|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#21571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!
jestem hej. Od wczorja zaczełam cwiczyc i dietke znowu trzymac i dzis czuje si e o niebo lepiej juz
|
|
|
|
#21572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz wszamam zdrowy i lekki obiadek, czyli ryż z truskawkami P.S> Wiecie ze dziś ostatni z ostatnich odcinków Magdy M.????
|
|
#21573 |
|
Zakorzenienie
|
Ranyyyyy, ale długo sie też ryż gotuje
|
#21574 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to było pyyyyszneeeeeeeeeeeeeeee
|
#21575 |
|
Zakorzenienie
|
Boshe...jakich ja sie pier.dół musze uczyć
|
#21576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rany, jak mi sie marzy żeby sie wyspac Może w lipcu mi sie uda... W ogóle na nic nie mam czasu masakra...No nic, zjem sobie pożywne śniadanko i znowu lece na zajęcia... tzn. dzisiaj mam ppare wpisów i zaliczen jednocześnie wiec jeszcze nie wiem jak to zrobie
|
|
#21577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie ogldła , co było ![]() matko wczoraj znowu robiłam pazury i dziś nie umiem na klawiaturze pisać
|
|
|
|
|
#21578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwszą zjadam koło południa takmniej więcej o 12, po tem o 16 i od wczoraj godzina ostatniego posiłku została przesunięta na 18. Normalnie rano mam całkiem ładne brzusio no chyba że mam rano pracę to o świcie tylko kawka w pracy zjadam o 9bo w tedy przerwa po tem koło 11 i do 16 trzymam się by nic nie podjadać. Trudne to bo czasem mam na prawdę ochotę coś zjeść, ale o dziwo nie z głodu tylko coś w głowie mi mówi fajnie by było sobie zjeść chrupiący chlebek, ciacho itp. no i czasem zjem coś małego ale generalnie jak pomyślę o celu i, że tak nie wiele dni zostało daję rade
|
|
|
|
|
#21579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja chcę Magde M
|
|
|
|
|
#21580 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj pytam się szefa od której w czwartek zaczynamy a on mi się pyta "to pani nie idzie się pomodlić??" ja mu na to "w czwartek jest od modlenia, od kiedy" ta nie zauważyłam Bożego ciała
choć coś mi się obiło o uszy i długim weekendzie. Ale i tak jakoś mi nie pasuje. Szefcio powiedział, że jak chcemy bo kika innych osób też się krzywiło na wolne w czwartek, że możemy przyjść, on nam nawet otworzy. Żem warjatka i na 10 do pracyA lubią ją bo raz uratowała nas przed odejściem klienta, facet wleciał do biura, chciał zrezygnować, ale natknął się na Mopsię, która akurat obwąchiwała baniak z wodą. Się za powietrzył i ucieszył "bo on uwielbia mopsiki". Ta w nagrodę dostałam jego zamówienie do realizacji. I całe wakacje będe nad tym siedzieć. Ale przynajmniej kasa większa. I jak tu psów nie kochać a wieczorem idziemy z ludziskami ze szkoły oblewać narodziny trójki dzieciaczków normalnie jednego tygodnia urodziły się bliźniaki 2chłopców i jedna dziewczynka. Będe musiała uważać na ilość bo ostatnio po redsie już się chichrałam a co dopiero po kilku kolejkach ta i na kacu do pracy jasne fajnie muszę po kc mykać do sklepu, bo to małe cudo pomaga przynajmniej po człowieku aż tak nie widać, że pił
|
|
|
|
#21581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już bym wolała ślub i ładną sukienke no ale cóż...
|
|
#21582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po cholere nam robią exam z 3 lat?!?!?! A mopsia super jak klientów zgarnia moze ją zatrudnią na pełny etat do działu promocji i marketingu? Albo zostanie maskotką firmy
|
|
#21583 |
|
Zakorzenienie
|
Ale aj dawno nie jadałam warzyw na patelnie...teraz sobie zrobiłam,a le kurcze jakoś mi średnio smakują
|
#21584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może już nawet przeterminowane będą
|
|
|
|
|
#21585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#21586 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie juz którys dzień z kolei brzeram
buuuuu aż mi sie nie dobrze zrobiło
|
#21587 |
|
Zadomowienie
|
Dobry dzień
![]() Przelotem. Znowu waga mi spada, ale tym razem to zasługa przeprowadzki moich znajomych. Z dnia na dzień. Normalnie sąsiadów mieli takich, że nikomu nie życzę. Ostatnimi dniami przegieli pałe no i decyzja szybka przeprowadzają się, aż lada dzień będą stawiać dom z bali, to wynajeli mieszkanie w pobliżu tego miejsca i od kilku dni pakowali się a teraz od wczoraj przewożenie i dopakowywanie no i oczywiście im pomagam. Ale jest fajnie, bo oni są zakręceni i zwarjowani. Więc ciągle raczej dobry humor, wygłupy itp. więc robota aż tak nie boli ![]() Tylko coś moja brzuchata część protestować chce bo mi jakieś dziwne jazdy urządza. Chyba domaga się posiłku po 19, a ja twardo mówie niet Ale się dzisiaj ucieszyłam jak właże na wagę i licznik od razu wybił 65kg nie licytował czy więcej czy mniej. To znaczy, że kolejny kilogram porządnie zrzucony i jeszcze tylko3kg i będe radosna i można będzie zrobić impreskę![]() :p arty:
|
|
|
|
#21588 |
|
Zadomowienie
|
co tu tak pusto??? co wiem że wole i sliczne słonko ale, żeby tak zaniedbać świrki:/
|
|
|
|
#21589 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim dziewczynom w szczególności tym na diecie
Rzeczywiście końcówka Magdy Em nie była fajna. Opowiadałam chłopakowi- 'no i wtedy magda m wyskoczyła z helikoptera i..." a on biedny myślał że magda tak sie za Piotrem stęskniła że wyskoczyła z lecącego helikoptera:F Chociaż trochę się wzruszyłam, przyznaję, taka piękna, prawdziwa miłość ahh... Jak Wam idą zmagania z wagą? Ja jestem po pierwszym tygodniu dopiero ale jak na początek jest nieźle. Będę silna i tego życzę też Wam wszystkim! |
|
|
|
#21590 |
|
Zakorzenienie
|
Acha, jeszcze się zapytam, jakie są Wasze cele? Ja jeszcze pół roku temu ważyłam 60kg, po operacji schudłam 5kg, później wróciłam do domku na mamy dietkę to mi się z dwa kilo przybyło bo wiadomo jak się jest po operacji to mama wciska a tu rosołek a tu jakieś mięsko bo trzeba mieć siłę. Teraz chcę zgubić 5kg a mierzę 164cm.
|
|
|
|
#21591 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i juz mnie nie ma....
dzien dobry i do widzenia potem ![]() boshe...kolejny dzień kupy ehhh...
|
#21592 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
kolejny dzień garówy, ale przynajmniej już bez nerwów jak wczoraj. Mądralko trzymaj się dzielnie klatko jakiś czas zaszalałam kompletnie i moja waga doszła do 70 czasem była po nad. Mam to szczęście, że mierzę 173cm, ale i tak źle mi z tym było, ale miałam długo lenia, normalnie musiałam się zmusić i doszłam teraz do 65kg ale jeszcze dąże do 62 poniżej nie schodzę bo po tem wyglądam koszmarnie. |
|
|
|
#21593 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, oadam na twarz... Nie ma bata, dzisiaj sie musze wyspać!! Chociaż w taki upał to sie cieżko śpi
ehh... No ale na pocieszenie i polepszenie humoru kupiłam sobie 3 pary japonek :rotlf: :rotlf: No bo najpierw kupuje jedne, a gościu przy kasie mi mówi ze drugie mam za 9zł, to ba jak mogłam nie skorzystać no a potem byłam w reserved i były takie słodki różowe i mjówiły do mnie "weż nas" no to nie mogłam przejść obojetnie
|
#21594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko wazyłam jakieś...69 masakra Teraz dąże do 55/56kg ale jakoś ciezko mi idzie nie moge sie za to zabrac, a póki co na ćwiczenia nie mam chwilowo ani czasu ani siły Ale bedzie lepiej, musi! w koncu sobie obiecałam
|
|
#21595 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa Masiek a wiesz co, ja też obecnie nie jem po 19
tzn. szczególnie teraz gdy nie ćwicze, bo ja wróce do siłowych, aerobowych i a6w (tylko nie wiem jak to zrobie jednoczesnie
|
#21596 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#21597 |
|
Zakorzenienie
|
wkoncu wkoncu mam neta
klatka witaj na forum poprostu jak uznam ze sie sobie podobam to wtedy przestaje ![]() madrala 3 pary dżapanek seir nad swirami |
|
|
|
#21598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#21599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gadające japonki |
|
|
|
|
#21600 |
|
Zadomowienie
|
padam za gorąco
. i do tego znowu sięrozleniwiłam aż boje się wchodzić na wagę. Bo fakt malo jem ale wczoraj wtrąbiłam trochę chipsów i paluszków, dzisiaj kawałki ciasta, zapiekanka (pyszna była dawno takiej nie jadłam) i do tego ciągle popijam zimne piwko przeważnie owocowe. No i jak się wagi nie bać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

Ale teraz wszamam zdrowy i lekki obiadek, czyli ryż z truskawkami

Może w lipcu mi sie uda...
W ogóle na nic nie mam czasu
a ja nie ogldła , co było 

ja chcę Magde M
ta i na kacu do pracy jasne fajnie
muszę po kc mykać do sklepu, bo to małe cudo pomaga przynajmniej po człowieku aż tak nie widać, że pił

:rotlf: :rotlf: No bo najpierw kupuje jedne, a gościu przy kasie mi mówi ze drugie mam za 9zł, to ba jak mogłam nie skorzystać
no a potem byłam w reserved i były takie słodki różowe i mjówiły do mnie "weż nas" no to nie mogłam przejść obojetnie
wagę. Bo fakt malo jem ale wczoraj wtrąbiłam trochę chipsów i paluszków, dzisiaj kawałki ciasta, zapiekanka (pyszna była dawno takiej nie jadłam) i do tego ciągle popijam zimne piwko przeważnie owocowe. No i jak się wagi nie bać