|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skarpety w sandałach w kolejkę się pchają - Janusz z Grażyną do dyskusji zapras
Dla mnie grażynizmem jest nazywanie januszem lekarza, który zadał normalne pytanie w zakresie swoich kompetencji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2162 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Skarpety w sandałach w kolejkę się pchają - Janusz z Grażyną do dyskusji zapras
dla mnie grażynizmem jest chwalenie lekarza, który zadaje pytania na chybił-trafił nie słuchając odpowiedzi
|
|
|
|
#2163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pytanie o menstruację przeżywane jak u 11 latki u higienistki szkolnej. Naprawdę pamiętają wszystkie pytania lekarza medycyny pracy? Ja dostaję ich ze 30. Może koleżanka dostała inne pytania? |
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
A ja go pochwaliłam? Napisałam, że może to taki, co się interesuje. Nie było mnie tam, ciebie też nie. A jednak ty doskonale wiesz, o co pytał każdą osobę, dlaczego i czy słuchał odpowiedzi. To też grażynizm.
|
#2165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym nie cytowałam twojego postu - skoro odnioslas to do siebie to trudno Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2017-08-02 o 16:51 |
|
|
|
|
#2166 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2167 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet jeśli 1 na 1000 osób zaintryguje się tylko pytaniem lekarza to dobre. |
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- No i zapytał i już. Co za różnica. Gdyby odpowiedziała, że nie i nie zareagował to wtedy można stwierdzić, że Janusz. Ale skoro było w porządku to co miał powiedzieć poza aha? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2169 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, za to potem w karcie przeczytałam, że powinno też paść pytanie o ostatnio przechodzone zabiegi chirurgiczne i operacje, a nie padło. Kit, że 3 miesiące wcześniej leżałam na stole operacyjnym pod narkozą Nie, po prostu wąsate Janusze nie mają cycków, huehuehue |
|
|
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2172 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7597528 6]tak
usunelam na kilka tygodni konto, zeby mnie nie rozpraszalo w czyms waznym. nie sadzilam, ze ktos bedzie mnie pamietal[/QUOTE]Hehe juz chyba 2 raz? ![]() Nie łatwiej po prostu na jakiś czas odinstalować wizaż? Ah te wizazanki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2174 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na szczęście to już koniec "ważnych spraw". I chciałabym mieć taką silną wolę, żeby odinstalowanie pomogło każdy ma swoje drobne uzależnienia. Szczerze to też zastanawiałam się, czy jeszcze zakładać konto, bo odniosłam wrażenie, że człowiek się tutaj ostatnio tylko kłóci. Ale stwierdziłam że sama się po prostu postaram nie wdawać w kłótnie. PS To chyba nie jest nielegalne? W chwili usunięcia nie miałam żadnych ostrzeżeń. A może pasuję do tego grażynowego wątku i to wcale nie jest offtop
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja głównie w telefonie korzystam wiec ani nie pomyślałam
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Lidl na fanpage'u na Facebooku ogłosił, że wprowadza zniżki dla posiadaczy Karty dużej rodziny, a w komentarzach ból d..., że jak to tak, że dyskryminacja, że jak kogoś nie stać na dzieci, to nie powinien ich mieć, że przecież jest 500+, to po co im jeszcze zniżki itp. itd.
Oczywiście nikt nie wpadnie na to, że sklep chce, aby ta kasa z 500+ w części została u niego, więc robi promocję. Takie rodziny wydają kupę kasy na spożywkę, więc nic dziwnego, że sieci zależy, aby skusiły się na zakupy u nich. |
|
|
|
#2179 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
słuchałam takich w momencie wprowadzania darmowych biletów dla dzieci szkolnych w Krakowie. jaki był płacz u niektórych, że im za dojazd do pracy nikt nie zwraca
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Taki sam płacz był jak w czasie smogu była darmowa komunikacja dla posiadaczy pojazdu (czy bardziej ściśle - dowodu rejestracyjnego pojazdu).
To ja powinnam płakać, że nie mam zniżek, które mają emeryci, renciści, inwalidzi i studenci. ![]() Ale właśnie najlepsze jest to, że ci ludzie nie pomstują na to, że oni sami nie mają. Tylko że ma ktoś inni. Normalnie mi się przypomina wieczorna "modlitwa Polaka" z "Dnia Świra". |
|
|
|
#2181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Durni by byli, gdyby nie chcieli przyciągnąć do siebie tych, którzy u nich wydają dużo kasy. Tym bardziej, że inne sieci też chyba dają rabaty na tą kartę (nie wiem jakie, ale widzę tę kartę przy kasie w B. i Carefourze), więc wielodzietne rodziny mogą być w ten sposób "podebrane" przez inne sieci.
|
|
|
|
#2183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skończyłam historię. Na historii jest tak, że jednymi okresami człowiek się jara jak norweskie kościoły, innymi bardzo nie. Jak mówię co skończyłam, to zawsze, ale to zawsze znajdzie się jakiś Janusz, który wie lepiej, który chce sprawdzić moją wiedzę i udowodnić mi, że nie wiem nic. Taki, który sam przeczytał ze 3 książki i na podstawie tego uważa się za wielce oświeconego. I sypie pytaniami typu: "no to ile czołgów miała dywizja xxx w czasie II wś?". Uj z tym, że ja się zawsze zajmowałam wcześniejszymi okresami. Pytania Januszy zawsze dotyczą II wś, bo dla nich na niej historia się zaczyna i kończy I oczywiście są wielce zadowoleni, gdy nie podaję im specyfikacji jakiegoś karabinu albo czegoś podobnego.Za każdym razem muszę się użerać. Już się nawet przestałam przyznawać do mojego kierunku, bo mi się już nie chce. Zapisz
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;75986036]Mnie to trochę przypomina moją sytuację ze studiami.
Skończyłam historię. Na historii jest tak, że jednymi okresami człowiek się jara jak norweskie kościoły, innymi bardzo nie. Jak mówię co skończyłam, to zawsze, ale to zawsze znajdzie się jakiś Janusz, który wie lepiej, który chce sprawdzić moją wiedzę i udowodnić mi, że nie wiem nic. Taki, który sam przeczytał ze 3 książki i na podstawie tego uważa się za wielce oświeconego. I sypie pytaniami typu: "no to ile czołgów miała dywizja xxx w czasie II wś?". Uj z tym, że ja się zawsze zajmowałam wcześniejszymi okresami. Pytania Januszy zawsze dotyczą II wś, bo dla nich na niej historia się zaczyna i kończy I oczywiście są wielce zadowoleni, gdy nie podaję im specyfikacji jakiegoś karabinu albo czegoś podobnego.Za każdym razem muszę się użerać. Już się nawet przestałam przyznawać do mojego kierunku, bo mi się już nie chce. Zapisz [/QUOTE]Znam ból, powiedz, że studiujesz/ skończyłaś filologię angielską, a usłyszysz: - taaaaaaaaaaaaaaak? To jak jest myszoskoczek/ glebogryzarka? Nie wieeeeeeeeeeesz? I ty skończyłaś filologię? pff Znajomej też zdarzyło się rozmawiać z bodaj Hiszpanem, który bardzo niezrozumiale mówił po angielsku, więc dopytywała. I też ją wykpił, że niby po filologii, a nic nie rozumie [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;75986036] Za każdym razem muszę się użerać. Już się nawet przestałam przyznawać do mojego kierunku, bo mi się już nie chce. Zapisz [/QUOTE]Takie testowanie czyjejś wiedzy jest bardzo niefajne. Najlepiej wypchać się administracją/ socjologią/ marketingiem, bo tutaj komentarzy testujących nie słyszę w kierunku studentów/ absolwentów tych kierunków. Ale już te wszelkie filologie, historia, a także kosmetologia - atak na koleżankę: 'tu mam taką cerę, patrz, mów, co mam z nią zrobić, żeby była idealna i w ogóle zrób mi rzęsy/ hybrydy, no jak to tym się nie zajmujesz?' bywają uciążliwe.
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-08-03 o 00:08 |
|
|
|
#2186 |
|
BAN stały
|
koleżanka wróciła z pogrzebu, Baardzo zniesmaczona. Mówi, że takich buraków/ Januszy dawno nie spotkała. A więc:
Na stypie dwóch Januszy typu "ą ę wielcy biznesmeni, wspólnicy spółki" ( przyjechali wypasionym autem z kierowcą ), głośno komentowali restaurację, w której stypa się odbywała i obiad jaki im podano, że lokal ma postkomunistyczny, brzydki barowy wystrój, nie ma klasy i atmosfery, nie jest w centrum, tylko na "jakimś zadupiu", że można było przecież zrobić tu, czy tam ( i tu padały nazwy najdroższych restauracji w mieście ), i ten obiad - schabowy z ziemniakami i mizerią, kto to wogóle teraz jada???, mogli podać policzki, albo przynajmniej kaczkę...( przy czym jedli, aż się im uszy trzęsły ), i nie ma żadnego alkoholu...w tym miejscu zamówili u kelnera po piwku, potem po następnym, rozmowa zeszła na nocne kluby, gdzie można poderwać jakąś naiwną małolatę....na koniec zmyli się po angielsku , nie płacąc za swoje piwka Edytowane przez myszka197 Czas edycji: 2017-08-03 o 08:20 |
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Kilkoro moich znajomych polubił na fb post jakiejś dziewczyny o tym, że zwykle nosi rozmiar 38 a w sklepach inditexu nie umie się wcisnąć w żadne spodnie i ze maja zaniżone rozmiarówki, że ona jest psychoterapeuta i ciągle do niej przychodzą dziewczyny które myślą że są grube itp. Taki niby apel. Wrzucila swoje zdjęcie.
Pod fotka milion januszy i grazynek. Jedni oskarżają ja o bycie grubaska i jak można się nie mieścic w największy rozmiar, toż to oznaką otyłości, ja noszę 34 i mam normalna figurę!!! Drudzy przyklaskuja i piszą ze w 34 to mogą wejść najwyżej szparagi a nie nogi normalnego człowieka. Jeden urwany z choinki Janusz standardowo ma pretensje ze ktoś do niego pisze na Ty. Parodia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2188 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najlepsze posty w stylu ''a ja mam dwójkę dzieci i mieszczę się w 34", albo ''trzeba mniej żreć zamiast płakać, że się w spodnie nie mieści". Kilka było sensownych tylko postów min dziewczyny, której od dziesięciu lat nie zmieniła się waga ani obwody a rozmiar jej się zwiększył o dwa numery. Generalnie dziewczyna zwróciła uwagę na problem zaniżanych rozmiarów, który wpędza młode osoby w kompleksy (bo nagle mając normalną wagę i figurę muszą nosić rozmiary 42) a zrobiło się z tego targowisko próżności i pompowania swojego ego Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2017-08-03 o 08:55 |
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Ja z Panią na ty nie przechodziłem! " Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2190 |
|
Konto usunięte
|
Mozecie to podlinkować?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

, za to potem w karcie przeczytałam, że powinno też paść pytanie o ostatnio przechodzone zabiegi chirurgiczne i operacje, a nie padło. Kit, że 3 miesiące wcześniej leżałam na stole operacyjnym pod narkozą 

usunelam na kilka tygodni konto, zeby mnie nie rozpraszalo w czyms waznym. nie sadzilam, ze ktos bedzie mnie pamietal[/QUOTE]