![]() |
#2131 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14714616]...
Emm, a ja cię z plotkowych wątków kojarzę ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] łączmy się... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to tak się liczy tygodnie? od dnia @ a nie zapłodnienia? dobrze wiedzieć... lekarza nie dopytałam, w za dużym szoku byłam. zauważyłam że zaczynam mieć ochotę na wszystko... od śledzi po herbatniki... straszne... cały czas mogłabym szczęką ruszać... tylko patrzeć jak mi tyłek rośnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy. ![]() ![]() Dziś o dziwo się nie budziłam, chyba pierwszy raz od tygodnia spałam do rana, z jedną przerwą na siku i nawet nie wiem kiedy znowu odjechałam. ![]() Cytat:
A zapraszam. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() Z kwasami lepiej nie. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1472872 6] to tak się liczy tygodnie? od dnia @ a nie zapłodnienia? dobrze wiedzieć... lekarza nie dopytałam, w za dużym szoku byłam. zauważyłam że zaczynam mieć ochotę na wszystko... od śledzi po herbatniki... straszne... cały czas mogłabym szczęką ruszać... tylko patrzeć jak mi tyłek rośnie ![]() Od dnia @ ![]() Ja tak robię, ruszam cały czas. Dziś zaliczyłam już 4 kanapki i jabłko. Co dwie godz. jem albo i częściej. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wcześniej z rodzicami na WPII, potem z małżem też to samo osiedle, ale inna ulica, a teraz między kinem a Zaciszem. i też zapraszam. zwierząt brak. ps. burczy mi w brzuchu, muszę pogonić małża do robienia obiadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mi jedzenie pomaga na nudności... zauważyłam że jak jem coś co ok poltorej godzinki (choćby herbatnik), to jest mi dużo lepiej... herbatnik przed snem, przed wstaniem z łóżka, no masakra... pora na kanapkę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Rozeznanie
|
Kochane i zapomniałam wam napisać, że gdybyście miały jakieś pytania dot. ciąży, porodu, itp. spraw jeśli tylko będę w stanie odpowiem wam bazując na moich doświadczeniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w Chorzowie 27 gra Rammstein, sama bym, poszła, ale z Okruchem nie będziemy ryzykować, raz, że głośno, dwa że ciasno... nie używamy preparatów z retinolem i preparatów na cellulit, mają one za zadanie głównie napinać skórę i zupełnie nieświadomie możemy nabawić sie rozstępów, bo skóra i tak z reguły w ciąży napięta i wysuszona jest dodatkowo napinana przez te preparaty... na czas ciąży musimy zaprzyjaźnić się z naszym cellulitem niestety [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1472907 5]ojoj... to wychodzi jednak na to że mam początek siódmego tygodnia... co ja bym bez Was zrobiła? żyłabym w nieświadomości aż do następnej wizyty... ![]() mi jedzenie pomaga na nudności... zauważyłam że jak jem coś co ok poltorej godzinki (choćby herbatnik), to jest mi dużo lepiej... herbatnik przed snem, przed wstaniem z łóżka, no masakra... pora na kanapkę... ![]() bo najlepszym sposobem na mdłości jest podjadanie często a mało ![]() ![]()
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Raczkowanie
|
Ja niestety mam wczorajszy
![]() ![]() ![]() Dodam jeszcze, że nikt z mojej rodziny nie pracuje w policji ani straży miejskiej, więc z mandatem Kropci nie mam nic wspólnego. Następnym razem jak będziesz w Krakowie Kropko, możesz zaparkowac u mnie na ogrodzie ![]() ![]()
#2140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co jeśli preparat jest przeciw rozstępom i cellulitowi jednocześnie i pisze na nim, że dobry dla kobiet w ciąży i po? ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Widzę w awku - to Twoje? Pokaż foty... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może ten preparat jest inny, ale ja raczej ryzykowac nie będę... natłuszczam i nawilżam głównie swoją skórę a cellulit omijam wzrokiem ![]() ![]()
![]() |
#2143 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też dziś od rana pada śnieg. ![]() stanowczo za wcześnie na zimę. W zeszłym roku tak dlugo było fajnie, jesiennie, jeszcze wtedy nie pracowałam to prawie codziennie z synkiem do lasu na spacery chodziłam.. ale było milusio. ![]() pichcę obiadek, Maks zasnał więc mogę na chwilkę przy lapku usiąść. ![]() kropka, a te powłoczki na posciel też na Allegro kupilaś? Śliczne są! Daj linka, bo też muszę jakieś kupić. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
![]() Mnie zaśnieżyło ![]() Teraz sobie Was poczytam ![]()
![]() |
#2145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tymi plackami to mi smaka narobiłaś... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest takich mnóstwo na rynku. W tym bardzo chwalony i z dobrym składem ATW. ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14729506] kropka, a te powłoczki na posciel też na Allegro kupilaś? Śliczne są! Daj linka, bo też muszę jakieś kupić. ![]() Obejrzyj towar tego samego sprzedawcy... On ma ich mnóstwo. http://www.allegro.pl/show_user_auct...24&gr_id=15986 ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() Ja mam do dwóch bardzo blisko, do dwóch kolejnych blisko... ale za to siedzę w centrum miasta na 40m. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2148 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Widzę, że same dobre wieści
![]() Witam nowe mamusie ![]() Was też zaśnieżyło ![]() Musiałam powtarzać dziś badania w przychodni, bo w labolatorium babki coś z kodami pomieszały czy cuś i wszystkie próbki wyrzuciły ![]()
![]() |
#2149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w opisie:
Oczywiście wiadomo że gówno tam likwiduje, nie rozstępy, może je spłyca, rozjaśnia, bo usunąć się tego nie da, ale w badaniach panie twierdzą, że tak. ![]() a przeznaczenie:
Otrzymane nagrody: Kryształowa Wenus 2000 - nagroda główna na targach Beauty Fair za serię Terapie Urody XXL (dla innego kosmetyku tej serii) Brązowa Malwa 2000 - za serię Terapie Urody (za całość tej serii) Beauty Premium Polska 2001 - wyróżnienie za serię Terapie Urody XXL (za inny tej serii) Beauty Prague 2003 - nagroda główna za balsam do ciała Terapie Urody XXL (za inny tej serii) Beauty Premium 2004 - trzecia nagroda za serię kosmetyków wyszczuplających (za tę serię) Srebrna Pieczęć 2005 - nagroda za płyny do kąpieli z serii Terapie Urody (za płyn tej serii) Nagroda Produkt Dla Zdrowia 2007 - trzecie miejsce za balsam Terapie Urody XXL w kategorii branża kosmetyczna (za inny kosmetyk tej serii) I co o tym myśleć?? ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Ważne żebyś miała te podstawowe. Reszta to i tak teraz mało potrzebna. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-10-14 o 14:02 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Wtajemniczenie
|
Wrocilam dzis ze szpitala, moj Aniolek jest juz w niebie. Walczylismy do konca, ostatkiem sil. Nawet nie wiem co napisac, wylalam juz tony lez, bol jest straszny, serce mi peka z rozpaczy. W dodatku ta koszmarna skrobanka. Nie zycze tego bolu najwiekszemu wrogowi. No nic musze sie z wami pozegnac. Zycze wszystkim Mamusiom aby ciaza byla Waszym najpiekniejszym wspomnieniem i zdrowych Maluszkow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ściskamy Cię ciepło, kochana. Trzymaj się jakoś... Trzymamy za Ciebie kciuki. I za tę fasolkę, która jest Ci pisana i już tam gdzieś czeka na Ciebie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zadomowienie
|
#2156 |
Rozeznanie
|
trzymaj się kochana!! wierze ze niedlugo powrócisz tu do nas.tylko musisz być silna teraz pamiętaj!!
![]()
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
No trochę...
Tak samo jak inne preparaty z tej serii. Najbardziej znane Fissan i Mustella mają najgorsze oceny w KWC. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2160 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropeczko, mocz dopiero jutro zanosze, a wyniki będę w pt po południu, a ja mam ginke przed poludniem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.