![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
coś jednak widzieć w nim musi, skoro zdecydowała się na ślub... wątpię, żeby decydowała tylko kasa. Jak to mówią, serce nie sługa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Skoro tak obgadujemy- widziałyście nowa dziewczyne jarka jakimowicza?
http://nocoty.pl/gid,10024615,kat,10...a,galeria.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
o nie...Poemi...spowodowała ś że też o tym pomyslałam...bleee.
..ale tak swoją drogą...Wy to jesteście ![]() Ja tam myslę że oni naprawdę się kochaja..on nie jest z nia dla urody i jędrnego ciałka..a ona nie jest z nim dla sławy, luksusu i pieniędzy ![]()
#2134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z Rubików to ja najbardziej lubię Anję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
a to na poprawę humoru
![]() http://nocoty.pl/title,Jarek-sprawia...8276,film.html Poemi- Zapomniałam ty się nie wychowywałaś na młodych wilkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit. Coś mi się przypomniało. Jakiś czas temu byłam u TŻ-a i dostałam uczulenia. TŻ kupił mi rozpuszczalne calcium, jedno mi rozpuścił i dał do wypicia, kilka zostawił na wypadek jakbym kolejny raz miała uczylenie u niego, a resztę dał mi do domu... No i w sobotę dostałam u niego uczulenia... TŻ: dał bym ci calcium... ale wypiłem ja: miałeś uczulenie? TŻ: nie... ![]() Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-06-23 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uff. Wysprzątałam i poodkurzałam samochód. Miałam pod siedzeniami istny sklep z butami ![]()
![]() |
#2138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast jego siostra ma partnera z różnicą wieku taką samą jak u Rubika (18 lat), ona ma 28 on 46. Uczucie nie ma reguł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnam sprzątać, a tak mi się nie chce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam za płotem 16 lat róznicy- nie powiem,że jest to wzór do nasladowania- ona jest koło 40, on po 50 i dziadek się boi,że ona go zdradza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() D. mówi że trochę mu siostry żal, w cenie miłości traci pewne dość ważne "elementy" samorealizacji - ślubu nie wezmą, dzieci nie planują, on ma dość bujną przeszłość. Ale kocha i jest kochana... i szczęśliwa. Te "moje" 10 lat różnicy ktoś może nazwać chorym i obleśnym (sorrki Poemi ![]() Ps. D. też coś traci - ojcem zostanie nie tak wcześnie jak ja matką ;-) |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka była w dwóch związkach ze starszymi panami. Pierwszy był starszy od jej rodziców. Nie miałam nic przeciwko do czasu aż jej zaczęły przeszkadzać różne rzeczy. Drugi miał bodajże 36 lat i na początku mimo tego, że mi się nie spodobał to byłam pozytywnie nastawiona. Potem poznałam jego przeszłość (dość niestandardową), ale to nic nie zmieniło. Moja przyjaciółka sama zrezygnowała z tego związku... A koleś jest totalnym oblechem (widziałam jego zdjęcia w fizjologicznym stylu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A a'propo nietypowych związków z otocznia, koleżanka ze szkolnej ławki ma hm.. połówkę 21 lat starszą od siebie, mieszkającą we Frankfurcie. Ona z Tarnowa, poznali się w Katowicach, a przez rok mieli randki w Limerick (irl) bo ona tam mieszkała. Połówek co tydzień latał do niej z Frankfurtu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
miałam dzis paskudny humorek.. TZ zadzwonił, ze idziemy do kina. własnie wróciłam i humorek troche lepszy
![]() co do roznicy wieku.miłosc nie wybiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Rozeznanie
|
odskakując od tematu:
http://wiadomosci.onet.pl/1774605,12,item.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zadomowienie
|
Witam trochę późno ale zawsze
Przede mną jeszcze 2 egz do których nic nie umiem bo mam lenia. Jestem chora (jak można być chorym w lato ![]() Po ostatnim kryzysie z TŻ jest ogólnie kiepsko. Co do fixera to zjadło posta którego pisałam. Dorinko i dziewczyny dla mnie fixer Kryolanu to hit na wielkie okazje. Malowałam siostrę TŻ do ślubu i spryskałam ją fixerem ale ona dla spokoju ducha poprosiła, żebym część kosmetyków zabrała ze sobą w razie poprawek. Po tym jak wycałowały ją ciocie wymalowane jaskrawymi szminkami i około 200 innych osób poprawki nie były potrzebne. Makijaż trzymał się od 10 rano do 6 rano następnego dnia
#2149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do pracy, tez sie podpisuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zadomowienie
|
Wiesz czarna.nocko ja nie wiem na jakie ogłoszenia odpowiadać bo nic nie umiem znam tylko 2 lub 3 języki obce i nie wiem gdzie uderzać.
Zazdroszczę ludziom, którzy mają konkretne umiejętności a nie jak ja
#2151 |
Zakorzenienie
|
pzs1, trzymaj się! Zła passa niedługo minie, może dopada Cię jakieś zmęczenie...
co do znalezienia pracy, uda się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Eh, ja znam angielski, trochę niemiecki i trochę francuski. Czuję się bardzo głupia. Edit. Moja znajoma ma aktualnie 101 zdjęć na NK Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-06-23 o 23:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na dłoniach właśnie walnęłam ciemną czerwień, i czuję się jak 40letnia baba ![]() Jeśli chodzi o frencz - lubię, ale wykonany nie białym lakierem, a lekko beżowym. Wygląda to naturalniej, i jest bardziej łaskawe jeśli chodzi o potknięcia ![]() Cytat:
![]() --- Rozchorowałam się. Mam gorączkę, kaszlę i powiększony węzeł pod pachą... i jutro o 5:30 lecę do klienta. Buuuuu... ![]()
![]() |
#2154 |
Zadomowienie
|
Dzien Dobry!!
Ja juz w pracy. Weslzam sie szybciutko przywitac ![]() Rav duuzo zdrowka ![]() PZS1 : uwierz w siebie!!!!!! Przieciez to ze znasz 3 jezyki to jest bardzo duzo.. a umiejetnosci , praktyki mozna sie z czasem nauczyc. Nawet nie wiesz ile bym dala zeby umiec perfect jezyk ![]() ![]() ![]() Madzia swietnie ze Tz ci poprawil humorek ![]() Wczoraj wieczorem jakiegos smutasa zalapalam, a jak przeczytalam sms od Tzta to tak mi sie mordka cieszyla ![]() Dzis ide z kumpelkami z ktorymi sie dawno nie widzialam na jakies piwko wieczorkiem ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj mam na czerwono pazurki w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
czerwone paznokcie górą
![]() Rav, Jola była w jakiejś edycji polskiego Big Brothera. 3 języki to naprawdę dużo, szczególnie kiedy zna się je w stopniu minimum komunikatywnym. Ja niestety też nie bardzo mam głowę do języków, szczególnie angielskiego... Ale sytuacja mnie zmusiła do posługiwania się nim w pracy (szefostwo nie mowi po polsku) i troche sie podszkolilam. Mature zdawalam z hiszpańskiego i chłonelam ten język całą sobą ![]() ![]()
#2156 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Widzę, że temat pazurków dalej się toczy. Ja lubię ciemne paznokcie głównie u stóp - aktualnie mam bordowe. U rąk zazwyczaj mam pomalowane bezbarwnym lakierem. Ja też uważam, że 3 języki to sporo, bardzo niewiele osób może się pochwalić takimi umiejętnościami. Ja znam angielski biegle (uczę trochę) + chorwacki --> studia. A ile języków 'liznęłam', to hoho... ale jakoś niewiele mi zostało w głowie po tym 'lizaniu' ![]() Co nie zmienia faktu, że moim marzeniem jest znajomość francuskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobnie jak Ty z hiszpańskim, ja mam z niemieckim ![]() Na studiach wróciłam do niemieckiego, ale na poziomie podstawowym (grupa była bardzo zróżnicowana pod względem umiejętności, niektórzy zaczynali się dopiero uczyć tego języka). Na trzecim roku zapisałam sie razem z kumpelą do Deutscha, na niemiecki oczywiście ![]() ![]() Najbardziej żałuję angielskiego. Jakoś nie potrafię się zmobilizować, żeby się wziąć za niego. Plan na dziś: spakować się powolutku (jutro wyjeżdżam) i wyrysować mniej więcej konstrukcję przekrycia amfiteatru w moim parku, bo muszę się jutro wybrać do konstruktora na konsultacje. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 | |||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I pisz z nami cześciej! PS. Ty masz kobieto takie wspaniałe lakiery w tych Stanach!! Korzystaj!!!! Bardzo ciężki język. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jeszcze kiedyś do tego wrócę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
EEEEe Natj przecież to się nie tyczyło Ciebie ![]() Jak miałam 20 lat miałam faceta, który miał 30 mi nie przeszkadzało ale o czym on ze mną gadał z perspektywy czasu nie wiem.... Chciaż teraz widzę siebie z 40 latkiem ale wolę młokosa jakim jest Tż,ale wszystko ma plusy i minusy ![]() ![]() Cytat:
Pzs1 wiem czytałam Twoją opinię o fixerze, za którą bardzo dziękuję ![]() Pzs1 nie przejmuj się my z Tż slub za ponad trzy tygodnie a aktualnie nie odzywamy się od wczoraj, wczoraj wyszłam z domu z małym po kłótni z Tż, wróciłam na wieczór, poszliśmy spać, rano wstaliśmy, mijaliśmy się bez słowa itp. a Tż na znak buntu spał w dużymj na materacu i co podkreślam musiał sobie sam wyprasowac koszulę bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() CZEŚĆ ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.