Samoopalacze i kosmetyki br±zuj±ce - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Biochemia kosmetyczna

Notka

Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-12-09, 12:59   #2161
fructissa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 3 228
Dot.: Opalamy siê!!!!

ja smarowa³am nim 3 nocki pod rz±d po k±pieli i mam cudnie br±zowe nogi :roll eyes: ale wczoraj da³am sobie spokoj (dzisiaj juz smaruje) bo nie chcê ¿eby efekt by³ zbyt sztuczny . A z trwa³o¶ci± to jeszcze siê nie wypowiem, bo u¿ywam od 4 dni
fructissa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-09, 13:06   #2162
buzichocho
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 675

Cytat:
Napisane przez fructissa Poka¿ wiadomo¶æ
ja kocham balsam Dove br±zuj±co roz¶wietlaj±cy do karnacji ciemnej. Smarujê tylko nogi- efekty boskie moze chcecie fotke moich nog?
te¿ mam ten balsam w zapasach, jak wypróbuje to dam znaæ

Cytat:
Napisane przez Vibeska Poka¿ wiadomo¶æ
O ja tam nie robiê reklamy ale ten L'Oreal to dla mnie cudo, nie zapcha³ mnie, a jaki wydajny! te 30 ml mam ju¿ 4 miesi±ce, u¿ywam go czêsto na twarz, szyje, dekold i rêce.
Super on jest
ja jesli mam byæ szczera to loreal s³abiej wypada przy autoheliosie.
Opalenizna po autoheliosie trzyma mi sie 3 dni, a po tym lorealu 2.
Loreal co prawda jest wydajny, ale niestety przy czestym stosowaniu zapcha³ mnie(brazowo pomaranczowe w±gry)

Cytat:
Napisane przez _magdzia_ Poka¿ wiadomo¶æ
W takim razie nie ¿a³ujê ¿e nie kupi³am tego loreala
No ja ju¿ zapoatrzy³am siê w 3 tubkê effaclaru

Jutro idê po ten rossmannowski bo ja z natury leniwa jestem i nie chce mi siê rozsmarowywaæ zbyt dok³adnie samoopalacza na ca³ym ciele wiêc mam nadziejê ¿e ten w sprayu bêdzie idealny
Madzia-daj znaæ jak wyprobujesz, ja po rossmanowski chyba wybiore sie we wtorek bo jutro chyba nie dam rady.
Ja te¿ zaopatrzy³am sie juz w trzecia tube effaclaru, choc przyznam ¿e po tej trzeciej tubce rzezyce sie na effaclar H bo K ³adnie mi oczysci³ skóre,a le chyba zaczyna mnie wyszuszaæ
buzichocho jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-09, 13:20   #2163
_magdzia_
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 032

Cytat:
Napisane przez buzichocho Poka¿ wiadomo¶æ
ja jesli mam byæ szczera to loreal s³abiej wypada przy autoheliosie.
Opalenizna po autoheliosie trzyma mi sie 3 dni, a po tym lorealu 2.
Loreal co prawda jest wydajny, ale niestety przy czestym stosowaniu zapcha³ mnie(brazowo pomaranczowe w±gry)

Madzia-daj znaæ jak wyprobujesz, ja po rossmanowski chyba wybiore sie we wtorek bo jutro chyba nie dam rady.
Ja te¿ zaopatrzy³am sie juz w trzecia tube effaclaru, choc przyznam ¿e po tej trzeciej tubce rzezyce sie na effaclar H bo K ³adnie mi oczysci³ skóre,a le chyba zaczyna mnie wyszuszaæ
No w³a¶nie dla mnie równie¿ wa¿na jest trwa³o¶æ samoopalacza widzê ¿e s³uszny wybór z tym autoheliosem

Jak znajdê jutro ten rossmannowski to oczywi¶cie dam znaæ jak bêdzie mi siê chcia³o wypróbowaæ go

Ja narazie jeszcze pozostanê przy effaclarze bo do koñca nie poradzi³ sobie z moimi w±grami na nosie Kupi³am równie¿ AD i stosujê na zmianê z effem- mam nadziejê ¿e co¶ wiêcej mi pomo¿e
_magdzia_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-09, 13:37   #2164
buzichocho
Zakorzenienie

Cytat:
No w³a¶nie dla mnie równie¿ wa¿na jest trwa³o¶æ samoopalacza widzê ¿e s³uszny wybór z tym autoheliosem

Jak znajdê jutro ten rossmannowski to oczywi¶cie dam znaæ jak bêdzie mi siê chcia³o wypróbowaæ go

Ja narazie jeszcze pozostanê przy effaclarze bo do koñca nie poradzi³ sobie z moimi w±grami na nosie Kupi³am równie¿ AD i stosujê na zmianê z effem- mam nadziejê ¿e co¶ wiêcej mi pomo¿e

Dla mnie te¿ jest wazna trwa³osc samoopalacza
ja boje siê rozstania z erffaclarem bo naczyta³am sie ze po odstawieniu mo¿e pojawiæ siê nawrót zaskórników. Ja z effaclaru jestem w miare zadwolona, zaskórników prawie siê pozby³am (sory za off-top)

Dziewczyny zapomnia³am dodaæ ¿e ten Loreal ublime bronze do twarzy zawiera kwasy AHA, dlatego te¿ juz go nie stosuje i przezuci³am siê na autoheliosa.
Przy wrazliwych naczynkowych cerach ponoc AHA niewskazane
Stary 2007-12-09, 13:44   #2165
Zuziunia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 12 483

Cytat:
Napisane przez fructissa Poka¿ wiadomo¶æ
ja kocham balsam Dove br±zuj±co roz¶wietlaj±cy do karnacji ciemnej. Smarujê tylko nogi- efekty boskie moze chcecie fotke moich nog?

Ja mam ten sam, ale teraz kupi³am bez drobinek. Dawaj fote...
Po 2 uzyciach posz³am na wesele to pytali sie mnie wszyscy czy by³am na solarium hehe
Szkoda tylko, ¿e z trwa³o¶ci± tak sobie.
Zuziunia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-09, 14:38   #2166
_magdzia_
BAN sta³y

Cytat:
Dla mnie te¿ jest wazna trwa³osc samoopalacza
ja boje siê rozstania z erffaclarem bo naczyta³am sie ze po odstawieniu mo¿e pojawiæ siê nawrót zaskórników. Ja z effaclaru jestem w miare zadwolona, zaskórników prawie siê pozby³am (sory za off-top)

Dziewczyny zapomnia³am dodaæ ¿e ten Loreal ublime bronze do twarzy zawiera kwasy AHA, dlatego te¿ juz go nie stosuje i przezuci³am siê na autoheliosa.
Przy wrazliwych naczynkowych cerach ponoc AHA niewskazane
W takim razie l'oreal odpada- moj± zmor± s± niestety naczynka Chocia¿ i tak staj± siê prawie niewidoczne jak wysmaruje siê samoopalaczem
Stary 2007-12-09, 15:00   #2167
buzichocho
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie l'oreal odpada- moj± zmor± s± niestety naczynka Chocia¿ i tak staj± siê prawie niewidoczne jak wysmaruje siê samoopalaczem
mój± zmora tez sa naczynka i nawet jak uzyje samoopalacza to sa widoczne ale zmówi³am juz na BU peeling z bromelaina i hydrolat rózany moze pomoga

Wogóle dla mnie to troche dziwne dodawaæ kwasy do samoopalacza
Kwasy przeciez wybielaja...
Stary 2007-12-09, 15:36   #2168
ariam4
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 158

Dziewczyny a mi ju¿ nikt nie odpowie?
ariam4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-09, 16:19   #2169
_magdzia_
BAN sta³y

Cytat:
mój± zmora tez sa naczynka i nawet jak uzyje samoopalacza to sa widoczne ale zmówi³am juz na BU peeling z bromelaina i hydrolat rózany moze pomoga

Wogóle dla mnie to troche dziwne dodawaæ kwasy do samoopalacza
Kwasy przeciez wybielaja...
a có¿ to z jakie¶ magiczne nazwy hydrolat jak to siê stosuje?
Stary 2007-12-09, 17:12   #2170
fructissa
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam ten sam, ale teraz kupi³am bez drobinek. Dawaj fote...
Po 2 uzyciach posz³am na wesele to pytali sie mnie wszyscy czy by³am na solarium hehe
Szkoda tylko, ¿e z trwa³o¶ci± tak sobie.
Prosze bardzo nie zwracajcie uwagi na moje przebranie faceta
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 006 (Medium).jpg (63,4 KB, 359 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 034 (Medium).jpg (64,0 KB, 194 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 007 (Medium).jpg (61,7 KB, 217 za³adowañ)
Stary 2007-12-09, 17:14   #2171
buzichocho
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ariam4 Poka¿ wiadomo¶æ
S³uchajcie, a jaki kolor daje ten autohelios przy ró¿owawej twarzy? Czy która¶ ze szczê¶liwych posiadaczek autoheliosa posiada mo¿e tak± i mog³aby siê wypowiedzieæ? Czy nie daje on przypadkiem ¿ó³tego albo pomarañczowego koloru? I co z t± legendarn± ju¿ intensywno¶ci±, rzeczywi¶cie jest taki mocny?
Musze powiedzieæ ze autohelios jest do¶æ intensywny, ale nie martw siê, nie bedziesz pomaranczowa
U mnie daje on kolor raczej naturalnej opalenizny, nie wygl±dam po nim jakbym siê smazy³a w solarium
Najlepiej bedzie jak wezmiesz probke z apteki, wtedy sie przekonasz czy Ci pasuje, ja ze swojej strony polecam

Cytat:
a có¿ to z jakie¶ magiczne nazwy hydrolat jak to siê stosuje?
heh to masz o hydrolatach
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144865
Ja narazie zamowi³am rózany (ponoc ³agodzi i wzmacnia naczynka, mozesz stosowaæ solo na twarz, dodawaæ do kremu i szamponu etc) ale kusi mnie tez rumiankowy i lawendowy.
Zamówi³am równie¿ peelin gotowiec z bromelaina 5% w proszku i ¿el hialuronowy 1% do rozrabiania z peelingiem, ponoc nadaje sie do nawet bardzo wrazliwej i naczynkowej skóry To moje pierwsze tego typu zamowienie, naczyta³am siê na forum Basi i musia³am sprobowaæ, aha amawia³am na BU

fructissa
-faktycznie fajny efekt, zaraz ide testowaæ ten balsam, akurat tak mi sie przypomina ze mam go w zapasach

ps. widze posiadaczke ¶licznej cery

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-10, 17:33   #2172
ariam4
Raczkowanie

Dziêki buzichocho, niestety w moim mie¶cie jak pytam o próbki autoheliosa, to panie farmaceutki robi± wielkie oczy. Pewnie same siê smaruj±, a ludziom spróbowaæ nie dadz±, heh. Zapewne zakoñczy siê tak, ¿e wydam te 60 z³ ale je¶li potem bêdê pomarañczowa to chyba siê za³amiê...A te chusteczki samoopalaj±ce daj± zbli¿ony efekt kolorystyczny? Jakby tak by³o, to najpierw spróbowa³abym z chusteczk±.
Stary 2007-12-10, 19:18   #2173
buzichocho
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ariam4 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki buzichocho, niestety w moim mie¶cie jak pytam o próbki autoheliosa, to panie farmaceutki robi± wielkie oczy. Pewnie same siê smaruj±, a ludziom spróbowaæ nie dadz±, heh. Zapewne zakoñczy siê tak, ¿e wydam te 60 z³ ale je¶li potem bêdê pomarañczowa to chyba siê za³amiê...A te chusteczki samoopalaj±ce daj± zbli¿ony efekt kolorystyczny? Jakby tak by³o, to najpierw spróbowa³abym z chusteczk±.
niestety nie mam porównania z husteczkami samoopalaj±cymi
a moze na all s± jakies próbki tego samoopalacza?

EDIT: podsy³am link
http://www.allegro.pl/item281125846_...y_i_ciala.html

Edytowane przez buzichocho
Czas edycji: 2007-12-10 o 19:52
Stary 2007-12-16, 20:29   #2174
ati77
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 95
FAKE BAKE - idealny samoopalacz??

Ostatnio natknê³am siê na allegro na samoopalacz firmy FAKE BAKE, który podobno jest hit'em w USA i Wielkiej Brytanii. Nie robi plam, idealnie br±zuje - podobno bardzo popularny w¶ród gwiazd. Jaki¶ innowacyjny sk³ad. Kosztuje s³ono - bo z przesy³k± prawie 200 z³ za pojemno¶æ 170 ml.

Czy która¶ z Was u¿ywa³a to cudo? Mo¿e s³ysza³y¶cie opinie o nim. Piszcie
ati77 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-16, 21:41   #2175
Hexxana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 972
GG do Hexxana Wy¶lij wiadomo¶æ przez MSN do Hexxana
Dot.: FAKE BAKE - idealny samoopalacz??

Cytat:
Napisane przez ati77 Poka¿ wiadomo¶æ
Ostatnio natknê³am siê na allegro na samoopalacz firmy FAKE BAKE, który podobno jest hit'em w USA i Wielkiej Brytanii. Nie robi plam, idealnie br±zuje - podobno bardzo popularny w¶ród gwiazd. Jaki¶ innowacyjny sk³ad. Kosztuje s³ono - bo z przesy³k± prawie 200 z³ za pojemno¶æ 170 ml.

Czy która¶ z Was u¿ywa³a to cudo? Mo¿e s³ysza³y¶cie opinie o nim. Piszcie

Prosze korzystac z wyszukiwarki i nie dublowac watkow,o wiele latwiej jest podbic juz istniejacy watek.

Jezeli interesuje Cie ten samoopalacz to napisz do Sprzedawcy z prosba o podanie skladu INCI,wrzuc pozniej go w watek skladowy i powiemy ile on jest wart.

Pozdrawiam
Stary 2007-12-16, 21:56   #2176
Linka25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 441

fructissa efekt na nogach rzeczywi¶cie fajny, ale moj± uwagê zwróci³y jeszcze Twoje policzki- co to za ró¿/roz¶wietlacz? I czym tak ³adnie "opali³a¶" bu¼kê?
Linka25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-17, 19:50   #2177
_magdzia_
BAN sta³y

buzichocho i kupi³a¶ ten spray rossmannowski Ja dzisiaj dopiero dotar³am do rossmana ale ju¿ mam Denerwuje mnie tylko ten psikacz Niby jest napisane ¿e mo¿na nim pryskaæ w ka¿dej pozycji ale prawda jest taka ¿e nie Ale czego siê spodziewaæ za tak± cen±.
Czekam teraz na efekty bo oczywi¶cie nie wytrzyma³am do wieczora i wypsika³am siê nim wcze¶niej Zaciekawi³o mnie tylko to ¿e napisane jest, ¿eby ok 2 godziny samoopalacz nie mia³ kontatku z ubraniem- to znaczy siê ¿e mam z go³± lataæ
Stary 2007-12-17, 20:43   #2178
Vibeska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 984
GG do Vibeska

No ja te¿ jestem wkurzona na ten psikacz w spraju rossmana, ale ostatnio odkrêci³am go, wyla³am na d³oñ i tak siê smarowa³am.
Okaza³o siê ¿e to takie gêste mleczko jest wiêc nie wiem jak to ma sie rozpylaæ
Ale ¶wietnie mnie br±zuje, po jednej aplikacji skóra jest taka fajna z³ota
Stary 2007-12-17, 21:18   #2179
_magdzia_
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Vibeska Poka¿ wiadomo¶æ
No ja te¿ jestem wkurzona na ten psikacz w spraju rossmana, ale ostatnio odkrêci³am go, wyla³am na d³oñ i tak siê smarowa³am.
Okaza³o siê ¿e to takie gêste mleczko jest wiêc nie wiem jak to ma sie rozpylaæ
Ale ¶wietnie mnie br±zuje, po jednej aplikacji skóra jest taka fajna z³ota
No ja nadal czekam na efekty ale co¶ ich nie widaæ....Dok³adnie objerzê sie rano
Stary 2007-12-17, 23:28   #2180
buzichocho
Zakorzenienie

Cytat:
buzichocho i kupi³a¶ ten spray rossmannowski Ja dzisiaj dopiero dotar³am do rossmana ale ju¿ mam Denerwuje mnie tylko ten psikacz Niby jest napisane ¿e mo¿na nim pryskaæ w ka¿dej pozycji ale prawda jest taka ¿e nie Ale czego siê spodziewaæ za tak± cen±.
Czekam teraz na efekty bo oczywi¶cie nie wytrzyma³am do wieczora i wypsika³am siê nim wcze¶niej Zaciekawi³o mnie tylko to ¿e napisane jest, ¿eby ok 2 godziny samoopalacz nie mia³ kontatku z ubraniem- to znaczy siê ¿e mam z go³± lataæ

Magdziu jeszce nie kupi³am... Jakos czasu ostatnio nie mia³am, ale moze jutro wpadne..pozatym narazie testowa³am ten dove co poleca³yscie(akurat mia³am go w zapasach)
widze ze z psikacza nie jestesce zadwolone, a jak opalenizna ³adna????
Stary 2007-12-17, 23:40   #2181
_magdzia_
BAN sta³y

Cytat:
Magdziu jeszce nie kupi³am... Jakos czasu ostatnio nie mia³am, ale moze jutro wpadne..pozatym narazie testowa³am ten dove co poleca³yscie(akurat mia³am go w zapasach)
Jeszcze nic nie widzê (mo¿e to przez to s³abe o¶wietlenie w domu :rolleyes) ale jutro zdam Ci relacjê Bêdê mia³a porównanie bo twarz i szyjê posmarowa³am autoheliosem Ten spray jaki¶ dziwny jest - ciêzko chodzi i w ogóle trudno z niego cokolwiek wydostaæ , gdy¿ buteleczka ¶lizga siê w rêkach ( a mo¿e mam za ma³o pary w rêkach trzeba nad si³owni± pomy¶leæ) Jak siê sprawdzi to nastêpnym razem kupiê ten normalny balsam a je¿eli nie to nadal bêdê szuka³a jakiego¶ idea³u
Stary 2007-12-18, 13:59   #2182
fructissa
BAN sta³y

linka25 ja uzywam tak :

-podk³ad AA oceanic roz¶wietlaj±cy (odcien czekolada)
-kulki br±zuj±ce sensique
-kulki roz¶wietlaj±ce joko

buzka
Stary 2007-12-18, 16:35   #2183
_magdzia_
BAN sta³y

Cytat:
No wiêc buzichocho jestem zadowolona z tego samoopalacza ¯adnych zacieków nie mam a kolor nie jest pomarañczowy Bardzo dobry jest ten samoopalacz (oczywi¶cie nie licz±c tego spryskiwacza) ale jak za t± cenê to naprawdê warto
Stary 2007-12-18, 16:59   #2184
ariam4
Raczkowanie

Ja te¿ mam tego rossmana i u mnie kolor wychodzi jednak pomarañczowawy. Nie ¿eby jako¶ paskudnie to wygl±da³o, czy co¶ ale jednak wpada w pomarañcz, ale u¿ywa³am mleczka, a nie spray'u.
Stary 2007-12-18, 20:54   #2185
Ella77
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

na KWC doczyta³am siê, ¿e w sk³adzie autoheliosa jest alcohol denat. - nie podra¿nia on, dziewczynki Waszych naczynek?

bo ja ju¿ siê raz nadzia³am i u¿ywa³am filtra LRP DP (jak wiadomo alco. w sk³adzie) - niestety tylko przez tydzien bo pozniej okaza³o siê, ¿e mimo iz naczynko mialam jedno w okolicach nosa to po jego stosowaniu zrobilo sie duzo wiecej a i poliki siê rózowe zaczely robiæ.

kusi mnie jaki¶ samoopalacz ale troszkê siê go bojê.myslalam te¿ o samoopalaczu avene - ale w jego przypadku bojê siê zapchania... ciê¿ka sprawa
Stary 2007-12-18, 23:03   #2186
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 307

Ja te¿ nie u¿ywam Autoheliosa ze wzgl. na denata..Co najwy¿ej na cia³ko Najgorsze jest to, ¿e na twarz u¿ywa³am Eau Lacte Clarinsa i jak mnie podra¿nia³ to udawa³am, ¿e tego nie widzê, do czasu ±z nie wyczyta³am, ¿e te¿ ma denata..Teraz mam nauczkê i juz zawsze sprawdzam sk³ady samoopalaczy, a nie wiem czemu wcze¶niej mi siê wydawa³o, ¿e do samoopalaczy nie dodaj± alkoholu..
Justin Timberlake jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-19, 01:37   #2187
buzichocho
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ella77 Poka¿ wiadomo¶æ
na KWC doczyta³am siê, ¿e w sk³adzie autoheliosa jest alcohol denat. - nie podra¿nia on, dziewczynki Waszych naczynek?

bo ja ju¿ siê raz nadzia³am i u¿ywa³am filtra LRP DP (jak wiadomo alco. w sk³adzie) - niestety tylko przez tydzien bo pozniej okaza³o siê, ¿e mimo iz naczynko mialam jedno w okolicach nosa to po jego stosowaniu zrobilo sie duzo wiecej a i poliki siê rózowe zaczely robiæ.

kusi mnie jaki¶ samoopalacz ale troszkê siê go bojê.myslalam te¿ o samoopalaczu avene - ale w jego przypadku bojê siê zapchania... ciê¿ka sprawa
ja mam bardzo wrazliwa skore, mnie autohelios nie podraznia, chyba jest najlepszy z wszystkich samoopalaczy któe testowa³am...
avene nawet sie ba³am probowaæ, tez sie naczyta³am o zapychaniu...
Ja mam kilka peknietych juz pajaczkow(ale to juz od dziecinstwa), nos czerwony i poliki i jakos atohelios tego nie zaognia..
Testowa³am jeszce clarinsa (juz pisa³am wczesniej) ale to jedak nie to..
Filtrow z LPR ja nie lubie, mnie znow zapychaja
Pozatym denat masz w autoheliosie mniej wiecej w polowie skladu wiec nie jest tragicznie....

Cytat:
No wiêc buzichocho jestem zadowolona z tego samoopalacza ¯adnych zacieków nie mam a kolor nie jest pomarañczowy Bardzo dobry jest ten samoopalacz (oczywi¶cie nie licz±c tego spryskiwacza) ale jak za t± cenê to naprawdê warto

Magdziu dziekuje za odp jutro pedze po ten spray ten dove jedna za s³aby efekt daje, wiecmusze cs silniejszego miec niz balsam brazujacy
Stary 2007-12-25, 09:50   #2188
dagirll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 716

A dla mnie swietny jest Garnier skora Musnieta sloncem naprawde delikatny ,efekt naturalnej opalenizny ,choc moja karnacja jest ,bardzo,bardzo jasna ,to uzywam wersji do ciemnej karnacji.Po trzech uzyciach mam sliczny kolor skory ,zero smug,plam jestem bardzo milo zaskoczona.Cena przystepna faajny jest naprawde dobry oto link http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13773

Jest jeszcze bardzo dobry samoopalacz ,bardzo dlugo go uzywalam a,le przestalam ze wgledu na cene http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1589

dagirll jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-12-25, 13:43   #2189
_magdzia_
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez dagirll Poka¿ wiadomo¶æ
A dla mnie swietny jest Garnier skora Musnieta sloncem naprawde delikatny ,efekt naturalnej opalenizny ,choc moja karnacja jest ,bardzo,bardzo jasna ,to uzywam wersji do ciemnej karnacji.Po trzech uzyciach mam sliczny kolor skory ,zero smug,plam jestem bardzo milo zaskoczona.Cena przystepna faajny jest naprawde dobry oto link http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13773

Ja równi¿ uwa¿am ¿e balsam ten jest dobry Jednak jak dla mnie zbyt krótkotrwa³y efekt...Dlatego przerzuci³am siê na samoopalacze.

Dziewczyny pomó¿cie mi Chcia³am wykoñczyæ balsam br±zuj±cy nivei i posmarowa³am nim ca³e rêcê. Za³o¿y³am bia³± bluzkê z rêkawkami w których s± wszyte gumki i jak j± wieczorem zdjê³am to zauwa¿y³am ze poprudzi³y siê od ¶rodka i s± takie br±zowe To pewnie od balsamu Macie jakie¶ sprawdzone sposoby na to
Stary 2007-12-25, 18:12   #2190
kuna1005
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 77
GG do kuna1005

Cytat:
Napisane przez Kate30 Poka¿ wiadomo¶æ
W±tek proponujê po¶wiêciæ naszym typom br±zuj±cym cia³ko. Samoopalacze, balsamy br±zuj±ce i inne cuda. Jako¶ nam siê te informacje roz³a¿± po innych w±tkach, a przecie¿ spódniczki i szorty czekaj± na nasze piêknie opalone cia³ka, ¿e o bikini nie wspomnê .

Czego u¿ywacie, co lubicie i polecacie, a co stanowczo odradzacie?

Bardzo proszê o podawanie swoich typów wraz z linkami do KWC dla u³atwienia.

To ja zaczynam od mojego najnowszego nabytku (jest w poczekalni KWC, jak zostanie dodany to dodam linka) - balsamu br±zuj±cego Dove Summer Glow.

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=14215

U¿ywam co prawda krótko, ale nogi mam ju¿ ¶licznie opalone - wygl±daj± jak z najprawdziwsz± opalenizn± .
No to tak; s± dwie wersje, do karnacji jasnej i ciemnej (ja mam ten do ciemnej), cena ok 14-17z³ za 250ml.

Balsam fajnie owocowo pachnie, nie wyczuwam wcale samoopalacza, nogi ³adnie nawil¿one jak dot±d i to nawil¿enie po rannej aplikacji - mo¿na mo¿na bo nie brudzi, utrzymuje siê do wieczora.
Na noc posmarowa³am ca³e cia³o - nie mam ¿adnych zacieków czy plam, równie¿ na szyi.
Kolana i ³okcie jak najbardziej w porz±dku.
Balsam jest bardzo gêsty, ³adnie siê rozprowadza, nie zawiera ¿adnych drobinek, trochê opornie wychodzi z opakowania.
Póki co jestem na tak.

Dove jest super równie¿ polecam

Nowe w±tki na forum Biochemia kosmetyczna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.