![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
No i juz jestem po imprezce,jeszcze pewnie trwa ale ja juz sie urwalam do domku,bylo fajnie tylko moje dziewczyny troszke sie popily ale ogolnie bylo fajnie
Nikitko to szybkiego powrotu do zdrowka zycze Justynka fajnie ze juz bedziesz miala meza przy sobie niedlugo,teraz ja zostalam sama bo moj Tzcior pojechal sobie znowu w trase,ale mu zazdroszcze bo tym razem pojechal do Rzymu,chcialam wziac urlopik i jechac z nim ale niestety nie wyszlo a szkoda Asienko to milego masz kolege i zawsze mozesz na niego liczyc a co naszych staranek to faktycznie chyba za slabo sie staramy,musimy wziac naszych chlopow w obroty hihihi
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Kachulko dobrze, ze poszłas na spotkanie i troszke się rozerwałaś ![]() ![]() Nikitko dużo zdrówka życzę Ray no to teraz pewnie dopiero rozpetałas burzę w rodzinie.Bo teraz to ciocia bedzie wszystkim opowiadać pewnie jaka to rozchwiana przez hormonki ciazowe jesteś. Z doświadczenia wiem, że z ciotkami sie nie wygra, wiec niestety tzreba wziąć poprawkę, ze to taka niereformowalna grupa społeczna ![]() No a my sie wczoraj troszke popsztykaliśmy z TZ. Ale to było do przewidzenia. Bo jak jest dobrze, to jest dobrze ale jak sie zaczynają kłopoty np w pracy to niestety prędzej czy póxniej ktoś nie wytrzyma i przeniosą się te napięcia na związek. Takie życie... Miłego dnia Wam zyczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Czesc Kobietki
![]() Kasiasiar suknia mi sie podoba, na prawde jest skromna a zarazem elegancka. gora jest bardzo ladna ![]() ![]() Ray nie warto sie tak denerwowac przez nierzyczliwych ludzi, teraz masz pewnie burze hormonow i wszystko odczuwasz bardziej, ale zaraz maz wroci, Alicja bedzie juz z Wami i zobaczysz wszystko w jasniejszych barwach ![]() Kachulko fajnie, ze sobie poimprezowalas troszke, Tobie i Asi zycze jak najszybszego zafasolkowania ![]() Misiu fajniutka torebka ![]() Dziewczyny,a my z TZtem pojechalismy w sobote do jego rodzicow. Bylo na prawde milo, TZ musila pojechac do warsztatu, wiec ja zostalam sama z tesciowa i sobie poplotkowalysmy troche ![]() ![]() ![]() ![]() a tesciu jak to tesciu, tylko sie pytal kiedy wnuka mu zrobimy ![]() ![]() Pomidorko moja mama robila w weekend salatke twojego przepisu, dzwonila do mnie pozniej i mowila, z emusiala ja schowac, bo by wszystko zjedli, tak im smakowalo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Kiniu no to fajnie, ze chociaz Ty masz fajnych teściów, uwierz mi to ogromne wszystko ułatwia. O ile łatwiejsze byłoby zycie gdyby teściowie a w szczególnosci tesciowe go nie komplikowały
![]() Suknie może i przymierzę ale na razie jakos nie mam ochoty na nic. Znowu mamy kiepska pogode a i te wszystkie problemy... jakos mi sie odechciewa tego ślubu, przygotowań itp ![]() Co do ceny to podejrzewam, ze może być jeszcze droższa bo szytana zamówienie a i jest to też "projekt autorski" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki...
ano hormony mi szaleja teraz... oj szaleja gorzej niz przed okresem jak moj maz wroci to bedie chcial wracac jak mnie poslucha heheehhe.... ale z ciocia to tak bardzo niemila nie bylam bardziejz artobiliwie jej odpowiadalam bo juz na prawde mialam dosc... najgorzej jak ciotki zaczynaja swoje oh i ah doradzac.... cos strasznego... ja troche zaczynam sie bac porodu.. hehe... jakos do mnie nie dociera ze to coraz blizej nie obejrze sie jak beda walentynki i w zasadzie juz kazda chwila bedzie jak bomba zegarowa hehehe bo kazdy mi przepowiada koniec lutego smieja sie zebym aby w 29 nie trafila bo dziecko co 4 lata urodziny bedzie mialo heheheh moja mala mnie czasem zadziwia nie moge uwierzyc ale ona normalnie w nocy spi poprzestawialo sie jej cos... kiedys w nocy mi spac nie dawala a teraz spi tak grzecznie ze az czasem zastanwiam sie czy ona zyje doslownie jak sie budze... i ja troche szturcham ale ona aby lekko sie przekreci i dalej spiocha ![]() ![]() kasia ano tak jest jak w pracy cos nie tak to predzej czy pozniej w domu sie to rozwinie ale po burzy zawsze slonce ![]() kinia ale masz fajnego tescia ze juz wnuczka chce heheh kachula no w koncu nie napisala ze idzie spax tylko poszla na impreske hehehehe ![]()
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jesli chodzi o tesciowa, to jak na razie jest do rany przyloz, mam tylko nadzieje, ze sie nie zepsuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Ray czasem trzeba troche takim ciotko przygadac, w zartach ale tak, zeby zrozumialy, ze nie powinny tak sie do Ciebie odnosic
![]() fajnie, ze mala spi w nocy, daj Boze, zeby jej tak zostalo po urodzeniu ![]() a tesciu to juz od kilku lat gada o wnuku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Ray bo córcia siły juz pewnie zaczyna do porodu zbierać. A i miejsca na figielki ma juz mało, tylko ścisnieta taka sobie u mamausi siedzi
![]() Juz niedługo w realu pokaze to, co w brzuszku trenowała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
a nie wiem hehe jak tylko muzyka leci to ta wigibasy robi hehehe... jak cisza to spi jakso sie tak nauczyla hehe najlepiej jak kilka osob mowi cos naraz heheh wyglada to tak jak by ona tez cos chciala powiedziec
![]() daj Boze niech jej zostanie to spanie w nocy ![]() ![]()
#2140 |
Zakorzenienie
|
Ray podjełas juz jakas decyzje w sprawie magisterki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
Misiu widze Cie na dole
![]() co u Ciebie slychac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
Misia gdzies uciekla, Marcelka widze na dole jest, ale tez jakas cicha dzisiaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Ray tak to juz jest z rodzinka, babciami i ciociami... Myślą, że jak 20 lat temu bylo tak to i teraz do końca ich zycia tez powinno byc tak jak wtedy kiedy one rodzily... Po prostu roznica pokolej... My jestesmy dostosowani do bardziej nowoczesnych metod a one maja swoj swiat i ciezko by bylo to zmienic... Tak jak ciaza, kiedys nie bylo takiego dosteu do USG a teraz?? np. 3D, jak dobrze kojarze... Tak samo z chodzeniem czy praca, jak one zawsze pracowaly to juz maja swoj maly stereotyp, ze nie ma zagrozenia ciazy, po prostu trzeba pracowac, bo one pracowaly... Kinia widze, ze jako jedyna na tesciow nie narzekasz ![]() ![]() ![]() Kachulko widzisz i sie odprezylas ![]() ![]() ![]() Kasiasiar zycze, zebyscie sie szybko dogadali i zobaczysz, ze i Wam wyjdzie sloneczko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
kasia tak... rozmawialam o tym tez z mezem i tez uwaza ze to najlepsze wyjscie... bede ponownie wybierac temat i zaraz potem od marca biore pol roczna dziekanke... w tym czasie na spokojnie kiedy bede mogla pozbieram sobie materialy cos sama nabazgram a od pazdziernika bede chodzic na spotkania i pisac mala bedzie miala pol roku wiec nie bedzie potrzebowac mnie tak bardzo i bedzie mogla zostac z babcia na dluzej czy z mezem... juz nie bedzie tak uwiaza do cyca bo zawsze jaks zupke je czy soczek wypije albo jej sciagne w butelke i sie zabawi juz...
a tak nie dosc ze musialabym zaplacic za przedluzenie pisania pracy to jestem pewna ze nie napisalabym wiele... pewnie da sie to zrobic ale po co mam sie zabijac??? miedzy cyckiem, nieprzespana noca a pisaniem pracy... pol roku juz mnie nie zbawi... i tak nie pracuje siedze w domu a do pracy pojde zapewne jak mala bedzie miala jakos kolo roku wiec na spokojnie sobie wszystko dokoncze z nowym tematem bo moj maz tez uwaza ze ten promotor jest do niczego... sam takiego kiedys mial zmienil i od razu napisal prace bez wiekszych problemow .. obronil sie i teraz ma super pracke takze licze ze i mi sie uda musi ![]() na pewno po pol roku nie oleje szkoly bo wiem ze mam motywacje swoje dziecko i musze myec o jego utrzymaniuw w zwiazku z czym bede chciala skonczyc szkole
#2145 |
Zadomowienie
|
cześć Dziewczynki.
Nie mam ostatnio czasu was podczytać ale jeszcze nadrobie zaległości. Coś mi wizazyk szwankuje dlatego podaje wam linki do przełomowych maluszków gdzie są zamieszczone zdjęcia z wczorajszego chrztu Amelii ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=227638&page=8
#2146 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2147 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
no dkladnie zgadnij... juz wole przeciagac to w czasie a miec pewnosc ze napisze niz tak ja teraz praktycznie ciagle od poczatku bo on zmienia zdanie sam nie wie czego chce... najciekawsze jst to ze zadaje mu w kolko te same pytania... tylko zadziwiajace jest to ze na te same pytania odpowiada ciagle inaczej ... do tego spotkania sa raz na 3 mc wiec jak tu cos skonsultowac??? pisze pisze.. a potem okazuje sie ze wszystko zle bo nawet nie mialam wczesniej okazji pojsc pogadac i pokazac omowic.. wiec wole promotora ktory jest raz w tyg w szkole niz takiego pseudo ktorya by kase bierze i do swieta sobie spotkanie zrobi bo musi... szkoda slow na prawde wiem ze nie tylko ja z nim mam problem i inne osoby tez mialy echh
#2149 |
Zakorzenienie
|
Ray najwazniejsze zebys wybrała taka opcję żeby pasowała Tobie i zeby nie skrzywdzić Maleńkiej. A na gadanie innych nie zwazaj
![]() Karolinko Amelka jest sliczniutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem skad sie tacy "profesorowie" biora?? Chyba musieli byc niezle gnebieni w czasach swoich studiow i teraz sie wyzywaja na studentach... W koncu maja nad nami przewage... ehhhhhhhhhhhhhhh co za los
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Karolinko sliczna ta Twoja Amelka, a jaka z niej elegantka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Wiecie co, czekam od 11 na zlecenia, które ma mi przesłać gość i już się wkurzać zaczynam...
![]() ![]()
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Karolinko Amelcia sliczna i wyglada juz na duzo starsza dziewczynke a ona dopiero przeciez miesiac skonczyla,wyglada dorosle hihi i jest sliczna A no Ray wkoncu napisalam ze nie ide spac tylko na impreze hihih Kinus to po slubie odrazu tabsy odstawiaj i staranko o wnuka specjalnie dla tescia hihih Marcelko ja nic o tesciach nie mowie bo szkoda jezyla strzepic,znaczy sie tesciowa jest w miare chociaz tez mnie denerwuje bo ona jest najmadrzejsza i zawsze ma racje i musi byc tak jak ona mowi chociaz czesto nie ma racji a mimo to i tak sie upiera ze ja ma a tesciu szkoda gadac .................i wiecej o nim nie bede pisac bo nie chce sobie psuc humoru,a potrafi za skore zalezc i to bardzo,nawet Tz za swoim ojcem nie przepada wiec widzisz jakich ja bede miec tesciow-sama radosc hehehe Dobra kobietki ja oczywiscie tylko na chwilke wpadlam bo do pracy juz musze wychodzic a jeszcze tak do konca nie uszykowana jestem Buziaki kochane i milego dzionka zycze
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kachulko to zycze spokojnego dzionka w pracy
![]() ![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Miłej pracy Kasiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
Kachulko rzucam tabsy po slubie od razu
![]() ![]() zycze ci milego dnia w pracy ![]() bylam dzis po tabsy u ginki ![]() ![]() ![]() tylko nie weim teraz, czy skoro wtej belissie jest tez kwas foliowy (niby 100% dziennego zapotrzebowania), to cos sie stanie, jak wezme jeszcze ten kwas foliowy, ktory normalnie lykam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2158 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2159 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a masz racje, musimy naszych facetow przycisnac troche i wycisnac z nich wszystko co sie da ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale napewno zaraz sie to naprawi, tak jak i u Was ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a Kiniu ja Ci nic nie doradze z tym kwasem foliowym, ale ja bym brala chyba tylko tyle co masz w tym preparacie do wlosow wiem, ze nie zaszkodzi jak sie wezmie wiecej, bo niektorym kobietom (np jak u nich samych czy u nich w rodzinie urodzily sie dzieci np z wada cewy nerwowej) to lekarze sami zalecaja wiecej- np 4 razy wiecej niz ja biore tak jak mowie- ja mysle, ze wystarczy CI to co w tym preparacie, alezeby byc pewna to trzeba by bylo gina spytac ![]() Ray gratuluje podjetej decyzji w sprawie pracy ![]() ![]() Marcelko zycze krotkiego czekania, mam nadzieje, ze facet sie zmobilizuje i przesle wszystko co trzeba ![]() ![]()
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
wlasnie przeczytalam na kwasie foliowym, ze ma 200% dawki (i bierze sie jedna tabletke dziennie, czyli znaczy, ze tyle mozna), a belissa ma 100% dawki dziennej, hmmm.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.