![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Joasiu jesteś wspaniałą mamą
![]() ![]() ![]() ![]() Witaj Meme, jeszcze raz wielkie gratulacje ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zadomowienie
|
Kostko buziaczki dla Natalki
![]() Meme gratuluje ![]() Joasiaa oj nie martw się każda z nas ma chwilowe kryzysy przez te nasze małe urwisy ![]() ![]() Dobra ja uciekam bo zabrałam Tz laptopa na chwile bo nasz komputer po wczorajszej burzy się zepsuł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zadomowienie
|
WItaj Meme i koniecznie wrzuć zdjęcia swojego Filipka. JAk pamiętam to on duży chłopak był
![]() ![]() Płatku naprawdę fajnie śmiga twój Mati. Cel osiągnął ![]() JA tu weszłam, żeby trochę pomarudzić, bo jestem padaka, ale jak przeczytałam Joasiu jak ci twoja Julcia daje popalić to ja już lepiej nie marudzę. TY to będziesz miałą cierpiwość do studentów. Chmara raozkrzyczanych studentów to dla ciebie będzie pestka po takiej córci ![]() ![]() Puzzle piankowe - koszt 27 zł - a naprawdę fajna sprawa. JA rozłożyłam na dywanie, właściwie by kocyka nie używać i młody po nich śmiga. KOmbinuje też jak powyciągać elementy. Specjalnie mu zostawiam lekko wyciągnięte i to jest jego cel ![]() Idę sleep bo mi głowa pęka. A przebookowałam sobie dziś bilet i zamiast w środę lecę w czwartek rano (taxi o 4.30 ![]() ![]() dobranoc
#2164 |
Zakorzenienie
|
Ale miałam ciężki wieczór
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam chyba mniejsze te puzle bo w netto kiedyś była promocja i kupiłam je za 10zł. ![]() ![]() ![]() Agiko fajna praca, że możesz podróżować tylko ten minus, że rozstajesz się z mężem i synkiem ![]() Widze, że nikogo nie ma więc też uciekam spać, spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Wtajemniczenie
|
Matki to jakiś medal powinny dostawać za anielską cierpliwość
![]() Oj numer wyślij mnie po coś do sklepu jest znany! Ja to ostatnio zdezerterowałam na 40 minut a poszłam tylko na dół po sok. Czasami idę wyrzucić śmieci i chodzę dookoła bloku i kontempluję ciszę ![]() Płatku ![]() Agika u Ciebie to pewnie przejściowy kryzys, bo u mnie to raczej sinusoida! Jak się uspokoi to zaraz znowu zacznie szaleć. Moja mała spryciula zaczęła warczeć na ludzi jak idziemy na spacer. Ktos się do niej uśmiecha a ona na to "wrrr" i szczerzy zęby ![]() Dziwne to wszystko. Jednocześnie tyle radości i ciężka praca na miarę górnika.
#2166 |
Zadomowienie
|
Super komputer już działa
![]() ![]() Zapomniałam napisać byłyśmy dziś na szczepieniu i Pati waży już 9.410 i 73 długa ![]() ![]() Joasiaa zobaczysz w weekend w szkole odpoczniesz i ci przejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zadomowienie
|
Oj coś dziś kiepski dzień będzie - pogoda brzydka i głowa mnie boli
![]() Muszek wstał znów o 5.20, na szczęście mężyk do niego wstał a ja mogła pospać. Agiko -- w rossmanie za puzle płaciłam 17 zł. Są z cyferkami ![]() Płatku -- może coś go bolało albo miał po prostu zły dzień, znaczy wieczór ![]() Haniu -- ładnie Pati waży ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Oj z cierpliwością to różnie bywa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Haniu ładna waga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
Qurdę dziewczyny - ja to matka jestem
![]() ![]() ![]() POza tym widze, że przepłaciłam za puzzle ![]()
#2171 |
Zadomowienie
|
U nas też dziś strasznie brzydka pogoda
![]() ![]() Agika niemartw się ja żeby pamiętać o wizytach to ustawiam sobie przypomnienia w telefonie i zawsze dzień wcześniej wieczorem dzwoni, bo tak to bym nie jedną przegapiła ![]() ![]() Płatku Pati to kawałek kobitki jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
Haniu -- nie widać, żeby Pati była grubaskiem, normalnie wygląda, bardzo ładnie
![]() Agika -- ja też zawsze ustawiam przypomnienia w telefonie, nawet na zwykłe podanie leków w ciągu dnia. A za puzle nie przepłaciłaś tylko pewnie kupiłaś w jakimś sklepie z zabawkami ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście fajna kobietka z Pati
![]() ![]() Agiko dlaczego chodzicie do kardiologa, Kamilek ma coś z serduszkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
Płatku a spróbuj dodawac do mleka ten kleik małymi porcjami i zwiekszaj je z czasem. na poczatek np. jedna miarka. moze nie zmieni to tak bardzo smaku mleka. i nie przejmuj sie bo Wiktoria do 6 miesiaca nie chciala nawet slyszec o kaszce mleczno ryzowej lub o kleiku dodawanym do mleka modyfikowanego. dopiero potem cos jej sie odkrecilo i teraz daje kaszki mleczno ryzowe. zmieniam jej ciagle smaki i nie nazeka.
z pamietaniem terminow to wszystko zapisuje w kalendarzu. TZ sie smieje ze mam tam zaplanowne nawet przebieg dnia i zycie przez najblizszy tydzien. a ja wole wszystko zapisac niz potem dzwonic zeby mi przypomniano lub siedziec i glowic sie. Agiko ale moglas jechac. jakbys sie spoznila to mozesz przeciez powiedziec ze dziecko ci zaspalo a przeciez bydzic malenstwa nie bedziesz. a przeciez nie mussz miec ksiazeczki jesli raz juz tam bylas. wyciagaja twoja karte i dzieki. ja numer pesel Wiktorii zapisalam w kalendarzu i jak gdzies nagle musze wejsc do przychodni to przeciez numer im wystarczy.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oglądałam wczoraj puzzle w Smyku bo mnie nakręciłyscie na nie okropnie - 69 zł
![]() Płatku mowie Ci kup Matiemu ta kaszke, najlepiej z owocami - jest sycąca, Oliwka na niej długo wytrzymuje - wypija całą flache 250 ml i wrzeszczy ze chce wiecej ![]() Moja Oliweira tez ostatnio cos nie jest wzorem grzecznosci ![]() ![]() Bylismy wczoraj u lekarza na wizycie kontrolnej, mloda juz oprócz kataru zdrowa, leki odstawione - i całe szczescie, bo zaczeła po nich okropnie ulewac, wczoraj mi obchlustała 2 porządne marynarki ![]() Haniu Pati jest przesliczna - taka wesolutka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko ja widzialam takie puzle w sklepach wszystko po 4 zł. kosztowaly duza paczka 12 zł i jak rozlozysz je na ziemi to maja wielkosc 1,5*1,5m.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulko wyciągne dzisiaj tż do geant bo tutaj w okolicznych sklepach ich nie ma i kupie tylko boję się że znowu wypije je sama ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Płatku Oliwka tez jest wybredna
![]() ![]() ![]() ![]() A kaszke kup Matiemu najlepiej owocową, powinna mu posmakowac ![]() A w Smyku oczywiscie zdzierają do nieprzyzwoitosci, poszukam tych puzzli gdzie indziej, na allegro może ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, a jaki smak najlepiej polecasz?
Właśnie rozłożyłam mu puzzle, ale sa malutkie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Platku dla naszych dzieciaczków to albo banan z jabłkiem albo gruszka z brzoskwinią - Oliwka lubi obydwa, tą "bezsmakową" zresztą też
![]() Ja znalazłam puzzle na allegro. Drogie są. Ale śliczne. http://www.allegro.pl/item130103546_...hit_zw_po.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zadomowienie
|
dziewczyny oc oc chodzi z tymi puzlami? to są jakieś specjalne, ze az 70 zł kosztuja? odkad wróciłam do pracy kompetnie nie wiem co sie dzije w "nowościach dzieciecych", moje jedyne wypady do sklepu ograiczaja siedo zakupu kaszki, smoczka i ewentualnie soczku. Całą resztę "hurtowych zakupów" pt. pieluchy, body itp robi tż na cotygodniowych zakupach. Z Fifkiem nie jeżdzimy, raz bylismy i średnio mu sie podobało.
Poza tym Filip złapał jakiegos wirusa żołądkowego, w Bielsku epidemia - dorosli i dzieci. Z jedzeniem juz dzis lepiej, ale pzrez 3 dni miał biegunkę, właśnie ugotowałam mu zalecany pzrez pania doktor kompocik z jablek - pychotka.Takze jeszcze next week jestem z nim w domu, a potem na jakiś miesiac dwa żlobek. Od grudnia chce juz siedzieć w domu. Jakby tego było mało, wczoraj wieczorem fifek zaliczył lot z łóżka na parkiet - niestety na głowę. Mamy bardzo szerokie łóżko, specjalnie posadziłam go na środku, zeby sienie "kolibnął" w żadna strone, wyszłam do łażienki i słyszę - plask i ryk, okropny jest dzwiek, jak ciało spada na ziemie. Na szczęście nic mu dzis nie jest, nie wymiotuje, nie ma gorączki, humor nawet lepszy niż normalnie, opowiada sam do siebie, taze darujemy sobie lekarza i tak jutro idę z nim do kontroli od brzuszka. Poza tym Fifek wazy 9200g, wstaje daje czadu po mieszkaniu w chodziku, i absoli\utnie nie chce raczkować, od razu wstaje na równe nóżki, takze etap raxczkowania chyba ominiemy..... spadam bo Fifek zaczyna brzeczęć!
#2182 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
My dzisiaj wieczorem wybieramy sie do kontroli z Wiką widac ze zdrowieje ale chce zeby całkiem była zdrowa bo takie niedoleczenie to potem moze się ciągle powtarzać choroba. Wice juz prawie widać czwartego ząbka, dzisiaj jednak strasznie krwawiła i marudziła ![]() A co do puzzli piankowych to ja wlasnie kupowałam na allegro bo u nas takich w sklepie nie widziałam. Dziewczyny jak bedziecie kupowac te puzzle to zwróccie uwage na wielkość puzzla a nie ile miejsca zajmuja, bo sa takie malutkie i jest i ch wiecej i sa takie wieksze ale jest ich mniej, w kazdym bardz razie to na jedno wychodzi. My wybralismy te wieksze, Wika bawi sie nimi a raczej je rozwala, gdybym miala takie malutkie układać ![]() ![]() Wybralismy cyferki i literki, bo te pozostałe mają małe elementy a Wika to wszystko do buzi bierze wiec sie boje, zeby czegos nie połknela. W kazdym bardz razie Wika puzzle uwielbia ![]()
#2183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdyby mi ktoś cos takie powiedział jak Wika szaleje to napewno bym sie lepiej poczuła a tu jak Wika szaleje i płacze to ja słysze od rodzinki ciągle, ze cos zle robie ![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Mati jak wstał o 9.00 tak ciągle marudzi i płacze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byliśmy na kontroli i z gardłem jest już dużo lepiej ![]() ![]() Kasiulko, Alien ciesze się że z Waszymi dziewczynkami już lepiej ![]() Ja mam właśnie te mniejsze puzzle, ale Mati jakoś jeszcze nie jest zbytnio nimi zainteresowany ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
Pati rzeczywiście nie wygląda na grubaska bo jest długa a i fakt śmieszka to ona jest zawsze do wszystkich się cieszy
![]() Meme nie martw się ostatnio wszystkie spadają z łóżka ![]() ![]() ![]() A to zdjęcie niby nie grubaska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Ha, ha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zobaczcie na te aukcje, tutaj chyba taniej:
http://www.allegro.pl/item129935191_...zory_nowe.html http://www.allegro.pl/item130798314_...20_x_180_.html http://www.allegro.pl/item130969150_...30_20szt_.html A nie boicie sie, ze te puzzle z małymi elementami to dzieci bedą wyciągac do buzki brać te elementy ?
#2188 |
Zakorzenienie
|
Ja mam z cyferkami i literkami
![]() Kostko, a jak Natalka? Wiesz już co to jest na dziąsełku? |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
Lunch time - więc sobie czytam i skrobię i
![]() Nie uwierzycie, że miałam zapisaną tą kontrolę w 2 kalendarzach ![]() ![]() ![]() Płatku, u KAmilka po urodzeniu stwierdzili, że ma szmery w serduszku (co ja się napłakałam wtedy ![]() Meme ![]() PAti - śliczne fałdeczki ![]() Płatku, Alien - jeszcze trochę wytrwałości. Wszystko minie - I hope ![]()
#2190 |
Zakorzenienie
|
Agiko ja też mam nadzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.