Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-13, 21:44   #2101
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Nasza ksiezniczka
Az odpaliłam przeglądarke
Pyzulka mała, jeszcze opuchnięta po porodzie
Stary 2015-04-13, 21:44   #2102
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza ksiezniczka

lece spac,dobranoc
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:45   #2103
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja pamietam jak na początku ze strachem do kibelka sie chodziło, zeby krwi na majtkach nie zobaczyć, a teraz z nadzieja, ze czop na wkładce bedzie jakos wymiotować mi sie chce fu ide, spróbuje zasnąć, ten wiatr dzis bardzo zle na mnie wpłynął
Ja nie cierpię wietrznej pogody :/

Tez idę spać. Dobranoc
Stary 2015-04-13, 21:46   #2104
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA no bo teraz juz lepiej wyglada

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:46   #2105
kamilove
Zakorzenienie

Mamusie które już urodziły mam prośbę Napiszcie mi jak walczyłyście na nawałem pokarmu bo chyba mnie to dopada, piersi obrzmiałe, duże, otoczka sutków zrobiła się twardsza, a sama pierś bardziej okrągła przez co ciężko małej się dobrze przyssać do sutka walczyłyśmy ponad 30min, w końcu pociągnęłam kilka razy laktatorem żeby sutek się dłuższy zrobił i jakoś poszło. Ale teraz powinnam odciągać jak piszą po 10-15ml regularnie co kilka godz? Czy wystarczy pobudzać się trochę przed podaniem małej piersi? Tylko, że to nie byłoby systematycznie bo Nadia jeszcze różnie je... Bardzo proszę o pomoc

Gosiak doczytałam tylko, że urodziłaś, gratuluję ogromnie!!

Jutro Was doczytam bo teraz się ogarniam w domku
Stary 2015-04-13, 21:52   #2106
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
jejku niedlugo bede w temacie z Wami mamuski

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

a dopiero co (10.04) minal mi rok od kiedy zaczelismy sie starac o dziecko a on zaraz sie urodzi
Sonia zazdroszczę Ci tego

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
kochana to mamy dziś prawie identyczny dzień ! Ja po badaniu u gina tez cała obolala chodzilam prawie cały dzień i przez to łzy i strach w oczach ze się zacznie zaraz a ja nie gotowa! Także wiem co czujesz doskonale Ale u mnie tylko juz teraz cmi wiec chyba póki co nic nie rusza :/
Kciuki za szybka akcję !

Oj kurde nie fajnie nie zazdroszczę :/
Dokładnie o tym samym pomyślałam. Dzisiaj mamy dzień - ksero po prostu bardzo podobny ja dalej nie mogę się ogarnąć. Nie wiem czy mam wszystko spakowane. Boli mnie wszystko. .. dalej mam płacz na końcu nosa.. skąd te łzy... rany. .. Trzymam kciuki żeby u Ciebie poszło szybko
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:53   #2107
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza ksiezniczka
Słodka pyzia

Cytat:

lece spac,dobranoc
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja nie cierpię wietrznej pogody :/

Tez idę spać. Dobranoc
Dobranoc
Też już leże ale nie wiem czy zasne

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:54   #2108
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Mamusie które już urodziły mam prośbę Napiszcie mi jak walczyłyście na nawałem pokarmu bo chyba mnie to dopada, piersi obrzmiałe, duże, otoczka sutków zrobiła się twardsza, a sama pierś bardziej okrągła przez co ciężko małej się dobrze przyssać do sutka walczyłyśmy ponad 30min, w końcu pociągnęłam kilka razy laktatorem żeby sutek się dłuższy zrobił i jakoś poszło. Ale teraz powinnam odciągać jak piszą po 10-15ml regularnie co kilka godz? Czy wystarczy pobudzać się trochę przed podaniem małej piersi? Tylko, że to nie byłoby systematycznie bo Nadia jeszcze różnie je... Bardzo proszę o pomoc
ja mialam nawal w szpitlau, cos strasznego. kazali mi robic tak: najpierw troche sciagnac, zeby malemu latwiej bylo zlapac, dostawic malego a jak juz skonczyl jesc to z tej piersi sciagnac cala reszte do konca. drugiej nie tykac do momentu az maly nie bedzie glodny. i tak na zmiane. zeby nie sciagac z obydwoch bo to tlyko pobudza laktacje jeszcze bardziej, no i nie martw sie, u mnie po powrocie do domu ladnie sie wyregulowalo

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:55   #2109
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Dokładnie o tym samym pomyślałam. Dzisiaj mamy dzień - ksero po prostu bardzo podobny ja dalej nie mogę się ogarnąć. Nie wiem czy mam wszystko spakowane. Boli mnie wszystko. .. dalej mam płacz na końcu nosa.. skąd te łzy... rany. .. Trzymam kciuki żeby u Ciebie poszło szybko
A to ja jakoś na odwrót podekscytowana jestem jakas po wizycie i tylko czekam kiedy regularne skurcze się pojawią

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:59   #2110
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Juz synio ze mną zachlysna sie wodami...matko ale mialam stracha, mam mega duzo pokarmu szok bo przy pierwszym synku nie mialam nic chba teraz bylam bardziej gotowa mniej zmeczona i zestresowana...chlonelam kazda chwilę porodu...wiec tu zaczyna sie moja historia
No to dobre wieści

Cytat:

Trzymam kciuki żeby się zaczęło
Cieszę się każdym nowym dzidziusiem watkowym a jednocześnie tak mi jakoś smutno że cos się kończy - nasze wspólne 9 m-cy. Jakoś tak mnie ogarnęła nostalgia ech

Dzięki niestety chyba nic z tego

Cytat:
Moja wali jak szalona! 4 kupy zaliczone i baki takie ze sie becik rozwiazuje
Haha bidulka oczyszcza się intensywnie

Cytat:
Haniu co tam?;*

Gosia haha doczekac sie nie mogla
No właśnie nic kurcze no! A już myślałam!

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:

A kąpiel wzięłas? Ja wzięłam, wyplakalam się TŻ i jakoś ulzylo pewnie jak się zacznie na dobre to znów będę ryczec tak już mam i nie umiem inaczej. Bedzie dobrze

Ja też już się żegnam dobranoc !

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 22:11   #2111
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ale te po synku duzo razy wiecej wiec moze sie zwezily albo rozlazly. nie wiem, gdybam
No chyba rozlazly.
Nie mogły by się tak wszystkie rozlazic, nie trzeba by było nowych kupowac
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-13, 22:11   #2112
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Moja wali jak szalona! 4 kupy zaliczone i baki takie ze sie becik rozwiazuje
Haha dobrze Martyna!

Cytat:
Oj. To co Martynka taka nagazowana. Dobrze że się tego pozbywa. Moj synek nie baczkuje :/ tylko jak kupa idzie to słyszę
Moj z kolei co raz baki puszcza, za to nie beka.

Dzisiaj synek zaczal robic zielone kupy.Zastanawiam sie co to znaczy.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 22:12   #2113
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Moze i ja cos sklece opis porodu. bedzie dlugo

jak wiecie rano 20.03 wybralismy sie na szpital, skierowanie z podejrzeniem malowodzia. nawet szybko poszlo i na OCePie wyladowalam kolo 8:00, po badaniu na fotelu dowiedzialam sie ze szyjka prawie zgladzona i rozwarcie na palec. ale jako ze jakies mlode stazystki czy tez lekarki sie uczyly to badanie raz jeszcze podpieli mnie pod ktg, skurcze jakies sie pisaly, ale bez rewelacji, zreszta co mnie to interesowalo, przeciez ja tam mialam byc tlyko na obserwacji po usg okazalo sie ze wod jest malo, ale jeszcze dam rade, wiec zastanawialam sie kiedy mnie do domu wypuszcza tak sie jednak nie stalo, bo po badaniu odeszla mi reszta czopu, tym razem z duza iloscia krwi, meza wyslalam do domu, mial zajrzec do mnie pozniej. niestety wprowadzili zakaz odwiedzin ze wzgledu na grype, wiec prawie plakalam, ze zostalam sama samotna kolo poludnai zaczely bolec plecy, zmiana pozycji nie pomaga wiec postanowilam pochodzic, pomyslalm, ze powinni wymienic lozka, te byly strasznie niewygodne niestety nasilalo sie coraz bardziej i zrozumialam, ze zaczynaja mi sie skurcze. te prawdziwe. poinformowalam pielegniarki o czopie i skurczach, badanie na fotelu, rozwarcie sie posunelo, szyjka zgladzona. Sylwia zaczela panikowac i srac po gaciach dostalam dwa czopki i wtedy juz skurcze zaczely mnie napierd.. nie bolec. podpieli mnie pod ktg a tam cisza, mimo, ze mnie zginalo w pol i nie moglam wylezec :/ akurat moj doktorek mial dyzur, wiec na biezaco sprawdzal co u nas chodzilam godzinami po korytarzu. na skurczach probowalam oddychac a bol z krzyza byl niesamowity i w duchu blagalam zeby juz mnie pocieli kolejne badanie na fotelu po 15:00, myslalam ze mi reke po lokiec wsadzil. a tam 2 cm (tylko a dla mnie az ) i informacja ze przy 3 szykujemy sie do cc, wiec Sylwia zwiekszyla tempo chodzenia po korytarzu kolejny zapis ktg, klnelam w duchu na to, ze musze lezec jak tak boli. kolejne godziny lecialy mi bardzo szybko, po 19:00 znow badanie na fotelu a tam juz ponad 3 cm, wiec jazda na cc, zadzownilam do tzta zeby zabral torbe malego i przyjezdzal (byl w lekkim szoku ), gustowna pizamka z dekoldem po cipke, wenflon, lewatywa, kupa, cewnik, papierologia, maz przy mnie a ja mam dosc. na skurczach trzymal mnie za reke a ja chcialam gryzc sciane, kaza lezec jak sie ku.rwa.. nie da o 21:00 zabrali mnie na ciecie, przejecie w oczac tzta bezcenne. zastrzyk w kregoslup bezbolesny, przestalo bolec, pokochalam pana anestezjologa :P uczucie ciepla i dzialamy szarpanie, szamotanie, dziwne uczucie, patrze do gory i widze.. wyciagaja mi malego.. 21:20 malowodzie jednak bylo, zielone wody, maly zrobil smolke w brzuchu, dostal 8 pkt, (po dziesieciu minutach juz 10 ) plakalam jak bobr, serce plakalo ze szczescia jak uslyszalam placz.. pokazali mi go, dostawili do twarzy, byl najpiekniejszy na swiecie. moj.. wymarzony, wystarany, wyteskniony Jas. milosc mojego zycia
a tz okazal sie bardzo dzielnym tatusiem

JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-04-13 o 22:18
Stary 2015-04-13, 22:12   #2114
kordelka85
BAN stały

Cytat:
co jak gdzie? przegapilam

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

noo! bo juz sie chcialam linczowac!

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

UWAGA UWAGA!

sms od GOSIAK:

"17.20 pojawila sie na swiecie nasza rybka 3720 g i 57cm! Jest piekna!"
No to super.
Stary 2015-04-13, 22:14   #2115
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
No to dobre wieści

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

A kąpiel wzięłas? Ja wzięłam, wyplakalam się TŻ i jakoś ulzylo pewnie jak się zacznie na dobre to znów będę ryczec tak już mam i nie umiem inaczej. Bedzie dobrze

Hania -teraz dopiero ide do wanny. Nie mogłam się uporać z Pitami :-/ wszystko na ostatni moment oczywiście... czuje ze jestem w lesie. Dziękuję Ci Kochana za wsparcie... oj to mamy z tym płaczem. .. trzeba wierzyć że będzie dobrze...
Stary 2015-04-13, 22:15   #2116
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

to znaczy ze sa prawidlowe

Jas zaczac czasem bekac jak go po jedzeniu klade u siebie na klatke na brzuszku a jak juz skubany glowe dzwiga

JAŚ

Stary 2015-04-13, 22:15   #2117
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Moj maly zaczął sie dlawic zabrali go
Jejku, mam nadzieje ze to nic poważnego.
Stary 2015-04-13, 22:17   #2118
DomimaZet
Zakorzenienie

Dziękuję Wam Dziewczyny za wszystkie słowa otuchy. Bardzo się ciesze ze Was mam -o ile mogę użyć takiego stwierdzenia. Jesteście nieocenione.. Jeszcze raz dziękuję. Miłej nocy Wam życzę... Dobranoc
Stary 2015-04-13, 22:17   #2119
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez m girl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Gratuluję wszystkim nowym mamom i mi też możecie pogratulować. W sobotę kwietnia urodziłam naszą córeczkę Martynkę. 3700 g i długa na 57cm.

Nie umiałam włączyć neta w komórce i dlatego dopiero teraz piszę. Strasznie się w tym szpitalu wynudziłam.

Poród poszedł mi szybko , cały dzień miałam skurcze co 15 minut, i już myślałam, że przeczekam też noc. O 21 się położyłam a o 22 wstałam żeby wziąć prysznic, no i miałam 3 skurcze pod samym prysznicem. Poczekałam godzinę, ale był regularnie co 5 minut. Zadzwoniłam po teściową i czekaliśmy aż przyjedzie. Umalowałam się i spakowałam, no i pojechaliśmy. Około 1 w nocy byliśmy w szpitalu. Myślałam że jeszcze długa droga przede mną. A tu się okazało że już 8 cm rozwarcia i o 2.28 urodziłam.

Pozdrawiam i poczytam Was teraz trochę
Gratulacjr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-13, 22:25   #2120
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Hania -teraz dopiero ide do wanny. Nie mogłam się uporać z Pitami :-/ wszystko na ostatni moment oczywiście... czuje ze jestem w lesie. Dziękuję Ci Kochana za wsparcie... oj to mamy z tym płaczem. .. trzeba wierzyć że będzie dobrze...
Ja w ogóle nie ogarniam tych Pitow na jakiej zasadzie sa te zwroty itp. Ja dostanę w tyn roku 42 zł, a tz ma dopłacić 3 zł w tamtym roku dostal ponad 500 a zarobki się wiele u niego nie zmienily.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Ja po gorącej kąpieli, juz w łóżku. Skurcz mnie postraszyl i przeszło Łóżeczko ustaliliśmy w miejscu docelowym, naklejki na ścianie przyklejone i poważna rozmowa taty z synem na temat wyjścia przeprowadzona.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 22:27   #2121
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie ogarniam tych Pitow na jakiej zasadzie sa te zwroty itp. Ja dostanę w tyn roku 42 zł, a tz ma dopłacić 3 zł w tamtym roku dostal ponad 500 a zarobki się wiele u niego nie zmienily.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Ja po gorącej kąpieli, juz w łóżku. Skurcz mnie postraszyl i przeszło Łóżeczko ustaliliśmy w miejscu docelowym, naklejki na ścianie przyklejone i poważna rozmowa taty z synem na temat wyjścia przeprowadzona.
I co zadecydował? Wychodzi?
Stary 2015-04-13, 22:30   #2122
siempre
Wtajemniczenie

Miałam do poludnia jechać na miasto i do koleżanki a tu kopara przyjeżdża i muszę pilnować bo tz do pracy idzie. Mam nadzieje ze szybko się uwina z tymi robotami. I będę miala sile po poludniu wyskoczyć

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
I co zadecydował? Wychodzi?
Jak na razie ma nas gdzieś z rana kolejna rozmowa go czeka.
Stary 2015-04-13, 22:32   #2123
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Dobra Dziewczyny wbijam się tu choć o nadrobieniu nie ma raczej mowy bo dzisiaj to zrobilyscie się gadulki 😊w kazdym razie: Gratuluję wszystkim Mamusiom z głębi serca

Karola-gratuluję czopa znam ta euforię -tez chciałam zrobić fotkę he he ( dziwny pomysł ale cóż.... w takim stanie jesteśmy ze wszystko nam się wybacza )
A jak się w ogóle czujesz? Jak nastawienie psychiczne?

Siempre - idziesz jutro do szpitala czy na wizytę?

Rosi -ruszyło się coś dalej?

Hania- dzisiaj masz taki dzień jak ja.... ryczalam dziś tyle razy ze szok...

Rybcia- bardzo mi przykro ze tak z Maluszkiem się porobiło się to napewno chwilowe i takie rzeczy się zdarzają. Bądź silna -zaraz się wszystko ułoży i będzie dobrze. Kciuki :-*

A teraz napisze jak się ułożyło u mnie. Właśnie wróciłam od lekarza. Tak mnie przebadal ze szok - grzebnal tak ze powiedział ze tej nocy mogę już wylądować w szpitalu. Rozwarcie na ok 3 cm. Szyjka idealnie przygotowana do porodu. Ktg wzorowe ale brak skurczów.. wiec mam skierowanie na oddział jutro. Ponoć nie będzie mnie długo tam trzymał jak stwierdził. ... hmm. . Zobaczymy jak to się potoczy. Jestem przerażona. Póki co krwawie się powiedział ze to normalne po badaniu i tak niestety musiał zrobić żeby przyspieszyć rozwarcie... no i tak to się przedstawia. Płakać mi się chce bo czuję że nie jestem gotowa... paraliżu dostałam....
Będzie dobrze. Myślę ze każda ma poczucie bycia nie gotowa jak juz się cos konkretnie zaczyna
Stary 2015-04-13, 22:33   #2124
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
ja mialam nawal w szpitlau, cos strasznego. kazali mi robic tak: najpierw troche sciagnac, zeby malemu latwiej bylo zlapac, dostawic malego a jak juz skonczyl jesc to z tej piersi sciagnac cala reszte do konca. drugiej nie tykac do momentu az maly nie bedzie glodny. i tak na zmiane. zeby nie sciagac z obydwoch bo to tlyko pobudza laktacje jeszcze bardziej, no i nie martw sie, u mnie po powrocie do domu ladnie sie wyregulowalo
dziękuję Ci bardzo to tak jak wyczytałam gdzieś tylko z tą różnicą, żeby nie odciągać do końca niby bo to właśnie nakręci za bardzo laktacje tylko po 10-15ml.. i teraz nie wiem za bardzo jak w końcu.. a pijesz herbatkę na laktację? bo jak jest nawał to chyba nie powinno się czy można?
Stary 2015-04-13, 22:41   #2125
boleczka93
Zakorzenienie

Gosia śliczną masz córunie
Sylawia piękny opis porodu
Jeju.. już mam dość. Wczoraj myślałam żeby mała wyszła kiedy się jej zachce ale po tym telefonie do M że ma być już na weekend majowy tam to mnie ścięło z nóg..
Co jak ją przenoszę i on bedzie musiał już jechać

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Edytowane przez boleczka93
Czas edycji: 2015-04-13 o 22:42
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 22:44   #2126
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Co do Malinki to pisałam do niej dzis i z jej rana po cc kiepsko, wdała sie ropa i musiała do szpitala jechać na czyszczenie..maz jej musi płukać ranę octaniseptem do sączka, który ma w środku.
Napisała 'hardcore' i ze boli to mało powiedziane :/
Wspolczuje. Mam nadzieję ze szybko przejdzie.
Stary 2015-04-13, 22:45   #2127
siempre
Wtajemniczenie

Powiem wam, że przeglądam oferty na wakacje ale mi się marzą. Szkoda tylko że maluszek jeszcze za maly będzie na dluzsza podroz. Ale może na następne wakacje
Stary 2015-04-13, 23:06   #2128
violka848
Zakorzenienie

Ku... Pocytowałam i mi skasowało!

Malinka współczuje komplikacji
Sylwia fajny opos
Domina będzie dobrze na pewno dasz radę!
Cashmere też obawiam się tych rad - bo źle na to reaguję he
Gosia fajna córunia

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Powiem wam, że przeglądam oferty na wakacje ale mi się marzą. Szkoda tylko że maluszek jeszcze za maly będzie na dluzsza podroz. Ale może na następne wakacje

Mój mąż już szuka nam oferty na kolejny rok właśnie hehe ja nie umiem tak planować duużo w przód mi się chce już tych wakacji, a potem bede wyglądać kolejnych
Stary 2015-04-13, 23:39   #2129
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
dziękuję Ci bardzo to tak jak wyczytałam gdzieś tylko z tą różnicą, żeby nie odciągać do końca niby bo to właśnie nakręci za bardzo laktacje tylko po 10-15ml.. i teraz nie wiem za bardzo jak w końcu.. a pijesz herbatkę na laktację? bo jak jest nawał to chyba nie powinno się czy można?
Nie pilam juz po fali nawalu

JAŚ

Stary 2015-04-14, 00:20   #2130
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
MAJKA no bo teraz juz lepiej wyglada
Jeszcze lepiej?
Fajniutka Malutka

Cytat:

Mi się wydaje że przed trzeba ściągnąć żeby dziecko mogło chwycić. Ja po nic nie robiłam bo jak mały possal to już bylo ok. Ewent. trochę z drugiej jak bolała, ale też jak najmniej

Cytat:
No to dobre wieści

Nadal trzymam kciuki. Dziś nie ruszylo ale może jutro?

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Haha dobrze Martyna!

Moj z kolei co raz baki puszcza, za to nie beka.

Hmmm. Może jakaś reakcja nietolerancji na coś co zjadłas albo i norma bo przy kp nie wiem czy zielone nie mogą być

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Kamilove - i mniej pij przy nawale. Herbatki lakt.wtedy nie pilam i inne płyny ograniczyłam.

Sylwia - niezły opis
Dziwne że czekali z cc do 3cm rozwarcia. Akcja już była więc ciekawi mnie dlaczego.
Ja od momentu podawania znieczulenia płakałam. Potem położna mi łzy ocierała jak na stole leżałam

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-04-14 o 00:23
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości