|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II
|
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem w tym że niektórzy mają spaczone podejście do palca w męskim tyłku, a o sztucznym penisie nie wspomnę. |
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja może nie uwielbiam, ale jeśli facet ma na to ochotę, to czemu nie?
![]() Też mam wtedy silniejszy orgazm, z tym, że muszę się dodatkowo stymulować.
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2137 |
|
Konto usunięte
|
No, z takim miękkim, delikatnym wnętrzem : D
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja była mówiła, że jej koleżanka pytała się co ma sądzić o facecie który zaproponował jej kupno strapon. Obie stwierdziły, że chyba jakiś ukryty gej to jest - bo normalni faceci tego nie robią, czyli czegoś takiego nie potrzebują. Podpytywała się mnie, czy gościu się do mnie nie podwalał. |
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Przyczajenie
|
A jak radzicie sobie z niekontrolowanym prześlizgiwaniem się w okolice pochwy? Czy może to kwestia wprawy?
Jest to element, który sprawia nam kłopot. Niestety jestem na punkcie higieny dość drażliwa, i niekiedy zdarza się, że jest super, po czym następuje lekkie wysmyknięcie się, i nastrój mam popsuty. Na filmach to wydaje się takie proste...
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem jest taki, że seks analny jest niesamowicie stabuizowany przez nawarstwione stereotypy kulturowe, religijne i obyczajowe. Sytuacja jednak się zmienia i osób pragnących przynajmniej skosztować tej formy współżycia (a potem czerpać z niej radość) przybywa. Stajemy się chyba, na szczęście, coraz bardziej otwarci.Dokładnie |
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
No też mi się to mało realne wydaje. Podczas stosunku penis porusza się zazwyczaj tak, że żołądź pozostaje w środku i nie wychodzi poza pierścień odbytu. Poza tym gorsze niż problemy higieniczne w przypadku wyjścia na zewnątrz byłoby niewcelowanie i uderzenie sztywnym penisem w krocze (co boli niesamowicie).
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Konto usunięte
|
W końcu się udało. Odpłynęłam, za to mężowi... no dupy nie urwało. A myślałam że to jemu będzie przyjemniej
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Raczkowanie
|
Tobie mogło urwać ale jemu ?
![]() Czyżby penetracja twojej pupy wydała mu się przereklamowana ? Bo już takie opinie słyszałam. EDIT: Oczywiście mam namyśli seks analny ogólnie. Edytowane przez MalineczkaCalineczka Czas edycji: 2015-10-07 o 15:31 |
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ![]() O ile mnie pamiec nie myli to ten temat nie zostal poruszony ![]()
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaje, że nie ale dawno temu czytałam
![]() Jakiś czas temu mój partner bardzo nieśmiało zapytał, czy mógłby kiedyś spróbować w mój tyłek bo jeszcze nigdy nie próbował. Z zadowoleniem powiedziałam, że oczywiście i jeśli ma ochotę to niech mówi. No i ostatnio udało się, nie wiem kto był bardziej zadowolony, ja czy On
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;5302377 4]W końcu się udało. Odpłynęłam, za to mężowi... no dupy nie urwało. A myślałam że to jemu będzie przyjemniej
[/QUOTE]Całe szczęście, że idiotyczny mit, że to jedynie faceci czerpią przyjemność z anala a kobiety tylko boli zaczyna się miewać źle
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Rozeznanie
|
Obrzydliwy MIT. A FE.
Sex analny jest wspaniały. A orgazm mmrrrrr coś boskiego. Na samą myśl mam ciarki. Robienie masażu prostaty też ma swoje zalety i lubię to robić swojemu Panu. Więc dołączam się do grona wielbicielek. |
|
|
|
|
#2149 |
|
Konto usunięte
|
Ja zawsze miałam ciągutki do tyłeczka mojego i czasem mi dawał posmyrać trochę. I chyba tak już on ma że może tyłek nie jest fe ale też nie jest super i hiper.
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakos nie moge sie do tego przekonac. Z drugiej strony facet tez nie wyraza checi zeby sprobowac wiec przynajmmiej problemu nie mam ![]()
|
|
|
|
#2151 |
|
Rozeznanie
|
Przynajmniej nie masz problemu. Gorzej byłoby gdyby partner chciał a ty byś spróbowała i jednak stwierdziła, że to nie to.
Ja lubię ale może także dlatego polubiłam, że mój jest pedantem: wszędzie gładki, pachnący, po długiej kąpieli. To po takim przygotowaniu ma się apetyt na ciałko Pana męża-tyłeczek jego, bo o tym mówimy. |
|
|
|
|
#2152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Rozeznanie
|
Ten element ma jeszcze jeden aspekt.
Faceci wstydzą się iść do urologa na "paluszek". A "wprawieni" przez kobiety (nie chciałem użyć słowa "rozprawiczeni") nie powinni mieć takiego problemu. Tylko nie rzucajcie się na swoich menów, bo mogą się obawiać, że stracą swój status supermenów. Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2015-10-09 o 21:33 |
|
|
|
|
#2154 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie gorące dupeczki
Czytam Was od tygodnia. Od deski do deski przeczytalam obie części wątku 😀 No i na samą myśl mi gorąco Ale od początku Robilam to nie raz z moim jeszcze wtedy narzeczonym i było cudnie, mega inaczej' Zachorowała na Crohna i dupa, dupa, dupa ![]() A raczej brak możliwości jej oddania. Jestem po kilku operacjach na jelitach i przez ostatnie dwa lata nasze życie intymne legło w gruzach. Albo byłam obolala po kolejnej operacji i czas rekonwalescencji to u mnie kilka (czasem naście) tygodni, albo zmęczona gonitwa za dziećmi. Srata tata... Tzn.codzienność kury domowej Czuje się teraz rewelacyjnie i teoretcznie mam super warunki do dobrego rzniecia bo mam odłączone jelito grube i stomie wyłoniona na brzuchu co kompletnie mojemu (TŻ nie przeszkadza. Więc żadnych przykrych niespodzianek nie może byc, pełen komfort. Przez ostatnie dwa lata balam się jak cholera że mogę się załatwić na amen, i temat analu u mnie nie istniał. Do czasu aż się na Was nie napatoczylam zupełnie przez przypadek. ![]() Zwariowalam. Przeszukalam cały dom żeby znaleźć swoje zabaweczki i wczoraj w wannie powolutku palec poszedł w ruch i troszkę wibro. Sex waginalny i oral mamy ogólnie bardzo udany i tak też było wczoraj. Tyle że poprosilam lubego żeby tam coś delikatnie podzialal. O zesz,.. A wszystko dzięki Wam |
|
|
|
|
#2155 |
|
BAN stały
|
Wspaniale! Aż miło się czyta ze po takich przejściach zdrowotnych masz nadal chęci na eksperymenty :-D
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
Oby więcej takich opisów radości się pojawiało
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Konto usunięte
|
My mamy próbę nr 2 za sobą. W sumie to akt a nie próba. Mężowi coraz bardziej się podoba...
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Raczkowanie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;5307574 8]My mamy próbę nr 2 za sobą. W sumie to akt a nie próba. Mężowi coraz bardziej się podoba...[/QUOTE]
Nic tylko się cieszyć
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Rozeznanie
|
Clevland A masz rację. Taki facet wie, że to nie boli, przez co się nie spina i nie ma dyskomfortu. Zapewne i też nie będzie odwlekał takiego badania
Same zalety ![]() Liliana_1 Po pierwsze życzyć zdrowia no i dalej udanego sexu i dalszych chęci na różne eksperymenty. Mam nadzieje, że cię nie urażę ale wspaniały tekst: cytuję: "Przeszukałam cały dom żeby znaleźć swoje zabaweczki". Hmm my dorośli też mamy swoje zabawki i cieszymy się z nich jak małe dzieci. No taka prawda. A jak sobie coś nowego kupimy. Co za radość. Tylko się tym bawić ![]() Sutailje Gratuluję kolejnego udanego podejścia. |
|
|
|
|
#2160 |
|
Przyczajenie
|
Ola-zz mnie nie tak łatwo urazić
no chyba ze czynami bo nie słowem ;-)No dzieci już nie takie małe i głupie nie są więc swoje klamoty muszę dobrze chować. Teraz jeszcze choruje na jakąś super bieliznę, hmm a może macie coś ciekawego do pokazania??? Cycki koniecznie na wolności bo uwielbiam jak TŻ podgryza no i obie dziurki w miarę dostępne. DOla-zz w nicku mam literę L a nie 1 :-D:-D Edytowane przez liliana_l Czas edycji: 2015-10-12 o 13:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

Mimo braku prostaty moja dupka jest baaardzo wrażliwa

tp