|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzwoniąc z Hiszpanii do Polski z tej sieci im dłużej rozmawiasz tym mniej płacisz ![]() biedronka91 może nie będzie tak źle Ja chciałam żeby mój TŻ przyjechał poznać moją rodzinę, ale po długiej rozmowie o tym odłożyliśmy to. Znamy się tak krótko, lepiej będzie jeśli zamieszkamy razem w czerwcu, upewnimy się, że to właśnie "to", a do Polski przyjedziemy razem na święta dopiero
Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-13 o 13:48 |
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a tak przy okazji kontaktu telefonicznego .. Jak jest najtaniej ? Chodzi głównie o smsy . Ja mam z heyah , a mój Tż chce sobie kupić jakiś zagraniczną karte. Jestem ciemna w tych sprawach i nie wiem jak zrobic zeby było najtaniej ..
To prawda z heyah na heyah jest za darmo wysyłanie smsów z Polski do zagranicy ? Podobno tak jest..
|
|
#2134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2136 |
|
Konto usunięte
|
MalinoweMarzenia Ja i moja przyjaciółka (ona jest w Austrii) mamy Play, po każdym doładowaniu mam darmowe rozmowy i smsy w Play, więc piszę i dzwonie do niej za darmo (jak dzwonie to jej zabiera z konta chyba 50 albo 60 gr za minutę, mi nic). Natomiast do mojego TŻ płącę za każdy sms 50 gr, a za minutę rozmowy prawie 2 zł (sic!), ale on nie ma żadnej polskiej karty...
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, polecam Whats App, albo Viber ja mam jeszcze Tango, bo skype u mnie nie śmiga na tel. I piszę z moim TŻ cały czas. Mam wykupiony tylko pakiet internetowy, bo nie zawsze mam dostęp do WiFi. Także kontakt mamy non stop, a wieczorami skype.
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Mój nie ma własnie zagranicznego, tylko orange więc za smsa płacę tak 1 gr tak jak by był w pl
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pakiety internetowe są w tej chwili takie tanie, że spokojnie można sobie wykupić z 500MB i spokojnie wystarcza z rozmowami. Zwłaszcza, że teraz wifi jest wszędzie.
|
|
|
#2140 |
|
Konto usunięte
|
Ehh, ale macie fajnie... Mój TŻ nie ma tam internetu u siebie, kontakt mamy strasznie marny
Stąd też pewnie te wszystkie moje obawy
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też z moim komunikuję się głównie na fb, on na telefonie jak jest w pracy, ja też wykupuje sobie pakiet internetowy i wychodzi baaaardzo tanio
Plus skype wieczorami
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale się dziewczyny rozpisałyście, musiałam chwile poświęcić żeby wszystko przeczytać
|
|
|
|
|
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za 10zł miesiecznie może tam gdzie jest też tak się da
|
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Konto usunięte
|
lucyohlucy on tam teraz jest w takiej wiosce, że szkoda gadać, to są po prostu skrzyżowane ze sobą dwie ulice i nic więcej
Ostatnio jak rozmawialiśmy to mówił, że chyba w przyszłym miesiącu wraca do Hiszpanii, bo już tam nie może wysiedzieć u siebie. Nie mogę się już doczekać aż stamtąd wyjedzie, bo jak był w Hiszpanii to codziennie rozmawialiśmy na Skype, a oprócz tego dzwonił do mnie nawet kilka razy dziennie, strasznie mi tego brakuje.
|
|
|
|
|
#2145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
my najpierw kontaktowaliśmy się ze sobą przez smsmy czy rozmowy telefoniczne, ale szybko z tego zrezygnowaliśmy, niestety teraz jest już z tym coraz gorzej |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2146 |
|
Konto usunięte
|
booombelek Ja wytrwam, on mówi, że też
Po prostu tam miałam go dla siebie codziennie, spędzaliśmy ze sobą całe dnie, a nie raz i noce Dlatego teraz brak kontaktu ciąży mi tak bardzo.
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także od początku mieliśmy rozłąkę Nawiasem mówiąc kilka miesięcy temu dowiedziałam się, że kiedy mnie wtedy nie było poznał i nawet był na imprezie z jakąś hot brazylijka (nawet zdjecie widziałam ) Ale jak widać kontaktu nie utrzymali Trochę się na to gniewałam, ale w końcu znaliśmy się jakiś tydzień wtedy
|
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Konto usunięte
|
A tak zapytam całkiem z innej beczki
Dziewczyny macie jakieś tatuaże? Mnie od pewnego czasu baaardzo kusi zrobić sobie tatuaż, ale boję się, że za kilka lat będę tego żałować. Już byłam prawie zdecydowana i w ostatniej chwili znów zrezygnowałam z tego pomysłu, ale nie daje mi to spokoju...
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
musisz dobrze przemyśleć swój wybór tatuażu |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2150 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam ;D na nodze, nad kostką. I mój TŻ go uwielbia. Czasami siedzi i się wpatruje w moją panterę (bo właśnie taki wzór mam), głaska a nawet zdarza się, że pocałuje.
Ani trochę nie żałuję. Zrobiłam go tuż przed osiemnastką, oczywiście za zgodą mamy, ale z tym nie było problemu, bo mam cudowną mamę. Dziewczyny tak się zastanawiałam, może założyłybyśmy tajną grupę (tylko my będziemy mogły ją widzieć) na facebooku ? Chętnie pooglądałabym wasze zdjęcia, dodała jakiś komentarz. Co wy na to ?
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Strasznie mnie to kusi już od dłuższego czasu. Moja mama stwierdziła, że to głupota, a mi się to bardzo podoba i wiem, że to byłoby takie hmm... moje ![]() 11gabriela11 ja niestety po ostatniej sprzeczce z moim TŻ usunęłam wszystko co miałam na swoim facebooku
Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-13 o 15:03 |
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
owszem musisz to przemyśleć, i jeśli Ci się to podoba to czemu nie zaszaleć? Może i owszem wygląda to dziwnie kiedy widzi się u osób starszych tatuaże, ale tylko wtedy kiedy widzę u jakiejś starszej pani po 50tce motylka na dłoni.. o masakra
|
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I o swoich problemach bysmy mogly podyskutować
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
Frumoasa Domnisoara to szkoooda. Bo takie fajne z was dziewczyny i chciałam mieć z wami lepszy kontakt
. No ale może znowu dodasz jakieś ładne zdjęcie co??? dziewczyny mam pytanie, czy wasz TŻ zrobił wam kiedyś super niespodziankę?;> |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że się tak to się klub nazywa, mogą do niego zaglądać tylko osoby zaproszone do niego
|
|
#2158 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
Da się
Tworzy się grupę zamknięta i jeden moderator zaprasza czy tam akceptuje zaproszenia. Ja może kiedyś bym sobie zrobiła delikatny napis na nadgarstku ^ Ale to kiedyś... za 5-6 lat.
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście że się dziewczyny da!
Ja już w jednej takiej jestem i Ci co nie powinni, to nie wiedzą o jej istnieniu Jak jesteście chętne to napiszcie do mnie na priv swoje imię i nazwisko zaproszę was do znajomych i stworzę grupę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

Eh.. dziewczyny powiem wam, że dzisiaj mój dzień zaczął się inaczej. Wesoło. Sprawdzałam ceny biletów, które trochę spadły, a mam zamiar kupić bilet już jutro. 

Stąd też pewnie te wszystkie moje obawy 

Także od początku mieliśmy rozłąkę