2013 rokiem ZMIAN :) - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 21:23   #2131
magdaspring
Zakorzenienie

Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)

girl ja ja teraz dopiero zobaczyłam i usłyszałam a jakoś mnie nie przekonuje. W sumie sama jestem instruktorem fitness wiec wiem co i jak dlatego ćwiczę moimi ćwiczeniami i tyle

Od 11.11.13
Biegi:
156 km
7x joga
8x tae bo

42/100 chipsy i przekąski
Len

magdaspring jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 21:25   #2132
leleczka
Wtajemniczenie

a ja właśnie dopisałam kolejny punkt do moich planów na 2013: ograniczyć komputer do matury!
Stary 2013-01-03, 21:26   #2133
me9so3horny
Zakorzenienie

tak jak ja .
Stary 2013-01-03, 21:34   #2134
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość

wydaje mi się, że ludzie przestają ją lubić bo się jej udało i jest dosłownie wszędzie: FB, YT, Shape, Pytanie na Śniadanie. Jest jej za dużo, to tak samo jak z piosenkami w radio, jak coś leci non stop to już tym rzygamy. Ale to tylko moje zdanie .
a przynajmniej nie w moim przypadku. Denerwuje mnie jej głos, jej mimika, wszystko dosłownie i nie jest to dlatego, że jest wszędzie, bo jej nie szukam, nie oglądam jak nie muszę, nie widzę przypadkiem reklam z nią ani nic, po prostu irytuje mnie jej osoba. Po prostu jedne osoby przyciągają inne odpychają.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 21:34   #2135
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

było pytanie co ćwiczę więc pokazałam wcale nie miałam na celu robić jej reklamę bo nie moja w tym działka ćwiczę ja, ćwiczy sporo znajomych, które znam i są zadowolone a to tyko o to chodzi a nie o to, żeby ktoś też to lubił. To tak jak z moim ukochanym aktorem, ja bym przed nim nogi rozłożyła a ktoś by powiedział, że to obleśny dziad z dużym zadkiem dlatego świat jest piękny bo każdy z nas lubi co innego
Stary 2013-01-03, 21:36   #2136
me9so3horny
Zakorzenienie

co kto lubi
Stary 2013-01-03, 21:38   #2137
Erykah_B
Rozeznanie

Szybko Wam tylko powiem, ze na moje oko na rozmowie o prace wypadłam dziś bardzo dobrze i osobiście jestem z siebie baaaaardzo dumna
Ale zobaczymy w poniedziałek

I usiekam do wyra, bo jestem chora jak sto diabłów. Wczesniej myślałam, ze nic mi nie jest, ale to stres chyba tak mnie trzymał w ryzach. A jak odpuścił to normalnie słaniam się na nogach

Edytowane przez Erykah_B
Czas edycji: 2013-01-03 o 21:39
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-03, 21:38   #2138
magdaspring
Zakorzenienie

tak na serio to chodzi przede wszytki aby ćwiczyć nie ważne z kim, gdzie i jak to nie ma znaczenia. Ważne aby się ruszać

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
Szybko Wam tylko powiem, ze na moje oko na rozmowie o prace wypadłam dziś bardzo dobrze i osobiście jestem z siebie baaaaardzo dumna
to jeszcze nie gratuluje a ciężko było?

Od 11.11.13
Biegi:
156 km
7x joga
8x tae bo

Len

Stary 2013-01-03, 21:39   #2139
me9so3horny
Zakorzenienie

to super, a co to za praca? .
Stary 2013-01-03, 21:39   #2140
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

swoją drogą znowu wysmarowałam się moim boskim serum - myślałam, że za drugim razem bedzie lepiej ale nie,znowu uczucie jakby ktoś mi kwasem zadek oblał jak za 2 tyg nie będzie jakichkolwiek rezultatów to się zdenerwuję
Stary 2013-01-03, 21:44   #2141
Erykah_B
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdaspring Pokaż wiadomość
tak na serio to chodzi przede wszytki aby ćwiczyć nie ważne z kim, gdzie i jak to nie ma znaczenia. Ważne aby się ruszać

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Stanowisko: sekretarz redakcji
Ogólnie było bardzo fajnie, jak tylko przełamałam swoje pierwsze opory po zdaniu : to niech nam Pani coś opowie o sobie <nienawidze go >

Rozmowa trwała godzinę, większość to pytania z cyklu, co by Pani zrobiła gdyby zostały Pani dwie godziny do zamknięcia numeru, a Pani nie mogła się dodzwonić do autora artykułu, który jeszcze nie został przez niego merytorycznie zatwierdzony, a musi Pani coś zrobić, bo nie mozemy mieć 10 stron luki w piśmie I takie tam Ogólnie mam wrażenie, że wybrnęłam ze wszystkiego, a momentami to sama siebie zaskoczyłam
Stary 2013-01-03, 21:46   #2142
me9so3horny
Zakorzenienie

i co odpowiedziałaś?
Stary 2013-01-03, 21:46   #2143
beforeyou
Zakorzenienie

dobra mogę do was już wrócić

Klik i poznajesz mnie
beforeyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 21:49   #2144
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez magdaspring Pokaż wiadomość

wiadomo, zwłaszcza, że to nie są jej ćwiczenia tylko zestawy ćwiczeń, ćwiczenia u różnych trenerów się powtarzają. Tak naprawdę każdy ćwiczy to samo tylko różnie dobrane ćwiczenia już inaczej działają na sylwetkę, różnie się też ludzie motywują itp. itd. Ważne jest zaszczepienie w sobie aktywności czy to bieganie/skakanie/siłownia/aerobic cokolwiek jak to mi powiedział mój pierwszy trener na siłowni "lepiej zrobić mniej systematycznie niż więcej i się zrazić" także niektórym nawet 30minutowy spacer 2 razy dziennie by pomógł bardziej niż raz sobie walnąć zestaw ćwiczeń i już potem nic nie robić.
Stary 2013-01-03, 21:54   #2145
Erykah_B
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez me9so3horny Pokaż wiadomość
i co odpowiedziałaś?
Powiedziałam, że jeżeli nie mogę się do dodzwonić do autora artykułu to o konsultację merytoryczną muszę poprosić specjalistę z tej samej dziedziny. Wcześniej kobita, która ze mną rozmawiała wspomniała, że redakcja korzysta z usług konsultantów, więc powiedziałam, ze to bym właśnie zrobiła: skonsultowała merytorycznie treść z kimś innym.

Takich pytań było więcej:
np. dwa dni przed szkoleniem okazuje się, że choć szkolenie ma być przeprowadzone z udziałem pacjentów (to pismo dla specjalistów medyczno-stomatologicznych ), wykładowca który ma je prowadzić, uznał, ze dostał złe materiały (np. odlew szczęki) od doktora i do niczego się nie nadaje to co dostał. Nie mozesz jednak przełożyć szkolenia, co robisz?

albo: dzwonisz do Pani doktor,czy tam Pana doktora, który ma być obecny na szkoleniu jako uczestnik, ale jeszcze Ci nie zapłacił, bo ponoć nie dostał informacji o ostatecznym terminie. Co robisz, żeby zapłacił za szkolenie i wziął w nim udział?

i pierdyliard innych tego typu
Stary 2013-01-03, 21:55   #2146
magdaspring
Zakorzenienie

no to poszaleli z pytaniami

Od 11.11.13
Biegi:
156 km
7x joga
8x tae bo

Len

Stary 2013-01-03, 21:56   #2147
me9so3horny
Zakorzenienie

a jeszcze czeka Cię jedna rozmowa o pracę?
Stary 2013-01-03, 21:59   #2148
Erykah_B
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez me9so3horny Pokaż wiadomość
a jeszcze czeka Cię jedna rozmowa o pracę?
Tak, jeszcze w poniedziałek
Zobaczymy
Ale czuję, że im częściej mam rozmowy tym lepiej na nich wypadam
A już bałam się, ze zostałam dzikusem
Stary 2013-01-03, 22:00   #2149
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Wiecie co, wkurza mnie jeden gość u mnie na angielskim. Ciągle mi gada, że mój kierunek studiów to totalny niewypał, że nie będę miała z tego kasy i trzeba było iść na medycynę, bo za mądra na to jestem. Ileż można tego sluchać
Taa bo sens każdej pracy to kasa, kasa i tylko kasa
Ja mam chłopaka w grupie na studiach, który wyleciał w czerwu z uczelni i teraz poszedł na tą 'naszą' i cały czas komentuje, że tu jest niski poziom, że on by chciał się czegoś na studiach nauczyć itd. Nosz kurde, to niech wraca tam skąd wyleciał jak mu tu źle
Cytat:
się nie śmiejcie raz się zagalopowałam na wątku rodzimym (znaczy Nibylandii MJowej) i wkleiłam z cyckami
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-03, 22:01   #2150
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Tak, jeszcze w poniedziałek
Zobaczymy
Ale czuję, że im częściej mam rozmowy tym lepiej na nich wypadam
A już bałam się, ze zostałam dzikusem
często na spotkaniach dla osób poszukujących pracy radzą, żeby chodzić na rozmowy kwalifikacyjne nawet do prac, które nas nie interesują. Bo im mamy ich więcej tym mniej stresu i uczymy się bardziej sprzedać siebie. Coś w tym jest
Stary 2013-01-03, 22:07   #2151
me9so3horny
Zakorzenienie

good! .
Stary 2013-01-03, 22:14   #2152
201604250941
Konto usunięte

Ze tak sie zlosliwie rowniez wypowiem o tenerkach fitness - irytuje mnie jak ktos chudy z natury, a nie z diety czy cwiczen, po prostu sobie poszedl, przypakowal i sie cieszy ze jest fit. Albo jak mi wrzucaja dziewczyny po prostu chude i twierdza, ze sa wysportowane bo zalozyly bluzke z Nike. Chudosc z natury to nie to samo co efekty pracy, wiec niech mi taka nie mowi , ze te jej pare brzuszkow ktore sobie dziennie zrobi sa za to odpowiedzialne.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:22   #2153
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ze tak sie zlosliwie rowniez wypowiem o tenerkach fitness - irytuje mnie jak ktos chudy z natury, a nie z diety czy cwiczen, po prostu sobie poszedl, przypakowal i sie cieszy ze jest fit. Albo jak mi wrzucaja dziewczyny po prostu chude i twierdza, ze sa wysportowane bo zalozyly bluzke z Nike. Chudosc z natury to nie to samo co efekty pracy, wiec niech mi taka nie mowi , ze te jej pare brzuszkow ktore sobie dziennie zrobi sa za to odpowiedzialne.
dlatego to właśnie mnie u Chodakowskiej przyciągnęło - inne laski głównie Karolina (nie wiem czy widziałyście jej przemianę, ale pewnie nie bo kto ogląda FB laski, która jest wkurzająca też bym nie widziała jakby mnie wkurzała), Karola ćwiczy realnie u Ewki + robi jej ćwiczenia sama w domu, była już w jednej gazecie, jej efekty są masakrycznie motywujące i to chyba ona raczej mnie ciągnie do ćwiczeń Ewki niż sama Ewka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-03, 22:46   #2154
201604250941
Konto usunięte

Wole Zuzanne Light, to jest osoba wysportowana. Aczkolwiek ma sylikon chamski, ladnie jej z tym ale tez mnie to interesuje czy robiac dane cwiczenia nie schudne biustu przypadkiem. Mam go w zapasie no ale wiecie, tam sie kazdy cm liczy XDD ona wczesniej byla na kanale bodyrock.tv i zastapila ja inna laska, wlasnie kompletnie bez biustu i tez nie wiem czy to przez cwiczenia bylo czy nie. I tez zrobila sobie w trakcie sylikon. No i nie o to mi chodzi zeby miec brzuch jak deska i cala reszte tez i musiec sie operowac, zeby nie wygladac jak facet bo ta laska wlasnie strasznie mesko wygladala. Niby powinna wiedziec jak za pomoca cwiczen zrobic z siebie kobiete nawet majac miske A czy 0 ale cos nie zrobila, po prostu jakby dorysowac rece i nogi do idealnego prostopadloscianu to bedzie ona.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:52   #2155
Airish88
Zakorzenienie

Witm wieczorową pora J a po pracy i już jestem bardzo zadowolona, bo przede mną 3 dni wolnego Wreszcie będę miała sporo czasu na realizację postanowień.

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Przykro mi

U mnie 2012 zakończył się fatalnie... 8.11 zmarła mi babcia...
Współczuję

Cytat:
Napisane przez Baby_Spice Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro To znak,że musicie w rodzinie robić badania raz na rok. Na gruponie często są na markery nowotworowe różnych narządów.

Ja na 16 ide do szkoly zaraz kawka i cos słodkiego, ale dobrej jakości
A co to jest to słodkie o dobrej jakości ?

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja nałogowo kiedys piłam kawe uwielbiałam jej smak, ale mi sie odechciało jak odkryłam ze po kawie mnie głowa boli i zle sie czuje teraz wogole nie pije
Ja tak samo piłam mega dużo. Nie da się inaczej jak w pracy mam kontakt z pyszną kawą i mogę pić dowoli. Jakoś jednak teraz od nowego roku wcale mi się w dzień nie chce kawy. Piję tylko z rana, a w dzień herbatki.Mam nadzieję, że to potrwa dłużej.

Cytat:
właśnie dlatego nie wyjechałam z Polski, mama tutaj jest sama, tata musiał wyjechać, żebyśmy żyli na jakimś poziomie. Tutaj jako nauczyciel zarabiał śmieszne pieniądze. Życie z babcią jest frustrujące bo to totalnie obca osoba, nie ma nic wspólnego z moją babcią, z którą spędziłam większość życia. Ona opiekowała się mną więc egoizmem z mojej strony byłoby nie pomóc mamie przy opiece. Jest ciężko, czasami łapię się na myślach, żeby już umarła i wtedy mam mega wyrzuty sumienia i czuję się jak ostatnia ku*wa.

życie jest do dupy, człowiek goni całe życie za szczęściem a potem i tak nie wiadomo jak skończy
Przykro mi bardzo. Nawet nie potrafię sobie3 wyobrazić jak musi być czasami cięzko ...

Cytat:
bo to najlepszy okres w związku motylki i te sprawy jak nie wiadomo czy on też i takie tam

a jak potrzebujecie motywatora (to to jest mój mistrz od zawsze) - http://www.youtube.com/watch?v=k3MvN1xnTOQ
Zaraz zerknę Uwielbiam motywatory

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Ale moja szkoła jazdy zaplanowała mi Walentynki, egzamin
To bardzo dobry termin! Wszędzie mnóstwo serduszek. Ludzie uśmiechnięci, zadowoleni. Ja miałam egzamin w Mikołajki i zdałam za pierwszym razem

Cytat:
Napisane przez joanna_87 Pokaż wiadomość
hej utknęłam na wczorajsym dniu niedługo go nadrobię, ja leżę w łóżku - mam zapalenie oskrzeli, antybiotyk i l4 do końca następnego tygodnia
Też przez to przechodziłam przed świętami i w święta. Szczerze mówiąc do tej pory w nocy budzę się z powodu duszności. Antybiotyk miałam tylko na 3 dni i tak zastanawiam się czy to normalne, że tak długo mnie kaszel męczy. Nie wiem czy nie powinnam przejść się po raz kolejny do lekarza.

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Inspiracyjna właśnie mam taki głupi charakter, że albo wszystko, albo nic.....
Nie wiem, od 12.30 nic się nie odezwał. Eh, może się wcale nie odzywać
Nie czekaj. Rób swoje. Jak mu zależy z czasem się odezwie

Cytat:
na mnie działają jej ćwiczenia a próbowałam już wszystkiego więc ćwiczę jej ćwiczenia ))) schudłam z rozmiaru 42 na 36/38 więc jestem namacalnym przykładem, że ćwiczenia + racjonalne odżywianie się doprowadzą nas do wymarzonego efektu

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

wydaje mi się, że ludzie przestają ją lubić bo się jej udało i jest dosłownie wszędzie: FB, YT, Shape, Pytanie na Śniadanie. Jest jej za dużo, to tak samo jak z piosenkami w radio, jak coś leci non stop to już tym rzygamy. Ale to tylko moje zdanie .
Zgadzam się z Twoim zdaniem. Uważam jeszcze, że ludzie nie lubią tych, którzy osiągają sukces. jakoś tak po prostu jest. Ja nie podchodzę do niej jako do stricte osoby. Dla mnie najważniejsze jest to, że faktycznie po zrobieniu z nią treningu czuję się lepiej. Zawsze jak gada dużo na początku to przewijam, a w trakcie tak jestem zmęczona i tak się ze mnie leje, że nawet jej nie słucham.

Cytat:

I usiekam do wyra, bo jestem chora jak sto diabłów. Wczesniej myślałam, ze nic mi nie jest, ale to stres chyba tak mnie trzymał w ryzach. A jak odpuścił to normalnie słaniam się na nogach
Życzę, aby powiodło się po Twojej myśli

Udało mi się Was nadrobić i poodpisywać niektórym. Teraz mogę brać się za obowiązki.

Mam jeszcze pytanko. Jakie dobre filmy polecicie? Szczególnie gustuje w filmach psychologicznych lub dramatach np. slumdog, kwiat pustyni, erratum, big love itp. Mam chęc na jakiś dobry film.

Niebawem chcę też iśc do kina na "Baby blues"

Udanego wieczoru. Do jutra
Stary 2013-01-03, 22:54   #2156
xxchemicznaxx
Zakorzenienie

GG do xxchemicznaxx

Cytat:
też nie mogę jeść brokułów (ze względu na tarczycę) za to szpinak jem nałogowo życie bez szpinaku jest jak.... nie wiem co

strasznie dużo tych rzeczy, których jeść nie możesz.

u mnie to tylko mięso i nabiał (z wyłączeniem mozarelli i twarogu) no i warzywa w typie brokuła
no niestety ;p ale wiem na pewno, ze przestrzegac tego nie będę rygorystycznie, bo to nieosiągalne dla mnie

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Zbieram zęby z podłogi
no ja też jak pierwszy raz to zobaczyłam ;d

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez beforeyou Pokaż wiadomość
ochotę na rybkę mi narobiłaś

ja mam uczulenie na nikiel ale na szczęście nie w pokarmie ( chociaż możliwe , że też ) , a ostatnio uczuliło mnie damski żel pod prysznic

skończę się bawić z napisem i już idę szukać
ja i w pokarmie i normalnie kontaktowo ;p

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Baby_Spice Pokaż wiadomość
To co możesz jeść???? Tak będzie szybciej... Współczuje
Z tego wynika, ze niewiele, ale jak wyżej pisałam nie dam rady i tak tego przestrzegać,z resztą konsekwencje jedzenia nie są jakieś wielkie, ot wysypka na całym ciele, ale dobrze, ze istnieja maści, które to goją, także da się żyć Teraz po świętach jestem strasznie wysypana i swędząca ;c
Stary 2013-01-03, 22:57   #2157
me9so3horny
Zakorzenienie

ja właśnie ładuję film 'kochanek'' .
Stary 2013-01-03, 22:59   #2158
Imperfecta
Zakorzenienie

Ja bym trochę chciała z biustu zrzucić, ale nie jakoś dużo, bo mam spory i trochę mnie wkurza, ale jak sobie pomyślę, że miałabym go nie mieć to aż mi dziwnie.
I tak mi dużo spadło, bo staniki, które były przed ćwiczeniami idealne teraz mi w miseczce strasznie odstają
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:00   #2159
me9so3horny
Zakorzenienie

cyca gubić nie chcę, bo i tak nie mam
Stary 2013-01-03, 23:02   #2160
xxchemicznaxx
Zakorzenienie

GG do xxchemicznaxx

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ja bym trochę chciała z biustu zrzucić, ale nie jakoś dużo, bo mam spory i trochę mnie wkurza, ale jak sobie pomyślę, że miałabym go nie mieć to aż mi dziwnie.
I tak mi dużo spadło, bo staniki, które były przed ćwiczeniami idealne teraz mi w miseczce strasznie odstają
też bym chciała, więc jak schudnę i z biustu mi cos tam poleci, to płakać nie będę, wręcz przeciwnie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości