Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (: - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 13:10   #2131
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14714616]...
Emm, a ja cię z plotkowych wątków kojarzę I łączę się z tobą w niedoświadczeniu Zieloniutka jestem, ale damy radę A w czasie ślubu to ja też w ciąży byłam, a nawet nie wiedziałam

[/QUOTE]
łączmy się... ja na prawdę nie miałam styczności z ciężarnymi kobitkami, ani z maleństwami. chyba będę pierwsza w towarzystwie... no to zobaczymy, będę chłonąć wiedzę ile wlezie

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
...
dziewczyny, ale u mnie śniegu napadało... ...

ja liczę tak jak lekarz od pierwszego dnia ostatniej @ i dziś zaczęłam 12 tydzień, albo inaczej mówiąc jestem w 11 tygodniu i 1 dniu ciąży

...
u mnie też leży śnieg... jak się kładłam to go nie było, budzę się, biało za oknem... tak dziwnie jakoś...

to tak się liczy tygodnie? od dnia @ a nie zapłodnienia? dobrze wiedzieć... lekarza nie dopytałam, w za dużym szoku byłam.

zauważyłam że zaczynam mieć ochotę na wszystko... od śledzi po herbatniki... straszne... cały czas mogłabym szczęką ruszać... tylko patrzeć jak mi tyłek rośnie
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:15   #2132
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

Margo witaj i gratulacje!
Myślę podobnie jak dziewczyny, że to dobry termin. Zobaczysz już serduszko na usg, a badania też dzążysz zrobić.
Folik wystarczy. A gin na pierwszej wizycie skieruje Cię na badania - ja bym poczekała.
dzięki. czuję się coraz bardziej uspokojona

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:20   #2133
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luthien79 Pokaż wiadomość
Kropko, nie zabijaj się!!! Ja jestem z Krakowa

P.S. W takiej pościeli to napewno juz nie cierpisz na bezsenność, i nawet mały wybór pozycji ci nie przeszkadza A ja nadal z prawego na lewy, z lewego na prawy, a jak się zapomnę i trochę pośpię na plecach to od razu sie budzę, i tak co godzinkę
Kraków fajne miasto, choć ostatnio się na nie obraziłam, mandatem mnie przywitali.

Zobaczymy. Dam znać jak będzie.

Dziś o dziwo się nie budziłam, chyba pierwszy raz od tygodnia spałam do rana, z jedną przerwą na siku i nawet nie wiem kiedy znowu odjechałam.

Cytat:
my się nawet zastanawialiśmy nad przeprowadzką gdzie indziej... żeby tylko TZ dostał dobrą pracę to pewnie byśmy pojechali
a tak to może przejazdem do Was zajrzę, będziemy się chyba wybierać pod koniec listopada do Chorzowa, TZ na koncert a ja z tym brzuchem chyba do Was na herbatkę
A kto gra w Chorzowie wtedy??

A zapraszam. Mam tylko nadzieję, że nie jesteś alergik. Bo u mnie dwa ludziolubne koty i wszędzie futro.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
a gdzie dokładniej?
ja tu mieszkam całe swoje życie i na razie nie zamierzam się stąd ruszać.

a w ogóle pytanko - są jakieś, których teraz nie powinnyśmy używać? z kwasami chyba, dobrze myślę? (chociaż ja i tak nie używałam takich nigdy).
Dokładnie to koło kopalni i targu, w tym dłuuugim bloku, sławnym na całe miasto.

Z kwasami lepiej nie. Nie tylko ze względu na to, że mocno się wchłaniają, ale przy naszej burzy hormonalnej mogą zrobić kuku, np. plamy, przebarwienia...

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

Haha ja mam to samo - wczoraj wieczorem poszłam do kuchni coś zjeść i nie mogłam się zdecydować... Mąż patrzył na mnie przerażony i od razu zastrzegł, że on już schował auto do garażu Na jego szczęście upolowałam w lodówce jakąś dobrą kiełbaskę

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1472872 6]
to tak się liczy tygodnie? od dnia @ a nie zapłodnienia? dobrze wiedzieć... lekarza nie dopytałam, w za dużym szoku byłam.

zauważyłam że zaczynam mieć ochotę na wszystko... od śledzi po herbatniki... straszne... cały czas mogłabym szczęką ruszać... tylko patrzeć jak mi tyłek rośnie [/QUOTE]
Od dnia @

Ja tak robię, ruszam cały czas. Dziś zaliczyłam już 4 kanapki i jabłko. Co dwie godz. jem albo i częściej.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:24   #2134
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Dokładnie to koło kopalni i targu, w tym dłuuugim bloku, sławnym na całe miasto.

Z kwasami lepiej nie. Nie tylko ze względu na to, że mocno się wchłaniają, ale przy naszej burzy hormonalnej mogą zrobić kuku, np. plamy, przebarwienia...
znam te rejony oczywiście
ja wcześniej z rodzicami na WPII, potem z małżem też to samo osiedle, ale inna ulica, a teraz między kinem a Zaciszem.

i też zapraszam. zwierząt brak.

ps. burczy mi w brzuchu, muszę pogonić małża do robienia obiadku

Ewcia
Przemek
Stary 2009-10-14, 13:27   #2135
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9
Konto usunięte

Cytat:
...
Od dnia @

Ja tak robię, ruszam cały czas. Dziś zaliczyłam już 4 kanapki i jabłko. Co dwie godz. jem albo i częściej.
ojoj... to wychodzi jednak na to że mam początek siódmego tygodnia... co ja bym bez Was zrobiła? żyłabym w nieświadomości aż do następnej wizyty...

mi jedzenie pomaga na nudności... zauważyłam że jak jem coś co ok poltorej godzinki (choćby herbatnik), to jest mi dużo lepiej... herbatnik przed snem, przed wstaniem z łóżka, no masakra... pora na kanapkę...
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:30   #2136
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Kochane i zapomniałam wam napisać, że gdybyście miały jakieś pytania dot. ciąży, porodu, itp. spraw jeśli tylko będę w stanie odpowiem wam bazując na moich doświadczeniach.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:36   #2137
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
A kto gra w Chorzowie wtedy??

A zapraszam. Mam tylko nadzieję, że nie jesteś alergik. Bo u mnie dwa ludziolubne koty i wszędzie futro. [COLOR="Silver"]

uczulenie mam, ale na koty się uodparniam bo mam mamę kociarę
a w Chorzowie 27 gra Rammstein, sama bym, poszła, ale z Okruchem nie będziemy ryzykować, raz, że głośno, dwa że ciasno...

nie używamy preparatów z retinolem i preparatów na cellulit, mają one za zadanie głównie napinać skórę i zupełnie nieświadomie możemy nabawić sie rozstępów, bo skóra i tak z reguły w ciąży napięta i wysuszona jest dodatkowo napinana przez te preparaty... na czas ciąży musimy zaprzyjaźnić się z naszym cellulitem niestety

[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1472907 5]ojoj... to wychodzi jednak na to że mam początek siódmego tygodnia... co ja bym bez Was zrobiła? żyłabym w nieświadomości aż do następnej wizyty...

mi jedzenie pomaga na nudności... zauważyłam że jak jem coś co ok poltorej godzinki (choćby herbatnik), to jest mi dużo lepiej... herbatnik przed snem, przed wstaniem z łóżka, no masakra... pora na kanapkę... [/QUOTE]

bo najlepszym sposobem na mdłości jest podjadanie często a mało takie z nas teraz turkucie podjadki

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 13:38   #2138
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
znam te rejony oczywiście
ja wcześniej z rodzicami na WPII, potem z małżem też to samo osiedle, ale inna ulica, a teraz między kinem a Zaciszem.
Między kinem a Zaciszem - to masz super lokalizację teraz. Zazdroszczę.

Stary 2009-10-14, 13:39   #2139
luthien79
Raczkowanie

Cytat:

burczy mi w brzuchu, muszę pogonić małża do robienia obiadku
Ja niestety mam wczorajszy, bo myslałam że dzisiaj nie będę miala czasu pichcić, ale o ile wczoraj miałam ochotę na potrawkę z kurczaka z buraczkami, tak dzisiaj wolę osławione na forum placki ziemniaczane.Chyb a zacznę paprać, a Ojciec Dziecka zje z poprzedniego dnia
Dodam jeszcze, że nikt z mojej rodziny nie pracuje w policji ani straży miejskiej, więc z mandatem Kropci nie mam nic wspólnego. Następnym razem jak będziesz w Krakowie Kropko, możesz zaparkowac u mnie na ogrodzie Ja mam dwie kotki, jak przywieziesz swoje to się razem pobawią
luthien79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:41   #2140
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
uczulenie mam, ale na koty się uodparniam bo mam mamę kociarę
a w Chorzowie 27 gra Rammstein, sama bym, poszła, ale z Okruchem nie będziemy ryzykować, raz, że głośno, dwa że ciasno...
To dobrze, bo zakichałabyś się na śmierć już w progu.

A co jeśli preparat jest przeciw rozstępom i cellulitowi jednocześnie i pisze na nim, że dobry dla kobiet w ciąży i po?

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Dodam jeszcze, że nikt z mojej rodziny nie pracuje w policji ani straży miejskiej, więc z mandatem Kropci nie mam nic wspólnego. Następnym razem jak będziesz w Krakowie Kropko, możesz zaparkowac u mnie na ogrodzie Ja mam dwie kotki, jak przywieziesz swoje to się razem pobawią
Tłumaczą się winni - mam Cię.

Widzę w awku - to Twoje? Pokaż foty...

Stary 2009-10-14, 13:42   #2141
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:

A co jeśli preparat jest przeciw rozstępom i cellulitowi jednocześnie i pisze na nim, że dobry dla kobiet w ciąży i po?
to pewnie nie dziala na cellulit

a tak serio to moze dobrze byłoby skład przejrzec
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 13:46   #2142
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:

raczej nie chce mi się wierzyć w takie cuda... na cellulit i rozstępy powinny być dwa odrębne działania takich cudów to ja nie uznaję, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... taka moja własna filozofia...
może ten preparat jest inny, ale ja raczej ryzykowac nie będę... natłuszczam i nawilżam głównie swoją skórę a cellulit omijam wzrokiem potem się z nim rozprawię tym bardziej, że często w ciąży woda zatrzymuje się w organizmie co jeszcze bardziej sprzyja powstawaniu cellulitu, więc to taka troszkę walka z wiatrakami... zresztą zimą goła po ulicy nie latam a już na pewno nie z brzuchem więc mój cellulit i sama go sobie w łazience oglądam

Bruno już w domku
Stary 2009-10-14, 13:47   #2143
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja już po wizycie Aj super znowu widziała swoje maleństwa jedno ma 7.5 cm a drugie 6.7 cm. Termin mi się trozke przesuną na koniec kwietnia. No ale pewnie i tak wczesniej jeszcze urodze.Cieszymy się z tż ogromnie.Za chwile dodam zdjecie USG
my też się z Waszych Fasolek cieszymy. Tylko gdzie ta fotka z usg?

Cytat:
witajcie.
chyba przyszła pora, żeby do Waszego grona dołączyć

spóźniała mi się @, zaczęłam coś podejrzewać, łączyć pewne fakty, że ostatnio taka senna, że boli jak na okres, a okresu niet, mdłości, uczucie słabości itp..
dziś zrobiłam test - dwie kreseczki.

ps. i jak widzę - są tu moje "krajanki" w śląsku siła
witam Ślazaczkę! i nową Fasolkę.

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość

Wrocilam z wizyty i wszytsko jest gitez.
Male ma 4,65 cm. Rozmiary kosci nosowej, czaszki i karku prawidlowe.

Cytat:
C
W tym gabinecie gdzie ja idę, babka od razu mi powiedziała, żebym coś słodkiego ze sobą wzięła, bo czasem małe jest osowiałe albo się dupą odwróci i trzeba go przekupić.
moja gin przy pierwszej ciąży też kazała mi coś slodkiego przed USG zjeść, żeby dzidka pobudzić.

Cytat:

czy czekając na tą wizytę powinnam coś łykać sama oprócz folika? czy nie lepiej jednak pójść do kogoś po skierowania na badania i już z wynikami pójśc do właściwego gina?
spokojnie kochana. wszystko w swoim czasie.

U nas też dziś od rana pada śnieg. i wcale mi się to nie podoba.
stanowczo za wcześnie na zimę.
W zeszłym roku tak dlugo było fajnie, jesiennie, jeszcze wtedy nie pracowałam to prawie codziennie z synkiem do lasu na spacery chodziłam.. ale było milusio.

pichcę obiadek, Maks zasnał więc mogę na chwilkę przy lapku usiąść.

kropka, a te powłoczki na posciel też na Allegro kupilaś? Śliczne są! Daj linka, bo też muszę jakieś kupić.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:47   #2144
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cześć kobitki

Mnie zaśnieżyło

Teraz sobie Was poczytam

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:48   #2145
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Między kinem a Zaciszem - to masz super lokalizację teraz. Zazdroszczę.
ano fajnie jest, tylko do przystanków obu daleko. na szczęście dostałam autko na gwiazdkę i śmigam sobie wszędzie, choć głównie do pracy i na zakupy.
Cytat:
Ja niestety mam wczorajszy, bo myslałam że dzisiaj nie będę miala czasu pichcić, ale o ile wczoraj miałam ochotę na potrawkę z kurczaka z buraczkami, tak dzisiaj wolę osławione na forum placki ziemniaczane.Chyb a zacznę paprać, a Ojciec Dziecka zje z poprzedniego dnia
zmiana planów dziś małż nie gotuje, za to w piątek się zobowiązał postawić obiad na stół jak tylko wrócę z pracy.

a tymi plackami to mi smaka narobiłaś...

Ewcia
Przemek
Stary 2009-10-14, 13:52   #2146
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
to pewnie nie dziala na cellulit

a tak serio to moze dobrze byłoby skład przejrzec
Cytat:
raczej nie chce mi się wierzyć w takie cuda... na cellulit i rozstępy powinny być dwa odrębne działania takich cudów to ja nie uznaję, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... taka moja własna filozofia...
Nie NA tylko PRZECIW.

Jest takich mnóstwo na rynku. W tym bardzo chwalony i z dobrym składem ATW.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14729506]
kropka, a te powłoczki na posciel też na Allegro kupilaś? Śliczne są! Daj linka, bo też muszę jakieś kupić. [/QUOTE]
Obejrzyj towar tego samego sprzedawcy... On ma ich mnóstwo.

http://www.allegro.pl/show_user_auct...24&gr_id=15986

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
ano fajnie jest, tylko do przystanków obu daleko. na szczęście dostałam autko na gwiazdkę i śmigam sobie wszędzie, choć głównie do pracy i na zakupy.
No nie można mieć wszystkiego.

Ja mam do dwóch bardzo blisko, do dwóch kolejnych blisko... ale za to siedzę w centrum miasta na 40m.

Stary 2009-10-14, 13:53   #2147
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Nie NA tylko PRZECIW.

Jest takich mnóstwo na rynku. W tym bardzo chwalony i z dobrym składem ATW.
czyli należy rozumieć, że nie stosujemy go na cellulit tylko ewentualnie zapobiegawczo w związku z tym nie ma za zadanie naciągnięcia skóry tylko jej uelastycznienie i odpowiednie nawilżenie.... więc jest tak przeciwko jak dobre balsamy moim zdaniem ale może się mylę

Bruno już w domku
Stary 2009-10-14, 13:55   #2148
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Widzę, że same dobre wieści
Witam nowe mamusie
Was też zaśnieżyło

Musiałam powtarzać dziś badania w przychodni, bo w labolatorium babki coś z kodami pomieszały czy cuś i wszystkie próbki wyrzuciły Do pt to ja na bank nie odbiorę żadnego wyniku i pójdę do ginki z niczym ehhhh

Stary 2009-10-14, 14:03   #2149
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
czyli należy rozumieć, że nie stosujemy go na cellulit tylko ewentualnie zapobiegawczo w związku z tym nie ma za zadanie naciągnięcia skóry tylko jej uelastycznienie i odpowiednie nawilżenie.... więc jest tak przeciwko jak dobre balsamy moim zdaniem ale może się mylę
W nazwie ma PRZECIW...

w opisie:
  • w sposób znamienny przywraca fizjologiczny stan skóry w miejscach objętych początkowymi, łagodnymi zmianami cellulitowymi,
  • likwiduje rozstępy skóry,
  • nawilża i ujędrnia,
  • lekko natłuszcza,
  • powoduje szybsze usunięcie złuszczającego się naskórka.

Oczywiście wiadomo że gówno tam likwiduje, nie rozstępy, może je spłyca, rozjaśnia, bo usunąć się tego nie da, ale w badaniach panie twierdzą, że tak.

a przeznaczenie:
  • dla osób ze skłonnością do tworzenia się cellulitu i rozstępów,
  • również dla kobiet w ciąży.

Otrzymane nagrody:

Kryształowa Wenus 2000 - nagroda główna na targach Beauty Fair za serię Terapie Urody XXL (dla innego kosmetyku tej serii)
Brązowa Malwa 2000 - za serię Terapie Urody (za całość tej serii)
Beauty Premium Polska 2001 - wyróżnienie za serię Terapie Urody XXL (za inny tej serii)
Beauty Prague 2003 - nagroda główna za balsam do ciała Terapie Urody XXL (za inny tej serii)
Beauty Premium 2004 - trzecia nagroda za serię kosmetyków
wyszczuplających (za tę serię)
Srebrna Pieczęć 2005 - nagroda za płyny do kąpieli z serii Terapie Urody (za płyn tej serii)
Nagroda Produkt Dla Zdrowia 2007 - trzecie miejsce za balsam Terapie Urody XXL w kategorii branża kosmetyczna (za inny kosmetyk tej serii)

I co o tym myśleć??

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Widzę, że same dobre wieści
Witam nowe mamusie
Was też zaśnieżyło

Musiałam powtarzać dziś badania w przychodni, bo w labolatorium babki coś z kodami pomieszały czy cuś i wszystkie próbki wyrzuciły Do pt to ja na bank nie odbiorę żadnego wyniku i pójdę do ginki z niczym ehhhh
Coś tam pewnie odbierzesz.
Ważne żebyś miała te podstawowe. Reszta to i tak teraz mało potrzebna.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-10-14 o 14:02
Stary 2009-10-14, 14:03   #2150
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

Wrocilam dzis ze szpitala, moj Aniolek jest juz w niebie. Walczylismy do konca, ostatkiem sil. Nawet nie wiem co napisac, wylalam juz tony lez, bol jest straszny, serce mi peka z rozpaczy. W dodatku ta koszmarna skrobanka. Nie zycze tego bolu najwiekszemu wrogowi. No nic musze sie z wami pozegnac. Zycze wszystkim Mamusiom aby ciaza byla Waszym najpiekniejszym wspomnieniem i zdrowych Maluszkow.
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:04   #2151
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
W nazwie ma PRZECIW...

w opisie:
  • w sposób znamienny przywraca fizjologiczny stan skóry w miejscach objętych początkowymi, łagodnymi zmianami cellulitowymi,
  • likwiduje rozstępy skóry,
  • nawilża i ujędrnia,
  • lekko natłuszcza,
  • powoduje szybsze usunięcie złuszczającego się naskórka.

Oczywiście wiadomo że gówno tam likwiduje, nie rozstępy, może je spłyca, rozjaśnia, bo usunąć się tego nie da, ale w badaniach panie twierdzą, że tak.

a przeznaczenie:
  • dla osób ze skłonnością do tworzenia się cellulitu i rozstępów,
  • również dla kobiet w ciąży.

Otrzymane nagrody:

Kryształowa Wenus 2000 - nagroda główna na targach Beauty Fair za serię Terapie Urody XXL
Brązowa Malwa 2000 - za serię Terapie Urody
Beauty Premium Polska 2001 - wyróżnienie za serię Terapie Urody XXL
Beauty Prague 2003 - nagroda główna za balsam do ciała Terapie Urody XXL
Beauty Premium 2004 - trzecia nagroda za serię kosmetyków
wyszczuplających
Srebrna Pieczęć 2005 - nagroda za płyny do kąpieli z serii Terapie Urody
Nagroda Produkt Dla Zdrowia 2007 - trzecie miejsce za balsam Terapie Urody XXL w kategorii branża kosmetyczna

I co o tym myśleć??
jeśli ujędrnia to znaczy, że napina, a napięta skóra jest bardziej skłonna do powstawania rozstępów... nie wiem, ale ja nie używam i nie zamierzam do końca ciążowania, póki co skupiam się na przeciwdziałaniu rozstępom

Bruno już w domku
Stary 2009-10-14, 14:05   #2152
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starapanna Pokaż wiadomość
Wrocilam dzis ze szpitala, moj Aniolek jest juz w niebie. Walczylismy do konca, ostatkiem sil. Nawet nie wiem co napisac, wylalam juz tony lez, bol jest straszny, serce mi peka z rozpaczy. W dodatku ta koszmarna skrobanka. Nie zycze tego bolu najwiekszemu wrogowi. No nic musze sie z wami pozegnac. Zycze wszystkim Mamusiom aby ciaza byla Waszym najpiekniejszym wspomnieniem i zdrowych Maluszkow.

Ściskamy Cię ciepło, kochana. Trzymaj się jakoś... Trzymamy za Ciebie kciuki. I za tę fasolkę, która jest Ci pisana i już tam gdzieś czeka na Ciebie...

Stary 2009-10-14, 14:06   #2153
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
tulam Cię mocno Kochana

Bruno już w domku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 14:07   #2154
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli ujędrnia to znaczy, że napina, a napięta skóra jest bardziej skłonna do powstawania rozstępów... nie wiem, ale ja nie używam i nie zamierzam do końca ciążowania, póki co skupiam się na przeciwdziałaniu rozstępom
Hmmm... no to ja już nic nie rozumiem.

Stary 2009-10-14, 14:08   #2155
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Hmmm... no to ja już nic nie rozumiem.
taka kwadratura koła trochę

Bruno już w domku
Stary 2009-10-14, 14:12   #2156
Marta1122
Rozeznanie

trzymaj się kochana!! wierze ze niedlugo powrócisz tu do nas.tylko musisz być silna teraz pamiętaj!!

niunia jest z nami!:confuse d:

8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub
Marta1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:13   #2157
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
mocno ściskam.

Ewcia
Przemek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 14:13   #2158
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
taka kwadratura koła trochę
No trochę...

Tak samo jak inne preparaty z tej serii. Najbardziej znane Fissan i Mustella mają najgorsze oceny w KWC.

Stary 2009-10-14, 14:14   #2159
araczki
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, tak bardzo mi przykro i smutno

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 14:20   #2160
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Przytulam bardzo mocno

Kropeczko, mocz dopiero jutro zanosze, a wyniki będę w pt po południu, a ja mam ginke przed poludniem Będę się tłumaczyć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości