy naduszeniu wyplywa. A i jeszcze nie mialam @ od porodu cgociaz Natka od miesiąca juz na mm czy mam sie martwic?
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 20:45   #2111
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kami ja jeszcze mam jak nacisnę więc się nie martwa co do@ organizm musi się przyzwyczaić że nie cycolisz już

Ziajka Kostek dostał koszulke,spodenki i 2pary majtek-bokserek jakie słodkietakie malutkie

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Misti zajrzyj do k!!!
Run bitch!Ruuun!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 21:06   #2112
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ziajka Kostek dostał koszulke,spodenki i 2pary majtek-bokserek jakie słodkietakie malutkie[COLOR="Silver"]
Ale czad
Kupiłam wczoraj Kubulkowi spodenki do pływania na basen
Stary 2014-06-22, 21:26   #2113
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czad
Kupiłam wczoraj Kubulkowi spodenki do pływania na basen

W Biedronce? były fajne galotki ale nie wzięłam
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-22, 21:30   #2114
89migotka
Zakorzenienie

Ruda @ NIE MOŻE się spóźnić bo wtedy na pewno nie pojadę do Wawy!!! W czwartek powinna najpóźniej się skończyć bo w piątek badanko

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Teraz tylko proszę żeby plamień nie było przed @

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 21:31   #2115
Ziajka
Wtajemniczenie

Ewcia nie, w smyku. Nawet nie wiedziałam, że są w biedrze.

Kubuś dzisiaj śmiał się, aż się zanosił na dźwięk podartej kartki

Stary 2014-06-22, 21:36   #2116
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migociu no chyba że tak,to w takim razie oby było po Twojej myśli

Ziajka tak jak ten?http://www.youtube.com/watch?v=2Ns7za7h99A
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-22, 21:38   #2117
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak , boski
Musimy go z tż nagrać
Stary 2014-06-22, 21:39   #2118
_Kluska_
Zakorzenienie

hej

Mysiu cieszę się, że zabawa udana

Iza mam nadzieję, że jutro te plamy znikną

Lila i znów napiszę to samo: jest progres! i będzie coraz lepiej

Migotka, ja pi.er.dole a o co cho z tą położną? nie da się gdzie indziej?

Magda oj zazdroszczę spontanu! i krk

Gianka miło Cię widzieć
nie wiem co Ci poradzić z tą butelką może kaszka lepiej posmakuje?

Yss nie udało mi się nadal shrinkiem się udało ściągnąć i przyciąć ale kurde od połowy filmu nie ma dźwięku nie wiedzieć czemu a dwa fragmenty które chcę wyciąć są w tej drugiej części. mam jeszcze jakieś 3 inne programy ale do wywalenia

Ziajka masz pw. kurcze a Hanka na basenie w samej pieluszce, bez żadnych gatek nie wpadłam na to a nawet mam majteczki jak od kostiumu, następnym razem założę jej. za to dziś kazali nam kupić małej czepek

nie wiem co jeszcze miałam. ...

coś ze mną nie tak, nastrój mam z jakoś mi smutno, źle. nie mogę na siebie patrzeć a nie mam powera ze sobą nic zrobić teraz. nie chce mi się zap.er.dalać w domu z tym wszystkim. co chwilę albo zmywarka do wyjęcia albo do wstawienia. na stole wieczny bałagan. gotować, sprzątać. .. nie chce mi się. popłakałabym. spędziła trochę czasu gdzieś poza domem i naładowała akumulatory pozytywnego myślenia. może jutro gdzieś w parku z Hanią usiądę i może coś z tego będzie.
sorry że smęcę, dziwny czas mnie dopadł.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-22 o 21:42
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 21:41   #2119
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Ja cały dzień błogie lenistwo.
Teściowa chciała nas zaciągnąć w odwiedziny do rodzinki. Na co ja się wk... bo przecież o 20 najważniejszy zastrzyk. Na co usłyszałam, czy nie mogła bym sobie go np. na stacji benzynowej zrobić . Na całe szczęście wycieczka nie wypaliła.
A i tak poleźli do babci, a ja zostałam sama. Radośnie o 20.00 zrobiłam sobie ostatni zastrzyk. I obejrzałam "Chce się żyć", grzecznie starałam się nie rozpłakać. Ale piękny film.

Idę, zjem kolację może.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Hehe o tym samym filmiku pomyślałam
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 21:46   #2120
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
coś ze mną nie tak, nastrój mam z jakoś mi smutno, źle. nie mogę na siebie patrzeć a nie mam powera ze sobą nic zrobić teraz. nie chce mi się zap.er.dalać w domu z tym wszystkim. co chwilę albo zmywarka do wyjęcia albo do wstawienia. na stole wieczny bałagan. gotować, sprzątać. .. nie chce mi się. popłakałabym. spędziła trochę czasu gdzieś poza domem i naładowała akumulatory pozytywnego myślenia. może jutro gdzieś w parku z Hanią usiądę i może coś z tego będzie.
sorry że smęcę, dziwny czas mnie dopadł.

Mysiu ja nic Wam nie pisałam ale też mam teraz taki czas,jeszcze dzisiaj siostry TŻta były a one takie szczuplutkie,ta jedn waży 47kg tak jak ja kiedyś i tak jakoś smutno mi się zrobiło że muszę biegać i ćwiczyć a inni nie robią nic i wyglądają tak ładnie.Wiem że jeśli kiedyś mi się uda będę z siebie dumna ale na chwilę obecną jestem jakaś zdołowana.Owszem bieganie sprawia mi radość i czuję się cudnie zakładając adidasy ale nie mogę zacząć jeść jak należy-przegryzam słodycze,słone przekąski-nie potrafię się pohamować i sama na siebie jestem non stop zła i zdołowana Chciałam kupić sobie jeansy ale we wszystkich mi oponka wychodzi-wkurza mnie to i nie wiem już co mam robićNon stop noszę luźne koszulki i legginsy-no ile można? zaraz będę tym Wybacz że ja tak o sobie ale chciałam żebyś wiedziała że nie jesteś sama

Yss Teściowa w ogóle nie rozumie powagi sytuacji
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-22, 21:50   #2121
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska , już spr. No Hana taka owłosiona, że na basen nie wpuszczą ale wymyślili. Większość dzieciaków w samych pieluszkach, ale te spodenki tak słodko wyglądały, że nie można było się oprzeć. Co do nastroju to olej wszystko, jutro jak będzie słońce to idź naładować akumulatory mam to samo, jeszcze liczyłam, że zrobię budyń na poprawę nastroju, a tu tż nie poszedł do sklepu sama teraz nie pójdę, bo Kubuś kręci się przez sen i zawsze ja wychodzę na chwilę to zastaję po powrocie noszącego go tż i po spaniu dzieciaki przez te ząbki dająw kość i jeszcze ta pogoda. Oby jutro było lepiej.

Yss teściowa nie kuna tematu, olej ją, skup się na sobie i jajeczku

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-06-22 o 21:53
Stary 2014-06-22, 21:54   #2122
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Ruda Bez przesady, nie masz 20 kg nadwagi tak jak ja. Aktualnie pewnie mam na liczniku 77kg i otyłość II stopnia. Nawet nie wiesz jakie to jest dołujące. A schudnąć tyle, to jest mega wyczyn (raz mi się udało zbić 25kg w rok, to wiem o czym mówię). Sama wam kiedyś pisałam, co jem i ile to stwierdziłyście, że to mało. A ja nawet przy takiej ilości jedzenia nie chudnę. A przypominam, że mam 150cm wzrostu. Także uwierz mi źle z tobą nie jest. Ja się teraz nie odchudzam, no bo jak. Po ciąży będzie mój czas. 47kg, ja marzę żeby chociaż mieć znowu 60kg...
O teściowej to już nawet nie piszę. Rozmawiałam dziś z TŻtem to stwierdził, że przesadzam. A poza tym, że u nich w rodzinie to taka normalna reakcja, czyli pełna ignorancja. Bo to jest temat tabu .
Stary 2014-06-22, 22:00   #2123
_Kluska_
Zakorzenienie

Yss no ja nie mogę na stacji i jeszcze jeżdżenia po gościach Wam trzeba...

Cytat:
Mysiu ja nic Wam nie pisałam ale też mam teraz taki czas,jeszcze dzisiaj siostry TŻta były a one takie szczuplutkie,ta jedn waży 47kg tak jak ja kiedyś i tak jakoś smutno mi się zrobiło że muszę biegać i ćwiczyć a inni nie robią nic i wyglądają tak ładnie.Wiem że jeśli kiedyś mi się uda będę z siebie dumna ale na chwilę obecną jestem jakaś zdołowana.Owszem bieganie sprawia mi radość i czuję się cudnie zakładając adidasy ale nie mogę zacząć jeść jak należy-przegryzam słodycze,słone przekąski-nie potrafię się pohamować i sama na siebie jestem non stop zła i zdołowana Chciałam kupić sobie jeansy ale we wszystkich mi oponka wychodzi-wkurza mnie to i nie wiem już co mam robićNon stop noszę luźne koszulki i legginsy-no ile można? zaraz będę tym Wybacz że ja tak o sobie ale chciałam żebyś wiedziała że nie jesteś sama
no właśnie. .. czytałam fimamę i jakieś inne blogi, wszystko pięknie. wszędzie piszą "wystarczy chcieć" albo "dla chcącego nic trudnego" a to wszystko gowno prawda!!! ja chcę i co??? nie wystarczy chcieć, trzeba jeszcze znaleźć siłę i się zawziąć - a mi tej siły brak
Cytat:
Kluska , już spr. No Hana taka owłosiona, że na basen nie wpuszczą ale wymyślili. Większość dzieciaków w samych pieluszkach, ale te spodenki tak słodko wyglądały, że nie można było się oprzeć. Co do nastroju to olej wszystko, jutro jak będzie słońce to idź naładować akumulatory mam to samo, jeszcze liczyłam, że zrobię budyń na poprawę nastroju, a tu tż nie poszedł do sklepu sama teraz nie pójdę, bo Kubuś kręci się przez sen i zawsze ja wychodzę na chwilę to zastaję po powrocie noszącego go tż i po spaniu dzieciaki przez te ząbki dająw kość i jeszcze ta pogoda. Oby jutro było lepiej.

i buudyń

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 22:00   #2124
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Ruda Bez przesady, nie masz 20 kg nadwagi tak jak ja. Aktualnie pewnie mam na liczniku 77kg i otyłość II stopnia. Nawet nie wiesz jakie to jest dołujące. A schudnąć tyle, to jest mega wyczyn (raz mi się udało zbić 25kg w rok, to wiem o czym mówię). Sama wam kiedyś pisałam, co jem i ile to stwierdziłyście, że to mało. A ja nawet przy takiej ilości jedzenia nie chudnę. A przypominam, że mam 150cm wzrostu. Także uwierz mi źle z tobą nie jest. Ja się teraz nie odchudzam, no bo jak. Po ciąży będzie mój czas. 47kg, ja marzę żeby chociaż mieć znowu 60kg...
O teściowej to już nawet nie piszę. Rozmawiałam dziś z TŻtem to stwierdził, że przesadzam. A poza tym, że u nich w rodzinie to taka normalna reakcja, czyli pełna ignorancja. Bo to jest temat tabu .

Yss wiem że nie mam dużo ale fakt że nie potrafię się zmobilizować mnie dołuje Że niby z Teściową przesadzasz-o litości
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-22, 22:05   #2125
Lila_27
Zakorzenienie

Poryczałam się ze śmiechu na tym filmiku
A z boku wyświetliły się inne np, bajka o mamie madzi, ludzie to mają pomysły http://www.youtube.com/watch?v=VmTBS1ank18

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Kluseczko, Ruda, Yss

Ja spadam lulu, bo mały coś marudny i dopiero niedawno zasnął

Dobrej nocki
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 22:10   #2126
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Yss wiem że nie mam dużo ale fakt że nie potrafię się zmobilizować mnie dołuje Że niby z Teściową przesadzasz-o litości
Przyjdzie ten moment, najwidoczniej dzisiaj to nie jest twój dzień. Ja nie znam na to złotej recepty, czasem mnie nachodziło i walczyłam.

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Yss no ja nie mogę na stacji i jeszcze jeżdżenia po gościach Wam trzeba...
Na prawdę mi łapki opadają. Ja obolała, brzuch ogromny, spuchnięty. Tuptam po woli, wycieczki samochodowe mnie męczą, bo na każdej dziurze jajniki mnie pozdrawiają. A ona jakby tego nie widziała. O tym jak się czuje, to nie wie bo się przecież nie pyta .
Ale to też dziś była taka akcja, chłopaki oglądają mecz, mi do zastrzyku zostało pół godziny. A ta wchodzi i zarządza, że teściu ma iść z nią na spacer do babci. Nie proponuje, tylko przedstawiła przed faktem dokonanym. Potem mieli jakąś wymianę słów w kuchni a ja z TŻ i szwagrem siedzimy w salonie. W końcu szwagier "Jezu mam nadzieje, że moje małżeństwo nigdy takie nie będzie". Zaczęliśmy się śmiać, ale to wcale nie takie zabawne. Dobrze, że jutro ruszamy w trasę, będę sama z TŻtem, odpocznę od niej.
Stary 2014-06-22, 22:42   #2127
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Przyjdzie ten moment, najwidoczniej dzisiaj to nie jest twój dzień. Ja nie znam na to złotej recepty, czasem mnie nachodziło i walczyłam.

Na prawdę mi łapki opadają. Ja obolała, brzuch ogromny, spuchnięty. Tuptam po woli, wycieczki samochodowe mnie męczą, bo na każdej dziurze jajniki mnie pozdrawiają. A ona jakby tego nie widziała. O tym jak się czuje, to nie wie bo się przecież nie pyta .
Ale to też dziś była taka akcja, chłopaki oglądają mecz, mi do zastrzyku zostało pół godziny. A ta wchodzi i zarządza, że teściu ma iść z nią na spacer do babci. Nie proponuje, tylko przedstawiła przed faktem dokonanym. Potem mieli jakąś wymianę słów w kuchni a ja z TŻ i szwagrem siedzimy w salonie. W końcu szwagier "Jezu mam nadzieje, że moje małżeństwo nigdy takie nie będzie". Zaczęliśmy się śmiać, ale to wcale nie takie zabawne. Dobrze, że jutro ruszamy w trasę, będę sama z TŻtem, odpocznę od niej.

Jezu ona jest apodyktyczna i prowadzi w domu dyktaturęokropna baba Oby Twoje dolegliwości zaoowocowały

Lila

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Klusiu mam to samo

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

O fak-jestem sama i mam 15 gości Spadam,jutro nowy dzień i nowa nadzieja że coś może się zmieni Dobranoc
Run bitch!Ruuun!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-23, 07:30   #2128
_Kluska_
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
O fak-jestem sama i mam 15 gości Spadam,jutro nowy dzień i nowa nadzieja że coś może się zmieni Dobranoc
Przynajmniej jest ładna pogoda

U nas niezła noc chociaż krótka. O 5.30 siuśki się wylały z pieluchy a przy przewijaniu było tyle ciekawych rzeczy, że już się potem zasnąć nie dało

Hanulka kończy dziś pół roczku. Kiedy to minęło?!

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

z tej okazji cofnęłam się w czasie i przeczytałam wątek od 19.12 do 26.12

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-23, 07:35   #2129
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Migotka, cholera jasna a nie możesz tego posiewu zrobić w innym miejscu, u jakiegoś innego gina? Przecież i tak chyba robisz to prywatnie, tak? Mam nadzieję, że się wszystko uda

Yss, atmosfera nieciekawa

Ruda, Kluska - mysle, ze potrzeba troszkę czas ua efekty na pewno zobaczycie. Ruda Ty biegasz, Kluska, Ty masz mordercze spacer y- sama mi mówiłaś, że cos po woli się rusza na wadzę Ja rozumiem, ze możecie i się źle czuć przy takiej czy innej wadze i jeżeli tak jest to mocno Wam kibicuje, zebyscie osiągnęły taką wagę w jakiej będzie Wam dobrze, ale....
Kluska, widziałam Cie na żywo i sorry, ale naprawdę wyglądasz dobrze. Masz śliczną cerę, piękne włosy, jesteś ładna i wyglądasz dobrze
Ruda, Ty tak samo - Twoje włosy, ten kolor Zawsze z ucieszona paszczą To jest prawdziwe, kobiece piękno

Cała resztę mocno tule i pozdrawiam, bo mam sklerozę i nie wiem co pisać miałam
Idę na kawę bo przybije gwoździa na klawiaturze
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 07:53   #2130
agabiwro
Wtajemniczenie

hej,

Kluska, u mnie też siuśkowa powódź...i w to wszystko jeszcze została wmieszana poduszka. z okazji 6 miesięcy. Chciałabym żeby czas stanął w miejscu, szczególnie że na drugie dziecko nie mam szans.

Ruda, a co z Chodakowsą i Mel B? na profilu Chodaka dużo zdjęć z sukcesem.

idę napisać wypracowanie w klubie

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości