Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-27, 14:12   #2101
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
dziewczynki przepraszam ze piszę na waszym wątku ale mam takie szybkie pytanie
potrzebuje kupic buciki kapciuszki (wszystko jedno) na prezent i ma w nich chodzic na już
dzidzius sie urodzil kwiecien maj
jaki rozmiar butów nosza wasze dzidziusie tak mniej wiecej?
zależy jak duże maleństwo jest ale tak między 16-18r

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Madzia to faktycznie dziewczynom się coś pomieszało hi Dałam słoiczek indyka z dynia i ziemniaczkami z wczoraj który zbojkotowała po dwóch łyżeczkach, a dziś smakował i zagryzła słoiczkiem jarzynowej z królikiem zostawiajac dwie łyżeczki
Znalazłam smoczki w końcu! A 3 razy w tym pojemniku sprawdzałam

Majka te zabawki to takie standardy przy drugim dziecku tej samej płci trudniej o coś oryginalnego

Kamilove tez ogladałam filmik, tylko Taja ładna ta sowka hehe ale przekonałaś mnie, sówkę odrzucę

Sylwia super u Was z tym losowaniem, u Tż mamy myślęn że by to przeszło moze zaproponuje jeśli beda chcieli prezenty wszyscy wszystkim
zdecydowanie w tej cenie dla mnie fajniejsze wydają się te jajeczka albo kubeczki do układania ale to pisałaś, że macie.. no i księga dźwięków wygląda super naprawdę w
Stary 2015-11-27, 14:18   #2102
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
:d:d:d

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

my robimy losowania. spotykamy sie z rodzentwem i rodzicami, kazdy pisze na kartce co chce (suma to do 50 zl) potem losujemy i kazdy kazdemu kupuje. bez zbednych pierdul i wydawania kuoy kasy zeby kazdemu cos kupic. oczywiscie dzieciakom osobno
No i super pomysł... tylko u mnie nie da się tego zorganizować niestety bo choćby dlatego ze mój brat z bratowa nie spędzają świat z moimi rodzicami w ogóle :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:18   #2103
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

zdecydowanie w tej cenie dla mnie fajniejsze wydają się te jajeczka albo kubeczki do układania ale to pisałaś, że macie.. no i księga dźwięków wygląda super naprawdę w

Księgę dźwięków kupie napewno na mikołajki i kostkę lub te klocki aktywne
Stary 2015-11-27, 14:24   #2104
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53611119]Rosołek z manną dla Hanki to wielkie FUJ. oczywiscie 😒 i nabila sobie guza pierwszego.[/QUOTE]
Oj :-( kurcze współczuję Ci tych jedzeniowych przejść :-(

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

MADZIXX - to prawda- Olaf jest marudzacy bo jest niewyspany a dodać nie chce od razu jest ryk jak tylko go chce uspac... no i kółko się zamyka :-( masakra - moja mama mi w to nie wierzyła dopóki sama nie zobaczyła na własne oczy :-(

MAJKA - Wszystkiego Naj Naj dla Julusia - na chwilę obecną przede wszystkim dużo zdrówka :-*

VIOLKA - Kamilove ma rację co do sowki - ja ją kupiłam kilka miesięcy temu bo taka ładna mi się wydawała ale ona noc kompletnie nie robi.... taka ładna sama sobie i tyle. Kuleczki się wrzuca do niej i ot i cala atrakcja...
Stary 2015-11-27, 14:25   #2105
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Pospacerowałyśmy ale jest zimnooo :/ ale Nadia cieplutka, śpiworek jest gruby bardzo.

Majka wszystkiego najlepszego dla Julka

my z mężem kupujemy coś każdemu ale w tym roku to już serio pomysły się skończyły, kalendarze z Nadią babki dostaną

brawo Ada
muszę zobaczyć gazetkę biedronki ta sóweczka jest ładna ale oglądałam filmik to ona nic nie robi, tyle, że jak w środku ma kuleczki to grzechocze...

super pomysł
Tez myslalam nad sóweczka ale rzeczywiście nic nie robi tylko ładnie wyglada

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Oj, może Ala i Ada dziś się drzemkami pozamienialy?

U nas też obiadek piękne zjedzony, 260ml i do tego po zupce dalam na talerzyk pół ugotowanej marchewki i ziemniaka. Oj, ile radości i zjadla ładnie po trochu każdego warzywa dziś je jak dorosły, na śniadanie kanapkę, drugie śniadanie jogurt, zupka i "drugie danie",hehe, boję się tylko kolacji, znow będzie pewnie nie dla kaszki...
Chyba tak
Oj rzeczywiście jak przedszkolak juz wcina

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
u mnie wszytskim wszytskim. I zawsze wymyslam ja bo M "nie ma głowy".

siostra-komin zrobie

mąż siostry-nie wiem

mama-jakies drozsze kosmetyki

tata-dvd The Wall Rogers Waters

Ala-coś wymyśle ale coś małego grającego

Jacek-połowa skompletowana, zobacze co tam w sklepach jest

M-czytnik do ksiazek, ale to drogie jest wiec nie wiem

teściowa - szlafrok z imieniem może

18miesieczny kuzyn moich dzieciaków - drewniana kolejka.

potwierdzam!swietne to jest, praktykowane przy synku

Wow ale plan juz masz zrobiony

Cytat:

potrzebuje kupic buciki kapciuszki (wszystko jedno) na prezent i ma w nich chodzic na już

My teraz rozmiar 18

Cytat:
Madzia to faktycznie dziewczynom się coś pomieszało hi Dałam słoiczek indyka z dynia i ziemniaczkami z wczoraj który zbojkotowała po dwóch łyżeczkach, a dziś smakował i zagryzła słoiczkiem jarzynowej z królikiem zostawiajac dwie łyżeczki
Znalazłam smoczki w końcu! A 3 razy w tym pojemniku sprawdzałam

Majka te zabawki to takie standardy przy drugim dziecku tej samej płci trudniej o coś oryginalnego

Kamilove tez ogladałam filmik, tylko Taja ładna ta sowka hehe ale przekonałaś mnie, sówkę odrzucę

Sylwia super u Was z tym losowaniem, u Tż mamy myślęn że by to przeszło moze zaproponuje jeśli beda chcieli prezenty wszyscy wszystkim

Pięknie pojadła i pospala
Lepszy humor ma po długiej drzemce ?

Ala cos nieswoja od tej drugiej drzemki marudna, popłakuje dentinoxem posmarowałam i szczoteczka pomasowalam, temp 37,1
Spała 13:30-14 i teraz od 20 min sobie leżymy przytulone z królisiem, spokojnie juz leży i chyba przyśnie jeszcze. Chyba ten ząbek ja meczy albo niewyspana
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:26   #2106
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
u mnie wszytskim wszytskim. I zawsze wymyslam ja bo M "nie ma głowy".

siostra-komin zrobie
mąż siostry-nie wiem
mama-jakies drozsze kosmetyki
tata-dvd The Wall Rogers Waters
Ala-coś wymyśle ale coś małego grającego
Jacek-połowa skompletowana, zobacze co tam w sklepach jest
M-czytnik do ksiazek, ale to drogie jest wiec nie wiem
teściowa - szlafrok z imieniem może
18miesieczny kuzyn moich dzieciaków - drewniana kolejka.

potwierdzam!swietne to jest, praktykowane przy synku
No to już pomysły są super. Kurde ja zawsze idę w ciuchy albo kosmetyki ale już chciałam coś innego a w głowie pustka :-(
Stary 2015-11-27, 14:26   #2107
fjolek
Zadomowienie

dziekuje kamilove bo akurat chodze po smyku i zglupialam wezme 18stki
Stary 2015-11-27, 14:27   #2108
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ciężko powiedzieć - mój Syn ma już długość stopy 10/11 cm... wiec zawsze jak coś kupie to się okazuje za małe ... :-(
Stary 2015-11-27, 14:28   #2109
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Madzia pije Ci Ala samą wodę? Wogole u kogoś dziecko pije??? Ja daje 30 ml soku i 100 wody i wtedy chętnie pije.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Adeczka juz nie gorączkuje, i pogodna jest raczej, głos troche chrypkowy jakby hmm zobaczymy. Chociaż moja siostra cioteczna mowi ze ona ma taką lekką chrypkę w głosie, sexowną hehe

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Wy pewnie na spacerki niedługo a ja będę sprzątać, nie wychodzimy dziś jeszcze.
Dobrze,ze Adeczka tak sie szybko wykurowala,cokolwiek to bylo. Moja Hanka sama wode pije, to ulubiona jej potrawa hehe. Sokow od poczatku nie lubila,a juz jablkowy to wieelkie fuj i krzywienie dzioba bylo.

Mama moja mnie dzis nawiedzila i czasu nie mam na nic. Na zakupy Dowiedzialam sie, że ja nie raczkowalam,tylko na pupie sie suwalam. No ikoordynacje ruchowa mam faktycznie kiepskaod zawsze...taka lamaga ze mnie. Tak że cieszę sie ze Hania tak raczkuje ladnie, az kot z domu ucieka
Konia na biegunach chyba od babci dostanie, moze ktos polecic jakiegos? Pardon ze was nie nadrobie
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:28   #2110
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Pospacerowałyśmy ale jest zimnooo :/ ale Nadia cieplutka, śpiworek jest gruby bardzo.

Majka wszystkiego najlepszego dla Julka

my z mężem kupujemy coś każdemu ale w tym roku to już serio pomysły się skończyły, kalendarze z Nadią babki dostaną

brawo Ada
muszę zobaczyć gazetkę biedronki ta sóweczka jest ładna ale oglądałam filmik to ona nic nie robi, tyle, że jak w środku ma kuleczki to grzechocze...

super pomysł
Ja kupilam soweczke ho to dzwonienie i kolysanie mi się spodobało. Zapl.niewuele bo 27zl. Zobaczymy co Julo na to. Grajace lubi ale mam juz dosyć momentami

Cytat:
18

Dziękujemy za życzenia kochanym cioteczkom :-*
Stary 2015-11-27, 14:37   #2111
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:

Księga dźwięków swietna jest, my ja prawie codziennie wałkujemy i Ala juz pamięta te dźwięki, czasem nawet jak nie oglądamy to sobie gadamy i pytam ' Ala jak robi waż? Sssss ' albo kura ko ko ko ko-ostatnio lubi ten dźwięk i sie cieszy a wilka 'auuuuu ' próbuje naśladować

O i usypia wlasnie, tak myslalam

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Wlasnie a propos butow to tatuś w tk maxxie kupił tez Ali buciki, takie jakby ze skorki, z dodatkiem zamszu, w kolorze fioletowym- z brokatowymi sznurówkami, extra wyglądają ale maja twarda podeszwę i nie wiem czy mogą być czy nie? Jak myślicie ?

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-11-27 o 14:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-27, 14:43   #2112
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Księga dźwięków swietna jest, my ja prawie codziennie wałkujemy i Ala juz pamięta te dźwięki, czasem nawet jak nie oglądamy to sobie gadamy i pytam ' Ala jak robi waż? Sssss ' albo kura ko ko ko ko-ostatnio lubi ten dźwięk i sie cieszy a wilka 'auuuuu ' próbuje naśladować

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Wlasnie a propos butow to tatuś w tk maxxie kupił tez Ali buciki, takie jakby ze skorki, z dodatkiem zamszu, w kolorze fioletowym- z brokatowymi sznurówkami, extra wyglądają ale maja twarda podeszwę i nie wiem czy mogą być czy nie? Jak myślicie ?
Słyszałam opinie, że dopóki nie chodzi to nie powinno się zakładać butów z twardą podeszwą. Ale widziałam nieraz, że ludzie zakładają. Ja tam nie lubię butów dla takiego malucha. Mamy czlapako-skarpety i wlochate, mięciutkie butki ze smyka 😉
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:47   #2113
madzixx88
Zakorzenienie

O takie butki ImageUploadedByWizaz Forum1448635615.225938.jpgImageUploadedByWizaz Forum1448635631.109506.jpg
Stary 2015-11-27, 14:51   #2114
gossip_girl21
Zakorzenienie

Koperco tak wszystko było na szczęście....

Dziewczyny a ja mam pytanie o jedzenie. Jak dajecie jogurty? Zwykłe naturalne i dodajecue owoców do tego? Proszę niech któraś wytłumaczy...
I te zupy jak dajecie to jaka to ma konsystencje? Normalnej zupy? Mogę przy niedzieli odlać rosoł taki niedoprawiony i jej dac na obiad?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:57   #2115
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Jezeli na juz te buty to niebardzo. Dla dziecka ktore stoi czy chodzi za rączkę moga być
Stary 2015-11-27, 15:03   #2116
violka848
Zakorzenienie

Znowu usnął mój skarb bez jednego jęku, normalnie dziś dziecko z reklamy I taka wesoła była, samo sobą dużo się zajmowała miód malina) A i rak zazdraszczalam ze Wasze szkraby tulą króliki i rak się kapnęłam ze ja jej go za daleko kładę i temu u nas tego nie było)) Wcześniej rak super się w ucho wtulała i oczki nim zakrywała ❤️
Zaraz siostra ma wpaść, ja segreguję ciuszki, chcę powyciągać te które już dobre, a jeszcze w dolnej szufladzie zakegają.
Stary 2015-11-27, 15:09   #2117
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu usnął mój skarb bez jednego jęku, normalnie dziś dziecko z reklamy I taka wesoła była, samo sobą dużo się zajmowała miód malina) A i rak zazdraszczalam ze Wasze szkraby tulą króliki i rak się kapnęłam ze ja jej go za daleko kładę i temu u nas tego nie było)) Wcześniej rak super się w ucho wtulała i oczki nim zakrywała ❤️
Zaraz siostra ma wpaść, ja segreguję ciuszki, chcę powyciągać te które już dobre, a jeszcze w dolnej szufladzie zakegają.
Rany przyznaj się co Jej zrobiłaś i to juz -:-D - odmień nie dziecko też- blaaaaaagggaaaammmmm :-D
Stary 2015-11-27, 15:12   #2118
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Przekładali niby zabieg co chwile z dnia na dzień, w ogóle się o babcie nie troszczyli, jak tam tż mama pojechała to zastała ją w beznadziejnym stanie, bez zmienionej pościeli, bo sama do toalety nie pójdzie, kroplówka nie zmieniona krew jej podchodziła, leżała tak, ze prawie z łóżka spadła, z rany po operacji co miała tydzień temu sączyła sie krew i takie inne, opatrunki nie zmienione, a jak tż mama poszła powiedzieć to one na to, ze nie mają czasu się nią zajmować bo mają wielu innych pacjentów. Taaa a siedziały sobie u siebie w pokoiku i sobie pogaduchy urządzały. Nic nie dawali jej do jedzenia i picia bo nóż może dziś będzie zabieg, a ok 15-16 dowiadywała się ze zabiegu nie bedzie i siedziała głodna i bez wody ;/ Tż babcia już psychicznie nie wyrabiała bo czuła sie tam okropnie. No i wczoraj zrobili jej wreszcie ten zabieg, a dziś rano....
Jestem pewna, że szputal będą sądzić o zaniedbanie.

Tak ta
Jezu, jakie to przykre. i okropne, jak tak mozna!?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 15:58   #2119
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

mamy podobną książeczkę z biedry tyle że z samymi zwierzakami i o wieeele cieńszą i Nadia uwielbia jak naśladuje odgłosy dlatego wiem że to będzie pewniak i u nas

Cytat:
bardzo ładne ale wg mnie już dla chodzącego szkraba

Cytat:
no cudna jest oby częściej mamie taką przyjemność sprawiała

Moja za to obudziła się, męczy sophie i jęczyyy a ja obok wcinam pizze z biedry, taki dziś obiad
Stary 2015-11-27, 16:14   #2120
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej
U nas aktywne dni byly. Pojechalismy z M w trase na pogrzeb do cioci mojej. Dzieciaki zostaly z tesciowa a ta spisala sie na medal. Po powrocie mialam co ogarniac wiec na forum nie wchodzilam nawet tylko na fb zagladalam i nawet nie nadrabiam.

Mala obecnie kima 3 drzemke.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

ROSI przykro mi.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 16:33   #2121
Majka232
Zakorzenienie

W ekpiku online dziś -50% na drugą książkę. Wzięłam księgę dźwięków hehe ach Wy niedobre :P i bardzo glodna gąsienice

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

A ze smyka dostałam maila że 2 muszek nie ma. Wkurzają mnie grrr
Stary 2015-11-27, 16:51   #2122
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
19-20

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 17:44   #2123
Hanka20
Zakorzenienie

ROSARIO przykro to czytać o babci tzta

VIOLKA brawo Ty !

SYLWIA brawa dla Jasia za nowe umiejętności

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

DOMIMA u nas każdy każdemu kupuje prezent, szczerze to nie mam jeszcze pomysłu co kupie każdemu.

MAJKA gratulacje 8 miesięcy!

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

GOCZEK ach ta Hanka to taki wybredusek jak i mój Filip. Choć od dwóch dni nawet zjada obiadki ok 50-60 ml i nie krzywi się przy tym także mały sukces mamy!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 17:56   #2124
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
W ekpiku online dziś -50% na drugą książkę. Wzięłam księgę dźwięków hehe ach Wy niedobre :P i bardzo glodna gąsienice

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

A ze smyka dostałam maila że 2 muszek nie ma. Wkurzają mnie grrr
Ja kupilam u kumpeli z motywem swiatecznym mala ma opaske taka

Stary 2015-11-27, 18:09   #2125
madzixx88
Zakorzenienie

w Promodzie -50% na niektóre rzeczy, w Mohito -50% na drugą tańszą rzecz

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

w Empiku kalendarze po 32.90 do niedzieli a od 3 szt 19,90 no to trzeba się spiąć
Stary 2015-11-27, 18:46   #2126
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Ja kupilam u kumpeli z motywem swiatecznym mala ma opaske taka
Ale że co?

Cytat:
w Promodzie -50% na niektóre rzeczy, w Mohito -50% na drugą tańszą rzecz

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

w Empiku kalendarze po 32.90 do niedzieli a od 3 szt 19,90 no to trzeba się spiąć
Ja kalendarze i odbitki zamawialam na colorland.pl. jakość i czas realizwcji wg mnie bardzo ok

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Hanka - małymi kroczkami do przodu. Ciesze się ze Filipek rozsmakowuje się w warzywach
Stary 2015-11-27, 18:50   #2127
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Koperco tak wszystko było na szczęście....

Dziewczyny a ja mam pytanie o jedzenie. Jak dajecie jogurty? Zwykłe naturalne i dodajecue owoców do tego? Proszę niech któraś wytłumaczy...
I te zupy jak dajecie to jaka to ma konsystencje? Normalnej zupy? Mogę przy niedzieli odlać rosoł taki niedoprawiony i jej dac na obiad?
No taki wodnisty rosolek będzie ciężko podać. Jak gotuje to moje zupki mają konsystencję sloiczkowego dania. Na bulionie jak chcesz ugotuj inne warzywka dynie, kalafiora, brokula, cukinie, koperek dodaj, majeranek.
Ja teraz jak skończę dynie, bo mam bio to kupię brokula i zrobię z łososiem i ryżem, zobaczymy czy podejdzie ten smak, na razie lubi wszystko co ugotuje, a sloiki tylko z babydream owocki, inne srednio

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-27, 18:50   #2128
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale że co?

Ja kalendarze i odbitki zamawialam na colorland.pl. jakość i czas realizwcji wg mnie bardzo ok

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Hanka - małymi kroczkami do przodu. Ciesze się ze Filipek rozsmakowuje się w warzywach
cenowo Empik teraz wygrywa jednak i szablon tam mi się spodobał jeden

W SP odżywka long4lashes za 59,99
Stary 2015-11-27, 19:30   #2129
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Ale że co?

Muszki

Stary 2015-11-27, 19:39   #2130
madelinem
Zadomowienie

Madzix, my uzywamy lovi, teraz smok 6+, ale dala.sobie z nim rade gdzies jak miala 6,5 m.

Rosi przykro mi z powodu babci

Domima, zdasz za nast razem, bedzie dobrze,
Moja mama ma.jutro egzamin na prawko, ale na ciezarowke z przyczepa

Madzix, usciski dla Ali

Domima, ja robie prezenty tylko dzieciom, tzn swoim, czasami dla tz, ale.on dla mnie.nigdy niec nie ma, to odpuszczam juz.

Majka, gratki i usciski dla mlodego z okazji 8 m.

Gossip ja dalam.ostatnio rosół niedoprawiony, lekko rozgniotlam.marchewke.i pietruszke, troche mieska, byl wodnisty, nie.jak.te sloiczkowe gesty. Jadla.chetnie, i zjadla.wszystko, co dalam. A i makaron tez jadla.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Ja dzis bylam w przedszkolu na pasowaniu, ale.sie wzruszylam, super wyszlo. Moja starsza juz taka duza jest <3
Ale za to chrype ma i zaczyna kaszlec, znowu.

Mlodsza za to zaczyna raczkowac. Cos jej wychodzi powoli,
I idzie druga dolna jedynka, maruda z niej, mam jadzieje ze jak.wyjdzie, to da odpoczac, bo dom mi zarasta brudem, do tego szopke robie na.konkurs i nie mam nawet chwili.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości