|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
A ja bardzo ubolewam nad faktem, iż nie potrafię wciągnąć sie w wątek o braku zobowiązań przed 40-tka :/.
Może jakaś mała zachęta? ![]()
![]() |
![]() |
#2102 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Konto usunięte
|
Kwintesencja jest dla mnie pisanie w watku "Jak usunac konto?" prosb o usuniecie konta, kiedy jest w tytule jak wol "NIE USUWAMY KONT!". Najczesciej pisze to osoba, ktora chce ukryc cos wstydliwego, np. ma blogaska, linkuje do niego w podpisie i boi sie, ze ludzie powiaza ja z jej kontem na wizazu i przeczytaja temat przez nia zalozony. I w ten magiczny sposob wzbudza zainteresowanie i ludzie przez to kieruja sie do jej watku. Albo ludzie, ktorzy chca usunac konto, bo z niego nie korzystaja...
Send from my mind using the Force. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Konto usunięte
|
Dla mnie kwintesencją jest watek o zaginięciu Iwony. Wlasnie zauważyłam, ze ma 9 edycje, jakim cudem po tylu latach CSI Wizaz jeszcze sie nie poddal? Mam nadzieje, ze to nikogo nie urazi, bo to jednak powazna sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
W sensie podejrzewają, że ona się wypowiedziała w tym wątku? Ja właśnie nie jestem na bieżąco, a się zastanawiałam, czemu spośród wątków o porwaniach ten trzyma się aż tak długo na topie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
BAN stały
|
Nie, wypowiedziała się dziewczyna, która twierdzi, że widziała ją na imprezie u Krystiana W., który mógł mieć związek z jej zaginięciem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Konto usunięte
|
to az zalosne
zanim wezwiesz sluzby czy opuscisz plonacy budynek, napisz posta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Konto usunięte
|
Najczęściej na forum Intymnie obserwuję następującą sytuację:
Ktoś zakłada nowy wątek i w pierwszym poście dokładnie opisuje swoją sprawę. Pojawiają się odpowiedzi, ale zupełnie nie odpowiadają wyobrażeniom/przewidywaniom autora, który - widząc, że się na przykład ośmieszył - usuwa treść swojego pierwszego posta (bardzo często również kolejnych)... mimo, że odpowiadający zacytowali je w całości (nawet kilkukrotnie), nierzadko tuż pod takim usuniętym postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 | |
Rozeznanie
|
Albo: ktoś zakłada wątek, bo ma problem, jest zrozpaczony i potrzebuje dobrego słowa, podniesienia na duchu, a tymczasem odpowiedzi dostaje takie:
- sama się o to prosiłaś! - trzeba było myśleć wcześniej! - mnie by się to nigdy nie przydarzyło, bo ja jestem taka och i ach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Spodobało mi się to
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27180278 Nie wnikam ile w tym prawdy, czy sama prawda, ale 5 lat i niewiele się tutaj zmieniło ![]() Szukałam czegoś i tak wyszło...
![]() |
#2114 | |
lise-kotta
|
Cytat:
zrobiłaś mi dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Konto usunięte
|
Mam nowego Opla za salonu i jeżdżę nim na Ukrainę! Chłopak dobrze ustawiony bo regulacja fotela!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Konto usunięte
|
Ach PMki <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
on tired little feet
|
Pierścionek ile kosztował mów lepiej.
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Przypomniałyście mi dlaczego przed ślubem unikałam podforum ślubnego.
Przeczytałam jeszcze parę postów, ta pani sama się przyznaje, że nie wszystko co napisała jest prawdą, reszta jej przyklaskuje. O co tam chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Tzn nie zebym pogardzala czy cos, ale troche ki sie to kloci z mieszkaniami w wawie, swietlista przyszloscia oo dwoch kierunkach, insignia i ☠☠☠☠zionkami za miliony |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Zadomowienie
|
Napisała, że samochód, wycieczki i cena pierścionka zmyśliła, żeby jej pokazać, niech ma xd. Ale reszta sama prawda.
![]() |
#2121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
BAN stały
|
- Jak ubrałaś się w (wstaw dowolne) i wracałaś sama do domu, to sama się prosiłaś o to, żeby cię napadli i zgwałcili.
- Jak możesz zrzucać winę na ofiarę? - Nie zrzucam winy na ofiarę, po prostu piszę, że jakby się ubrała jak człowiek i wzięła taksówkę to nic by się nie stało. - Przecież zrzucasz winę na ofiarę. - Naucz się czytać ze zrozumieniem. Przecież piszę, że ofiara nie jest winna, chyba że jest ubrana w (wstaw dowolne) i wracała sama do domu. Ja to bym nigdy nie wracała sama do domu. Jak się taka głupia sama prosi to ma na co zasługuje i tyle. 782450923748 wizażanek w cyklicznie się pojawiających wątkach niekoniecznie w jakikolwiek sposób związanych z przemocą seksualną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Zadomowienie
|
Z tym, o czym teraz napiszę, spotkałam się dziś na youtubie (jak to się w ogóle odmienia), ale myślę, że idealnie pasuje to do tego wątku.
Przeglądałam sobie youtuba, weszłam na jakiś tam filmik o tematyce urodowo-pielęgnacyjno-makijażowej i obejrzałam go. Wszystko spoko, filmik ciekawy, trwał jakieś dziesięć minut. Po obejrzeniu go, coś mnie podkusiło i zaczęłam czytać komentarze, chociaż zazwyczaj tego nie robię. W pewnym momencie natknęłam się na komentarz dziewczyny, która poprosiła tą youtuberkę z filmiku o poradę na temat kosmetyków do makijażu dobrych dla takiej młodej skóry. Dziewczyny, jaka tam się pojawiła fala hejtu! Masakra. Ktoś tam napisał "No, jak taka durna jesteś i tak bardzo chcesz mieć zmarszczki w wieku trzydziestu lat, to się maluj.", ktoś inny napisał "Ja się w ogóle nie maluję, bo jestem śliczna i idealna bez makijażu", ktoś jeszcze napisał, że dziewczyny, które się malują oszukują swoich facetów, bo bez "tapety" wyglądają zupełnie inaczej. Wiecie, ja rozumiem, że skóra musi oddychać i czasami trzeba dać jej odpocząć od podkładu, pudru i innych kosmetyków, nałożyć jakiś kremik i tak dalej, ale...serio? Nałożenie lekkiego kremu BB, czy podkładu o lekkiej formule, przypudrowanie noska, podmalowanie oczu i nałożenie fajnej szminki to taka straszliwa zbrodnia? I na wizażu też coś takiego widać. Przynajmniej w niektórych wątkach. Pojawia się jakaś dziewczyna (niech jeszcze, nie daj Boże, będzie młodziutka i "nieopierzona"), zadaje jakieś pytanie, a inne wizażanki zamiast jej normalnie odpowiedzieć, krytykują i wyzywają od idiotek i kretynek. Edytowane przez mdusia123 Czas edycji: 2017-02-23 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | ||
BAN stały
|
Dot.: &quot;kwintesencja wizażu&quot; wątek rozrywkowy.
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2017-02-24 o 05:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Konto usunięte
|
O tak! "ja to się nie maluję, tylko lekko przypudruje twarz, rzęsy pociagnę tuszem, i na usta nałożę jakąś delikatną pomadkę" XD
Plus chcę dodać, że czasem "lekki podkład i podmalowane oko" potrafi wyglądac gorzej i ciężej niż moja okazjonalna tapeta (a to serio kilka warstw kosmetykow) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2017-02-24 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: &quot;kwintesencja wizażu&quot; wątek rozrywkowy.
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
I tak powiem
|
Kwintesencja Wizażu wygląda tak:
-Jesteś trollem -To ty jesteś trollem -Weź przestań trollować -To ty trollujesz nie ja -Przestań trollować ty trollujący trollu. A moderacja jak zwykle nie daje bana, żal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Kwintesencja wizażu:
nosek, pazurki, łapki, lekki kremik, fajna szmineczka, usteczka, włoski.
![]() |
#2129 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam o tym, ale za to jest jeszcze skalp. Szkoda, że nie skalpik.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.