|
|
#2161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2162 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Pierwszy gość dotarł 😂 1491659165803.jpg
|
|
|
#2164 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Biedna zdążyłaś odpocząć w dzień? 😘 myślę, że powinnyśmy brać stale pod uwagę bliski poród i odpoczywać, bo nie znamy dnia ani godziny😓Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podczytuje was i troche jestem ale nie umiem sie tu odnalezc, niestety
z calego serca zycze wam wszystkim szczęśliwych i bezbolesnych porodow! Bo to juz tak blisko. Trzymam za wszystkie kciuki.(Nie wiem czy ktoras zainteresuje co u nas, ale jak juz jestem to napisze- jutro 35tc, malo wod, mam duzo pic i jestem pod kontrolą. mala ulozona miednicowi, nie obroci sie, w czw waga ok 2110g no i podobno mam nie liczyc na porod w terminie) Trzymajcie sie cieplo!
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Milutek - gazetka u rodziców
![]() Mohnka - Pampers
|
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Widziałam w gazetce ale raczej nie kupie bo co z nimi zrobie jak dziecko będzie mieć na nie uczulenie? ://
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cieszę sie, ze odzywasz sie chociaż co jakis czas tez jestem pod stała kontrola wiec masz to co ja. Fakt wód mam akurat sporo, ale waga akurat u mnie kiepska u małego. Liczę, ze dotrwasz i malutka obróci sie jeszcze glowka Mój malz wrócił dopiero z awarii i przywiózł mi 12 paczkow z dunkin donuts 🤤 od wczoraj za mną chodził paczek. A teraz idę poleżeć. Młody dał o sobie znac wiec spokojnie moge isc na drzemkę. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
02.05.2012 14.04.2017 Maksymilian 13.05.2022 Filip Edytowane przez gornek Czas edycji: 2017-04-08 o 16:11 |
|
|
|
|
#2169 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Od kumpeli córka właśnie ma uczulenie na pampersy.. stąd troche obawa
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj teściowa była grzeczna i nie mądrzyła się
![]() Dostaliśmy fotelik, pakę pampersów, koszulę ze spodniami dla młodego i zapełnioną lodówkę na święta ![]() Później zrobiliśmy mega długi spacer, a że było jeszcze wcześnie to i mniej ludzi na bulwarze. Pochodziliśmy jak turyści, było naprawdę miło Tylko mój kręgosłup już odmawiał posłuszeństwa i zaczęły się skurcze, ale na szczęście to te ze zmęczenia i nospa pomogła. Później mieliśmy tylko szybko wpaść do rossmana i auchan, ale otworzyli nowy sklep i były spore zniżki, dzięki temu dorwałam koszulkę, która jest na mnie jak sukienka ,mega wygodna, plus mieści bez problemu brzuszek, a powoli brakowało mi czegoś takiego do leginsów. W rossmanku zaopatrzyłam syna w kosmetyki babydream i byłam miło zaskoczona, bo było wszystko to co chciałam. I wszędzie zostałam obsłużona bez kolejki ![]() Co prawda w auchan tym razem nie czekałam w kasie pierwszeństwa tylko sama zapytałam czy zostanę przepuszczona. A teraz odpoczywamy, młody pływa i co chwila wypina dupkę, a matka popija Bavarię
|
|
|
|
#2171 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
W końcu mam trochę więcej energii i zmobilizowałam się do sprzątania nawet nieźle mi idzie, tylko co jakiś czas muszę robić sobie przerwy bo oczywiście brzuch robi mi się twardy i boli przy tym jak na okres. Ale nie dam się, tym razem spełnię swoje plany! Jeszcze tylko sypialnia, a potem prasowanie mini ciuszków, ale to już przyjemność Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tymi pieluchami to ile tak w ogóle w tym rozmiarze 3-6 kg będzie potrzeba? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2174 |
|
Rozeznanie
|
A co z margolcia? Miala miec wizyte przede mna i cisza?
Ja na ktg sie przestraszylam, ze mala sie obrocila glowka do gory, bo polozna nie mogla jej namierzyc tam gdzie zawsze, ale okazalo sie, ze jest juz mega nisko i serduszko znalazla tuz nad spojeniem, to przez skurcze, ktore miewam, szyjka mieciutka, ale jeszcze trzyma, lekarz mnie umowil na za dwa tygodnie, ale mowi, ze moze sie zaczac w kazdej chwili. Corcia wazy prawie 3 kg- 2972g Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwaczka - no niestety ryzyko jest zawsze, ale wiem, że niektóre z nas robiły jakieś zapasy
no i za taką cenę można też sprzedać komuś my na razie mamy paczkę jedyne z Pampersa Sylwia - hej i powodzenia ![]() Mama Smerfuni - kolejna chodząca bomba
|
|
|
|
#2177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Mohnka - ciekawe, która pierwsza wybuchnie
a może jest tu jakaś bomba niespodzianka?
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylwia - wpadaj częściej! Marg0lcia - gdzie Ty się kobieto zapodziałaś? Mam wyjść na miasto i Cię szukać? ![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Decorail, a ja chciałam TŻ wysłać do kauflanda ale biedny tak go rozłożyło i jeszcze zmęczony po 6dniach pracy że chyba nie kupię tych pampersów może jutro się wygrzebie to podjedzie. Ale cena jest superowa i trochę mi szkoda że nie ma siły jechać ale zdrowie ważniejsze.Wysłane za pomocą mTalk
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Gdzie kupujecie BAVARIE 0%?? Myślałam że w tesco ją znajdę ale niestety...
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Ania - no właśnie tak myślę, że ktoś nas może zaskoczyć
a promocja chyba jeszcze trochę będzie ![]() Kiwaczka - w Carrefourze jest
|
|
|
|
#2182 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Decorail, dzięki 😁 nie wiem czemu mi się z tesco skojarzyło 😑
|
|
|
#2183 |
|
Rozeznanie
|
A co do donoszonej ciazy, to moj gin mowi, ze 38.0 to donoszona...
|
|
|
#2184 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i dzień mega pozytywny. U mnie za oknem tak pięknie a ja tu kisnę 😣 chętnie bym gdzieś pochodziła. Cytat:
Cytat:
Mam dwie paczki dady newborn i dwie paczki dwójek 3-6kg (dwójek razem 144 szt.) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Bavaria w Auchan
Mam obiad z głowy na cały weekend ❤️ są pierogi, schabik i rolada szpinakowa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2187 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Spróbuje w Carrefour bo mam w miarę blisko w porównaniu do Auchan 😉
Czekamy na naszych "gości".. ile ja bym dała by tylko weszli-wyszli 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogarnelam z grubsza chate, wykapalam sie, umylam mebelki i dalej piore. Wczorajsze pranie mam plan wyprasowac. Jestem rozczarowana ciuszkami po praniu. W wiekszosci wygladaja jak noszone. Z C&A poki co bodziaki wygladaja najlepiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Melka - potwierdzam - część ciuszków już wygląda na noszone... nie wspomnę o pieluchach tetrowych - to dopiero gó*** kupiłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

zdążyłaś odpocząć w dzień? 😘 myślę, że powinnyśmy brać stale pod uwagę bliski poród i odpoczywać, bo nie znamy dnia ani godziny😓
z calego serca zycze wam wszystkim szczęśliwych i bezbolesnych porodow! Bo to juz tak blisko. Trzymam za wszystkie kciuki.
nawet nieźle mi idzie, tylko co jakiś czas muszę robić sobie przerwy bo oczywiście brzuch robi mi się twardy i boli przy tym jak na okres. Ale nie dam się, tym razem spełnię swoje plany!