|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
![]() ale tłumaczenie, że bober mimo małych rozmiarów penisa ma szansę znaleźć dziewczynę jest jak mówienie do ściany, bo niejedna już próbowała, nie na jednym wątku.
![]() |
#2102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykro mi ale tak, to wszystko zależy od Ciebie. Jak Ty nie chcesz, nie spróbujesz nawet poznać żadnej dziewczyny to myślisz, że ona Ci z nieba spadnie na wycieraczkę i do drzwi zapuka? Użalaj się dalej, od tego wszystko przychodzi samo. Skolioza chyba nie przeszkadza w lekkich sportach jak bieganie czy jazda na rowerze bądź na rolkach(niech mnie ktoś poprawi jak się mylę)
![]() |
#2103 |
jestę wieszczę
|
Obawiam się, że niewielki rozmiar innego organu może być problemem
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Jedyne słowa jakie mi sie nasuwaja czytajac wypowiedzi bobra to,chłopie nie grzesz!jestes facetem,zdrowym....a wymyslasz,narzekasz i robisz z siebie cierpiętnika no dajze spokoj,nie wiem moze jakas wizyta u psychologa?jakis sport jak ktos napisal,poprawilo by Ci sie samopoczucie,forma odrazu by Ci wywietrzaly z glowy te głupoty,mam wrazenie ze nie masz co robic i z nudow tak sie użalasz nad soba mimo ze nie masz powodu,jestes sam i co z tego?wiesz ile fantastycznych ludzi jest singlami?jak chcesz to zmienic to idz do ludzi!poznaj kogos i przede wszystkim popracuj nad swoim mysleniem i charakterem bo uwierz to co najbardziej kręci kobiety to charakter,usmiech,nie wiem ....inteligencja !pewność siebie(oczywiscie w zdrowych granicach) i wtedy wyglad schodzi na dalszy plan,ale napewno nikogo nie poznasz bedac zakompleksionym użalajacym sie nad soba smutasem.Powodzenia.
#2105 |
Zakorzenienie
|
i tak żadna mu do łba nie przemówi....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Na basen nie, bo na glizdę nie złowi tam ryby, z domu się nie ruszy, bo garbaty, żadna laska go nie będzie chciała, bo mamy rentgen w oczach. Masakra. Z jednej strony szkoda człowieka, a z drugiej mam wrażenie, że nikt mu już humoru nie poprawi. Bo pewnie zakompleksionej panny by nie chciał, bo po co mu jakieś barachło. Z tego właśnie biorą się ludzkie nieszczęścia - ludzie nie szukają takich, jacy sami są, tylko myślą, że każdy inny jest świetny i nie ma żadnych kompleksów. I siedzi potem jedna taka gruba - pryszczata z drugim garbatym - małokutaśnym i żadne nie pomyśli, że tak naprawdę są fajnymi ludźmi, którzy mogą dać sobie kupę szczęścia. "Uwielbiam" ludzi, którzy widzą w sobie (i w sobie nawzajem, bo nie da się lubić innych nie lubiąc siebie) same wady.
Chodzi mi o to, że ludzie nie składają się jedynie z tłuszczu, pryszczy, garbów i genitaliów. Ale mogę się mylić.
#2107 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=mpt;31541513]Na basen nie, bo na glizdę nie złowi tam ryby, z domu się .....QUOTE]
Może oboje są tak beznadziejni że wolą bydź sami niż z tym drugim. Niepotrzebnie pisałem że jestem brzydki i że mnie męczy życie bo te forum jest nie o tym a i tak nikt nie jest tu wstanie mi pomóc. Cytat:
11cm penisa ma pewnie mniej niż 1/1000. a 95% ma między 14-17%. Bez seksu nie ma miłości a jak dać kobiecie satysfakcjonujący seks jak się ma za małego i go prawie nie czuć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Sporo kobiet i tak ma orgazm jedynie podczas pieszczot, a podczas seksu waginalnego nie. Poza tym, 11 cm to nie 1, więc hasło, że „prawie go nie czuć”, jest bardzo przesadzone ![]()
![]() |
#2110 |
Rozeznanie
|
Palcówka to nie seks gdyby było tak jak mówisz to impotenci mieliby dziewczyny. Kobieta będzie chciała czegoś więcej i dlatego wybierze faceta który się do tego nadaje. Palcówka i mineta nie dadzą satysfakcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | ||
ma zielone pojęcie
|
A do orgazmu prowadzi
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2112 |
BAN stały
|
Bober jak byś nie był brzydki to z tym małym fiutkiem znalazł byś kobiete która była by zadowolona z takiego micrusa ,są kobiety bardzo wąskie ,nie ma ich chyba zbyt wiele ,ale osobiście znałem jedną taką ,ale takiej co by była szczęśliwa że jej ktoś robi dobrze tylko językiem i palcem cały czas to nie spotkałem .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Poza tym — bober jest przecież w stanie odbyć stosunek seksualny. Penis mający 11 cm długości nie jest do tego za krótki. A zawsze można użyć jakiejś nakładki na penisa. Łatwiej sobie poradzić z za małym niż z za dużym przyrodzeniem.
![]() |
#2114 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To fakt lepiej mieć ciut mniejszego niż dużo zadużego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Wtajemniczenie
|
11 to raczej marna przyjemnosc, no ale autora mysle jest problem z czyms innym niz z rozmiarem penisa
![]()
#2117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najwyraźniej albo a) nie przeżyły orgazmu i cicho liczyło, że może podczas seksu się uda albo b) nie chciały być egoistkami i chciały żebyś Ty też coś z seksu miał albo c) miały taki kaprys.
![]() |
#2118 | ||
Rozeznanie
|
Nie musicie być takie zakłamane palcówka i mineta nie wystarczy chyba że dla małolatów albo jako przygrywka przed normalnym seksem. Jesteśmy egoistami a szczególnie w sprawie seksu wszyscy dążą do maksymalnej satysfakcji. Ograniczanie się tylko do palcówki i minetki jest wbrew naturze człowieka to może być dodatek ale nie jedyna forma współżycia.
Chatul "A zawsze można użyć jakiejś nakładki na penisa. Łatwiej sobie poradzić z za małym niż z za dużym przyrodzeniem. " Chatul mam inne zdanie nakładki to badziewie i nic nie dają wynika z opinii na ten temat w internecie. I czy naprawdę byś chciała żeby twój facet musiał sobie nakładać coś na niego żebyś coś poczuła wreszczcie. Po co jak można sobie znaleźć innego faceta. Za duży to o wiele mniejszy problem po prostu nie wkładasz do końca i już. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
Arakiel ma rację. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |||||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale mnie interesuje tylko związek, i to z osobą, którą kocham. A jak już w grę wchodzą poważny związek i poważne uczucie, to problemy chce się rozwiązywać tak, by jednak partnera nie zmieniać ![]() Cytat:
![]() |
#2120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aż tak trudno uwierzyć, że może być inaczej, niż myślisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |||||||||
Rozeznanie
|
Potrzeby Irisfel nie są ważne tylko potrzeby ogólnie kobiet czytam forum nie sądze żeby tutaj kłamały bo to jest anonimowe i wiem jakie mają problemy potrzeby i jakie podejmują decyzje.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A gdybyś do końca życia tylko w ten sposób musiała to robić. Jako urozmaicenie to jest fajne ale nie zastępuje normalnego seksu. ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Najlepiej byłoby zrobić ankietę co wolisz minetkę i palcówkę czy seks i byłoby wiadomo.
Według mnie nie ma normalnego penisa czyli 12 w gore, nie ma satysfakcji z seksu, nie ma kobiety, nie ma seksu, nie ma rodziny, nie ma dzieci, nie ma wnuków, nie ma przytulania, nie ma calowania, nie ma z kim zasypiac i wstawac rano, nie ma dla kogo kupowac kwiatow, jest tylko samotność i żal gdy widzisz spacerujące trzymające się za ręce młodze o 5 lat ode mnie pary, szczesliwe zakochane. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już nie mówiąc o pierwszym poście wątku gdzie autorka martwi się tym czy ona go zdoła poczuć po wcześniejszych partnerach nie tym, że on ma małego i przez to będzie słabszy od poprzednich facetów. Cytat:
No i że tak przywołam przykład od razu przychodzący mi na myśl. A lesbijki? Żadna z nich nie ma penisa a wiele podkreśla jak niesamowity jest seks dwóch kobiet (łącznie z tymi które nie używają żadnych zabawek, sztucznych penisów itp niektóre się tym wręcz brzydzą a na seks nie narzekają) ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]() |
#2124 |
Rozeznanie
|
Iris to tylko dwa lata. Często zaczyna się od palcówki i minetki a dopiero potem jest pelna satysfakcja z penetracji. Autorka wątku właśnie pisze ze wielkosc sie liczy bo satysfakcja z seksu sie liczy. Ona poprostu boi sie ze nie bedzie miala takiej przyjemnosci jak z poprzednimi a bez satysfakcjonujacego seksu nie ma zwiazku.
Nigdzie nigdy tutaj nie napisalem ze liczy sie tylko penis. Pisze tylko ze satysfakcjonujacy seks jest podstawowym warunkiem dla powodzenia zwiazku ktory musi byc spelniony a nie ze tylko to sie liczy. Tak jak podstawowym warunkiem jest tez to ze facet musi szanowac kobiete albo wzajemne zaufanie. Jak nie mozesz tego zapewnic to nie ma znaczenia czy jestes s☠☠☠☠ielem czy aniolem. Tak tu wszyscy pisza ze seks jest wazny i zadaja pytania czy rozstac sie mimo ze facet jest dobry ale nie uklada sie w tych sprawach. Rozne moga byc powody ze seks nie jest satysfakcjonujacy rozne upodobania rozny temperament wysokie wymagania kobiety niskie umiejetnosci mezczyzny nad jednymi da sie popracowac nad innymi nie jedna z przyczyn moze byc niedopasowanie i tu juz wiele sie nie zrobi bo nie zmniejszysz pochwy ani nie powiekszysz penisa. Mozesz wtedy poszukac innej partnerki do ktorej sie dopasujesz ale sa pewne granice kiedy tak juz sie odbiega od normy ze do nikogo sie nie dopasujesz bo jestes niedorozwiniety plciowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
jestę wieszczę
|
Dobra, jesteś biedny, pokrzywdzony i nigdy nie będziesz szczęśliwy z kobietą. Masz najgorzej, możesz się teraz poużalać. THE END
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Chatul, ja mam orgazm tylko łechtaczkowy podczas palcówki, więc przepraszam bardzo, ale mniejszy penis to naprawdę mały problem
![]() I to, że kobieta nie osiąga orgazmu waginalnego jest bardzo często, jest on trudniejszy do osiągnięcia, z powodzeniem zaś wiele kobiet osiąga orgazm łechtaczkowy. Tzn ja doszłam waginalnie, ale może z raz, w jednej konkretnej pozycji przy długim seksie. Ale to nie było proste. I orgazm to orgazm, nie jest dla mnie ważne, że tylko łechtaczkowy ![]() ![]() I bober, strasznie narzekasz, strasznie. Przeraża mnie to. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-01-11 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | ||||||
ma zielone pojęcie
|
Nie no, wiadomo, że najfajniej jest jak się ma przyjemność ze wszystkiego, ale tak się nie da. Po prostu fizycznie się nie da. Nikt nigdy nie będzie uprawiał z jednym partnerem każdego rodzaju seksu we wszystkich możliwych pozycjach i wariantach itd. Dlaczego? Dlatego, że anatomia ludzi na to nie pozwala. Nie każdy wykona każdą pozycję, nie każdy też będzie miał ochotę na każdy rodzaj seksu. Z niektórych zabawek w łóżku też trzeba czasem zrezygnować, bo np. partner nie chce ich używać.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja serio mam nadzieję, że Ty trolujesz, bo jak naprawdę masz takie problemy o jakich tu piszesz, to na 100% bez lekarza (psychologa/seksuologa) się nie obejdzie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do tego istnieją przecież wibratory i dilda ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ciągle narzekasz, że masz nieudane życie, bo masz małego penisa (tylko o 1 cm krótszego od normalnego w Twojej skali ![]()
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
bober, jednym słowem musisz znaleźć kobietę, najlepiej z niewielkim doświadczeniem seksualnym, a następnie przekonać ją, by spróbowała z Tobą seksu analnego - urozmaicenie od palca i... Twoje 11cm podczas anala będzie dla niej Twoimi wymarzonymi 20cm
![]()
#2129 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Niedorozwinięty płciowo to jest ktoś kto ma nie do końca wykształcone narządy płciowe albo ktoś czyj penis ma 3 cm długości a nie 11-.-
![]() |
#2130 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
3cm czyli 4 to już ok. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-01-11 o 12:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.