![]() |
#2101 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() Bosche, nic nie wspominaj o remoncie, bo na samo słowo chora jestem ![]() ![]() ![]() ![]() A moze potrzebujesz po prostu przerwy od poszukiwania zapachów i samych zapachow? Czasami tak bywa.
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Pogrubione ![]() ![]() Nom, ja Wam (Barowi) serio daruję tym razem ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() Ostatnio we wszystkim czuję się nie sobą, albo jakbym miała 1000 lat, albo jakbym miała lat 11 - Nina jabłuszko. No taki niby miły zapach, nie da się przeczepić, ale serio czuję się w nim jak dziecko. ![]() ![]() Ech. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-16 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() W naszym kraju, w naszej rzeczywistości nie da sie byc perfetto ![]() Kurczkencja, nie pomogę z zapachami ![]() ![]() ![]() Tak sie zastanowiłam nad odnajdywaniem siebie w zapachach... Nie myslalam czy sie odnajduje w danym, ale jesli czymś sie psikam co mam i lubie, to raczej dobrze sie z tym czuje, chociaż nie wiem czy to tez odnajdywanie jakoweś?
![]() |
#2104 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ponieważ jadę do Krk, może jakaś łaskawa duszyczka zrobi mi zdjęcie, które ujdzie Cytat:
Teraz chęć mania czegoś jest tak duża, ze paradoksalnie nic nie jest zbyt dobre - wiem, bo sama tak mam, tyle, że mi akurat dobrze z tym (ale nigdy stałych perfum nie miałam) Cytat:
Ty mi się widzisz w Hermesie. Nie daj bosz Ogródki - no wiesz, te zielone butle. Albo w totalnej niszy - i czymś kompletnie abstrakcyjnym. Może nie ta Paella Lutka tylko L'Eau? A może w Zenie? Mnie on raził składnikami jednak Ja kupiłam sobie dziś zapach - i zamierzam przymnkąć oko na jakieś jego ew minusy, które niewątlpliwie zobaczę - bo jest bardzo mój
![]() |
#2105 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jaki, jaki? Ja dziś w Szpilkownie czułam sie bardzo bardzo happy i na miejscu ![]()
![]() |
#2106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem w tym, że te które lubię, obecnie nie wpisują się w to, co chcę nosić - CZYM CHCĘ PACHNIEĆ. Niech jest ta Szpilkówna, Angel, Philosykos - ja je lubię, ale teraz chcę polubić i nosić inne. Od tamtych mam przerwę ![]() Dzięksy, tak na głos sobie myślę. Bardziej mi to pomaga coś zobaczyć. ![]() Cytat:
![]() L'Occitane - tak, bardzo mojo brzmi, weszłam, testowałam, i problem w tym, że obecna kolekcja nie ma dla mnie NIC. Te ich piwonie, wiśnie i inne to dobre dla innych, nie dla mnie. Kompletnie nie mój styl ![]() Hermes? ![]() ![]() Ogródki ![]() Kompletnie abstrakcyjne to też nie ja - kocham wąchać, ale nie pachnieć. Aż tak sofistikejted nie jestem ![]() Lutek L'eau - no cóż, dla mnie to takie Kenzo L'eau Par, ozon, już było, ale obawiam się, obaaaaaaaaaaaaaaawiam się, że możesz mieć rację. Chociaż ja jestem bardziej bergamotową dziewczyną, więc hmmmmm. ![]() Zen - ![]() ![]() Zdradzisz? ![]() ![]() Jeszcze co do moich starych "ulubieńców" tęskni mi się za czymś na kształt Hot Couture. Tylko to też był zapach, który lubię, imo delicje malinowe, a nie wiem, czy akurat taki, którym chciałabym pachnieć. Nosiłam kiedyś Euphorię Blossom - nie krzywiłam się, była optymistyczna, świeża, ale ponownie, dziś pewnie wrzuciłabym ją do wora z "dziewczęcością". Jako i Stelle, choć te już są imo 20+, jednak świadomość różyczki, znów budzi we mnie "słitaśność" a tego nie cierpię na sobie wręcz. Ale miałam Stello-manię. Miałam wiele wersji, jednak lepiej ukłądały się zimą. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-16 o 22:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A może Cartier takie są Orange L'Eau? A może po prostu nie lubisz lekkich zapachów i potrzebujesz czegoś cięższego, ale w mikro ilości? Np L'Instant Guerlaina? Chociaż ja Cię widzę w niszy L'Eau Lutka jest znacznie bardziej niekreslony i wieloznaczny niż Par Kenzo A Sisley 3 (eau de) - bardzo imbirowy i z jajem? Ja sobie kupiłam Artka Standard Comme des Garcons tralala ![]() Słuchaj, a może toaletowy Angel w tej kometowej flaszce? Albo któraś z Lolit tych lżejszych - taka jest fioletowa w mrożonym szkle A Narciso Narciso Rodrigueza? Ten biały sześcian? Scent Sheer?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci za wnikliwość i uwagę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-16 o 23:45 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
A zielone Chloe? Absynt L'Artisana? A może któryś z Fragonardów? Przyznam się, że nie znam ich za dobrze
Velvet Orchid Forda z grubszej rury? Elle Intense YSL? A Perły? A może Rose de la Mer czy jakoś tak Parfums de Rosine? Citizen Queen JHaG?
#2110 |
Piers do przodu
|
A do propozycji Ju dodam White Patchouli Forda
![]()
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Absynta nie znam od L'Artisana. ![]() ![]() 2. A ja wcale ![]() 3. Śmierdzi na mnie tylko trochę mniej niż poprzednik ![]() 4. Mam i nienawidzę. ![]() ![]() ![]() 5. Mam i nie są moje. Kamfora to nie moje drugie imię ![]() ![]() 6. Nie znam, ale poczytam. 7. Uuuuu, soza nazwa ![]() One mi się bardzo podobały ![]() Ja się kiedyś migałam, i wstydziałam tej brutalnej prawdy - przyznania, że perfumy na mnie śmierdzą. Ale kurcze, no wiele, zbyt wiele tak ma. Z konkretnych marek, konkretne nuty, no nie gra ta chemia i tyle. Smuteczek, ale cóż poradzę ![]() WP Forda miało fajną rześkość w sobie, ale na blotterze only. Pewnie też na innych. No cóż. Szkoda. ![]() Dzięksy wielkie ![]() Zrobiłło się późno, zmykam bo jutro hard core - czyszczenie gispu ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-17 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
2. na mnie drogeria ![]() A ja idę zdzierać farbę ze skrzynki balkonowej, znaczy skrzynki, w którą się wsadza skrzynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
#2114 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Poducz Gu i będzie git, dzieci sa mega pojętne ![]() Gratsy ![]() ![]() Szkoda, ze nie mam pojęcia, jak on pachnie ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2115 | ||||
Panaroja
|
spod zimna i syfozy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a próbowałaś klasycznego Rumeura ? jest kwiatowy ale pachnie kwiatami , nie kfiatkami , tyle że na zimno jest za lekki , podobnie jak Forever&Ever diorowe , które też jest cudnie kwiatowe, ale lekkie, na ciepłą pogodę . A Ajmale próbowałaś ? niektóre są fajnie drzewno-wodne albo drzewno-świeże ale w dobrym sensie . Cytat:
![]() 2.o to to ![]() ![]() ![]() pewnie dlatego , że jesteśmy wybitnie wyjątkowe i nadzwyczajne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ok to za rabat biere z butami, jak coś bedzie, ze mnie podpuszczalyscie
![]() ![]()
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewusi gratuluję mieszkania ![]() Macham po raz drugi ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Panaroja
|
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja sie zbuntowałam póki co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Ty nie hyhaj tak lepiej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To nie jest tak, że nie ma fajnych zapachów, bo są. Powtórzę, mam je, lubię , ale chcę w innej kategorii niż słodko-drzewno -ambrowo-gourmand ![]() Rumeur klasyk - mam go w próbce czy nie mam? Chyba mam? Zobaczę. I chyba walnał mi proszkiem do prania po nosie to nawet nie użyłam na skórze ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- No właśnie dzis miało tak być (już wczoraj zmarzliśmy porządnie, nawet małżu zakatarzył). Po czym budzi mnie słoneczko ![]() ![]() Na pocieszkę, od jutra ma być tylko cieplej ![]() Zachmurzenia częściowe na wschodzie kraju ... ![]() ![]() Właśnie mam ostatnie godziny napawania się byleczym ![]() ![]() Żeby było smerfniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-17 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2124 |
Nindżopesz
|
Chyyyba znam... szału nie było, mdło-owocowe czy jakoś tak. Ale z opisów wynika, że nie było mdłe więc chyba z czymś mylę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Wam, że ja SAMA mogłabym robić remont, znaczy z panem Złota Rączka, którego nie znam, nawet wakacje bym poświęciła, jesli miałby być robiony wg moich wskazówek. ALE i tak mam coraz więcej nadziei co do własnego mieszkania - mam nadzieję, że wreszcie zepsuje się telewizor wielkości psiej budy w rozmiarze L (czy wasi faceci TEŻ mają skłonność do wielkich sprzętów? Wielki ekran komputera, wielki telewizor - w im mniejszym pomieszczeniu stoi, tym lepiej ![]() Pulp znam - ni taki ni siaki, wg mnie absolutnie nie twój Artek jest - tak ja go sobie wyobrażam, jak błysk, bardzo silnie skoncentrowane światło w postaci linii, a zapachowo to kadzidło wyzute ze wszystkich dodatkowych elementów, nawet kadzidła niekoniecznie przypomina - zimny, metaliczny, ale też i aromatyczny zapach z gatunku tych technicznych. Podobno tam coś drewnianego czują - ja nie. A przy tym jest w dziwny sposób przyjazny - mnie. Bo ani recenzji nie ma dobrych, ani popularności nie zdobył
![]() |
#2127 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2128 |
Piers do przodu
|
U mnie Rumeur to połączenie ixi z prlowskim zmywaczem do paznokci
![]()
#2129 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Tak, ale płaskich, więc TV wiszą na ścianie, a laptop wsuwa się pod stolik kawowy. No i za telewizor ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli dobrze kojarzę. Próbki już dziś nie szukałam, nie mam już czasu. ![]() Żegnajcie! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zachciało misie Chanel nr 5, w sumie juz dawno ale teraz sobie o tym przypominałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.