|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
![]() nie opalaj sie! po co!:P 3 mam kciuki, żeby jednak udało mu się przyjechac! *---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- babciu moja! "kolegę"?:P
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Marta ja tez uwazam, że nie możesz się opalac bo nam będzie żal :P
Maryś....hm kochającego mnie "kolegę" ?
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
takie to jednostronne?:P
kurde a propo opalania.. ide do solarium nie no żarcik, ide tylko mame zapisac:Ppostaram sie jeszcze wpasc.. i wiecie co? WRACAAAA! ![]() tak sobie mysle, ze czas zaczac cwiczyc, zeby zrobil o tak :
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Marys super ze miki wraca wczesniej<jupi> ja sie ciesze razem z Toba
![]() ![]() Kropelka..kurcze..a moze jakos uprosisz rodziców, zeby Cie jednak puscili ... oj siunia ciekawe kto to ten Miki?:P
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
a ciii
nie ma o czym mówić :Pmnie własnie przyszła piłka do ćwiczeń i jak tylko będe sprawna to się za nią zabieram ![]() tymczasem lecę na obiadek wrócę jeszcze po tak przed wyjściem się pożegnać
|
|
|
|
#2136 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszka a co do pomnika to w ogole 1sze słysze choc raczej staram sie byc na bieżąco w tym co sie dzieje na świecie. Dobrze że Ty jesteś nasza mądra to nam więcej poopowiadasz, prawda? ![]() a z praktycznej storny- to nie myśleliście zeby udac się do nie wiem-prezydenta/burmistrza, jakiś władz samorzadowych z prośbą o pomoc w swoich działaniach? dla miasta jest to super okazja na pokazanie sie i poprawienie swojego wizerunku. Może warto byłoby zainteresować np. licea w miescie tym tematem i nawiązaniem współpracy między jakimś liceum na Węgrzech. My np. coś takiego mieliśmy ze szkołą w Emmendingen w Niemczech i mieliśmy coroczne wymiany-oni do nas-my do nich. Mało tego- ja np. dostałam się na miesięczne stypendium sponsorowane przez miasto Emmendingen Pewnie że jest to trudne, ale jezeli macie na to zajawke to rzeczywiscie warto ![]() a Węgry to piękny kraj- w zyciu nie widziałam naraz tylu słoneczników jak tam! Urzekło mnie to! Natali- Krysiu ale Ty dużo pytań zadajesz!!! ![]() Cytat:
poza tym na wizażu jest masa wątków o pędzlach a tak są naprawdę fachowcy ![]() a MM to moje makijaże- https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=29 tu chyba mozna znaleźć wszystko na temat makijażu dziewczyny znające sie na rzeczy dają porady, wrzucają zdjęcia i filmiki jak np. odpowiednio się pudrować, jak stworzyć np makijaż do pracy, na impreze, jak łaczyc kolory, jakie techniki sa najlepsze. wiecie ze np. laski uzywaja zwyklej tasmy klejacej zeby przedluzyc sobie linie czarbnej kredki na oczach? no szok! albo do cery mieszanej zeby sie nie blyszczala najlepszym wynalazkiem jest maka ziemniaczana wymieszna z cynamonem ![]() Cytat:
Dla mnie jedni i drudzy to banda idiotów. Niewielu z nich tak naprawdę w wierzyło w hasła które krzyczeli. Wg. mnie najgorsze było to, że przez obie strony doszło do profanacji i obśmiania krzyża jako symbolu, a tego być nie powinno bez względu na to czy się w niego wierzy czy nie. A poza tym to ja chyba bardziej martwie sie tym co pokazali Ci "przeciwnicy" niż "zwolennicy",bo "zwolennicy" to chociaz maja jakieś wartości, w coś wierzą i zachowują się przynajmniej na jakimśtam poziomie, a to co poakzali "przeciwnicy" to to jest jedna wielka dzicz i swołocz, przyszli sobie na imprezke, piknij, pośmiać się, zrobić zadymę, zbić krzyż z puszek po piwie- zero myślenia i warotści, jakichkolwiek. Nie muszę wierzyć w krzyż żeby go szanować, ale szanuję go,bo wiem, że dla kogoś przejawia on jakąś wartość. Cytat:
Cytat:
ja sama wiem jak cieszyłam się jak wariatka że Tż wróci o 1dzien wcześniej![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
ja dzisiaj sie zastanawialma czy nie isc na solarke chociaz na kilak min. bo wygladam jak corka mlynarza, ale stwierdzilam ze nie bede siebie oszukiwac- nie bylam nad woda, nie opalalam sie-trudno. jak to ja mowie- wyzej dupy nie podskocze. wsio. jaka pilke? taka jak sie cwiczy na pilatesie? ja juz tyle o tym słyszałam, ale jakoś trudno mi uwierzyć w cwiczenia na piłce. pewnie że mięśnie chodzą, ale czy nie mniej jak na TBSie, steperze, bieżni czy jakiś innych przyrządach? hmmm cieeekaaaweee. a pzoa tym to taka piłka to mi się troche koajrzy z ćwiczeniami ciążowymi a to jest bleeeee
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki moje. wróciłam wzięłam jogurcik i za godzinke ide na spacerek
szkoda pgoody póki słońce-oby burza nie przyszła<prosi> nareszcie wszystkie Co do naszego wątkowego to problem był ale mam taką propozycje. jesli ktoś będzie czuł się odtracony czy coś nie tak to niech tu mówi, póki czas co naprawiać jeju az leciałam, żeby zobaczyć co napisałyście![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś jestem cała za
![]() a tymczasem ja uciekam, bo praca się kończy miłego dnia Wam życze moje kochane Wizażanki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie życze miłego popołudnia ![]() ![]() ja z kosmetologii proponuję kąpiel z oliwką a ogółem też się na tym nie znaM:P:P a dziś sasiadka powiedziała, że z dnia na dzien staje się piekniejsza. To tylko kobieta ale nie powiem miło mi się zrobiło
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ja tez jakoś ostatnio o tych tasmach czytałam, żeby rysowac kreski i moja mina
![]() Cytat:
wiecie, że nawet dziadki mi dogadywali jak ja mogłam jechać do chłopaka gdzies tak daleko, że on nie przyjechał co ja robie tak komuś ufać no ale to dziadki więc przymykam oko ![]() umyłam włosy i powoli się szykuje kolezanka mnie wyciąga do galerii mój dzisiejszy pewny zakup? doładowanie na telefon
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inaczej wychowani-inne podejście![]() ![]() ooo mi karta kończy się za 2 dni w sensie ważnośc a kasa jest i wkurza mnie, że trzeba podładować. ej wiecie co?? wpadłąm dzisiaj na taki pomysł: Chjcieliśmy ze znajomymi wyjechać na wakacje na Mazury pod namioty ale, że tak się stało, że wszyscy zostaliśmy bez pracy więc przestaliśmy o tym gadac mysleć etc... w końcu jak bez kasy??:O no ale mój TŻ mieszka 50 km od nas więc moi znajomi z którymi wszedzie jeździmy jak on jest u mnie nigdy tam nie byli. A on tam sobie buduje domek nad jakims stawikiem taki mini kamping czy coś w tym stylu , że wszyscy pojedziemy tam do niego. weżmiemy materace więc będą mieli na czym spać zrobimy grila zaprosimy jego znajomych, pojedziemy do parku miniatur i do dinolandu na basen odkryty pójdziemy w góry na jakąś wycieczkę i tym sposobem spędzimy razem ,,wakacje" tak jak chcieliśmy bo już za mieskzanie nie trzeba będzie płacić a myslę, że jak się postaramy może być fajnie??
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
czyli mam rozumieć że ja do składu nie należę?? Bo któraś napisała że skład już jest w komplecie...
|
#2143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ma być tak jak dawniej spamujemy dużo i głośno ![]() pojechałam do galerii i wkońcu kupiłam sobie taką różową bluzke na 3/4 rękaw z takimi fajnymi bufkami jak ja dawno nic różowego nie kupowalam aż mi było dziwnie no i lakier do paznokci czerwony tzn taki malinowy bardziej pedicure manicure już zrobiony moge iść spokojnie spać ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#2144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, że nalezysz!! ![]() Głuptas;*Cytat:
![]() [okaż bluzeczkę![]() DZIEŃ DOBRY
|
||
|
|
|
#2145 |
|
Raczkowanie
|
Heeej;*
wróciłam z działki, jutro wyprawiam 18stkę, od wczoraj... się ucze ;D a co u was?
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej hej a my się chyba jeszcze nie znamy co??i z czego sie uczysz?? |
|
|
|
|
#2147 |
|
Raczkowanie
|
a uczę sie do matury
wczoraj przerabiałam gere ;Da no jeszcze się nie poznałyśmy ;D jestem Kaja;p
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Justyna:P juz się uczysz do matury??:O |
|
|
|
|
#2149 |
|
Raczkowanie
|
nooo;/
mam braki i chce się dostac na wymarzoną uczelnie można powiedziec że poł 2 klasy liceum odpoczywałam xDD
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam:O a na jaką uczelenie chcesz iść i kierunek?? ja studiuje fizjoterapię
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka później jak nie zapomne cykne fotke
![]() Kaja hej podziwiam, że już się uczysz wow ![]() ja już się zbieram nad jeziorko jade z koleżankami się poopalac |
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ![]() w takim razie miłego pobytu
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje kochane
![]() cześć Kaja bo też się nie znamy ;p zwlekłam się z wyrka na lekkim kacyku ;p może któras dołączy do picia porannej kawusi ?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2154 |
|
Raczkowanie
|
kawa zawsze ;D
marzy mi się SGH
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Raczkowanie
|
teraz polak
a co tam u Was?
|
#2158 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, wczoraj tak zniknęłam, bo tak się z wami zagadałam, że nawet nie zwróciłam uwagi, kiedy zrobiło się tak późno i prawie się spóźniłam na kurs. Swoją drogą uwielbiam tam chodzić
Rozwiązuję testy, 3 błędy robię Cytat:
Wbrew pozorom nie jestem taka mądra, Tż mi strasznie dużo o tym opowiada i chcąc nie chcąc cośtam muszę wiedzieć, on się w to bardzo angażuje (jestem z niego dumna, ale czasami bierze górę zazdrość, bo czuję się trochę odsunięta na drugi plan - chyba mam z tym problem). Oczywiście mogę od czasu do czasu jakimiś nowinkami zabłysnąć, ale rozumiem, że ten temat nie jest ciekawy dla wszystkich i nie chciałabym też zanudzać innych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też chce gdzieś jechać, niech mnie ktoś zabierze![]() Cytat:
I naprawdę podziwiam, że już się za to wzięłaś, ja jestem taki leń, że zawsze wszystko na ostatnią minutę robię![]() Maryś, cieszę się razem z Tobą, że Tż wraca 2 dni prędzej widzisz, jeszcze tylko miesiąc i znów będziecie razem ![]() Marta, trzymam kciuki by Ci się wszystko ułożyło
|
||||
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
o raju..
ale sie usmialam dzien dobry dziewuszki ![]() widze, że ktos nam tu oszalal uczyc sie w wakacje? do matury?!:P wychodze stad!:P---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- myszka, a jeszcze dwa miesiace i sie pozabijamy.. ![]() a wlasnie! jeszcze 33 dni ![]()
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz i weźmiesz go w swoje ramiona ![]() ![]() Myszusia jedź ze mną
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

*

no ale to dziadki więc przymykam oko