|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
łatwo łatwo - ta uczelnia i ten facet doprowadzą mnie do rozstroju nerwowo-żołądkowo-psychicznego ![]() Ja też mam kurs 1 pomocy i coś tam smyrnełam z ratownika medycznego - 6 lat w szkolnej drużynie medycznej itp itd. więc jak coś to też moge usta usta zrobić Ale jednak tam wole swoje studia - moje kabelki, komputerki itd ![]() Oczy mi się zamykają a jeszcze musze rozkodować 10 stron notatek od kumpla
|
|
#2132 | |
|
♥
|
Cytat:
ty pewnie bo chciałas tylko jakie czasem sa później problemy jak nawet chcesz pomoc..
|
|
|
|
|
#2133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakie problemy masz tutaj na myśli?
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie, powiem szczerze, nudziły zajęcia z pierwszej pomocy, wiem, jestem okropna :P ale kurs przeszłam, tak że bez :Bacik: się obejdzie
|
|
|
#2135 |
|
♥
|
od 5.30 nie spie bo od tej pory boli mnie brzuch(okres) nic nie pomaga.
do tego cały czas mi nie wychodzi z redukcja . dzisiaj wziełam sie w garsc bo komentarzach mojego taty eh . chciałam zeby kupił mi rajstopy a on a po co ci a ja mówie do spodenek krotkich itp a on przy takich nogach bedziesz chodzic w krótkich spodenkach ? żle sie czuje w swoim ciele chciałabym wrócic do tamtej wagi ale ciezko jest mi wogóle to wszystko wytrzymac . od dzisiaj znowu próbuje jak mi nie pojdzie daje sobie siana...
|
|
|
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I uwierz, że żadnej dziewczynie się nie nudziło . Wymieniłam się z nim numerami, jakby mnie jakieś pytania nurtowały i bym przez nie spać nie mogła .
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - Przykro mi
Rozumiem,jak takie komentarze ze strony bliskich bolą ale czy naprawdę wyglądasz źle? TŻ Cię kocha taką jaka jesteś ale jeśli to TY chcesz się poczuć lepiej,to może nie ograniczaj się zbytnio,tylko ćwicz .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż, ja chyba nie umiem flirtować, raczej filtruję facetów :Pa tymczasem idę spać dobranoc, Kochane
|
|
|
#2140 | |
|
♥
|
Cytat:
No np oskarżyc cie ktos moze ze np chciałas pomoc i np Ci sie nie uda albo zmeczysz sie do przyjazdu karetki i juz nie dasz rady .... ludzie są rózni. moj kolega juz takie problemy miał bo chciał pomoc. |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Był naprawdę bardzo fajny, świetnie nam się gadało i spytał czy byśmy się nie mogli spotkać itd :PDobranoc
|
|
#2142 | |
|
♥
|
Cytat:
nospa forte , i rózne zioła... dziekuej mam nadzieje ze wytzymam. |
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - ale 47-48kg to mało
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2144 |
|
♥
|
ale ja do niskich osób naleze...
choc mysle ze tak z 47- 51 kg chciałabym wazyc
|
|
|
|
#2145 |
|
Wtajemniczenie
|
A ile Ci brakuje do osiągnięcia tego celu?
|
#2146 |
|
♥
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja cały czas słyszałam, że jestem gruba, że nie znajdę faceta itp itd.- od babci i prababci. Prababcia dopiero jak schudłam 10 kg i powiedzieliśmy jej że jestem chora zaczeła patrzec przychylniej. Babcia już po diagnozie skonczyła mi dogryzać, teraz sama chce kupować ciuchy ![]() Brałaś może eferalgan codeine? rozpuszczalny w tabletkach? Mnie pomagał jak już nic nie dawało rady. Teraz jadę na Nurofen Ultra Forte ![]() OBIECUJĘ WSZEM I WOBEC WSZYTSKIM OBECNYM, ŻE OD DNIA 1 KWIETNIA ZNOWU INTENSYWNIE JEŻDZĘ NA ROWERKU, BO STOI W POKOJU I ZALEGA KAŻDĄ NIESUBORDYNACJĘ SWOJĄ BĘDĘ OBNAŻAĆ NA FORUM (wybaczcie capsa, ale chyba inaczej to do mnie samej nie dotrze )
|
|
#2148 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sobie lubię gdzieś wyjść, ale bez przesady, raz na jakiś czas (ostatnio częściej, wiosna itp )Cytat:
jutro nadrobię zakupami większymi Cytat:
jak miło wiedzieć, jakby co to zadzwonię do Ciebie abyś mnie uratowała ![]() Cytat:
![]() ja bym chciała coś takiego umieć, ale normalnie nawet głupiego wykładu o pierwszej pomocy nie umiałam zdzierżyć bo mi słabo było od słuchania o tym ![]() Cytat:
ale Ci tata pojechał dobrze że ten dzień bez sensu już sie kończy jutro zamierzam być bardziej aktywna, zaczynając od fitnessu porannego, poprzez zakupy aż po jakąś naukę przestawiam zegarki i zbieram się do spania (w końcu już po północy nowego czasu )dobranoc |
|||||
|
|
|
#2149 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ojjj tak- grunt to logika Ale nie martw się zrozumiałam ![]() A dobrze Kochana, dobrze ![]() Ej, ej, ale ja też wiem, że to nie jest proste ja tylko zgrywam mądrą, a tak serio to sama mam problemy z 'upchaniem' jedzenia w ciągu dnia ![]() ![]() Cytat:
Ostatnio doszłam do wniosku, że wole jednak P. niż R. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak nie to zawsze rowerek możesz oddać mnie ![]() Aniu nieładnie się tata zachował... Przykro mi Pewnie zaraz pójdę spać, więc mówię: DOBRANOC PLOTKARY
|
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie możesz mówić mi znieczulica Uczelni nie zmienię, jeszcze mi tylko 1 rok został do inż a faceta też nie mogę zmienić bo nie mój ci on (jeszcze ) ale powiedz mi tamo- gdzie ja znadję drugą taką Paskudę jak On? Jaki stary taki głupi, a jaki głupi taki kochany ![]() Cytat:
A co do moich obietnic, to ciężko z nimi bywa najcześciej opóźniają się w czasie
|
|
#2151 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na szczescie wszyscy jestesmy rozni i to co jara jednych nie musi sie podobac innym ja tez lubie wieczory z ksiazka i filmem/kompem. Zalezy od nastroju/pogody itp ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakos zle i sie czyta Twoje posty, moze mam cos z oczami ![]() znajomi poszi, wieczor faaajny. Wypilam pare drinkow i zjadlam kawalek sernika,ktory kolega!!! upiekl przypyszny! i jakie zdziwienie,ze facet ciacho takie upiekl! ide teraz sie polozyc i poczytac ksiazke moja superasna dobarnoc aniolki
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pogoda cudna
Wszyscy na spacerki - ale to już
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
zgadzam się Miłego dnia kochane
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Spaza zrobiłam to samo
No po prostu cudnie ;(
|
#2155 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dobrze ja bym chciała taka być, żeby umieć po moc a nie, że jak ktoś mdleje to ja mdleję druga na sam widok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale zaraz się zbieram na fitness (szkoda że tak blisko mam, bo krótki coś będzie ten spacer )Cytat:
Cytat:
właśnie wcinam owsiankę i piję kawkę pogoda mnie cieszy niezmiernie, aż mam ochotę planować jakieś dodatkowe atrakcje na ten tydzień ale chyba hamować się trzeba bo magisterka wzywa a ja się obijam miłego dnia Słoneczka
|
||||||
|
|
|
#2156 |
|
Wtajemniczenie
|
Helloł Dziewczynki
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w to piękne, jakże słoneczne południe
.Jak mi się nie chcę dzisiaj uczyć.
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
zamiast się uczyć umówiłam się na wieczór do kina, nie wiem kiedy ja to wszystko zrobię
|
|
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, powiedz lepiej na co idziesz ?
|
|
#2160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
![]() Cytat:
Ja na szczęście nie mam nic do nauki, lekcje już odrobiłam i mam spokój ![]() Miłej nauki ![]() Cytat:
A daj Ty spokój, przecież nie wolno się cały dzień uczyć to grozi przegrzaniu mózgu ! ;P ![]() Pouczysz się, a wieczorem pójdziesz do kina - w końcu też Ci się coś od życia należy nie ![]() Kurcze, taka ładna aż żyć się chce Może wybiorę się dzisiaj na jakiś spacerek bo to szkoda w domu siedzieć ale coś mi się nie chce za bardzo szykować, za leniwa jestem ![]() ![]() Miłego cieplutkiego dnia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

łatwo łatwo - ta uczelnia i ten facet doprowadzą mnie do rozstroju nerwowo-żołądkowo-psychicznego 

Jakie problemy masz tutaj na myśli?

Rozumiem,jak takie komentarze ze strony bliskich bolą

ja cały czas słyszałam, że jestem gruba, że nie znajdę faceta itp itd.- od babci i prababci. Prababcia dopiero jak schudłam 10 kg i powiedzieliśmy jej że jestem chora zaczeła patrzec przychylniej. Babcia już po diagnozie skonczyła mi dogryzać, teraz sama chce kupować ciuchy 
)

) ale powiedz mi tamo- gdzie ja znadję drugą taką Paskudę jak On? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)