|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
| Pokaż wyniki sondy: czy leczyłaś kiedy panokcie i jaki dało to efekt | |||
| tak |
|
0 | 0% |
| nie |
|
1 | 33,33% |
| tak,ale zaprzestałam-nie chciało mi się |
|
1 | 33,33% |
| wyleczyłam całkowicie. |
|
1 | 33,33% |
| Głosujący: 3. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczanie paznokci- grupa wsparcia :)
Hej..
nowa jestem. mam pytanie - jak myslicie , czemu nie rosna mi pazurki u lewej reki i pazurki na palcach wskazujacych?! (
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...t&prod_id=3575 na KWC tez jest
|
|
|
#2103 |
|
Rozeznanie
|
Ja to kurcze kształtu nie potrafie sobie dobrać paznokcia.. całe szczęście w czwartek ide na manicure
W moje urodzinki, no a przy okazji ladnie będą mi dłonie wyglądały
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
zakochana czekam na fotki
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
skonczylam kuracje Herome.
nie widze zadnej roznicy, paznokcie lamia mi sie tak jak i sie lamaly. Zla jestem, ze w ogole ja kupilam... :/ |
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
hmm...ja bede stosowac ten utwardzacz sally hansen i jak mi sie wzmocnia to zapuszcze porzadnie a potem pojde do kosemtyczki zeby mi zrobila ladne pazurki i pokazal jak m ipasuje kszalt
|
|
|
#2107 |
|
Rozeznanie
|
Okey, na 14 jestem umówiona (dobrze,że koleżanka brata, ma salonik) jak będą ładnie pazurki zrobione to wrzuce fotki
![]() Zastanawiam się nad kupieniem tej odżywki SH, no ale to chyba po urodzinkach jak kasa będzie.. bo jak narazie w portfelu mam 30zł |
|
|
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
już prawie 2 tygodnie bez obgryzania!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: jupi:
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dawno mnie tu nie było.
Ale z drugiej strony nawet nie miałam czego tu pisać, czym się chwalić... Paznokcie miałam w tak fatalnym stanie, że rozdwajały mi się do połowy. Zero długości, a wygląd - tragiczny. Teraz troszkę je podreperowałam MerzSpecial i jest "w miarę". Powooooli sobie rosną i jak na razie się nie rozdwajają - "odpukac w niemalowane". Zobaczymy jak będzie. Za 2msce matura więc to chyba też troszkę wina stresu. Ale obgryzać - nie obgryzam.
|
|
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
Hej lasencje! Mi idzie świetnie! Już niedługo wszystkie będą wystawać za opuszek .. na razie tylko kciuki i palce wskazujące, ale reszta świetnie się trzyma!
Jak dla mnie to niesamowity sukces.. nigdy nie miałam tak ładnych paznokci... zawsze obgryzione do granic możliwości. Kocham to!
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zapuszczanie paznokci...bardzo proszę o radę.
Moje pazurki mają ok 1,6cm, więc nie są najdłuższe, ale poluję zawzięcie na 2cm : )
Mam "drobne" (jeśli można je tak nazwać) paznokcie, czyli wąską płytkę, ładny kształt. Nigdy ich specjalnie nie obgryzałam, acz bardzo szybko mi się łamały (a może to był wynik "podgryzania" z nerwów?). Teraz wszystkie są w dobrym stanie, a jak choć dwa mi się złamią - wszystkie obcinam : ( Trzymam kciuki, wizażanki! |
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
gaga87 maluj teraz raz w tygodniu do wykonczenia buteleczki powinno pomoc
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
24 dzien. niestety kilka sie zadarlo i musialam przycinac ale licze dalej bo nie obgryzalam
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sie zastanawiam czy raz w tygodniu, czy przedluzyc ta kuracje np. o tydzien...
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Raczkowanie
|
już mam dość długie jak na moje możliwości paznokietki,sporo wystają za opuszek,a to zaledwie 2 tygodnie bez obgryzania plus utwardzacz SH,fakt ,że ze niektóre się rozdwajają ale i tak jestem z siebie dumna
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Czytalam tu o pomaranczowej odzywce z Oriflame,
powiedzcie mi dziewczyny, czy to jest lakier, czy taki plyn, i jak go uzywac? smarowac paznokcie czy co? ;p Jutro mam zamiar kupic Dr.Wibo, lecz nie mam pojecia ktora wybrac? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tak najlepiej bo wtedy czasami nie obgryzam ;(najgorzej mam z kciukiem prawej ręki obgryziony jak sie da;/ straszny ;/ ma chyba z 07, cm ;/
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
caly zestaw jak u kosmetyczki ;p a to na obgryzione paznokcie one nakladaly czy na zapuszczone.??Te zobaczyć byście nie chciały nawet pewnie czegoś tak strasznego nie widziałyście..blee..nie nawidze moich dłoni i wstydze się je pokazywać;( to jest straszne ;( myslicie ze jak je zapuszcze tak na 2 cm to bede miec ladny ksztalt .? tak bardo bym chcial, nie cchem zeby byly takie znieksztalcone;( najgorzej jest z kciukami i srodkowym palcem ja je obgryzam odkad pamietam juz w przedszkolu ten nawyk ma ponad 10 la ;(
Edytowane przez laza Czas edycji: 2008-03-19 o 20:36 |
|
|
|
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
O matko... Wybacz że to powiem,ale myślałam,że mam gorzej obgryzione pazurki od wszystkich,ale się mylilam
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, jestem straszna;/ nie umiem sobie z tymporadzić..sa momenty kiedy naprawdę mam długie paznokcie ale to mija i zawsze przez głup ote mi sie zadrze i potem tylko do buzi ;( a mozesz swoje zalaczyc paznokcie ;p
|
|
|
#2122 |
|
Rozeznanie
|
Ja swoje załącze jutro,albo w piątek... tak jak obiecałam.
Też tak miałam,juz ładnie "wychodowane" pazurki,a tu nagle się jeden zadarł, to go siup do buzi i myśl "ten jeden krótki tak brzydko wygląda,samotny jest" i cała reszta do buźki. |
|
|
|
|
#2123 |
|
Konto usunięte
|
Laza nie przejmuj się dasz radę
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Rozeznanie
|
Mi szybko rosną paznokcie, sa długie, każdy myśli, że mam tipsy ale zazwyczaj musze je sciąć bo notorycznie łamią mi sie płytki palców wskazujących i kciuków w połowie paznokcia!! Znacie może jakies odżywki które zmniejszają łamliwosc?
|
|
|
|
|
#2125 |
|
Konto usunięte
|
Zakochana_Istotko wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Rozeznanie
|
Ojjj dziękuje bardzo
![]() Lece na 14 na manicure ![]() Wpadne później jak goście pójdą i dam fotke pazurków dziewczynki ![]()
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki *; już postanowiłam nie obgryzam ;p mnei zawsze koleżanki po łapach biją i rodzice bo im kazałam;p
a Zakochana_istotko koniecznie fotki zalacz pewnie piekne pazurki będą ;pa w ogole zanam dziewczyne chodzi ze mna do kl. i ona ma wszystkie paznkcie jak polowa moich one sa srasznie i ona je lakierem maluje to strasznie wyglada wygryzione paznokcie i pomalowane lakierm fee..ona caly czas je obgryza ;/ okropny to nalog jest ;(
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
laza , nie martw się !
Trochę silnej woli : ( Ja nie obgryzam od 2 tygodni (!!!!!! xD), tylko i wyłącznie dzieki temu forum! Dziewczyny jesteście kochane! BEZ WAS wszystkich by się to nie udało.. czytałam każdą wypowiedz, od 1 strony.. Motywowały mnie sukcesy innych lasek... No i coś już rośnie.. ![]() Od 3 tygodni używam oleju rycynowego, za AŻ 1,80 ^^. Skórki są super, pazurki mocniejsze.. polecam, za tak niską cenę to naprawdę zdziwiona jestem : ) i używam też na rzęsy - wzmacnia ![]() pozdrawiam ; * |
|
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko dzięki Wam nie obgryzam już 6 tygodni
dzisiaj mija dokładnie 36 dzień. to jest niesamowite ![]()
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
![]() http://allegro.pl/item332787514_sall...tis_od_ss.html tanio ![]() Owszem, nie ma tutaj złotego SH, ale jest SUPER STRONG. Czy któraś to miała? proszę o szybką odp. bo mam zamiar dziś zamówić ;> |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

(

52 51 50 49 48.85 48 47 46
W moje urodzinki, no a przy okazji ladnie będą mi dłonie wyglądały

sama się zdecydowałam na takie coś i jestem zadowolona, a myślę że to i Wam może pomóc.Takie cuś kosztuje no w sumie to zależy gdzie...ja w każdym razie płacę 40 zł(ale wiem ze gdzie indziej jest też drożej i taniej)