![]() |
#2102 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 12.
O ja. I nie krztusi się?
Jezu..wiem że jojdam ale moja to chyba nigdy nie będzie jadła normalnie ![]() Cytat:
Jest jeszcze porsdbia przy szpitalu ale nie mogę się dodzwonić. Jutro kolejna próba. będę próbowała też do gasteologa ogólnego i zapytam czy zgodzi się zbadać dziecko Cytat:
![]() Szuuu przepraszam Cię ale naprawdę mam jakiegoś nerwa na Ciebie.. pytasz co zrobić my Ci chcemy doradzić jak według nas najlepiej. Pomoc coś zmienić bo to nie 1 taka sytuacja a Ty nadal zastanawiasz się co jest nie tak. sorry ale ja już nie wiem jak można Ci pomóc. I tak wiem że nie jest Ci łatwo. Serio. Ale skoro dalej pozwalasz na to wszytsko.. Twoi T traktują Cię gorzej jak psa a Ty się martiwsz co oni o Tobie pomyślą.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Jakie kurtki ? Nic nie wiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo staje miedzy mna a szafka i raczke wyciaga,a tak dam jej zimna marchewke to sobie dziasla podrapie .. Twoja mala bedzie jadla normalnie,wierze w to! wyslane z budki telefonicznej
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzedalam bo nie uzywam. Przez cale latonuzylam raz jak bylismy nad morzem. Po gorach nie chodzimy a tak to jestesmy wozkowi. Wiec bez sensu zeby lezalo Za to chuste kolkową sobie zostawiam ![]() Mei tai Kupowalam chyba zimą, razem z groszkiem mialysmy wtedy rozkmine jakie kupic
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
No ja też bym jednak bała się jeszcze dać marchewkę. Wojtek za to jak wpada na podwórko, to zrywa maliny - nieważne czy zielone czy czerwone
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyslane z budki telefonicznej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sprzedałam jakos na początku miesiąca nosidlo. Kupiłam je za 75 zł z ali a sprzedałam za 130
![]() Moja pochłania wszystko co jest do jedzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się ciągle zastanawiam czy kupić. Ostatnio Tz mówił że niepotrzebne nam, a potem w Ustce Wojtek marudził i szła akurat babka w dzieckiem w nosidle, więc mówię do Tz, że teraz by nie było problemu z marudzeniem, tylko byśmy go sobie tak nieśli, to stwierdził, że zawsze robiłam co chce, a teraz się jego posluchalam. Więc wychodzi na to że mogłam kupić. No ☠☠☠☠a ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyslane z budki telefonicznej
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Pieróg jaka działalność? To zrezygnowałas z pracy? Przeoczylam ?
Ja moje nosidło też sprzedalam koleżance. Ale potem żałowałam bo jednak jak go nie było to dopiero widziałam jak nam się przydaje. Więc zamówiłam drugie 😊 Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A7-30D przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
My tylko dwa razy użyliśmy nosidla nad morzem. Teraz jak gdzieś blisko czy nawet po coś do sklepu to na nóżkach można podejść. A i nad tym morzem jakoś średnio jej pasowało chyba to nosidlo.
Majka jak byliśmy u mojej siostry to od razu leciała do malin bo jej moja chrześnica pokazała gdzie są. Tyle że Majka wszystkie zjadła i nie było już co zbierać to łapała się nawet za takie ledwo co czerwone. Jedna jak capnela to tylko łodyga jej z dzioba wystawala. kaja Blanka gotowa na szkolne wyzwanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Usypiamy się
![]() Lena je sporo ![]() My chusty używamy jak gdzies idę.. Jak np do mamy 10-15 min spacerem to nie biorę, Lenka idzie połowę drogi przynajmniej ![]() Jutro rozpoczęcie roku ![]() A ja muszę jeszcze kupic spódnice i rajstopy rano ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Cały czas mówi że nie może się doczekać. Ale obAwiam się że może mieć dola że nikogo nie zna czy co.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Mehja jakie nosidlo?
Alka janusz biznesu ![]() Indu ja dopiero teraz pokochalam kolkowa, jak miala isc pod młotek, bo sie teraz wyprzedaje ile mogę. Ale zostawiam ja jednak. Nie jest tak poreczna jak nosidlo, ale warto ja zawsze mieć w wozku przy takim lobuzie jak M. Ostatnio w galerii, ledwie weszliśmy, zrobił takie awanti, ze ojeju, piszczał aż echo niosło. Na dworze nie lepiej, więc nosidło (akurat nie mam tu kolek) i spokój. Masija mała będzie jadła ![]() M ostatnio rano nie chce jeść, drugie śniadanie i obiad ok, ale później już nic by nie jadł, nawet grysiku na noc. Za to przytylo mu się trochę ![]() Zasypiać też nie chce, ale to nic nowego. Dzięki dziewczyny, Sylwusiach masz rację, boli jak s☠☠☠☠ysyn, tz jutro do pracy nie idzie, będą musieli sobie poradzić bez niego. W czwartek już musi ![]() Aaaa miałam Wam pisać jaki ciul lekarz go szyl. Pyta mojego tz: - Skąd jesteś? - z Polski. - co tu robisz? - pracuję - to w polsce nie ma pracy, ze musiałeś tu przyjechać? Tz mówi, że aż nie wiedział co powiedzieć, taki był zaskoczony. |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Kejtice bejsbolowy obczaj w nowej gazetce pepco
![]() Aika dostałam od ciebie dziś przesyłkę - jutro zobaczę czy pasują butki bo otwierałam jak spali ![]() Masijka o traktorze,policji,kotku i jeszcze jakas o o pociagach po 2.99 są w pepco. |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Ooo dzięki za info, przejdę się jutro!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyslane z budki telefonicznej
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Idz Marei bo one się rozchodzą jak świeże bułeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Wtajemniczenie
|
Eee jakie bejsbolowki ? Nie widzę w gazetce !
Jezu i nie wiem komu chciałam odpisać, cały dzień w przelocie czytam. AAa Masija, ja czuję się w sumie nieźle, już nie rycze jak po☠☠☠ana.. ☺ Marcel miał dość dobry humor. Smród z buzi straszny ale humor i brojenie było. Może jutro będzie poprawa bardziej widoczna. Oglądam finał bitwy o dom. Dom super wiadomo ale kur 300m2, po chuja to komu ? Nawet Jakbym srała kasą to bym se takiej landary nie wybudowala. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi janusz ![]() Cytat:
Sprzedalam za stówke. Dziewczyna przyjecgala obejrzec i wziela ![]() Moim zdaniem jak wojtek nie przyzwyczajony to tereaz juz nie bedzie chcial. Ja bym juz teraz nie kupowala nosidla, za chwile bedziesz rowerek biegowy kupowac ![]() Cytat:
Noo kolkowa super, wlasnie nad morzem to jej czesciej uzywalam tak zeby przejsc z osrodka na plaze. Wsadzam i siedzi. Ekspres. Chociaz teraz ja zostawiam bardziej z myslą o drugim dziecku ![]() A lekarz po☠☠☠any. Najchetniej bym cos brzydkiego powiedziala takiemu dziadowi. Na przyklad wez spierdalaj :P
Małgosia.. 22. 06. 2015 ![]() Edytowane przez industria Czas edycji: 2016-08-31 o 20:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, hendmejdy ![]() ![]() Cytat:
Hendmejdy i doradztwo chustowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zasadniczo bede robić to samo co do tej pory tyle ze na legalu ![]() Cytat:
Nie, nie zrezygnowałam ![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Pierog super! Trzymam kciuki za dg
![]()
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jezu M coś kweka (słyszę w niani ) jak się rozkręci to koniec. Powtórka bezsennej nocy z wczoraj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | ||
Zakorzenienie
|
Ok!
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Właśnie jestem po rezonansie. To chyba najgorsze badanie w życiu
#2129 |
Zadomowienie
|
KejtiCe jak masz możliwość pożyczyć od kogoś nosidlo na kilka dni to zobacz czy Wojtek będzie siedział. Ja przed wakacjami w lipcu chciałam kupić tule i dobrze, że tz mnie namówił żeby wcześniej od znajomych pożyczyć. U nas nie ma opcji na nosidlo - płacz o nic nie pomagało. A teraz zostają nam rączki albo sama idzie bo od jakiegoś czasu wózek tez jej nie pasuje :/
Dziewczyny dzięki o info jak jedzą wasze dzieciaki - jestem spokojniejsza. U nas cały dzień by mogła tylko owoce jeść :/ Wogole u nas każde przewijanie po 2 pod prysznicem bo inaczej biega z gola dupka po całym domu :/ Pierogowa kciuki za działalność ![]() Gapu to wczoraj był finał dom marzeń? Kto wygrał? Potwierdzam, że bejsbolówki z pepco super tylko szkoda, że nie ma opcji dla dziewczynek :/ ale chyba misi kupie ta opcje dla chłopaka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.