|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Dziewczyny ja też już jako takich ruchów nie czuję
Tylko raczej takie przesuwania, jak się wypina, czasem o żebro zahaczy... Boję się, że Szym ma już ze 4 kg Hope bez sensu z tą glukozą, przecież powinien się liczyć tamten wynik do szpitala Zobacz, tyle dziewczyn ma cukrzycę a żadnej nie kazano tego powtarzać przez porodem Dziwne. Współczuję, że musisz przechodzić to jeszcze raz
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka ja mam ubranka popakowane w woreczki
I włożyłam do każdego nie drapki i skarpetki. A pampersy to nie potrzebnie wkładać i tak częściej trzeba je zmieniać Mam 2 pampersy włożonego tylko w pierwszy komplet który zabiorę na porodówkę. Jaaa chce już rodzić
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
Mlebi- pod koniec ciąży już tak może być i cukier może ci tak skakać, ja tak miałam w szpitalu, wszystkie wyniki miałam powyżej 140, lekarz powiedział żebym się odstresowała, bo już na tym etapie maleństwu takimi cukrami nie zrobię krzywdy, tak więc nie stresuj się
Paulina super pomysł, my już takie zdjęcia porobiliśmy w święta |
|
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
Słoneczny dzień więc i nastroje u nas dobre
Duszona to udanej sesji może tż zdecyduje się przyłączyć. My ostatnio we troje pstryknęliśmy sobie fotę...tż wystawił swój brzuch, ja w środku, a Mały wsadził sobie balona jeszcze sylwestrowego pod koszulkę i też się dumnie prężył![]() Tak dziś ładnie, że aż mam ochotę się poszwędać, a tu dziś składanie mebli... |
|
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
Maciejka ja ma tak samo jak Paulina jeśli chodzi o ubranka
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zajadam platki
![]() Maz pojechal T auto odwiezc - jak mnie wkurza ze nie mamy swojego. Ilona haha rozbroilas mnie farbuj wlosy, farbuj
|
|
#2108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tamten wynik mialam uznany za prawidlowy. Diab potwierdzila. Natomiast same wyniki z glukometru nie moga byc podstawa do rozpoznania cukrzycy ponoc. I dlatego musze robic krzywa. Boje sie .... |
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zazdroszczę słoneczka, u mnie leje ;/ i w ogóle jeszcze szaro w mieszkaniu
|
|
#2110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do cc to mam mieć osobna reklamówkę a w niej rozek 10 pam 1 komplet ubranek chusteczki Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja też dzisiaj na śniadanie płatki
Ej bo ja już muszę urodzić, zostało mi 12 dni, a Szym na pewno jest już wielki bo czuję, że nie ma już w ogóle miejsca Więc łapię się wszystkiego
|
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
Kurczaki, a ja chciałam iść dzisiaj podciąć włosy i ufarbować odrosty, co by siwków nie widzieć, ale w takim razie tylko podetnę
|
|
|
|
#2114 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Wam później wstawię jak mi brzuch opadł
Maciejka wczoraj był jeszcze wysoko
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on tak się obraca ciągle,że już pewnie znów był w każdej możliwej pozycji :-/ ala Jak mam zestawy to w nie każdym jest osobna czapeczka,niedrapki itd będę he brała z poprzedniego zestawu Pampersa mam tylko w 1 paczce pourodzeniowej, resztę w pakunku osobnym same pampersy. Cytat:
Ja idę się dalej położyć. Ustawie budzik na 10.. Bo na 13 sr choć tak mi się nie chce dzis :-(
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi widzisz Ewa dobrze mowi.. cukrami juz sie tak nie przejmuj
![]() Ilona Twoj Szym widac tez uparty.. U nas tez leje i jest szaro.. yh a mialam isc stanik kupic Wegielek no nie szalej, bedzie Cie tylko wszystko bolalo :p
|
#2117 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znowu tętno skacze.. Zaraz mnie cofnie...
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka juz moze urodzila jak nic nie pisze.. tym bardziej ze jej chyba od razu wody chlusnely a nie saczyly sie
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Duszona wspolczuje tego tetna.. wiem jakie to okropne
|
#2119 |
|
Rozeznanie
|
No widzicie, a tu piękne słoneczko, a żadnych planów na wyjście...Jak będę miała wychodzić to albo będzie lać albo coś...grr...ale przynajmniej jakoś to światło pozytywnie nastraja do wszystkiego
![]() Ewcia - to mówisz że tylko połowicznie robisz się na bóstwo przed porodówką? ![]() Ja miałam iść do fryzjera przed świętami, ale się nie udało...a tylko do mojej Gosi mam zaufanie...a żeby do niej pójść musiałabym jechać do mamy Ale może gdzieś myknę, bo i tak Małego muszę wystrzyc...tu też liczyłam na Gosię, bo mój Mały nie cierpi fryzjera, a u niej dostaje telefon/tableta do ręki i ma zajęcie, a ona go sobie strzyże. Tu przycina, tam podgoli, wszystko na tip top... I po wszystkim wygląda jak mały człowiek, a tak to wszystkie się spieszą żeby się pozbyć małej marudy i zwykle jest masakra...Prawie jakbym sama go obcinała...
|
|
|
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
Tydzień temu i dziś
![]() A ja w Lidlu dzisiaj już byłam i jestem zadowolona Kupiłam Zuzi leginsy 6 par będzie miała na wiosnę i 2 bluzeczki Zapłaciłam niecałe 80 zł A od 22 będą dresy i chciała bym kupić dla siebie Ciekawe czy dotrwam
|
#2121 |
|
Zadomowienie
|
wegielek- no połowicznie
, ale włosy muszę podciąć bo przez całą ciążę nie obcięłam ani razu, a po cc z malutka i karmieniem piersią może być mi ciężko wyrwać się do fryzjera
|
|
|
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
Mlebi no cukry dziwne ale to już końcówka wiec nie zaszkodzą dzidziusiowi, ale trzymam kciuki żeby ssię nic nie działo do cc
|
|
|
|
#2123 |
|
Rozeznanie
|
Hmm ja to pod cyckami mam prawie płasko
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Migotka aaaaaaa co za wieści!!!!!!!! odrazu się rozbudziłam ![]() Czyli te, które chcą już rodzić niech się wybiorą do fryzjera! Obudził mnie sen o kebabie idę na śniadanie ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#2125 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
te walenie serca ja mam już od dwóch tygodni, one nie są od cukrów, bo ja wtedy też sprawdziłam cukry i miałam ok, nie wiem czy to dzieci na coś uciskają, czy ciśnienie
|
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
Aż "się" pokażę
|
|
|
|
#2128 |
|
Rozeznanie
|
Może to te nasze maluszki, bo i mi się to "walenie"zdarza i czasem tchu brak...
|
|
|
|
#2129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tego miałam duszności. Do tej pory czasemi tak mam. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Wegielek śliczny brzusio
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
Ciocie, melduję się z doskoku między odciąganiem mleka, spaniem, a wizytą u Maluszka:
1. ssanie to już bułka z masłem, jem sam, sonda wyjęta. 2. wczoraj przystawiali mnie do cycusia, ale darłem się w niebogłosy - z butelki dużo wygodniej się pije, a na cycku trzeba popracować. ![]() 3. 3majcie kciuki za poniedziałek... może się uda! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

Tylko raczej takie przesuwania, jak się wypina, czasem o żebro zahaczy... Boję się, że Szym ma już ze 4 kg
Zobacz, tyle dziewczyn ma cukrzycę a żadnej nie kazano tego powtarzać przez porodem

I włożyłam do każdego nie drapki i skarpetki. A pampersy to nie potrzebnie wkładać i tak częściej trzeba je zmieniać 

Ale do terminu jeszcze ponad miesiąc więc Mała niech się nie pcha na razie jeszcze
farbuj wlosy, farbuj

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)