|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2161 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 228
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
ja smarowa³am nim 3 nocki pod rz±d po k±pieli i mam cudnie br±zowe nogi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 675
|
Cytat:
![]() Cytat:
Opalenizna po autoheliosie trzyma mi sie 3 dni, a po tym lorealu 2. Loreal co prawda jest wydajny, ale niestety przy czestym stosowaniu zapcha³ mnie(brazowo pomaranczowe w±gry ![]() Cytat:
Ja te¿ zaopatrzy³am sie juz w trzecia tube effaclaru, choc przyznam ¿e po tej trzeciej tubce rzezyce sie na effaclar H bo K ³adnie mi oczysci³ skóre,a le chyba zaczyna mnie wyszuszaæ ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 032
|
Cytat:
![]() ![]() Jak znajdê jutro ten rossmannowski to oczywi¶cie dam znaæ ![]() ![]() Ja narazie jeszcze pozostanê przy effaclarze bo do koñca nie poradzi³ sobie z moimi w±grami na nosie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie te¿ jest wazna trwa³osc samoopalacza ![]() ja boje siê rozstania z erffaclarem bo naczyta³am sie ze po odstawieniu mo¿e pojawiæ siê nawrót zaskórników. Ja z effaclaru jestem w miare zadwolona, zaskórników prawie siê pozby³am ![]() ![]() Dziewczyny zapomnia³am dodaæ ¿e ten Loreal ublime bronze do twarzy zawiera kwasy AHA, dlatego te¿ juz go nie stosuje i przezuci³am siê na autoheliosa. Przy wrazliwych naczynkowych cerach ponoc AHA niewskazane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 12 483
|
Cytat:
Ja mam ten sam, ale teraz kupi³am bez drobinek. Dawaj fote... Po 2 uzyciach posz³am na wesele to pytali sie mnie wszyscy czy by³am na solarium hehe Szkoda tylko, ¿e z trwa³o¶ci± tak sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wogóle dla mnie to troche dziwne dodawaæ kwasy do samoopalacza ![]() Kwasy przeciez wybielaja... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 158
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie daje on kolor raczej naturalnej opalenizny, nie wygl±dam po nim jakbym siê smazy³a w solarium ![]() Najlepiej bedzie jak wezmiesz probke z apteki, wtedy sie przekonasz czy Ci pasuje, ja ze swojej strony polecam heh ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144865 Ja narazie zamowi³am rózany (ponoc ³agodzi i wzmacnia naczynka, mozesz stosowaæ solo na twarz, dodawaæ do kremu i szamponu etc) ale kusi mnie tez rumiankowy i lawendowy. Zamówi³am równie¿ peelin gotowiec z bromelaina 5% w proszku i ¿el hialuronowy 1% do rozrabiania z peelingiem, ponoc nadaje sie do nawet bardzo wrazliwej i naczynkowej skóry ![]() ![]() fructissa -faktycznie fajny efekt, zaraz ide testowaæ ten balsam, akurat tak mi sie przypomina ze mam go w zapasach ![]() ps. widze posiadaczke ¶licznej cery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#2172 |
Raczkowanie
|
Dziêki buzichocho, niestety w moim mie¶cie jak pytam o próbki autoheliosa, to panie farmaceutki robi± wielkie oczy. Pewnie same siê smaruj±, a ludziom spróbowaæ nie dadz±, heh. Zapewne zakoñczy siê tak, ¿e wydam te 60 z³ ale je¶li potem bêdê pomarañczowa to chyba siê za³amiê...A te chusteczki samoopalaj±ce daj± zbli¿ony efekt kolorystyczny? Jakby tak by³o, to najpierw spróbowa³abym z chusteczk±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze na all s± jakies próbki tego samoopalacza? EDIT: podsy³am link http://www.allegro.pl/item281125846_...y_i_ciala.html Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-12-10 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 95
|
FAKE BAKE - idealny samoopalacz??
Ostatnio natknê³am siê na allegro na samoopalacz firmy FAKE BAKE, który podobno jest hit'em w USA i Wielkiej Brytanii. Nie robi plam, idealnie br±zuje - podobno bardzo popularny w¶ród gwiazd. Jaki¶ innowacyjny sk³ad. Kosztuje s³ono - bo z przesy³k± prawie 200 z³ za pojemno¶æ 170 ml.
Czy która¶ z Was u¿ywa³a to cudo? Mo¿e s³ysza³y¶cie opinie o nim. Piszcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: FAKE BAKE - idealny samoopalacz??
Cytat:
Prosze korzystac z wyszukiwarki i nie dublowac watkow,o wiele latwiej jest podbic juz istniejacy watek. Jezeli interesuje Cie ten samoopalacz to napisz do Sprzedawcy z prosba o podanie skladu INCI,wrzuc pozniej go w watek skladowy i powiemy ile on jest wart. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 441
|
fructissa efekt na nogach rzeczywi¶cie fajny, ale moj± uwagê zwróci³y jeszcze Twoje policzki- co to za ró¿/roz¶wietlacz? I czym tak ³adnie "opali³a¶" bu¼kê?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
BAN sta³y
|
buzichocho i kupi³a¶ ten spray rossmannowski
![]() ![]() ![]() ![]() Czekam teraz na efekty bo oczywi¶cie nie wytrzyma³am do wieczora i wypsika³am siê nim wcze¶niej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
No ja te¿ jestem wkurzona na ten psikacz w spraju rossmana, ale ostatnio odkrêci³am go, wyla³am na d³oñ i tak siê smarowa³am.
Okaza³o siê ¿e to takie gêste mleczko jest wiêc nie wiem jak to ma sie rozpylaæ ![]() Ale ¶wietnie mnie br±zuje, po jednej aplikacji skóra jest taka fajna z³ota ![]()
![]() |
#2179 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magdziu ![]() widze ze z psikacza nie jestesce zadwolone, a jak opalenizna ³adna???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
BAN sta³y
|
linka25 ja uzywam tak
![]() -podk³ad AA oceanic roz¶wietlaj±cy (odcien czekolada) -kulki br±zuj±ce sensique -kulki roz¶wietlaj±ce joko buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
Ja te¿ mam tego rossmana i u mnie kolor wychodzi jednak pomarañczowawy. Nie ¿eby jako¶ paskudnie to wygl±da³o, czy co¶ ale jednak wpada w pomarañcz, ale u¿ywa³am mleczka, a nie spray'u.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
na KWC doczyta³am siê, ¿e w sk³adzie autoheliosa jest alcohol denat. - nie podra¿nia on, dziewczynki Waszych naczynek?
bo ja ju¿ siê raz nadzia³am i u¿ywa³am filtra LRP DP (jak wiadomo alco. w sk³adzie) - niestety tylko przez tydzien bo pozniej okaza³o siê, ¿e mimo iz naczynko mialam jedno w okolicach nosa to po jego stosowaniu zrobilo sie duzo wiecej a i poliki siê rózowe zaczely robiæ. kusi mnie jaki¶ samoopalacz ale troszkê siê go bojê.myslalam te¿ o samoopalaczu avene - ale w jego przypadku bojê siê zapchania... ciê¿ka sprawa ![]()
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 307
|
Ja te¿ nie u¿ywam Autoheliosa ze wzgl. na denata..Co najwy¿ej na cia³ko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() avene nawet sie ba³am probowaæ, tez sie naczyta³am o zapychaniu... Ja mam kilka peknietych juz pajaczkow(ale to juz od dziecinstwa), nos czerwony i poliki i jakos atohelios tego nie zaognia.. Testowa³am jeszce clarinsa (juz pisa³am wczesniej) ale to jedak nie to.. Filtrow z LPR ja nie lubie, mnie znow zapychaja ![]() Pozatym denat masz w autoheliosie mniej wiecej w polowie skladu wiec nie jest tragicznie.... Cytat:
Magdziu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 716
|
A dla mnie swietny jest Garnier skora Musnieta sloncem naprawde delikatny ,efekt naturalnej opalenizny ,choc moja karnacja jest ,bardzo,bardzo jasna ,to uzywam wersji do ciemnej karnacji.Po trzech uzyciach mam sliczny kolor skory ,zero smug,plam jestem bardzo milo zaskoczona.Cena przystepna faajny jest naprawde dobry oto link http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13773
Jest jeszcze bardzo dobry samoopalacz ,bardzo dlugo go uzywalam a,le przestalam ze wgledu na cene http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1589
![]() |
#2189 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
Ja równi¿ uwa¿am ¿e balsam ten jest dobry ![]() Dziewczyny pomó¿cie mi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dove jest super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.