![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() nawet herbaty maja ![]() tylko koszt przesyłki, wszytstko z POlski przywożone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2133 |
Zadomowienie
|
O, Lovely, to ja nie wiedziałam, że mogą być z tym jakieś problemy - próbowałam dwiema, moim Remingtonem i Braunem, obiema wychodzą ładne loki/fale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
polskie kosmetyki ziaji można znaelźć w sieci sklepów In-store
#2135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny. Kupowała któraś z was z tej strony:
http://www.supaperfume.com/ ? Bo chciałabym sobie kupic perfumy Very Valenino. No chyba, że wiecie gdzie je można kupić osobiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zerknij tez na ebay.co uk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Patrząc on-line z Valentina jest tylko Rokc & Rose. W Bootsie nie widziałam, w super drug też niema. Mam tylko minaturke i strasznie mi sie ten zapach podoba, a z tej strony jest tanio i przesyłka za darmo, dlatego chciałabym wiedzieć czy któras z was cos tam kupowała a E-bay to nie dla mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zadomowienie
|
ja wiekszosc ciuchow kupuje e bay. ostatnio kupilam sobie podklad maxfactor, bo byl z wysylka duzo tanszy niz w sklepie. zawsze jednak sprawdzam ich opinie, jezeli sa negatywne ze wzgledu na jakosc czy podrobki nie kupuje. wybieram tych ktorzy maja po kilkaset lub kilka tysiecy sprzedanych rzeczy.
#2142 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kilka dni zajelo mi przebrniecie przez ten watek, ale warto bylo ![]() Zdarzylam juz Was poznac ![]() Mam kilka pytan: 1. Czy All About Eyes w obu wersjach zle na Was dziala, czy tylko w wersji Rich? Chce kupic cos pod oczy i nie wiem, czy calkiem skreslic ten produkt, czy tylko ta wersje Rich, a zwykla sprobowac... (drogie by bylo to probowanie w przypadku porazki ![]() 2. Czy ktoras z Was probowala moze Olay Regenerist? W Asdzie jest promocja 50% na wszystkie kosmetyki Olay, trwa do niedzieli i tak sie zastanawiam, czy dobre toto... Patrzylam na KWC, ale baaaardzo malutko recenzji (kremu na dzien nie ma, krem na noc jest, ale bez recenzji, krem pod oczy ma tylko 3 opinie). Poniewaz sa wsrod Was prawdziwe Testerki, to moze probowalyscie? Albo cos z tej serii Total Effects? Co prawda mam cere normalna/mieszana, ale kazda opinia bedzie dla mnie wazna ![]() 3. Czy jestescie zarejestrowane na stronach angielskich przedstawicieli/producentow kosmetykow? Ja na kilku sie zarejestrowalam i np. dostalam male tubeczki pantene pro-v szampon + odzywka, z Max Factora wygralam lakier do paznokci, a L'oreal dzis przyslal mi saszetke Derma Genesis na dzien - wiec chyba warto ![]() PS. chcialabym Was tez prosic o pomoc w doborze koloru farbki do wlosow - te, ktore biore pod uwage sa chyba bardziej znane w UK niz w Polsce (o ile w Polsce wogole sa), wiec bardziej jestescie zorientowane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235402 (na pierwszej stronie moje zdjecia, na drugiej farbki, nad ktorymi sie zastanawiam) - dziekuje za wszystkie sugestie ![]() Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2008-02-27 o 19:09 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ebay kupuje kosmetyki, ale tez sprawdzam dokladnie sprzedawcow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
Ja na e bay kupuje prawie wszystkie moje ciuchy, moj TZ przed nasza przeprowadzka to nawet zaopatrzyl nas na e bay w lyzke drewniana i wyciskarke do czosnku.
#2145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj ![]() Niestety nie uzywalam kosmetykow o ktore pytasz, wiec nie moge pomoc. Przejrzalam watek z farbami. Ja osobiscie od kilku lat uzywam Clairol i jestem zadowolona. Najwazniejsze dla mnie jest to, ze ta farba nie smierdzi amoniakiem i jest delikatna dla skory (o ile mozna tak powiedziec o jakiejkolwiek z farb). Odnoszac sie do Twojego typu urody zostalabym przy brazie, absolutnie zadnych rudosci. Na ebay'u ja zawsze tez czytam opinie, a i tak sie nacielam. Kupilam moje ukochane perfumy Chanel i okazaly sie podroba. Niemalze idealna, jednak od lat nie zmieniajac perfum latwo wyczulam zdradliwa nute. Od tamtej pory nie kupuje nic. nie zarzekam sie, ze nie wroce do zakupow na ebay'u, ale z kosmetykow juz chyba nie skorzystam. Moj tz powiedzial mi niedawno 2 dni temu dokladnie (obudzil sie ![]() http://www.beautycounterdirect.co.uk...ain_page=index Edytowane przez monikao Czas edycji: 2008-02-27 o 23:45 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Rozeznanie
|
ja rowniez czekam na tusz rimmela...ciekawe czy przysla...
no i dzis sie zlamalam i ..kupilam jeszcze baze MAC z filtrem 50 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy możesz coś więcej napisać o tej drugiej bazie?
![]() |
#2149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupilam za to na stronie amazon zestaw glosników, karte do telefonu..takiego typu sprzety.. witchwq witam na forum ![]() Kosmetykow Olay nie mialam wiec nie wiem. Jesli chodzi o clinique rich-mam i efektow nie widze..mialam kiedys probke zwyklego i chyba bylam bardziej zadowolona. Na stronach angielskich producentow zarejestrowana nie jestem ![]() Na temat jaká farbe wybrac-nie pomoge bo sama ze sobá mam problem a wizazystka nie jestem wiec jesli choddzi o dobór koloru nie nie moge pomoc.
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
[quote=witchwq;6730850]Witam
![]() Kilka dni zajelo mi przebrniecie przez ten watek, ale warto bylo ![]() Zdarzylam juz Was poznac ![]() Mam kilka pytan: 1. Czy All About Eyes w obu wersjach zle na Was dziala, czy tylko w wersji Rich? Chce kupic cos pod oczy i nie wiem, czy calkiem skreslic ten produkt, czy tylko ta wersje Rich, a zwykla sprobowac... (drogie by bylo to probowanie w przypadku porazki ![]() Ja mam już kilka słoiczków All About Eyes Rich (ach te promocje ![]() 2. Czy ktoras z Was probowala moze Olay Regenerist? W Asdzie jest promocja 50% na wszystkie kosmetyki Olay, trwa do niedzieli i tak sie zastanawiam, czy dobre toto... Patrzylam na KWC, ale baaaardzo malutko recenzji (kremu na dzien nie ma, krem na noc jest, ale bez recenzji, krem pod oczy ma tylko 3 opinie). Poniewaz sa wsrod Was prawdziwe Testerki, to moze probowalyscie? Albo cos z tej serii Total Effects? Co prawda mam cere normalna/mieszana, ale kazda opinia bedzie dla mnie wazna ![]() Ja właśnie dziś posmarowałam się serum Olay Regenerist (mam próbkę). Za wcześnie jeszcze na ocenę. Konsystencja bardzo silikonowa (może to subiektywne odczucie, nie znam się na składach). Szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy. Miałam kiedyś krem Total Effect na dzień. Był dość dobry, ale nie na tyle, żebym chciała do niego wrócić. Teraz kończę żel do mycia twarzy Total Effects. Jest super, polecam. Ma fajne drobinki, dobrze oczyszcza i wspaniale zmękcza i nawilża skórę. Miałam też krem-żel pod oczy z tej serii. Był całkiem fajny, choć lekki. Olay ma całkiem niezłe kosmetyki (i co ważne dla mnie-nie uczulają). Jeśli jest promocja 50% możesz się skusić...
#2152 |
Zakorzenienie
|
monikao, tez przy brazie chce zostac, ale tyyyyle jest tych roznych odcieni, ze juz sama nie wiem co wybrac, czy cieple, cy zimne, jasniejsze, ciemniejsze.... patrze i patrze i oczoplasu dostaje
![]() Hawa, karoleena, tez czekam na ten tusz Rimmela, ciekawe czy przysla. Lovely_Girl ja po prostu wpiswalam "pantene uk" albo "shiseido uk" (co Ci tylko do glowy przyjdzie) w google, a potem juz na wlasciwej stronie szukalam mozliwosci "zalozenia sobie konta". Wiekszosc to ma i oferuje rowniez opcje "newsletter" - tylko wybieraj uwaznie co chcesz od nich dostawac a co nie, chyba ze lubisz spam w skrzynce mailowej. Nie mam zadnych adresow pod reka, ale postaram sie cos znalezc w razie problemow ![]() Serenite_, z nieba mi spadasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki witchwq. To jak znalesc stronke danej firmy to wiem ![]()
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie oferty przesylaja albo na tego newsletter, albo po zalozeniu konta na stronie i zaznaczeniu ze sie takowe chce otrzymywac. Tylko naprawde trzeba uwaznie czytac coby za duzo nie pozaznaczac, bo potem skrzynka zasypana (wiem, bo u mnie jest juz totalny smietnik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam big prośbe
![]() Jeśłi któraś z was ma konto na e-bay'u i wybiera się do PL na swieta to czy mogłaby kliknac dla mnie http://cgi.ebay.co.uk/CLINIQUE-COLOUR-SURGE-EYE-SHADOW-TRIO-101-DOE-EYED-BNIB_W0QQitemZ20020281524 7QQihZ010QQcategoryZ11866 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQ cmdZViewItem ![]()
#2157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety teraz jest za pozno, nie zdaza do mnie dojsc za zadne skarby. Bo juz w poniedzialek musze sie pakowac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
No trudno. Szkoda.
Zawsze mozesz zakupic sama i poprosic o wysylke do Polski. Chyba ze boisz sie zniszczenia/zagubienia w transporcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.