|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)
Cytat:
Chyba musze wprowadzić pewne zmiany w związku ze swoim jadlospisem. A na jaki kolorek farbujesz? ![]() Ja dzisiaj zamierzam uskutecznic wieczorna maseczkę przy seansie z Top Model Cytat:
|
||
|
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Mały jeszcze nie do końca potrafi sam sztywno trymać główkę więc nie jestem pewna
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty
Każda aktywność fizyczna jest pomocna w utracie wagi. Ciężko mówić o mięśniach przy treningach domowych bez obciążenia.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eh skusilam się na drugi kawałek tortu. O zgrozo, rozpusta. Wczoraj dostałam @ ale to kiepskie wytłumaczenie... trzeba dzisiaj zrobić chociaż ekstra figurę z Ewka coby nie obrosnac tłuszczem za bardzo po dzisiejszym dniu.
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
I jeeeee, zazdroszczę tego tortu. Też chodzi za mną słodkie.
![]() Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
2 tygodnie odpuszczam treningi
w tym tygodniu jestem załatana przygotowaniami do polski , a w niedziele wylot i tydzień urlopu ![]() Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
#2108 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie przepadam za kremowymi ciastami, ale to zdobyło moje serce. Połączenie gorzkiej czekolady, waniliowej nuty i delikatnie alkoholowego posmaku wiśni... Mniam nie za słodki ale też i nie cierpki. Cytat:
|
||
|
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
Jestem po pierwszych ćwiczeniach-skalpel.
Wytrzymałam 32 min, więcej rady nie dałam przy podnoszeniu nóg do góry zaczeły mi nogi bardzo się trząść ( w sumie już wcześniej zaczeły) i zaczeło mi być bardzo niedobrze, aż odruch zwrotny miałam. Ćwiczenia trudne mega, przynajmniej teraz dla mnie Seri też nie dałam rady tyle robić co Ch. Jak szłam z pokoju do łazienki to nogi miałam jak z waty, w wannie nie umiałam umyć głowy, tak źle się czułam a jak wychodziłam z niej to nie umiałam stanąć na jednej nodze musiałam się podrzymywać się ściany
|
#2110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może powinnaś zacząć od lżejszego zestawu typu ekstra figura albo Secret, jeśli tak źle czułas się po skalpelu? Nie należy on do najłatwiejszych wiec może po prostu za wysoko postawiłas sobie poprzeczkę. Próbuj, szukaj, ale na pewno się nie poddawaj. Pomysl ze z każdym kolejny treningiem jesteś o krok do przodu, nawet jeśli trwał by on 20 min albo pół godziny
|
|
|
|
|
#2111 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Olunia, powinnaś przystopować! Ćwiczenia Ewki to na prawdę wymagające ćwiczenia. Zaczęłabym od Secretu (jeśli koniecznie chcesz trzymać się Ewki), jeśli nie, spróbuj lżejsze zestawy na początek Mel B, Gacka itd. One mają lżejsze zestawy. Nie ma co się zrywać, bo jak sama widzisz twój organizm zareagował! A to może się dla Ciebie tragicznie skończyć. Powoli... Do przodu, ale z zdrowym rozsądkiem. Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Stonka ma rację Olu, lepiej jest zrobić 15min treningu, ale czuć się po nim dobrze. I każdego dnia robić coraz dłużej, aż uda Ci się zrobić cały bez narażenia siebie na tak źle samopoczucie. Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Ekstra figura, model Look, Secret to najmniej wymagające zestawy. Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
Niby słyszałam, że jak mięsnie drżą to o.k ale mąż mnie ochrzanił i powiedział ze moge sobie je spalić. Myślałam ze moj organizm miał tak zareagowac no moze prócz tych mdłosci ( czym one sa spowodowane? ) sorry za byki ortograficzne, ale pisze jedna reka bo druga trzymam malego
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
Organizm twój zareagował na wysiłek, który był dla Ciebie zbyt mocny.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma co się zrywać
bo to przyniesie negatywny skutek, albo szybko się wypalisz i zrezygnujesz, albo nabawisz się kontuzji. Więc dostosuj ćwiczenia do swojego tempa, zrób mniej powtórzeń ale z czasem zrobisz progres i killer nie będzie dla Ciebie problemem Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2116 |
|
Ante Pante
|
a co polecacie po skalpelu? od miesiąca go ćwiczę i chciałabym sobie troszkę urozmaicić
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
Skalpel II, detocell academy, M21, turbo wyzwanie (wersja dla początkujacych)
Możesz spróbować szok trening, szybki, ale intensywny trening, zależy jak z kondycja u Ciebie? Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Idę jeść kolacje 🍴 Jeszcze 1,5h i do domku... Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2118 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślicie żeby jutro zrobić sobie przerwę? Czy jutro nie dam rady wstać z łóżka i nawet nie pomyślę o ćwiczeniach? :P ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Ale zaraz po ćwiczeniach myślałam, że padnę myślałam sobie gdzie ten cholerny hormon szczęścia?! Ja zaraz zdechnę, pier*ole nie wychodzę z tej wanny, nie dam rady . Ale teraz jest o.k zjadłam kromkę chlebka pełnoziarnistego z pastą z tuńczyka na kolacje no i tyle
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
U mnie było tak pierwsze ćwiczenia to extra figura - zrobiłam całą ale po swojemu
czyli tyle ile dałam rady jak czegoś miałam dość to maszerowałam Najtrudniejsze dla mnie było podpieranie się rękami i unoszenie nóg do tyłu Następny dzień bolało ale nie odpuściłam po tygodniu zdałam sobie sprawę z tego że robię te ćwiczenia których wcześniej nie dawałam rady zrobić i tak minął miesiąc i robie wszystko ![]() PS pierwsze tygodnie miałam mega kwas w ustach i zgage - 5 dni ranigast i już nie wróciła
blog gofry przepisy na gofry Edytowane przez Lilithbb Czas edycji: 2015-11-09 o 19:56 |
|
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Olu nieważne ile czasowo wychodziły ćwiczenia...A rozchodzi się o ich intensywność. Gdybyś teraz chciała wykonać prawidłowo tabate, nie dałabyś radę zrobić jej całej. A ona trwa tylko 4minuty. Bo twoja kondycja by na to nie pozwoliła.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Zbieram się do domkuuuuuu, hura 🙌 Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2121 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, kto by dal rade cwiczyc przez 2godziny? Nie sztuka jest robic takie ogromne zrywy, ale sukcesywnie i regularnie dazyc do co raz wiekszej i tensywnosci treningu. Myślę że dobrym pomysłem na jutro byłoby rozciąganie Niech sobie mięśnie odpoczna od wysiłku, ale zakwasy warto będzie trochę rozgrzać.Widzisz, tak to właśnie działa Kiedy dajesz nawet malutki krok do przodu czujesz, że zrobiłaś coś wielkiego i dobrego dla siebie. Bo jesteś już o krok dalej niż byłaś jeszcze wczoraj. Taka myśl pomaga wytrwać w postanowieniu Cytat:
Ja jestem po ekstra figurze z Ewka. Brzuszek pobolewa ale jestem szczęśliwa, że chociaż to udało mi się dzisiaj zrobić ![]() Chyba nie wytrzymam - musze się Wam pochwalić. Trafiłam na jakiś tydzień sportowy w Lidlu i zrobiłam sobie prezent za 2 miesiace regularnych ćwiczeń - nowy 'fit' strój Niby mały bajer a od razu się przyjemniej ćwiczy ![]() 1447099714481.jpg |
||
|
|
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
Stonka, no mam takie dwa dni po 11h, ale wolę tak pracować, bo wtedy mam więcej wolnego :-D
Jutro tak samo zmiana 10-21, wróciłam do domu, miałam ochotę jeszcze coś przed spaniem zrobić żeby się zmęczyc i wlaczylam sobie M21 od Ewki, zrobiłam pół, więc plan treningu na dziś wypalił Stonka, masz szczęście. U mnie jak są takie akcje w lidlu, to już ok 10rano nie ma czego szukać. Ale obiecałam sobie, że na mikołaja kupie sobie kolejne obciążenia do domu myślę nad kateballem ok 15-20kg (pupa będzie piękna 😍 , i dodatkowo jakimiś hantelkami mam max 5kg, aktualnie Gacka robię z obciążeniem 2,5kg na łapkę. Wysmarowalam się kremem rozgrzewającym z eveline z peelingiem, owinelam się folią no i teraz tak leżę i się grzeje pod kołdra. O 24 idę spać 😴 Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- PS. Dziewczyny jeśli macie gdzieś blisko siebie Lidla, od 19 listopada jest tydzień "Lidla" i są masła orzechowe za niecałe 9zl za słoiczek. Dobry skład jak na sklepowe masło, cukier na samym końcu i to nie palmowy idealny do naleśników, owsianek, "ciasteczek", nawet jako dodatek do kromek chleba są takie chrupiące z kawałkami orzechów i jednolite masy. Stonka, wiem też, że obiecałam wrzucić jakieś przepisy o które pytałaś. Obiecuję, że zrobię to jutro po pracy max w środę, bo mam wolne, więc napiszę Wam referacik. 👏 Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2123 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry! ✌
Właśnie się obudziłam, biorę się za śniadanko i kawę. Skończyłam jeść śniadanko, posiłki na resztę dnia również przygotowane, a więc: I Śniadanie: 2 jajka sadzone, usmazone na patelni bez tłuszczu, z połową żółtek, 2 kromki chleba zytniego na zakwasie posmarowane jogurtem greckim i na to jajeczka, do tego 100g twarogu poltlustego, 50g szpinaku, 50g ogórka zielonego II śniadanie Koktajl: tym razem kiwi, pomarańcza i szpinak Obiad: 100g fileta z kurczaka (gotowanego) z przyprawami: ostra papryka, czosnek, pieprz ziołowy. Do tego 80g kaszy jeczmiennej i 100g fasoli szparagowej: żółtej z zieloną. Przekąska: Starte jabłko na dużych oczkach bez skórki, jogurt grecki, łyżka cynamonu i łyżka rodzynek. "taka ala szarlotka, na zimno" Kolacja: Sałatka z roszponki, z jajkiem ogotowanym na twardo, 50g fileta z kurczaka, 70g pomidora pokrojonego w kostkę, łyżeczka nasion słonecznika i to wszystko wymieszane z łyżka oleju z pestek winogron + koperek. Do śniadania kawa rozpuszczalna z jednej łyżki + mleko 2% Szklanek wody planuje 8 Herbata zielona po obiedzie Bilans na dzisiaj to około 1500kcal. Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Dążę do celu ... aktualnie -> 67 kg wymiary; biust - 80cm talia - 78 cm brzuch - 87 cm uda - 56/57 Kolejne wymiary za... 31 dni... Edytowane przez behealthyandfit Czas edycji: 2015-11-10 o 07:03 |
|
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z kawką w ręku ( przy takiej pogodzie nic innego na nogi mnie nie postawi).
Zakwasy się pojawiły ale nie jakieś mega, spodziewałam się wiekszych :P najbardziej nogi, przede wszystkim uda. Brzuch praktycznie zero zakwasów Chyba źle zrobiłam te ćwiczenia, skoro takie małe zakwasy... Dzisiaj robie znowu skalpel :P
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam z bólem głowy
dzisiaj na obiad planuje zgrzeszyć bo robie lasagne ![]() Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
Ania, grzeszki czasami są potrzebne
Olu, przy ćwiczeniach na brzuch ważne jest żebyś spinala mięśnie z czasem się tego nauczysz Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
Powiem szczeże, że tych mięśni nie chcę aż tak bardzo spinać bo jestem 3mc po cc więc wiadomo, co za dużo to nie zdrowo :/
A macie jakieś ćwiczenia na pozbycie się skóry na brzuchu, własnie po ciązy? ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- My dzisiaj do mojej mamy jedziemy na obiad, będą chyba piersi smażone mniam ale ten tłuszcz...:/ więc pewnie też trochę zgrzeszymy ( mąż też się odchudza :P )
|
#2128 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale podziwiam Cię, że po tych 11 godzinach pracy jeszcze chce Ci się ćwiczyć. Jak pracowałam jeszcze na 3 zmiany w poprzedniej firmie to wogole nie miałam ochoty na skakanie po pokoju ![]() W sumie to faktycznie często ciężko jest coś upolować W Lidlu, bo jak już mają coś fajnego to i w dobrej cenie. Wczoraj w sumie przypadkiem trafiłam i to jeszcze na swój rozmiar Oj chyba się skusze na to masłelko o którym piszesz. Może jakieś ciasteczka upichce Behealthyandfit, czekam z niecierpliwością na te Twoje kuchenne czary. Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj dość zdrowo; Śniadanie : owsianka z jabłkiem i cynamonem II śniadanie - połowa torebki kaszy gryczanej z pomidorem, 3 kromki chrupkiego pieczywa zytniego z serkiem śmietankowym, jabłko Zobaczymy jak będzie później Tylko ta ochota na słodkie... juz dzisiaj mi wpadło w łapki co nieco Ten @ mnie wykończy.
|
|||
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
Stonka, jedz słodkie śniadania
w ciągu dnia mniejsza ochota na słodkie Polecam zaopatrzec się właśnie w masło orzechowe, prawdziwe kakao które można dodawać do naleśników, owsianek, robić z nich ciasta, fit oczywiście. No i odżywka białkowa, ale raczej do smaku niż do działań mięśniowych choć czasami może być pomocna w diecie kiedy mamy dość białka polecam smaki, czekoladowe, karmelowe, kawowe, tiramisu idealne też są desery z takich odżywek Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Olunia, na skórę po ciąży pomagają ćwiczenia, codzienne masaże kremami ujędrniającymi, body wrapping, banki chińskie Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Na śniadanie zjadłam dwie kromki chleba pełnoziarnistego z łososiem
![]() Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

Chyba musze wprowadzić pewne zmiany w związku ze swoim jadlospisem.

w tym tygodniu jestem załatana przygotowaniami do polski , a w niedziele wylot i tydzień urlopu