![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)
girl ja ja teraz dopiero zobaczyłam i usłyszałam a jakoś mnie nie przekonuje. W sumie sama jestem instruktorem fitness wiec wiem co i jak dlatego ćwiczę moimi ćwiczeniami i tyle
![]()
#2132 |
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie dopisałam kolejny punkt do moich planów na 2013: ograniczyć komputer do matury!
![]()
#2133 |
Zakorzenienie
|
tak jak ja
![]()
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
było pytanie co ćwiczę więc pokazałam wcale nie miałam na celu robić jej reklamę
![]() ![]() ![]() ![]()
#2136 |
Zakorzenienie
|
co kto lubi
![]()
#2137 |
Rozeznanie
|
Szybko Wam tylko powiem, ze na moje oko na rozmowie o prace wypadłam dziś bardzo dobrze i osobiście jestem z siebie baaaaardzo dumna
![]() Ale zobaczymy w poniedziałek ![]() I usiekam do wyra, bo jestem chora jak sto diabłów. Wczesniej myślałam, ze nic mi nie jest, ale to stres chyba tak mnie trzymał w ryzach. A jak odpuścił to normalnie słaniam się na nogach ![]() Edytowane przez Erykah_B Czas edycji: 2013-01-03 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
tak na serio to chodzi przede wszytki aby ćwiczyć nie ważne z kim, gdzie i jak to nie ma znaczenia. Ważne aby się ruszać
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
to super, a co to za praca?
![]()
#2140 |
Zakorzenienie
|
swoją drogą znowu wysmarowałam się moim boskim serum - myślałam, że za drugim razem bedzie lepiej ale nie,znowu uczucie jakby ktoś mi kwasem zadek oblał jak za 2 tyg nie będzie jakichkolwiek rezultatów to się zdenerwuję
![]()
#2141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie było bardzo fajnie, jak tylko przełamałam swoje pierwsze opory po zdaniu : to niech nam Pani coś opowie o sobie ![]() ![]() Rozmowa trwała godzinę, większość to pytania z cyklu, co by Pani zrobiła gdyby zostały Pani dwie godziny do zamknięcia numeru, a Pani nie mogła się dodzwonić do autora artykułu, który jeszcze nie został przez niego merytorycznie zatwierdzony, a musi Pani coś zrobić, bo nie mozemy mieć 10 stron luki w piśmie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
i co odpowiedziałaś?
![]()
#2143 |
Zakorzenienie
|
dobra mogę do was już wrócić
![]()
#2144 |
Zakorzenienie
|
wiadomo, zwłaszcza, że to nie są jej ćwiczenia tylko zestawy ćwiczeń, ćwiczenia u różnych trenerów się powtarzają. Tak naprawdę każdy ćwiczy to samo tylko różnie dobrane ćwiczenia już inaczej działają na sylwetkę, różnie się też ludzie motywują itp. itd. Ważne jest zaszczepienie w sobie aktywności czy to bieganie/skakanie/siłownia/aerobic cokolwiek jak to mi powiedział mój pierwszy trener na siłowni "lepiej zrobić mniej systematycznie niż więcej i się zrazić" także niektórym nawet 30minutowy spacer 2 razy dziennie by pomógł bardziej niż raz sobie walnąć zestaw ćwiczeń i już potem nic nie robić.
#2145 |
Rozeznanie
|
Powiedziałam, że jeżeli nie mogę się do dodzwonić do autora artykułu to o konsultację merytoryczną muszę poprosić specjalistę z tej samej dziedziny. Wcześniej kobita, która ze mną rozmawiała wspomniała, że redakcja korzysta z usług konsultantów, więc powiedziałam, ze to bym właśnie zrobiła: skonsultowała merytorycznie treść z kimś innym.
Takich pytań było więcej: np. dwa dni przed szkoleniem okazuje się, że choć szkolenie ma być przeprowadzone z udziałem pacjentów (to pismo dla specjalistów medyczno-stomatologicznych ![]() albo: dzwonisz do Pani doktor,czy tam Pana doktora, który ma być obecny na szkoleniu jako uczestnik, ale jeszcze Ci nie zapłacił, bo ponoć nie dostał informacji o ostatecznym terminie. Co robisz, żeby zapłacił za szkolenie i wziął w nim udział? i pierdyliard innych tego typu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
no to poszaleli z pytaniami
![]()
#2147 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze czeka Cię jedna rozmowa o pracę?
#2148 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam chłopaka w grupie na studiach, który wyleciał w czerwu z uczelni i teraz poszedł na tą 'naszą' i cały czas komentuje, że tu jest niski poziom, że on by chciał się czegoś na studiach nauczyć itd. Nosz kurde, to niech wraca tam skąd wyleciał jak mu tu źle ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
good!
![]()
#2152 |
Konto usunięte
|
Ze tak sie zlosliwie rowniez wypowiem o tenerkach fitness - irytuje mnie jak ktos chudy z natury, a nie z diety czy cwiczen, po prostu sobie poszedl, przypakowal i sie cieszy ze jest fit. Albo jak mi wrzucaja dziewczyny po prostu chude i twierdza, ze sa wysportowane bo zalozyly bluzke z Nike. Chudosc z natury to nie to samo co efekty pracy, wiec niech mi taka nie mowi , ze te jej pare brzuszkow ktore sobie dziennie zrobi sa za to odpowiedzialne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Konto usunięte
|
Wole Zuzanne Light, to jest osoba wysportowana. Aczkolwiek ma sylikon chamski, ladnie jej z tym ale tez mnie to interesuje czy robiac dane cwiczenia nie schudne biustu przypadkiem. Mam go w zapasie no ale wiecie, tam sie kazdy cm liczy XDD ona wczesniej byla na kanale bodyrock.tv i zastapila ja inna laska, wlasnie kompletnie bez biustu i tez nie wiem czy to przez cwiczenia bylo czy nie. I tez zrobila sobie w trakcie sylikon. No i nie o to mi chodzi zeby miec brzuch jak deska i cala reszte tez i musiec sie operowac, zeby nie wygladac jak facet bo ta laska wlasnie strasznie mesko wygladala. Niby powinna wiedziec jak za pomoca cwiczen zrobic z siebie kobiete nawet majac miske A czy 0 ale cos nie zrobila, po prostu jakby dorysowac rece i nogi do idealnego prostopadloscianu to bedzie ona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witm wieczorową pora
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To bardzo dobry termin! Wszędzie mnóstwo serduszek. Ludzie uśmiechnięci, zadowoleni. Ja miałam egzamin w Mikołajki i zdałam za pierwszym razem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udało mi się Was nadrobić i poodpisywać niektórym. Teraz mogę brać się za obowiązki. Mam jeszcze pytanko. Jakie dobre filmy polecicie? Szczególnie gustuje w filmach psychologicznych lub dramatach np. slumdog, kwiat pustyni, erratum, big love itp. Mam chęc na jakiś dobry film. Niebawem chcę też iśc do kina na "Baby blues" Udanego wieczoru. Do jutra ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- no ja też jak pierwszy raz to zobaczyłam ;d ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Z tego wynika, ze niewiele, ale jak wyżej pisałam nie dam rady i tak tego przestrzegać,z resztą konsekwencje jedzenia nie są jakieś wielkie, ot wysypka na całym ciele, ale dobrze, ze istnieja maści, które to goją, także da się żyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
![]() ja właśnie ładuję film 'kochanek'' ![]()
#2158 |
Zakorzenienie
|
Ja bym trochę chciała z biustu zrzucić, ale nie jakoś dużo, bo mam spory i trochę mnie wkurza, ale jak sobie pomyślę, że miałabym go nie mieć to aż mi dziwnie.
I tak mi dużo spadło, bo staniki, które były przed ćwiczeniami idealne teraz mi w miseczce strasznie odstają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
cyca gubić nie chcę, bo i tak nie mam
![]()
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.