MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 11:30   #2101
tekila901
Zakorzenienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez marrellic Pokaż wiadomość
Oj.

W takim razie ja mam przerąbane bo rozmiar moich piersi to 0. Nie mam nic. Nie czuję sie kobietą z powodu braku biustu.
A jednak znalazłam chłopa, któremu to nie przeszkadza. Ty jesteś o tyle dobrej sytuacji że małego penisa, możesz nadrobić świetną palcówką i minetką. Ja nie zooperują sobie piersi. A mój chłopak podotykać może co najwyżej tyłek.
ja mam dosyć specyficzne poczucie humoru, mój TŻ już o tym doskonale wie. i również mam mały biust. czasem jak TŻ złapie mnie za tyłek to z uśmiechem na twarzy mu mówię - "ale mam fajne cycki, co?"

ale tłumaczenie, że bober mimo małych rozmiarów penisa ma szansę znaleźć dziewczynę jest jak mówienie do ściany, bo niejedna już próbowała, nie na jednym wątku.
Stary 2012-01-10, 11:32   #2102
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Nie moge na siłonie mam skoliozę najwyżej basen. Najwyżej basen i tak nie mogę z innych przyczyn. Samotności się nie wybiera 99% mężczyzn ma bardziej męski wygląd niż ja więc dlaczego jakakolwiek kobieta miałaby ze mna być kiedyś też myślałem że jak się chce to każdy kogoś znajdzie i że wygląd się nie liczy. Banana też mam za szerokie biodra. I tak wszyscy umżemy o ile wogóle istniejemy więc co to za różnica. Jęśli ktoś umie sprawić żebym inaczej żył to proszę jeśli to zależy tylko o de mnie to bedęł dalej się użalał aż sam się zniszczę. Chyba musiałbym się urodzić drugi raz.
O jaaaaa, sorry ale Twój mały penis to Twój najmniejszy 'problem'.
Przykro mi ale tak, to wszystko zależy od Ciebie. Jak Ty nie chcesz, nie spróbujesz nawet poznać żadnej dziewczyny to myślisz, że ona Ci z nieba spadnie na wycieraczkę i do drzwi zapuka? Użalaj się dalej, od tego wszystko przychodzi samo.

Skolioza chyba nie przeszkadza w lekkich sportach jak bieganie czy jazda na rowerze bądź na rolkach(niech mnie ktoś poprawi jak się mylę)

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 12:10   #2103
Bananalama
jestę wieszczę

Obawiam się, że niewielki rozmiar innego organu może być problemem . Weź się chłopie w garść. Nie ma nic gorszego niż facet-mimoza!

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:02   #2104
Śnieżka
Zakorzenienie

Jedyne słowa jakie mi sie nasuwaja czytajac wypowiedzi bobra to,chłopie nie grzesz!jestes facetem,zdrowym....a wymyslasz,narzekasz i robisz z siebie cierpiętnika no dajze spokoj,nie wiem moze jakas wizyta u psychologa?jakis sport jak ktos napisal,poprawilo by Ci sie samopoczucie,forma odrazu by Ci wywietrzaly z glowy te głupoty,mam wrazenie ze nie masz co robic i z nudow tak sie użalasz nad soba mimo ze nie masz powodu,jestes sam i co z tego?wiesz ile fantastycznych ludzi jest singlami?jak chcesz to zmienic to idz do ludzi!poznaj kogos i przede wszystkim popracuj nad swoim mysleniem i charakterem bo uwierz to co najbardziej kręci kobiety to charakter,usmiech,nie wiem ....inteligencja !pewność siebie(oczywiscie w zdrowych granicach) i wtedy wyglad schodzi na dalszy plan,ale napewno nikogo nie poznasz bedac zakompleksionym użalajacym sie nad soba smutasem.Powodzenia.
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:42   #2105
chwast
Zakorzenienie

i tak żadna mu do łba nie przemówi....
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:01   #2106
mpt
Zakorzenienie

Na basen nie, bo na glizdę nie złowi tam ryby, z domu się nie ruszy, bo garbaty, żadna laska go nie będzie chciała, bo mamy rentgen w oczach. Masakra. Z jednej strony szkoda człowieka, a z drugiej mam wrażenie, że nikt mu już humoru nie poprawi. Bo pewnie zakompleksionej panny by nie chciał, bo po co mu jakieś barachło. Z tego właśnie biorą się ludzkie nieszczęścia - ludzie nie szukają takich, jacy sami są, tylko myślą, że każdy inny jest świetny i nie ma żadnych kompleksów. I siedzi potem jedna taka gruba - pryszczata z drugim garbatym - małokutaśnym i żadne nie pomyśli, że tak naprawdę są fajnymi ludźmi, którzy mogą dać sobie kupę szczęścia. "Uwielbiam" ludzi, którzy widzą w sobie (i w sobie nawzajem, bo nie da się lubić innych nie lubiąc siebie) same wady.
Chodzi mi o to, że ludzie nie składają się jedynie z tłuszczu, pryszczy, garbów i genitaliów. Ale mogę się mylić.
Stary 2012-01-10, 21:40   #2107
Arakiel
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Na basen nie, bo na glizdę nie złowi tam ryby, z domu się nie ruszy, bo garbaty, żadna laska go nie będzie chciała, bo mamy rentgen w oczach. Masakra. Z jednej strony szkoda człowieka, a z drugiej mam wrażenie, że nikt mu już humoru nie poprawi. Bo pewnie zakompleksionej panny by nie chciał, bo po co mu jakieś barachło. Z tego właśnie biorą się ludzkie nieszczęścia - ludzie nie szukają takich, jacy sami są, tylko myślą, że każdy inny jest świetny i nie ma żadnych kompleksów. I siedzi potem jedna taka gruba - pryszczata z drugim garbatym - małokutaśnym i żadne nie pomyśli, że tak naprawdę są fajnymi ludźmi, którzy mogą dać sobie kupę szczęścia. "Uwielbiam" ludzi, którzy widzą w sobie (i w sobie nawzajem, bo nie da się lubić innych nie lubiąc siebie) same wady.
Chodzi mi o to, że ludzie nie składają się jedynie z tłuszczu, pryszczy, garbów i genitaliów. Ale mogę się mylić.
Nie prawda ja szukam ,dlatego spotykam się z samymi pięknymi seksownymi kobietami
Arakiel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 21:46   #2108
bober111
Rozeznanie

[QUOTE=mpt;31541513]Na basen nie, bo na glizdę nie złowi tam ryby, z domu się .....QUOTE]
Może oboje są tak beznadziejni że wolą bydź sami niż z tym drugim.
Niepotrzebnie pisałem że jestem brzydki i że mnie męczy życie bo te forum jest nie o tym a i tak nikt nie jest tu wstanie mi pomóc.

Cytat:
W takim razie ja mam przerąbane bo rozmiar moich piersi to 0. Nie mam nic. Nie czuję sie kobietą z powodu braku biustu.
A jednak znalazłam chłopa, któremu to nie przeszkadza.
A dlaczego miałoby mu to przeszkadzać co małe cycki są odrażające czy co faceci sie ich brzydzą? Nie są do niczego potrzebne i masa kobiet ma bardzo małe szczególnie w Polsce.
11cm penisa ma pewnie mniej niż 1/1000. a 95% ma między 14-17%.
Bez seksu nie ma miłości a jak dać kobiecie satysfakcjonujący seks jak się ma za małego i go prawie nie czuć.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:50   #2109
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Bez seksu nie ma miłości a jak dać kobiecie satysfakcjonujący seks jak się ma za małego i go prawie nie czuć.
Palcem? Ustami?
Sporo kobiet i tak ma orgazm jedynie podczas pieszczot, a podczas seksu waginalnego nie.

Poza tym, 11 cm to nie 1, więc hasło, że „prawie go nie czuć”, jest bardzo przesadzone
Stary 2012-01-10, 21:58   #2110
bober111
Rozeznanie

Palcówka to nie seks gdyby było tak jak mówisz to impotenci mieliby dziewczyny. Kobieta będzie chciała czegoś więcej i dlatego wybierze faceta który się do tego nadaje. Palcówka i mineta nie dadzą satysfakcji.
Stary 2012-01-10, 22:07   #2111
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Palcówka to nie seks
A do orgazmu prowadzi

Cytat:
gdyby było tak jak mówisz to impotenci mieliby dziewczyny.
No i niektórzy pewnie mają. Tylko nie chwalą się całemu światu, że są impotentami, bo i po co. Więc ludzie nie wiedzą, że nimi są.

Cytat:
Palcówka i mineta nie dadzą satysfakcji.
No ja tam jestem innego zdania. Ale co ja tam wiem. Jestem tylko kobietą, skąd mam wiedzieć co sprawia mi przyjemność

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 22:09   #2112
Arakiel
BAN stały

Cytat:
11cm penisa ma pewnie mniej niż 1/1000. a 95% ma między 14-17%.
Bober jak byś nie był brzydki to z tym małym fiutkiem znalazł byś kobiete która była by zadowolona z takiego micrusa ,są kobiety bardzo wąskie ,nie ma ich chyba zbyt wiele ,ale osobiście znałem jedną taką ,ale takiej co by była szczęśliwa że jej ktoś robi dobrze tylko językiem i palcem cały czas to nie spotkałem .
Stary 2012-01-10, 22:12   #2113
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Arakiel Pokaż wiadomość
ale takiej co by była szczęśliwa że jej ktoś robi dobrze tylko językiem i palcem cały czas to nie spotkałem .
Są takie

Poza tym — bober jest przecież w stanie odbyć stosunek seksualny. Penis mający 11 cm długości nie jest do tego za krótki.

A zawsze można użyć jakiejś nakładki na penisa. Łatwiej sobie poradzić z za małym niż z za dużym przyrodzeniem.
Stary 2012-01-10, 22:19   #2114
Arakiel
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Są takie

Poza tym — bober jest przecież w stanie odbyć stosunek seksualny. Penis mający 11 cm długości nie jest do tego za krótki.

A zawsze można użyć jakiejś nakładki na penisa. Łatwiej sobie poradzić z za małym niż z za dużym przyrodzeniem.
Poważnie, mi zawsze mówiły po tych palcach ,językach itp. ,,A teraz mi włóż" kurna może łone chciały żebym im majtki włożył ,a ja głupi pchałem im tam uja
To fakt lepiej mieć ciut mniejszego niż dużo zadużego
Stary 2012-01-10, 22:34   #2115
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Poważnie, mi zawsze mówiły po tych palcach ,językach itp. ,,A teraz mi włóż" kurna może łone chciały żebym im majtki włożył ,a ja głupi pchałem im tam uja
Ja mam zawsze wtedy na myśli "a teraz mi włóż czekoladę pod poduszkę". Więc lepiej zawsze zapytać, żeby się nie zdziwić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 22:39   #2116
kejtigda
Wtajemniczenie

11 to raczej marna przyjemnosc, no ale autora mysle jest problem z czyms innym niz z rozmiarem penisa
Stary 2012-01-10, 22:46   #2117
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No ja tam jestem innego zdania. Ale co ja tam wiem. Jestem tylko kobietą, skąd mam wiedzieć co sprawia mi przyjemność
No proszę Cię, gdyby nie to forum i Ci światli mężczyźni myślałabym, że mam za☠☠☠isty satysfakcjonujący seks bo przeżywam super orgazmy jak facet używa języka albo palca a tu takie rozczarowanie..żyłam w ułudzie mam beznadziejny seks

Cytat:
Najwyraźniej albo a) nie przeżyły orgazmu i cicho liczyło, że może podczas seksu się uda albo b) nie chciały być egoistkami i chciały żebyś Ty też coś z seksu miał albo c) miały taki kaprys.

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Stary 2012-01-10, 23:08   #2118
bober111
Rozeznanie

Nie musicie być takie zakłamane palcówka i mineta nie wystarczy chyba że dla małolatów albo jako przygrywka przed normalnym seksem. Jesteśmy egoistami a szczególnie w sprawie seksu wszyscy dążą do maksymalnej satysfakcji. Ograniczanie się tylko do palcówki i minetki jest wbrew naturze człowieka to może być dodatek ale nie jedyna forma współżycia.

Chatul
"A zawsze można użyć jakiejś nakładki na penisa. Łatwiej sobie poradzić z za małym niż z za dużym przyrodzeniem. "
Chatul mam inne zdanie nakładki to badziewie i nic nie dają wynika z opinii na ten temat w internecie. I czy naprawdę byś chciała żeby twój facet musiał sobie nakładać coś na niego żebyś coś poczuła wreszczcie. Po co jak można sobie znaleźć innego faceta. Za duży to o wiele mniejszy problem po prostu nie wkładasz do końca i już.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
No proszę Cię, gdyby nie to forum i Ci światli mężczyźni myślałabym, że mam za☠☠☠isty satysfakcjonujący seks bo przeżywam super orgazmy jak facet używa języka albo palca a tu takie rozczarowanie..żyłam w ułudzie mam beznadziejny se.
A gdybyś do końca życia tylko w ten sposób musiała to robić. Jako urozmaicenie to jest fajne ale nie zastępuje normalnego seksu.
Arakiel ma rację.

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Po co uprawiać seks jeśli nie daję przyjemności co z tego że moge jak nie będę miał z kim gdy kobieta się zorientuje co jest grane.
Stary 2012-01-10, 23:15   #2119
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Nie musicie być takie zakłamane palcówka i mineta nie wystarczy chyba że dla małolatów albo jako przygrywka przed normalnym seksem. Jesteśmy egoistami a szczególnie w sprawie seksu wszyscy dążą do maksymalnej satysfakcji. Ograniczanie się tylko do palcówki i minetki jest wbrew naturze człowieka to może być dodatek ale nie jedyna forma współżycia.
Jak już mówiłam, sporo kobiet ma orgazm tylko podczas pieszczot.

Cytat:
Chatul mam inne zdanie nakładki to badziewie i nic nie dają wynika z opinii na ten temat w internecie.
Czyli wyrobiłeś sobie zdanie na podstawie kilku niepochlebnych opinii kilku internautów?

Cytat:
I czy naprawdę byś chciała żeby twój facet musiał sobie nakładać coś na niego żebyś coś poczuła wreszczcie.
Podejrzewam, że traktowałabym taką nakładkę jak gadżet, i tyle.

Cytat:
Po co jak można sobie znaleźć innego faceta.
Mnie nie interesują luźne układy i seks bez zobowiązań. Gdyby mnie interesowały to faktycznie, szukałabym kogoś, kto mi pasuje przede wszystkim pod względem seksualnym — i to od razu, tak żebym ja się nie musiała dostosowywać itd.
Ale mnie interesuje tylko związek, i to z osobą, którą kocham. A jak już w grę wchodzą poważny związek i poważne uczucie, to problemy chce się rozwiązywać tak, by jednak partnera nie zmieniać

Cytat:
A gdybyś do końca życia tylko w ten sposób musiała to robić. Jako urozmaicenie to jest fajne ale nie zastępuje normalnego seksu.
Dlaczego uważasz, że znasz potrzeby Irisfeal lepiej niż ona sama? Uśmieszki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 23:25   #2120
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Nie musicie być takie zakłamane palcówka i mineta nie wystarczy chyba że dla małolatów albo jako przygrywka przed normalnym seksem.
A ja mam takie małe pytanie, na jakiej podstawie zarzucasz nam kłamstwo, co? Po co niby miałybyśmy zmyślać?
Aż tak trudno uwierzyć, że może być inaczej, niż myślisz?
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 23:31   #2121
Arakiel
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Ja mam zawsze wtedy na myśli "a teraz mi włóż czekoladę pod poduszkę". Więc lepiej zawsze zapytać, żeby się nie zdziwić
Ufffffffff dobrze że to napisałaś ,bo bym jeszcze z tą czekoladą gdzie indziej wystartował ,ale by się narobiło
Stary 2012-01-10, 23:52   #2122
bober111
Rozeznanie

Potrzeby Irisfel nie są ważne tylko potrzeby ogólnie kobiet czytam forum nie sądze żeby tutaj kłamały bo to jest anonimowe i wiem jakie mają problemy potrzeby i jakie podejmują decyzje.

Cytat:
Jak już mówiłam, sporo kobiet ma orgazm tylko podczas pieszczot.
To nie znaczy ze nie chca miec przyjemnosci z penetracji. I co to znaczy sporo.

Cytat:
Czyli wyrobiłeś sobie zdanie na podstawie kilku niepochlebnych opinii kilku internautów?
Wielu jednoznacznych opini nie wazne ze w internecie bo niby gdzie indziej. To badziewie.

Cytat:
Podejrzewam, że traktowałabym taką nakładkę jak gadżet, i tyle.
Gdyby to był rzeczywiście gadżet dodatek a nie coś co miałoby rozwiazac problem zbyt slabej penetracji zbyt malym penisem i byloby niezbedne do stosunku.

Cytat:
poważny związek i poważne uczucie, to problemy chce się rozwiązywać tak, by jednak partnera nie zmieniać
Cytat:
W poważnym związku satysfakcja ze współżycia jest podstawowym warunkiem.Dlatego szuka sie tego ktory jest najlepszy.
Zamiast bronic Iris sama sobie odpowiedz na to pytanie.

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
Bober jak byś nie był brzydki to z tym małym fiutkiem znalazł byś kobiete która była by zadowolona z takiego micrusa ,są kobiety bardzo wąskie ,nie ma ich chyba zbyt wiele ,ale osobiście znałem jedną taką ,ale takiej co by była szczęśliwa że jej ktoś robi dobrze tylko językiem i palcem cały czas to nie spotkałem .
Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
11 to raczej marna przyjemnosc, no ale autora mysle jest problem z czyms innym niz z rozmiarem penisa
Arsea a wic kto kamie Arakiel i kejtigda, ja czy iris
Cytat:
No proszę Cię, gdyby nie to forum i Ci światli mężczyźni myślałabym, że mam za☠☠☠isty satysfakcjonujący seks bo przeżywam super orgazmy jak facet używa języka albo palca a tu takie rozczarowanie..żyłam w ułudzie mam beznadziejny seks

Najwyraźniej albo a) nie przeżyły orgazmu i cicho liczyło, że może podczas seksu się uda albo b) nie chciały być egoistkami i chciały żebyś Ty też coś z seksu miał albo c) miały taki kaprys.
Pozatym Iris tylko pisze ze ma satysfakcjanujacy seks a ja mowie o sytuacji gdzie palcowka i minetka ma byc glowna forma dostarczania satysfakcji i trzeba sie porzegnac z solidna penetracja i orgazmami w czasie nie jej.Może nie doczytala o czym my piszemy. Bo nikt tu nie pisal ze palcowka i minetka nie jest przyjemna. A może celowo to zrobila zeby nie przyznac mi racji. I na tej podstawie pisze o zaklamaniu.

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość
A ja mam takie małe pytanie, na jakiej podstawie zarzucasz nam kłamstwo, co? Po co niby miałybyśmy zmyślać?
Aż tak trudno uwierzyć, że może być inaczej, niż myślisz?
Tzlko ye tak nie jest.

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Najlepiej byłoby zrobić ankietę co wolisz minetkę i palcówkę czy seks i byłoby wiadomo.
Według mnie nie ma normalnego penisa czyli 12 w gore, nie ma satysfakcji z seksu, nie ma kobiety, nie ma seksu, nie ma rodziny, nie ma dzieci, nie ma wnuków, nie ma przytulania, nie ma calowania, nie ma z kim zasypiac i wstawac rano, nie ma dla kogo kupowac kwiatow, jest tylko samotność i żal gdy widzisz spacerujące trzymające się za ręce młodze o 5 lat ode mnie pary, szczesliwe zakochane.
Stary 2012-01-11, 00:00   #2123
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Potrzeby Irisfel nie są ważne tylko potrzeby ogólnie kobiet czytam forum nie sądze żeby tutaj kłamały bo to jest anonimowe i wiem jakie mają problemy potrzeby i jakie podejmują decyzje.
Masz gdzieś zdanie kobiet wolisz swoje własne Bo jakbyś uważnie czytał to byś zauwazył dla ilu kobiet liczy się coś więcej niż 15 centymetrowy najmniej penis.
Już nie mówiąc o pierwszym poście wątku gdzie autorka martwi się tym czy ona go zdoła poczuć po wcześniejszych partnerach nie tym, że on ma małego i przez to będzie słabszy od poprzednich facetów.

Cytat:
Pozatym Iris tylko pisze ze ma satysfakcjanujacy seks a ja mowie o sytuacji gdzie palcowka i minetka ma byc glowna forma dostarczania satysfakcji i trzeba sie porzegnac z solidna penetracja i orgazmami w czasie nie jej.Może nie doczytala o czym my piszemy. Bo nikt tu nie pisal ze palcowka i minetka nie jest przyjemna. A może celowo to zrobila zeby nie przyznac mi racji. I na tej podstawie pisze o zaklamaniu.
To ja może wyjaśnię. Nie mam orgazmów podczas penetracji mimo uprawiania seksu ponad 2 lata a sama penetracja(bez znaczenia w tym momencie rozmiar partnera) dostarcza mi zdecydowanie mniej przyjemności niż seks oralny. Seks klasyczny mnie po prostu kręci, jest przyjemny ale nie daje pełnej satysfakcji w przeciwieństwie do innych pieszczot. Jeśli facet byłby impotentem ale chętnym do dawania mi przyjemności, taka forma seksu by mi wystarczyła, jeśli facet miałby sprawnego ale małego penisa którego by nie chciał z obrzydzenia do siebie używać to bym panu podziękowała.

No i że tak przywołam przykład od razu przychodzący mi na myśl. A lesbijki? Żadna z nich nie ma penisa a wiele podkreśla jak niesamowity jest seks dwóch kobiet (łącznie z tymi które nie używają żadnych zabawek, sztucznych penisów itp niektóre się tym wręcz brzydzą a na seks nie narzekają)

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
Według mnie nie ma normalnego penisa czyli 12 w gore, nie ma satysfakcji z seksu, nie ma kobiety, nie ma seksu, nie ma rodziny, nie ma dzieci, nie ma wnuków, nie ma przytulania, nie ma calowania, nie ma z kim zasypiac i wstawac rano, nie ma dla kogo kupowac kwiatow, jest tylko samotność i żal gdy widzisz spacerujące trzymające się za ręce młodze o 5 lat ode mnie pary, szczesliwe zakochane.[/LEFT]
W takim razie musiałeś mieć mnóstwo partnerek które rzuciły Cię po zajrzeniu Ci w gatki, bo ja decydując się na randkę z jakimś facetem nie mam bladego pojęcia jaki ma sprzęt. A jak mną zakręci to później tym bardziej mam to gdzieś.

Stary 2012-01-11, 00:25   #2124
bober111
Rozeznanie

Iris to tylko dwa lata. Często zaczyna się od palcówki i minetki a dopiero potem jest pelna satysfakcja z penetracji. Autorka wątku właśnie pisze ze wielkosc sie liczy bo satysfakcja z seksu sie liczy. Ona poprostu boi sie ze nie bedzie miala takiej przyjemnosci jak z poprzednimi a bez satysfakcjonujacego seksu nie ma zwiazku.
Nigdzie nigdy tutaj nie napisalem ze liczy sie tylko penis. Pisze tylko ze satysfakcjonujacy seks jest podstawowym warunkiem dla powodzenia zwiazku ktory musi byc spelniony a nie ze tylko to sie liczy. Tak jak podstawowym warunkiem jest tez to ze facet musi szanowac kobiete albo wzajemne zaufanie. Jak nie mozesz tego zapewnic to nie ma znaczenia czy jestes s☠☠☠☠ielem czy aniolem. Tak tu wszyscy pisza ze seks jest wazny i zadaja pytania czy rozstac sie mimo ze facet jest dobry ale nie uklada sie w tych sprawach. Rozne moga byc powody ze seks nie jest satysfakcjonujacy rozne upodobania rozny temperament wysokie wymagania kobiety niskie umiejetnosci mezczyzny nad jednymi da sie popracowac nad innymi nie jedna z przyczyn moze byc niedopasowanie i tu juz wiele sie nie zrobi bo nie zmniejszysz pochwy ani nie powiekszysz penisa. Mozesz wtedy poszukac innej partnerki do ktorej sie dopasujesz ale sa pewne granice kiedy tak juz sie odbiega od normy ze do nikogo sie nie dopasujesz bo jestes niedorozwiniety plciowo.
Stary 2012-01-11, 02:39   #2125
Bananalama
jestę wieszczę

Dobra, jesteś biedny, pokrzywdzony i nigdy nie będziesz szczęśliwy z kobietą. Masz najgorzej, możesz się teraz poużalać. THE END

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 08:28   #2126
Candy_lips
Zakorzenienie

Zgadzam się z Chatul, ja mam orgazm tylko łechtaczkowy podczas palcówki, więc przepraszam bardzo, ale mniejszy penis to naprawdę mały problem . No i właśnie penis 11 cm, to nie 1 cm /.
I to, że kobieta nie osiąga orgazmu waginalnego jest bardzo często, jest on trudniejszy do osiągnięcia, z powodzeniem zaś wiele kobiet osiąga orgazm łechtaczkowy. Tzn ja doszłam waginalnie, ale może z raz, w jednej konkretnej pozycji przy długim seksie. Ale to nie było proste. I orgazm to orgazm, nie jest dla mnie ważne, że tylko łechtaczkowy . Po prostu kochamy się normalnie, a potem jeszcze facet zajmuje się mną paluszkiem .

I bober, strasznie narzekasz, strasznie. Przeraża mnie to.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-01-11 o 08:46
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 08:39   #2127
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
To nie znaczy ze nie chca miec przyjemnosci z penetracji.
Nie no, wiadomo, że najfajniej jest jak się ma przyjemność ze wszystkiego, ale tak się nie da. Po prostu fizycznie się nie da. Nikt nigdy nie będzie uprawiał z jednym partnerem każdego rodzaju seksu we wszystkich możliwych pozycjach i wariantach itd. Dlaczego? Dlatego, że anatomia ludzi na to nie pozwala. Nie każdy wykona każdą pozycję, nie każdy też będzie miał ochotę na każdy rodzaj seksu. Z niektórych zabawek w łóżku też trzeba czasem zrezygnować, bo np. partner nie chce ich używać.

Cytat:
I co to znaczy sporo.
Sporo Badań na ten temat nie prowadziłam, ale po rozmowach z osobami poznanymi na żywo oraz w internecie doszłam do wniosku, że wiele kobiet ma problem z osiągnięciem orgazmu podczas seksu waginalnego. I problemem nie jest u nich niemożność osiągnięcia orgazmu jako takiego, bo podczas pieszczot czy seksu oralnego go mają.

Cytat:
Wielu jednoznacznych opini nie wazne ze w internecie bo niby gdzie indziej. To badziewie.
Jeśli wolisz wierzyć opiniom z internetu, to proszę bardzo. Szkoda tylko, że bardzo wybiórczo w nie wierzysz. Uznajesz za prawdziwe tylko te, które pasują do Twojej teorii, że masz za małego penisa, by być w życiu szczęśliwy

Ja serio mam nadzieję, że Ty trolujesz, bo jak naprawdę masz takie problemy o jakich tu piszesz, to na 100% bez lekarza (psychologa/seksuologa) się nie obejdzie.

Cytat:
Gdyby to był rzeczywiście gadżet dodatek a nie coś co miałoby rozwiazac problem zbyt slabej penetracji zbyt malym penisem i byloby niezbedne do stosunku.
A wielu kobietom lubrykant jest potrzebny do stosunku. I co, powinny się zamartwiać, że nie są odpowiednio wilgotne?

Cytat:
Skąd wiesz, że nie zastąpi? Owszem, jak ktoś uwielbia seks waginalny, to nie zastąpi, ale jak ktoś woli pieszczoty od seksu pochwowego? To da radę

Cytat:
Pozatym Iris tylko pisze ze ma satysfakcjanujacy seks a ja mowie o sytuacji gdzie palcowka i minetka ma byc glowna forma dostarczania satysfakcji i trzeba sie porzegnac z solidna penetracja i orgazmami w czasie nie jej.
Ileś kobiet nie miałoby się z czym żegnać, bo nie mają orgazmów w czasie seksu waginalnego.
Do tego istnieją przecież wibratory i dilda

Cytat:
Według mnie nie ma normalnego penisa czyli 12 w gore
Ale sobie ułożyłeś teorię Normalny penis to 12 cm w górę... I akurat przypadkiem Ty masz o jeden centymetr krótszego

Cytat:
Nigdzie nigdy tutaj nie napisalem ze liczy sie tylko penis.
Ale ciągle narzekasz, że masz nieudane życie, bo masz małego penisa (tylko o 1 cm krótszego od normalnego w Twojej skali ).
Stary 2012-01-11, 10:30   #2128
tekila901
Zakorzenienie

bober, jednym słowem musisz znaleźć kobietę, najlepiej z niewielkim doświadczeniem seksualnym, a następnie przekonać ją, by spróbowała z Tobą seksu analnego - urozmaicenie od palca i... Twoje 11cm podczas anala będzie dla niej Twoimi wymarzonymi 20cm
Stary 2012-01-11, 12:06   #2129
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Iris to tylko dwa lata.Często zaczyna się od palcówki i minetki a dopiero potem jest pelna satysfakcja z penetracji.
No jasne że to tylko dwa lata(plus rok samych pieszczot) ale po 3 latach nadal nie narzekam na brak orgazmu pochwowego, lubię seks i czerpię z niego ogromną przyjemność mimo braku pełnej satysfakcji z penetracji. Da się.
Cytat:
Rozne moga byc powody ze seks nie jest satysfakcjonujacy rozne upodobania rozny temperament wysokie wymagania kobiety niskie umiejetnosci mezczyzny nad jednymi da sie popracowac nad innymi nie jedna z przyczyn moze byc niedopasowanie i tu juz wiele sie nie zrobi bo nie zmniejszysz pochwy ani nie powiekszysz penisa. Mozesz wtedy poszukac innej partnerki do ktorej sie dopasujesz ale sa pewne granice kiedy tak juz sie odbiega od normy ze do nikogo sie nie dopasujesz bo jestes niedorozwiniety plciowo.
Dwie pogrubione rzeczy są raczej nie do przejścia. I to one z reguły powodują wątpliwości. Pochwa to nie wiadro jaaaa i co innego penis cienki a co innego krótki-.- Da się tez poprawić taką sytuacją np ćwicząc mięśnie kegla.
Niedorozwinięty płciowo to jest ktoś kto ma nie do końca wykształcone narządy płciowe albo ktoś czyj penis ma 3 cm długości a nie 11-.-

Stary 2012-01-11, 12:51   #2130
bober111
Rozeznanie

Cytat:
No jasne że to tylko dwa lata(plus rok samych pieszczot) ale po 3 latach nadal nie narzekam na brak orgazmu pochwowego, lubię seks i czerpię z niego ogromną przyjemność mimo braku pełnej satysfakcji z penetracji. Da się.
Nie masz wyboru co innego gdybyś nie miała orgazmu nie przez to że poprsotu tak jest tylko przez to ze twoj facet jest niedorozwiniety plciowo.

Cytat:
Dwie pogrubione rzeczy są raczej nie do przejścia. I to one z reguły powodują wątpliwości. Pochwa to nie wiadro jaaaa i co innego penis cienki a co innego krótki-.- Da się tez poprawić taką sytuacją np ćwicząc mięśnie kegla.
Niedorozwinięty płciowo to jest ktoś kto ma nie do końca wykształcone narządy płciowe albo ktoś czyj penis ma 3 cm długości a nie 11-.-
Te pogrubione są do przejścia wystarczy trafić na partnera o odpowiednich upodobaniach. Niestety nie mogę liczyć że znajdę kogoś kto lubi 11cm penisy.
3cm czyli 4 to już ok.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-01-11 o 12:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości