![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam 66 ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
To moze jest wyjatkiem potwierdzajacym regule. Ale ale mam kilku znajomych Ukraincow, zadne z nich polskiego sie nie uczylo, nawet bajek nie ogladalo a wszyscy potrafia mowic. Co innego z bajki nauczyc sie jezyka osciennego podobnego a co innego zupelnie z innej grupy |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo fakt faktem ze to jeden z większych telewiZyjnych mitów. DziewCzyny przepraszam że mnie nie było : WESOŁYCH! i spokojnych świat wszystkim, MALA : przykro mi, zdrowia dla Oskara! ![]() Objadłam się 3~bitem. Ami obudziła się dziś rano w naszym łóżku i mówi do siebie : (czasem ja babcia pyta' czyja jesteś' czego bardzo nie lubię (chciałaby usłyszeć ze babci. T. ) niemniej Ami niezmiennie odpowiada 'mamy Madzi " a teraz ma też wersję jak rano dzisiaj : 'cała jestem mamy Madzi.... trochę Taty, trochę babci, trochę dziadzia, trochę Loty (kot mojej mamy ), trochę Simby (piesek T) ....' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49469736]U nas sypie, ale ile to wytrzyma...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super wieczor Cytat:
Ja tez nie wiem, ale jeszcze niegooglowalam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooooo ![]() Ja jeszcze lubię w akuku i w kibel grać ![]() ![]() Pojechałam na chwilę z moimi rodzicami i Polą do dziadków. Na początku ok, potem już się młoda zaczeła nudzić, więc fochy, marudna, parę razy się też uderzyła, więc płacz. Wróciliśmy, i w domu mama do niej, że no, ona taka niegrzeczna u babci i już jeździć tam nie będzie. Pytam się, to co miała robić? Grzecznie się bawić. Czym? Czymkolwiek. Aha, ciekawe, bo jak tylko czegoś dotknęła, to było "nie ruszaj, nie dotykaj, nie bierz tego, zostaw". Mówię, że jej się nudziło, nie było żadnego dziecka, to chyba z nami nie będzie dwie godziny grzecznie przy stole siedzieć? Mama: No właśnie mogłaby. ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- A śnieg tak sypie, że już chyba z 10 cm jest ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-12-26 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
ale Wam zazdroszcze tego sniegu.
Ide z Leosiem do teatru lalek po nowym roku mam nadzieje ze mu sie spodoba Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuje,że pytasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A Twój mąż... hmm pomysłowy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Reszta j.w
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Mala biedni wy ucaluj chorowitka
My po urodzinach tort zostal uratowany chyba wszystko sie udalo oczywiście zostalo mi msse jedzenia dobrze ze jutro nastepni goście majs przyjść Tylko chrzestny nie dojechał dzis wyladowali w szpitalu z synkiem ma cukrzycę 1 st okazalo sie przypadkiem dzis i odrazu szpital poziom cukru 580 u szesciolatka na glukometrze skali brakowalo
#2114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mala - zdrowka dla O. ![]() marsi- gdzie foty z chrzcin? ![]() -------------- my dzis bylismy na sankach, pierwszy raz tej zimy ![]() swieta, swieta i po swietach ... ![]() a jutro impreza 3w1 ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() o kurcze, masakryczny poziom! dawno wykryta ta cukrzyca? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Mika - ile Julo ma wzrostu? bo na tym zdjeciu gdzie go trzymasz ma strasznie dluuuuuuugie nogi! Koszykarz Ci rosnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Julo ma jakies 86 dawno go nie mierzylam, a nogi po tatusiu do nieba , jak bylismy ponad rok temu w genetycznej poradnini na pomiarach antropologicznych wyszly nam nogi za dlugie w stosunku do tułowia po czym pani mowi ze sie jeszcze wyrówna ale spojrzala na tz i stwierdziliśmy ze chyba nie i sie usmialismy, a chodzik mamy od niedawna dostalismy od naszej rehabilitantki po innym paciencie , któremu juz nie sa potrzebne takie sprzęty
#2118 |
Zakorzenienie
|
Czytam sobie różne wątki tu na wizażu oraz różne grupy na facebooku,oglądam zdjęcia, czytam komentarze. I chciałam Wam podziękować. za edukację. za to że dzięki Wam jestem lepsza, bardziej świadomą mamą. Za to że kp,że nie używam chodzika, za Emelki,Oballa,klocki Clemmy i wiele innych rzeczy, na które sama bym nie wpadła. Jesteście dla mnie skarbnica wiedzy Ale też ogromnym wsparciem.
Dziękuję że jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie sie nie nauczy, tzn nie zapamieta. Zapamieta i owszem, ale podczas zapamietywania z tv czy nagran nie beda aktywne osrodki w mozgu odpowiedzialne za mowe a tylko te za slyszenie. Wiec watpliwe, ze pozniej bedzie w stanie wykorzystac te wiedze jako jezyk |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Witam sie powsiątecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() S: Ale dzisiaj jeszcze nie ma Wigilii Bartuniu. B: Nie ma? S: No nie, jutro dopiero bedzie. B: Obła, igilia pojejała, atem, pana, jesc olacie. W wolnym tłumaczeniu: Dobra,wigilia pojechała autem do pana zjesc kolacje. ![]() Mała, zdrówka dla Oskara ![]() Hje, chyba sobie jaja robisz, jak dwulatek ma usiedziec przy stole "grzecznie" jak dorosły? ![]() Co do kart,swego czasu rżnełam w tysiąca prawie zawodowo ![]() ![]() ![]() o kurna, pieprza rozgryzłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w remika wieki nie grałam, w makao nie tak dawno jakoś kiedyś grałam w cudowną grę 3-5-8, ale za cholerę zasad nie kojarzę :/ i w durnia wielbiłam jako dziecko podstawówkowe wszelkie pasjanse lubiłam też Cytat:
pewnie flegma mu zaległa i rzyg, dobrze, niech wywala cholerstwo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() po fakcie mnie ograł! ale uwielbiam ----------------- Rozmowa z Agatką: podchodzi do mnie w piżamce i mówi: mamusiu, ja nie mam majtek :d no to ja: Aaa, to jesteś Kajtek bez Majtek, idź tacie powiedzieć - a ona leci do ojca i woła: tata, ja jestem zero! ----------------- I kolejny wieczór z grami, ale z Agatką teraz - "Zgadnij, kto to", niby od 6rż, ale wydaje mi się, że to już ciut łatwe by było, teraz młoda musi pomyśleć, wiadomo, nie czyta (a tam imiona), to z rodzicem w drużynie. I druga gra - zarąbista! jeśli dziecko gada, zna kolory to myślę, że tak od 2,5rż super (a mało takich gier): http://www.smyk.com/granna-muffinki-...y-dla-dzieci-p i BARDZO dobra jakość |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Też mam znajomych uwielbiających planszówki, mają dużo to czasem gramy.
Nie mogę się doczekać grać z Ami. Na razie mama mi znosi różne gry typu "bystry malch", "buziaki śmieszaki " itp i się bawimy - lubi. Szaja "jestem, zero" mnie powaliło, genialna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.prezentgift.pl/product-po...lementow-.html ---------------------------------- http://allegro.pl/jezdzik-4-kolowy-f...904037754.html szukam na 2ur prezentu ![]() http://allegro.pl/twistcar-pelen-nat...878001132.html jeśli dziecko lubi ruch, to może fajne być - i z rodzicem można, to do 100kg A to? http://allegro.pl/razor-twisti-lil-b...905222677.html Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2014-12-26 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Szaja - ja chyba znam to ostatnie - jestem "dzieckiem rehabilitowanym do zawsze" tzn jako dziecko chyba jeździłam na czymś takim, nie wyglądało tak dizajnersko jak ten
![]() Skojarzyło mi się, po tym że na kierownicy są i stopy i ręce, super się tym śmigało, pamiętam do twj pory a lat przecież minęła już kupa ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Szaja: aż obejrzałam filmik na yt - tak to to! Świetna rzecz. Obawiałabym się u ciebie tylko tego, że dla dziewczyn to najlepiej, żeby się ścigać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Szaja ten Twist car zaj.bisty
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-12-26 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny witajcie. Ja na szybko bo goście w progu. Dostałam tabletów to i super ale wizaz mi cały czas mruga jak otwieram ze strony internetowej a nie w aplikacji. O co chodzi ? Pomożecie plissss
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Może ci się odświeża strona co sekundę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.