|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
coś jednak widzieć w nim musi, skoro zdecydowała się na ślub... wątpię, żeby decydowała tylko kasa. Jak to mówią, serce nie sługa.
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro tak obgadujemy- widziałyście nowa dziewczyne jarka jakimowicza?
http://nocoty.pl/gid,10024615,kat,10...a,galeria.html |
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
o nie...Poemi...spowodowała ś że też o tym pomyslałam...bleee.
..ale tak swoją drogą...Wy to jesteście . W ogole w wielką romantyczna milość nie wyrzycie. I w to ze czlowiek jest dobry, mądry i bezinteresowny z natury.Ja tam myslę że oni naprawdę się kochaja..on nie jest z nia dla urody i jędrnego ciałka..a ona nie jest z nim dla sławy, luksusu i pieniędzy
|
#2134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż z drugiej strony stoi moja ulubiona postać z trainspotting i równocześnie mój ulubiony aktor)Cytat:
Z Rubików to ja najbardziej lubię Anję . Lokalny patriotyzm się odzywa
|
||
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
a to na poprawę humoru
![]() http://nocoty.pl/title,Jarek-sprawia...8276,film.html Poemi- Zapomniałam ty się nie wychowywałaś na młodych wilkach Dla mnie to był pierwszy powazny film w kinie
|
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit. Coś mi się przypomniało. Jakiś czas temu byłam u TŻ-a i dostałam uczulenia. TŻ kupił mi rozpuszczalne calcium, jedno mi rozpuścił i dał do wypicia, kilka zostawił na wypadek jakbym kolejny raz miała uczylenie u niego, a resztę dał mi do domu... No i w sobotę dostałam u niego uczulenia... TŻ: dał bym ci calcium... ale wypiłem ja: miałeś uczulenie? TŻ: nie...
Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-06-23 o 18:21 |
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gdzieś czytałam że Jola jest teraz popularniejsza od Jakimowicza, wiec to chyba on korzysta z jej popularności... Uff. Wysprzątałam i poodkurzałam samochód. Miałam pod siedzeniami istny sklep z butami
|
|
#2138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast jego siostra ma partnera z różnicą wieku taką samą jak u Rubika (18 lat), ona ma 28 on 46. Uczucie nie ma reguł
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Do tego dochodzi jeszcze to kierowanie Agatą... BrrrrPowinnam sprzątać, a tak mi się nie chce... |
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam za płotem 16 lat róznicy- nie powiem,że jest to wzór do nasladowania- ona jest koło 40, on po 50 i dziadek się boi,że ona go zdradza
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() D. mówi że trochę mu siostry żal, w cenie miłości traci pewne dość ważne "elementy" samorealizacji - ślubu nie wezmą, dzieci nie planują, on ma dość bujną przeszłość. Ale kocha i jest kochana... i szczęśliwa. Te "moje" 10 lat różnicy ktoś może nazwać chorym i obleśnym (sorrki Poemi ) no ale kurcze, jak ktoś jest szczęśliwy to po co to psuć "zawiścią"?Ps. D. też coś traci - ojcem zostanie nie tak wcześnie jak ja matką ;-) |
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka była w dwóch związkach ze starszymi panami. Pierwszy był starszy od jej rodziców. Nie miałam nic przeciwko do czasu aż jej zaczęły przeszkadzać różne rzeczy. Drugi miał bodajże 36 lat i na początku mimo tego, że mi się nie spodobał to byłam pozytywnie nastawiona. Potem poznałam jego przeszłość (dość niestandardową), ale to nic nie zmieniło. Moja przyjaciółka sama zrezygnowała z tego związku... A koleś jest totalnym oblechem (widziałam jego zdjęcia w fizjologicznym stylu ). Hmm... Znam jeszcze kilka par z różnicą ok. 10 lat, ale to takie normalne związki, że nawet nic powiedzieć nie mogę .
|
|
|
|
|
#2143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A a'propo nietypowych związków z otocznia, koleżanka ze szkolnej ławki ma hm.. połówkę 21 lat starszą od siebie, mieszkającą we Frankfurcie. Ona z Tarnowa, poznali się w Katowicach, a przez rok mieli randki w Limerick (irl) bo ona tam mieszkała. Połówek co tydzień latał do niej z Frankfurtu . Nietypowo ale się przynajmniej nie nudzą
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
miałam dzis paskudny humorek.. TZ zadzwonił, ze idziemy do kina. własnie wróciłam i humorek troche lepszy
![]() co do roznicy wieku.miłosc nie wybiera
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Był narkomanem (po pełnym leczeniu w monarze), miał dziecko z kobietą na którą mówił "żona", a moja przyjaciółka będąc z nim bardzo chciała by wrócił do tej kobiety i więcej czasu poświęcał dziecku . Gdy byli ze sobą to przyjaciółka mieszkała z parą byłych narkomanów, a on wpadał raz w tygodniu i upijał się do nieprzytomności. Ona czasami też .
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Rozeznanie
|
odskakując od tematu:
http://wiadomosci.onet.pl/1774605,12,item.html
|
|
|
|
#2148 |
|
Zadomowienie
|
Witam trochę późno ale zawsze
Przede mną jeszcze 2 egz do których nic nie umiem bo mam lenia. Jestem chora (jak można być chorym w lato ), nie wiem jakiej szukać pracy.Po ostatnim kryzysie z TŻ jest ogólnie kiepsko. Co do fixera to zjadło posta którego pisałam. Dorinko i dziewczyny dla mnie fixer Kryolanu to hit na wielkie okazje. Malowałam siostrę TŻ do ślubu i spryskałam ją fixerem ale ona dla spokoju ducha poprosiła, żebym część kosmetyków zabrała ze sobą w razie poprawek. Po tym jak wycałowały ją ciocie wymalowane jaskrawymi szminkami i około 200 innych osób poprawki nie były potrzebne. Makijaż trzymał się od 10 rano do 6 rano następnego dnia
|
|
#2149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do pracy, tez sie podpisuje
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz czarna.nocko ja nie wiem na jakie ogłoszenia odpowiadać bo nic nie umiem znam tylko 2 lub 3 języki obce i nie wiem gdzie uderzać.
Zazdroszczę ludziom, którzy mają konkretne umiejętności a nie jak ja
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
pzs1, trzymaj się! Zła passa niedługo minie, może dopada Cię jakieś zmęczenie...
co do znalezienia pracy, uda się |
|
|
|
#2152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Eh, ja znam angielski, trochę niemiecki i trochę francuski. Czuję się bardzo głupia. Edit. Moja znajoma ma aktualnie 101 zdjęć na NK Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-06-24 o 00:52 |
||
|
|
|
#2153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na dłoniach właśnie walnęłam ciemną czerwień, i czuję się jak 40letnia baba .Jeśli chodzi o frencz - lubię, ale wykonany nie białym lakierem, a lekko beżowym. Wygląda to naturalniej, i jest bardziej łaskawe jeśli chodzi o potknięcia ![]() Cytat:
![]() --- Rozchorowałam się. Mam gorączkę, kaszlę i powiększony węzeł pod pachą... i jutro o 5:30 lecę do klienta. Buuuuu...
|
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
Dzien Dobry!!
Ja juz w pracy. Weslzam sie szybciutko przywitac Rav duuzo zdrowka PZS1 : uwierz w siebie!!!!!! Przieciez to ze znasz 3 jezyki to jest bardzo duzo.. a umiejetnosci , praktyki mozna sie z czasem nauczyc. Nawet nie wiesz ile bym dala zeby umiec perfect jezyk Umiem troche angielski, ale nigdy nie mialam lekkosci uczenia sie obcych jezykow. Nie mam do tego smykalki Za to do innych rzeczy ![]() Madzia swietnie ze Tz ci poprawil humorek ![]() Wczoraj wieczorem jakiegos smutasa zalapalam, a jak przeczytalam sms od Tzta to tak mi sie mordka cieszyla On zawsze potrafi mnie pocieszyc, rozbawic a w tekscie ktore pisze jest tyle ciepla..Dzis ide z kumpelkami z ktorymi sie dawno nie widzialam na jakies piwko wieczorkiem A ja dzisiaj mam na czerwono pazurki w pracy
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
czerwone paznokcie górą
![]() Rav, Jola była w jakiejś edycji polskiego Big Brothera. 3 języki to naprawdę dużo, szczególnie kiedy zna się je w stopniu minimum komunikatywnym. Ja niestety też nie bardzo mam głowę do języków, szczególnie angielskiego... Ale sytuacja mnie zmusiła do posługiwania się nim w pracy (szefostwo nie mowi po polsku) i troche sie podszkolilam. Mature zdawalam z hiszpańskiego i chłonelam ten język całą sobą bardzo szybko sie go uczylam. I zaprzepaścilam wszystko, 4 lata bez tego języka zrobiło swoje . Chciałabym to jakoś naprawić, ale nie mogę się zebrać... Liznelam też niemiecki, ale jak juz wspominalam - mam uczulenie na ten język, wiec nic już z tej krotkiej nauki nie pamietam. Nawet nie wpisuje tego do CV.
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Widzę, że temat pazurków dalej się toczy. Ja lubię ciemne paznokcie głównie u stóp - aktualnie mam bordowe. U rąk zazwyczaj mam pomalowane bezbarwnym lakierem. Ja też uważam, że 3 języki to sporo, bardzo niewiele osób może się pochwalić takimi umiejętnościami. Ja znam angielski biegle (uczę trochę) + chorwacki --> studia. A ile języków 'liznęłam', to hoho... ale jakoś niewiele mi zostało w głowie po tym 'lizaniu' Co nie zmienia faktu, że moim marzeniem jest znajomość francuskiego |
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobnie jak Ty z hiszpańskim, ja mam z niemieckim Może niekoniecznie kochałam go, ale zawsze lubiłam się uczyć, choć niekoniecznie od podstawówki. W liceum miałam też niemiecki i angielski - z nauką tego drugiego szło mi całkiem nieźle... Hmm, nie. Ja raczej się angielskiego nie uczyłam, robiłam absolutnie wszystko na wyczucie, z niezłym skutkiem.Na studiach wróciłam do niemieckiego, ale na poziomie podstawowym (grupa była bardzo zróżnicowana pod względem umiejętności, niektórzy zaczynali się dopiero uczyć tego języka). Na trzecim roku zapisałam sie razem z kumpelą do Deutscha, na niemiecki oczywiście Po jakimś czasie okazało się, że poziom jest cholernie wysoki, chyba zbyt wysoki jak dla mnie i zrezygnowałam ![]() Najbardziej żałuję angielskiego. Jakoś nie potrafię się zmobilizować, żeby się wziąć za niego. Plan na dziś: spakować się powolutku (jutro wyjeżdżam) i wyrysować mniej więcej konstrukcję przekrycia amfiteatru w moim parku, bo muszę się jutro wybrać do konstruktora na konsultacje. |
|
|
|
|
#2158 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
ja też Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I pisz z nami cześciej! PS. Ty masz kobieto takie wspaniałe lakiery w tych Stanach!! Korzystaj!!!! Bardzo ciężki język. |
|||
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jeszcze kiedyś do tego wrócę
|
|
|
|
|
#2160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EEEEe Natj przecież to się nie tyczyło Ciebie Jak miałam 20 lat miałam faceta, który miał 30 mi nie przeszkadzało ale o czym on ze mną gadał z perspektywy czasu nie wiem.... Chciaż teraz widzę siebie z 40 latkiem ale wolę młokosa jakim jest Tż,ale wszystko ma plusy i minusy Ważne uczucie to jasne, choć wiadomo że kiedyś ta różnica wieku, proza życia nas dopadnie i wtedy może być różnie....ale zakładam że tak samo i w związku z mniejszą różnicą wieku albo żadną ![]() Cytat:
Pzs1 wiem czytałam Twoją opinię o fixerze, za którą bardzo dziękuję Pzs1 nie przejmuj się my z Tż slub za ponad trzy tygodnie a aktualnie nie odzywamy się od wczoraj, wczoraj wyszłam z domu z małym po kłótni z Tż, wróciłam na wieczór, poszliśmy spać, rano wstaliśmy, mijaliśmy się bez słowa itp. a Tż na znak buntu spał w dużymj na materacu i co podkreślam musiał sobie sam wyprasowac koszulę bardzo dobrze Cytat:
Mam wrażenie że to byłby jedyny subteny akcent mojego stroju ![]() CZEŚĆ
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

. Współczuję jej...

(chociaż z drugiej strony stoi moja ulubiona postać z trainspotting i równocześnie mój ulubiony aktor)

), nie wiem jakiej szukać pracy.
Umiem troche angielski, ale nigdy nie mialam lekkosci uczenia sie obcych jezykow. Nie mam do tego smykalki