|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Fansik, steamcream. Śmierdziuch, ale boski
i maść z witaminą A. Boże, jak zimno mamy w mieszkaniu pizga złem.
|
#2102 | |||
|
Konto usunięte
|
Hejka
U mnie też było zimno Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj szlam do pracy ubrana jak na Syberię- nos zakryty szalikiem, czapa na glowie (taka z futrem i nausznikami) i na płaszcz poncho mojej mamy zawsze jak idę do/z pracy to idę pod wiatr i zimno odczuwam dwa razy mocniej |
|||
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mnie się Tż śmiał, że tylko nos mi widac jak idę
|
#2104 |
|
Kawaii strona mocy
|
Widocznie trzeba wrócić do czasów noszenia kominiarek :-P
|
|
|
|
#2105 |
|
art at its finest.
|
A ja już dzisiaj jestem po jedynym zaliczeniu. Drugie dopiero na poprawce
![]() Przez całą przerwę świąteczną mieliśmy pootwierane okna, więc w budynku -5 stopni się utrzymuje. Nie da się chodzić inaczej niż w kurtkach, a nawet w tych to się marznie
|
#2106 |
|
Konto usunięte
|
Goszzi spoczko, mi widać było tylko oczy
Pociesze Was- od jutra ma być ciepłej |
|
|
|
#2107 |
|
Kawaii strona mocy
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;54003440]
Pociesze Was- od jutra ma być ciepłej Mnie nie pocieszasz, bo śnieg mi ze stoku się rozpuśvi, a jeszcze niewiele się najeździłam
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Goszzi Patka
|
|
#2109 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niemiecki ogarnelam, biorę się za ćwiczenia
|
||
|
|
|
#2110 |
|
Kawaii strona mocy
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;54003822]Ale w górach było, jest i będzie chłodniej
![]() [/QUOTE] Ładnie wybrnęłaś :-D Od czwartku może być cieplej, wracam do domu :-P |
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Patka
Kupiłam bambino póki co, ze zwykłej oszczędności a podobno dobre to. W rossmannie promocja na syossa, za dwa produkty 15 zł. Wzięłam dwa szampony, bo tego nigdy mi za mało
|
|
#2112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
aaa doczytałam właśnie, ze już kupiłaś coś ![]() Wikai Fan, dacie sobie radę z zaliczeniami ![]() mój pociąg złapał ponad dwie godziny opóźnienia przez wypadek na trasie więc zdążyłam tylko wejść na 10 minut do mieszkania, zostawić słoiki w lodówce i pobiegłam na ćwiczenia. a że mam @, to w ogóle czuję się jak kupa cały dzień. jeszcze chwilę się pogrzeję pod kołdrą z herbatą z suszonymi śliwkami <3 i odpalam etrapeza Edytowane przez poppy seed Czas edycji: 2016-01-04 o 19:47 |
|||
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Maguda, nicru, wika i inne jeże
Umieraam z bólu wznowiły mi się wrzody W sumie nei wiem od czego, dotychczas źle nie jadłam, owszem miałam sporo stresów, ale nie nie wiadomo jakich od 2 stycznia mi się to ciagnie idę zaraz do Biedry na duże zakupy i zaczynam lekkostrawne gotowanie pancakes'y były świetne ![]() W pracy jest super, choć mam małą zagwozdkę teraz. Przezyłam Sesję dokumentu który tworzyłam, pojechałam tam sama autem, koniec roku obfitował w Sukcesy O zagwozdce mogę Wam w klubie opowiedzieć, dajcie znać czy chcecie znowu moich "rozterek" wysłuchiwać A na Sylwestra byłam w szkole tańca we Wro ![]() A Wy jak?? Patka, Ty się miałas do mnie odezwać i zdać relację, i co???
|
|
|
|
#2114 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdy nie miałam szamponu z Syossa ![]() Cytat:
Pisz, pisz w klubie Ja ba Sylwestra bylam u znajomych we Wrocławiu Przepraszam, zaraz nadrabiam Pocwiczylam, ale zauwazylam, że na lewym ramieniu w jedym miejscu pękła mi skóra, posmarowalam grubą warstwą kremu i zobaczymy, jeszcze po prysznicu pacne krem
|
||
|
|
|
#2115 |
|
Konto usunięte
|
Ojej, fansiku chciałam ci napisać, żebyś zamiast bambino kupiła babydream, bo tańszy i lepszy skład, ale widzę, że już za poźno. Mnie bambino zapycha.
Przyszedł właściciel po kasę i się zdenerowałam, prawie się pokłóciliśmy z nim. Nie wiem czy to ja jestem debilem, czy co, ale: płacimy 1700 zł za mieszkanie, w tym jest 500 zł czynszu. W czynszu jest zaliczka na 2 metry ciepłej i 2 metry zimnej wody. Czyli skoro zużyliśmy w tym miesiącu 6 m ciepłej i 5 m zimnej, to według mojej inteligencji jemu do ręki powinniśmy dać kasę za 4 m ciepłej i 3 m zimnej (bo resztę płacimy w czynszu), czy nie? A ten palant się upiera, że musi od nas wziąć jeszcze raz za całość, a jak na koniec będzie nadpłata, to się z nami rozliczy ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Ach, z miłych wiadomości to jeszcze Izba wprowadziła nam obowiązkowe zajęcia i teraz co tydzień będzie sprawdzana obecność |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Kawaii strona mocy
|
A co jaki czas jest rozliczanie wody w administracji? Bardzo niska ta zaliczka, w sensie ilość wody, to na całe mieszkanie? Wg mnie macie rację.
|
|
|
|
#2117 |
|
Konto usunięte
|
A nie wiem, to muszę się zapytać siostry. Zaliczka jest mała, bo poprzednio mieszkała tylko jedna osoba. Pan właściciel wspaniałomyślnie stwierdził, że jak chcemy płacić mniej, to powinniśmy zużywać mniej wody. Tylko kurdełe, na 3 dorosłe osoby, które codziennie chodzą do pracy, to nie jest wcale dużo. Bez kitu, nie żyję w dżungli, żebym myła głowę co trzeci dzień
|
|
|
|
#2118 |
|
Kawaii strona mocy
|
Dlatego właśnie się dziwię, u mnie przy podobnym czynszu jest po 5 m3 od osoby. 2 metry nawet za 1 osobę to bardzo mało, nie wiem jakbym miała się zmieścić w tym śmiesznym limicie. Wiadomo, co administracja to różne ustalenia, ale tym sposobem ładnie wyciągnie od Was kasę. Najlepiej byłoby do nich zadzwonić i dowiedzieć. 1 osoba a 3 w mieszkaniu to różnica, jaką chyba sobie robi.
|
|
|
|
#2119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
noś rajtki pod spodnie, choć ja preferuje leginsy wtedy cieplej ![]() Dorcia, jasne,napisz w klubie. ![]() mój sylwester pół na pół, dobrze się bawiłam, ale jednak wolałabym z innymi ludźmi bo namawianie do picia alkoholu to dla mnie szczeniackie zachowanie.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Hej dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze? Jakiś czas temu próbowałam się u Was zaadaptować, jednak nie udało mi się. Podejmuję drugą próbę jeśli zezwolicie .Tez dzis byłam Grażyną i nosiłam rajty pod spodniami, ale było tak ziiiimnoo nad naszym morzem. Właśnie wróciłam z moim M od lekarza, bo wiadomo chory facet z gorączka walczy o życie. ![]() Jeszcze dwa dni i wracam na studia, zaczynam od czwartku na zajęciach warsztatowych w monarze. |
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Patka
to haj fajw ![]() Wika, też tego nei rozumiem, to jest wybór indywidualny, chcę to piję nie to nie, bez alkoholu też się można bawić ![]() Nou, ja też tak to rozumiem. Włąsciciel ewidentnie chce wyciągnąć kasę... ![]() jak będziecie miały ochotę to zaraz naskrobię coś w klubie |
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dziś pierwszy dzień w aptece po przerwie świątecznej i głęboka woda od razu zauważyłam, że już się tak bardzo nie stresuję, jak zostaję sama, a dzis serio miałam milion pacjentów, to dobry znak zaraz wskakuje pod kołdrę i do spania, bo padam z nóg
|
#2123 |
|
Konto usunięte
|
Paratrophy, wbijaj.
co robilas jak Cie nie bylo? Ja dzisiaj tak zatesknilam za morzem Dorcia, dla nich chyba nie mozna sie bawic bez alko...podczas gdy ja z tzetem tanczylam to oni wrecz napisze kolokwialnie walili kielona po kielonie. Obrzydliwe to bylo. Ja nic nie mam do alkoholu, sama troche wypilam ale znam swoj umiar i wiem kiedy przestac, ale co ich to obchodzi ze mam problemy z zoladkiem i wszystko moze mi zaszkodzic. Nie bede sie rozpisywac bo to dluzsza historia z tymi ludzmi. Troche jadu wylalam. ![]() Sorka za brak pl znakow ale pisze z tel. Tymczasem wracam do nauki |
|
|
|
#2124 |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;54007490]Paratrophy, wbijaj.
co robilas jak Cie nie bylo? Ja dzisiaj tak zatesknilam za morzem Dorcia, dla nich chyba nie mozna sie bawic bez alko...podczas gdy ja z tzetem tanczylam to oni wrecz napisze kolokwialnie walili kielona po kielonie. Obrzydliwe to bylo. Ja nic nie mam do alkoholu, sama troche wypilam ale znam swoj umiar i wiem kiedy przestac, ale co ich to obchodzi ze mam problemy z zoladkiem i wszystko moze mi zaszkodzic. Nie bede sie rozpisywac bo to dluzsza historia z tymi ludzmi. Troche jadu wylalam. ![]() Sorka za brak pl znakow ale pisze z tel. Tymczasem wracam do nauki Siedziałam u mamy w Alpach niemieckich chillując od uczelni i obowiązków .W miedzy czasie spędzałam dużo czasu z moim Tżem, ponieważ normalnie żyjemy na odległość, ostatnio dobraliśmy trochę nasze plany na przyszlosc i jeszcze pół roku tylko osobno będziemy mieszkać. ![]() Ogólnie za chwilę kończę psychologię i jestem przerażona wizją mojej przyszłości, pracy i tego jaka jestem zielona... |
|
|
|
#2125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jednak zazdroszcze Ci morza <3 przymarzlo troche? A ile z tztem zylas na odleglosc? Jak dlugo to pol roku szybko zleci.
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Poppy dziękuję
![]() Patka ja mam swój pierwszy czasami u tz używam jego mamy i w sumie jest ok ![]() Nou a to juz po ptokach, może mnie nie zapcha ![]() Paratrophy hej hej ![]() A mój sylwester bardzo słaby. Tz się zatrul czymś i od 22 się źle czuł (potem zwracał), a koleżanki facet chwile po północy dostał telefon, że stodoła mu się na gospodarstwie pali, prawdopodobnie od petardy i wracali do domu. Także humor miałam super i chwilę po 1 juz spałam a na balu prawie same wujki Janusze. ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Zrobiłam trochę skalpel, kilka ćwiczeń opuściłam lub powtórzenia bo nie dałam rady. Ale coś tam ruszyłam i jak to mówią jestem bliżej celu. Jasne
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Paratrophy, hej ![]() Ale pospałam, a miałam wstać o 7...
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
My tez dzis pospalismy. A ja mam dzis wolne
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie się dzisiaj stresuję apteką.
|
#2130 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam wstać o 7:30 a pospałam do 9. Miałam się uczyć, ale mama mnie wyciąga na zakupy bo jutro wolne. No to jadę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

i maść z witaminą A.
pizga złem.

pancakes'y były świetne
też tego nei rozumiem, to jest wybór indywidualny, chcę to piję nie to nie, bez alkoholu też się można bawić