Meridia - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-17, 11:31   #2101
linkaa1987
Zadomowienie

Dot.: Meridia

naprawde przykra historia, ale dla mnie dziwne sie wydaje, ze to od M. tak nagle, skoro miala robione badania, to powinny wykazac jakies nieprawidlowosci.
Naprawde cos mi tu nie gra. Poza tym M. powinno sie brac z przerwami a nie stale przez 7m-cy..
Lekarze powinni byc tu najlepszymi specjalistami, jak sie okazuje nie sa;/
Mojej przyjaciolki mama miala ost operacje, cala rodzina czekala w napieciu bo to mialo zawazyc na jej zyciu, a lekarz po skonczonej operacji nawet nie wyszedl do rodziny powiadomic o jej stanie. Nic kompletnie, pozniej tylko przedzwonil ze nie moga jej dobudzic. Paranoja co sie u nas w kraju dzieje..

Ja wam powiem ze tez mam apetyt, juz tak nie patrze jak wczesniej, jak mam ochote to jem, wczoraj sobie pozwolilam na jajecznice z pieczarkami, kielbaska i cebulka to byla taka moja nagroda za te trudy i samodyscypline. Chipsow i fast foodow dalej nie tykam:P
Poki co idzie powolutku, ale z przodu juz 7 sie pojawilo, wiec to dla mnie ogromny sukces. Jeszcze chyba 5 tabletek i musze isc po nowa recepte.

p.s. Dziekuje dziewczyny za wsparcie w mojej podbramkowej sytuacji Staram sie dbac o TZ-a, wczoraj mial hirurgicznie usuwany zab madrosci, ktory wogole mu nie wyrosl.. Teraz cierpi wiec Ewela sie zamienila w dobra pielegniarke:P
linkaa1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 13:40   #2102
Candy Killer
Zakorzenienie

Linek Ty tu nie wymyslaj tylko mi mow gdzies Ty byla jak Cie nie bylo co to za konspiracje heee?:P
nooo i gratuluje 7 ja tam nie wiem co u mnie jest i w nosie to mam :P:P

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 17:25   #2103
PumkaMarta
Raczkowanie

Wink Dot.: Meridia

Dziewczyny, witam!

Posluchajcie, skoro ta operowana dziewczyna miala olbrzymia nadwage od paru lat to wlasnie ona moze byc przyczyna zawalu a nie tabletki!!! Jasne, lekarze teraz tak mowia bo nie lubia takich specyfikow, wola pewnie stawiac na stare metody powolnego chudniecia, wiele osob obawia sie takich nowosci. Pare lat sporej nadwagi i pewnie nadcisnienia doprowadzic moze do zawalu, a wiedzac tez ze tabletki nieznacznie podwyzszaja cisnienie wiec mogly one nieznacznie wplynac na serce ktore i tak bylo juz baardzo nadwyrezone spora nadwaga.

Co do Merindy to jutro ide po recepte holederskiego odpowiednika Reductil 15 ( to samo co Merinda 15) a i tak jak bede w polsce to sobie kupie polski lek bo z tego co slyszalam to kosztuje 60 zl a tutaj M15 kosztuje 40 euro.

Poza tym, co do utraty wagi ciala to jest tak ze im wiecej wazysz tym szybciej chudniesz. Jesli masz 30 kg do zrzucenia to pierwsze kilogramy spadna bardzo szybko potem te nastepne wolniej, jesli masz nadwage 5-10 kg to waga raczej spada powoli.

Pozdrawiam!

Jak kupie lek to napisze co i jak

Edit:
Mirynda, mirynda, miranda, merinda hehe MIRIDIA? aaa Meridia lol

coz za skomplikowana nazwa

Edit2:
Jak u was dziewczyny wyglada kontrola lekarska? Co ile chodzicie do lekarza jak bierzecie tabletki i co on sprawdza?
PumkaMarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 17:33   #2104
jobu33
Wtajemniczenie

Witajcie nie mam żadnych dobrych wieści....kuzynka dalej jest utrzymywana w śpiączce. dzisiaj nikt nic nie chciał rozmawiać. Nagadałam tylko jej meżowi,żeby pojechał do tego lekarza u którego sie leczyła na otyłość i wziął karte choroby i badania które były robione przed, po i w trakcie brania M,,,. Ja wczoraj faktycznie z nerwów jadłam jak wariatka a w nocy wszystko zwymiotowałam...nie mógł mój żolądek przyjąć takiej ilości jedzenia. Dzisiaj wzięłam M, ta uratowana przed rodziną, mam na 30 dni . W domu nic nie mówię.
Ale kurcze mnie lekarz tez powiedział,ze meridie można brac nie przerywając około roku ale pod kontrola a więc nie wiem skąd te wiadomosci,ze trzeba przerwy robić, ja jestem z zawodu audytorem a nie lekarzem, gdyby przyszedł do mnie i spytał sie gdzie ma zainwestować gotówke i w jakim Banku to bym mu powiedziała w/g mojej najlepszej wiedzy a ja nie musze sie znac na jego leczeniu .Przeciez On jest lekarzem z tytułem profesora, a więc komu mamy wierzyć

jobu33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 17:36   #2105
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PumkaMarta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, witam!

Posluchajcie, skoro ta operowana dziewczyna miala olbrzymia nadwage od paru lat to wlasnie ona moze byc przyczyna zawalu a nie tabletki!!!
Pumka nie wypowiadaj sie jak lekarz...Mariola była otyła ale tylko dlatego,ze lata leczyła sie na bezpłodnosc ...od momentu urodzenia dziecka cały czas była pod kontrolą u lekarza który miał jej pomóc w spadku wagi.... Ona wierzyła lekarzom, pomogli jej w momencie kiedy chciała dzidziusia tak że teraz uwierzyła,że schudnie
Kurcze dlavzego wszystko zrzucamy na otyłośc a nikt nie zastanowi sie że to może Meridia((( Łącznie ze mną...sory

Stary 2008-09-17, 18:16   #2106
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jobu33 Pokaż wiadomość
Pumka nie wypowiadaj sie jak lekarz...Mariola była otyła ale tylko dlatego,ze lata leczyła sie na bezpłodnosc ...od momentu urodzenia dziecka cały czas była pod kontrolą u lekarza który miał jej pomóc w spadku wagi.... Ona wierzyła lekarzom, pomogli jej w momencie kiedy chciała dzidziusia tak że teraz uwierzyła,że schudnie
Kurcze dlavzego wszystko zrzucamy na otyłośc a nikt nie zastanowi sie że to może Meridia((( Łącznie ze mną...sory
..czesc...dziewczyny...:c onfused:..powiem szczerze...ze mnie tez..przeraziła...Joli... kuzynka...sama mam nadcisnienie.....tabletki ...od lekarza...i zanim zaczelam..brac...bardzo sie bałam......i pamiętam...Joli słowa..ze jej kuzynka..tez ma nadcisnienie...bierze..i jest..OK....teraz..s ama....wiem......bo czuje,,sie ok..zadnych..skutków...ub ocznychh.....ale od pewnego czasu..miałam...obawy...z e nic mi nie jest ..ajak...mnie śmietnie.....to tylko....raz.....po poscie...joli...mam cykora jak cholera.....tym bardziej...ze jescze pale papierosy...... .ostatnio..nie chudne....wiec..moze przestac...na jakis...czas... ..ale mówią,,ze przerywanie...na troche...tez jest nie dobre...bo organizm..szaleje....ze jak sie bierze..to do oporu...a jak odstawia to na dłuzszy ..czas..a nie na tydzien..np...p ozdrawiam
Mariolka Dubiel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 18:38   #2107
madzia12g
Raczkowanie

Smile Dot.: Meridia

Witajcie dziewczyny!!!!!-----ja odstawiłam Meridię 10 na tydzień----czy to źle ?---poprostu z braku recepty tak musiałam zrobić ---brrrrr----nie mam problemu z ciśnieniem i czuję się po dwóch opakowaniach bardzo dobrze---schudłam 11 kg przy odpowiedniej diecie i wysiłku fizycznym---serdecznie WAS pozdrawiam i trzymam za każdą kciuki-Madzia
madzia12g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 18:45   #2108
PumkaMarta
Raczkowanie

Ludzie!

Przeciez jak na 1000 osob bioracych Meridie jedna dostanie zawalu to przeciez nie oznacza to ze to przez tabletki! W koncu nie sama Meridia czlowiek zyje! Jest jeszcze wiele przyczyn zawalu, moze ktorych nie wykryto wczesniej!

A dziewczyna brala tabletki przez 7 miesiecy!!!!!!!!

olbrzymia nadwaga zazwyczaj = nadcisnienie + Meridia podnosi je a to przez dlugi okres czasu (taki jak 7 miesiecy ) w wielu przypadkach = zawal albo jakies powazne problemy z sercem lub krazeniem

Bylam dzisiaj u lekarza i mi to dokladnie wytlumaczyl. Tez mam male nadcisnienie i bede Miridie przez krotki okres czasu brala
Stary 2008-09-17, 19:03   #2109
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Ludzie!

Przeciez jak na 1000 osob bioracych Meridie jedna dostanie zawalu to przeciez nie oznacza to ze to przez tabletki! W koncu nie sama Meridia czlowiek zyje! Jest jeszcze wiele przyczyn zawalu, moze ktorych nie wykryto wczesniej!

A dziewczyna brala tabletki przez 7 miesiecy!!!!!!!!

olbrzymia nadwaga zazwyczaj = nadcisnienie + Meridia podnosi je a to przez dlugi okres czasu (taki jak 7 miesiecy ) w wielu przypadkach = zawal albo jakies powazne problemy z sercem lub krazeniem

Bylam dzisiaj u lekarza i mi to dokladnie wytlumaczyl. Tez mam male nadcisnienie i bede Miridie przez krotki okres czasu brala
Masz dopier 22 lata i mam nadzieję że wierzysz w to co mówisz. Jezeli jedna na 1000 doastałaby zawał po Meridi to nie dopuszczono by leku, mam nadzieję,że nie będziemy nawet 1 na 1000000
Jestem ciekawa u jakiego lekkarza może pediatry bo jmój lekarz mówił,ze moge brac meridię przez 12 miesięcy i co miesiąc badania

Stary 2008-09-17, 19:06   #2110
Candy Killer
Zakorzenienie

bez przesady..osoba w jej wieku nawet otyla nie powinna miec zawalu bo na niego sie pracuje dlugoooo...a i nawet osoby wazace duuuzo wiecej na zawal nie padaja tak szybko..wiem wiem sprawa jednostki alee..nie powinno to spotkac tak mlodej osoby.
po drugie meridia to nie sposob na szybkie chudniecie..szybkie chudniecie to10 kg,15 na miesiac..to jest szybkie a malo ktora dziewczyna bioraca M tyle chudnie od razu.zreszta pisala dziewczyna ze dlugo walczyla z nadwaga i chudla systematycznie.

moznaby sie dopatrzec obciazenia serca przez branie innych lekow gdy leczyla sie na bezplodnosc zapewne leczyli ja hormonalnie a to tez oslabia uklad krwionosny.
a co z tego ze M podnosi cisnienie...kawa tez i zyjemy.
M mogla sie przyczynic ale wcale nie musiala..bylo kilka(nie ..wiele ale kilka zaledwie) przypadkow zawalow a i nawet zgonu przy braniu M.
Mi lekarz przepisal 6 opakowan i powiedzial ze moge brac caly czas i wcale nie ejstem pod jego kontrola bo jest ode mnie 2200km wiec ciezko raczej a to zaledwie jeden miesiac krocej niz nasza poszkodowana.
Nie ma co zwalac ani na nia ani na lekarzy.stalo sie..teraz trzeba czekac zeby z tego wyszla calo.

Stary 2008-09-17, 19:42   #2111
PumkaMarta
Raczkowanie

Gdy przeczesywalam ten ponad 70-cio stronicowy watek ktos zacytowal wyniki raportu na temat tego typu lekow i jak do tej pory zmarly 34 osoby z kilkuset tysiecy, moze nawet wiecej, osob zazywajacych. W moim poscie chodzi raczej o to ze odsetek osob z powaznymi powiklania podczas stosowania jest tak minimalny ze nie mozesz nawet strwierdzic czy dotyczylo to bezposrednio zazywania leku czy czegos jeszcze.

I niezle, hehe 6 opakowan na raz lol moze jeszcze niech ci karton przepisze! Sa lekarze i lekarze, ja dzisiaj bylam u takiego co mi powiedzial ze przed przepisaniem musi zrobic wyniki i bardzo to przemyslec, u takiego co w ogole nie ma pojecia co to jest i poznalam tez takiego ktory bez mrugnienia okiem wypisze recepte nawet na dziesiec opakowan.

A wy wiecie same bo czytac mozecie ze trzeba kontrolowac jak sie bierze. Najlepiej mierzyc cisnienie i samemu umawiac sie z lekarzem na badania kontrolne no i nie wpieprzac tych tabletek rok!!!

Czasami mnie to przeraza, ta taka ludzka no bezmyslnosc, ulotki czytac kazdy umie. A lekarz. Hmm dzisiejsze wizyty mnie przekonaly. Nie nalezy go traktowac jako wyrocznie ani nawet jako prawde prawdziwsze niz kazda inna.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 19:55   #2112
Candy Killer
Zakorzenienie

no to widac ze niezbyt dokladnie czytalas watek ja bylam u porzadnego lekarza i zanim mi przepisal M to mialam wszystkie badania lacznie z EKG a ze niektore dziewczyny biora bez badan to wiem..ze niektore wazac 6opare kilo i maja nadwage nie wiecej niz 10 kg tez biora M15 to tez wiem i dla mnie to tez jest totalna bezmyslnosc.
Ja sie znam na zdrowiu i fizjologii czlowieka znam dokladnie swoje cialo i wiem co kiedy moge a kiedy mam przestac,cisnienie tez mierze bo wiem ze M moze podnosic takze bez takich mi tu prosze
to ze kazdy mysli ze byl u najlepszego lekarza pod slonce to tez wiadomo
moj jest szczery i powiedzial ze jezeli nie bede widziala efektow lub jezeli za szybko bedzie sie cos dzialo to mam odstawic i nie widze powodu zeby go nie sluchac bo ani madrzejsza od niego nie jestem..zabraklo mi rok studiow no i kilkanascie lat doswiadczenia no ale
zadna z nas nie ejst madrzejsza od lekarza bo zadna z nas tyle sie nie uczyla co oni a ze sa znachorzy co wiedza ze cos moze byc nie tak a i tak przepisuja czy pozwalaja na cos pacjentom to tylko po to zeby miec z nich staly dochod...a takich to lukiem szerokim omijam.
ine bede brala M przez 6 miesiecy tylko sobie zrobie przerwe ,ale powiedzial ze jezeli nic sie nie bedzie dzialo to mozna stosowac ja do pol roku czasu z tym ze ze 2 miesiace ostatnie juz poswiecic raczej na odzwyczajanie organizmu od M zeby nie bylo to tak hop siup i sie rzucamy na zarcie bo to sensu nie ma.

no sie rozpisalaaaam

Stary 2008-09-17, 20:08   #2113
jobu33
Wtajemniczenie

Popieram i tak trzymaj

Stary 2008-09-17, 20:20   #2114
PumkaMarta
Raczkowanie

A to ktos uzywal?

http://edumed.com.pl/sklep.php/p7210...HUDZAJACE.html

http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=528829
Stary 2008-09-17, 20:23   #2115
Candy Killer
Zakorzenienie

ja to nawet o tym nie slyszalam ale nieznanych rzeczy bym nigdy nie brala wszystko z apteki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 09:20   #2116
wredka
Raczkowanie

w życiu bym się niezdecydowała na tego typu badziewie z internetu :P
a tak na marginesie to nie zawsze należy wierzyć artykułom na o2.pl (nie mówię akurat o tym artykule)
wredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-18, 10:12   #2117
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wredka Pokaż wiadomość
w życiu bym się niezdecydowała na tego typu badziewie z internetu :P
a tak na marginesie to nie zawsze należy wierzyć artykułom na o2.pl (nie mówię akurat o tym artykule)
O Meizhitancu było już sporo mówione, jest on bardzo niebezpieczny!!!

Moim zdaniem jest to przemycanie narkotyków pod postacią leku na otyłość. Mam tu na myśli takie sytuacje, w których osoba zażywająca taki "lek" zostanie uzależniona od jego działania, tak jak narkoman od narkotyku.

Inna sprawa to taka, że takie cudeńka to jak kupowanie Meridii nielegalnie np. z internetu, to jak gra w rosyjską ruletkę. Nigdy nie wiemy co wchodzi w skład tabletki, którą właśnie łykamy, może to być w najlepszym przypadku placebo, albo co gorsza mieszanka farmaceutyczna, a ona już może sprawić, ze ta tabletka będzie ostatnim co w swoim życiu połkniemy... Dlatego nigdy, przenigdy nie kupiłabym leku z internetu

A teraz taki mały paradoks Ja swoją Meridię (ostatnio Zelixę) kupuję właśnie z internetu ale z tą subtelną różnicą, że kupuję z apteki internetowej Wiąże się to z pewnymi utrudnieniami w postaci wysłania recepty, wykonaniem przelewu i w końcu z kilkudniowym oczekiwaniem, ale warto, bo płacę niecałe 60 zł zamiast 120 zł za 2 opakowania Oszczędność więc spora I miejsce w 100% pewne, bo ostatnio miałam też receptę na Glucophage XR, a zamówienie złożyłam na Glucophage bez XR (XR-tabletki o przedłużonym uwalnianiu), no i po dotarciu recepty zadzwoniono do mnie z tejże apteki z informacją, że mogą mi jedynie sprzedać z XR Co mi jednoznacznie pokazało, że jest to apteka trzymająca się zasad

Uuuuch ale się rozpisałam Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam Ale chciałam pokazać, że można kupować przez internet, ale bezpiecznie

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-18, 10:44   #2118
linkaa1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
O Meizhitancu było już sporo mówione, jest on bardzo niebezpieczny!!!

Moim zdaniem jest to przemycanie narkotyków pod postacią leku na otyłość. Mam tu na myśli takie sytuacje, w których osoba zażywająca taki "lek" zostanie uzależniona od jego działania, tak jak narkoman od narkotyku.

Inna sprawa to taka, że takie cudeńka to jak kupowanie Meridii nielegalnie np. z internetu, to jak gra w rosyjską ruletkę. Nigdy nie wiemy co wchodzi w skład tabletki, którą właśnie łykamy, może to być w najlepszym przypadku placebo, albo co gorsza mieszanka farmaceutyczna, a ona już może sprawić, ze ta tabletka będzie ostatnim co w swoim życiu połkniemy... Dlatego nigdy, przenigdy nie kupiłabym leku z internetu

A teraz taki mały paradoks Ja swoją Meridię (ostatnio Zelixę) kupuję właśnie z internetu ale z tą subtelną różnicą, że kupuję z apteki internetowej Wiąże się to z pewnymi utrudnieniami w postaci wysłania recepty, wykonaniem przelewu i w końcu z kilkudniowym oczekiwaniem, ale warto, bo płacę niecałe 60 zł zamiast 120 zł za 2 opakowania Oszczędność więc spora I miejsce w 100% pewne, bo ostatnio miałam też receptę na Glucophage XR, a zamówienie złożyłam na Glucophage bez XR (XR-tabletki o przedłużonym uwalnianiu), no i po dotarciu recepty zadzwoniono do mnie z tejże apteki z informacją, że mogą mi jedynie sprzedać z XR Co mi jednoznacznie pokazało, że jest to apteka trzymająca się zasad

Uuuuch ale się rozpisałam Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam Ale chciałam pokazać, że można kupować przez internet, ale bezpiecznie

mi zostały 4tabletki M i muszę iść po receptę. Powiedz mi czy Meridia też jest tańsza w tej internetowej aptece? Bo ja teraz chcę wziąć 2opak i bym w sklepie zapłaciła ok 125zł za 60szt.
linkaa1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-18, 10:50   #2119
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linkaa1987 Pokaż wiadomość
mi zostały 4tabletki M i muszę iść po receptę. Powiedz mi czy Meridia też jest tańsza w tej internetowej aptece? Bo ja teraz chcę wziąć 2opak i bym w sklepie zapłaciła ok 125zł za 60szt.
Niestety Meridia nie jest tańsza w tej aptece Ale Zelixa 15 - 60 tabletek kosztuje tyle samo co Zelixa 15 - 30 tabletek, więc jakby masz dwa w cenie jednego Zelixa i Meridia to dokładnie ten sam lek, produkowany przez polską firmę i ma postać tabletek Ja brałam i Meridię i Zelixę i różnicy nie ma żadnej, mają identyczny skład (porównywałam ulotki). Dlatego ja ze swojej strony polecam Zelixę, bo jest tańsza a działa identycznie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 12:54   #2120
PumkaMarta
Raczkowanie

1 - > 2 - > 3 ............ Pierwsza tabletka Meridii 15 polknieta !!!!!!!!!!!!

Dziewczyny kiedy wy bierzecie swoje tabletki? Przed posilkiem czy po? W jakiej porze dnia?

Pozdrawiam i napisze o efektach pozniej
Stary 2008-09-18, 12:59   #2121
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
1 - > 2 - > 3 ............ Pierwsza tabletka Meridii 15 polknieta !!!!!!!!!!!!

Dziewczyny kiedy wy bierzecie swoje tabletki? Przed posilkiem czy po? W jakiej porze dnia?

Pozdrawiam i napisze o efektach pozniej
Jak tylko oczy otworzę na czczo lepiej się wchłania, gdyż jedzenie utrudnia wchłanianie, a raczej lek słabiej działa

Stary 2008-09-18, 13:24   #2122
Candy Killer
Zakorzenienie

Pumka Ty chyba w ogole nie czytalas tego watku :P:P hehe tyleee razy pisalysmy ze najlepiej dziala jak sie wezmie ze 2 h przed sniadaniem
a ja biore jak wstane...czyli obecnie o 5 rano :Pi ide na pomidorkowkjeee

Stary 2008-09-18, 13:28   #2123
PumkaMarta
Raczkowanie

Czytalam ten watek i wiekszosc pisala ze w ogole nie chce im sie jesc

Okey ja bede wrzucac to do pustego piekarnika z ranca jak tylko otworze oczy tak jak Tereskaaa
Stary 2008-09-18, 13:44   #2124
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
Pumka Ty chyba w ogole nie czytalas tego watku :P:P hehe tyleee razy pisalysmy ze najlepiej dziala jak sie wezmie ze 2 h przed sniadaniem
a ja biore jak wstane...czyli obecnie o 5 rano :Pi ide na pomidorkowkjeee
Smacznekujuju Cio tam laska u Ciebie?

Ja mam znów antybiotyk kuźwa normalnie nie wygrzebię się z tych zatok Dzisiaj znów nauka znaków tym razem ubieram golf nie ma tam na kim oczka zawiesić więc i po co się dekoltować

Stary 2008-09-18, 13:56   #2125
Candy Killer
Zakorzenienie

Pumka mi sie chce jesc przez 4 h od wziecia tabletki a potem juz nie
Tereska no Ty to agentka jestes hehe :P:Pale z tymi antybiotykami to masz przerabane.co chwila cos Cie bierze:/

a ja chyba nigdy nie odpoczne :Pznowu ide w sobote do pracy aleee przynajmniej bedzie te 60 eu wiecej do wyplaty hehe wiec damy rade no a od pon.mam nocki..jak ja nocke przezyje to nie mam pojecia..pewnie padne w polowie..glowa walne o machine i juz :P

No a pozaaa tym to moj sobie wymyslil ze chce psa..ja chce kota i sie dogadac nie mozemy :P ale ja kota i tak sprowadze do domu wiec moze sobie chciec psa o :P:Pno a po 15 paz.jedziemy do Barcelony wlasnie zobaczyc czy kiciulki maja moje ale to juz chyba pisalam

Stary 2008-09-18, 14:04   #2126
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pumka mi sie chce jesc przez 4 h od wziecia tabletki a potem juz nie
Tereska no Ty to agentka jestes hehe :P:Pale z tymi antybiotykami to masz przerabane.co chwila cos Cie bierze:/

a ja chyba nigdy nie odpoczne :Pznowu ide w sobote do pracy aleee przynajmniej bedzie te 60 eu wiecej do wyplaty hehe wiec damy rade no a od pon.mam nocki..jak ja nocke przezyje to nie mam pojecia..pewnie padne w polowie..glowa walne o machine i juz :P

No a pozaaa tym to moj sobie wymyslil ze chce psa..ja chce kota i sie dogadac nie mozemy :P ale ja kota i tak sprowadze do domu wiec moze sobie chciec psa o :P:Pno a po 15 paz.jedziemy do Barcelony wlasnie zobaczyc czy kiciulki maja moje ale to juz chyba pisalam
To Ty weź kotecka i postaw chłopa przed faktem dokonanym Ale jak chce pieska to mały piesio z małym kociem się dogadać powinny Mrauuuuuu, te maluszki, które kiedyś wysłałaś w linku są boskie

Stary 2008-09-18, 14:15   #2127
Candy Killer
Zakorzenienie

nooo tylko ze wiesz..ja nie mam prawka a do barcelony pojechac jakos trza:P:Pnajszybciej to autem wiadomo wiec razem jedziemy a jak w skleipe beda mieli jego najulubiensze psiaki to to zodiakalny baran to jak sie uprze to koniec aleeee ja sie nie dam i pewnie sie skonczy ze on wezmie psa a ja kota:Pa to ze sie beda dogadywac to ja wieeem miala miks taki w domku kiedyslo booze pisze i mi sie oczy same zamykaja..chyba sie walne w jakas drzemke mala albo redbula wypije bo padne

Stary 2008-09-18, 14:19   #2128
Tereskaa
Zakorzenienie

To ta pogoda jakaś taka paskudnista jest Bo i ja zasypiam A tu muszę perukę wyprasować i pędzić na 17 na wykładziki z prawka

Stary 2008-09-18, 14:23   #2129
Candy Killer
Zakorzenienie

peruke?

no ja taka zmeczona bo wiesz..o 5 wstalam a poszlam spac o 24 wiec z lekka..i tak od pon.spie po 4,5 h i padam a we wtorek czy pon.moj myslal ze umarlam bo przyszedl do lozka ok 3 w nocy bo on teraz ma 2 zmiane wiec sobie siedzi dluzej no i ja zawsze sie budzilam jak przychodzil..bo wlazi daje mi buzi w to czym tam jestem obrocona do niego :P najczesciej to gdzies w ramie czy plecki no i sie wkleja we mnie wiec jak sie nie obudzic? no a we wtorek przyszedl przytula sie a ja niiiic jak zabita ani sie nie ruszylam ani nic :P i w ogole nic nie czulam no tak spalam jak kamien:P mogliby mnie okrasc wywiezc sprzedac i bym nie wiedziala nawet :P

Stary 2008-09-18, 14:43   #2130
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:

peruke?

no ja taka zmeczona bo wiesz..o 5 wstalam a poszlam spac o 24 wiec z lekka..i tak od pon.spie po 4,5 h i padam a we wtorek czy pon.moj myslal ze umarlam bo przyszedl do lozka ok 3 w nocy bo on teraz ma 2 zmiane wiec sobie siedzi dluzej no i ja zawsze sie budzilam jak przychodzil..bo wlazi daje mi buzi w to czym tam jestem obrocona do niego :P najczesciej to gdzies w ramie czy plecki no i sie wkleja we mnie wiec jak sie nie obudzic? no a we wtorek przyszedl przytula sie a ja niiiic jak zabita ani sie nie ruszylam ani nic :P i w ogole nic nie czulam no tak spalam jak kamien:P mogliby mnie okrasc wywiezc sprzedac i bym nie wiedziala nawet :P
Włochy wyprostowane

Noooo to kofffana tylko nie mów gdzie jesteś, bo jeszcze ktoś skorzysta z okazji, że masz tak małą percepcję

A ja iduuuu na kursuuu, będę wieczorku

Miłego dzionka wszystkim

Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości