|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robisz betę? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Odowska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() normalnie jaka niespodziewanka na koniec tygodnia to ranuniu !!! ❤️❤️❤️ kocham takie niespodzianki ❤️![]() ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Tak wzięłaś wszystkich z zaskoczenia totalnie ❤️❤️❤️❤️jakie masz objawy już ? Który to dc ? ![]() No Lofe lofe ! Czyli będziesz lipcowka? ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie było to samo. Nie jeszcze raz gratuluje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Liven dzięki za przepis na chipsy też chętnie skorzystam 😘
Cytat:
Gratulacje 😘😘😘 Mnie dziś strasznie kłuje podbrzusze nie jest to ciągły bol tylko pojawią się go jakiś czas. Chyba się właśnie rozstrzygają losy mojej ciąży ![]() Mój mąż zrobił na kolację sałatkę liczyłam, że wieczór będzie dla nas a tymczasem dziecko buszuje, tatuś śpi sałatka czeka, a ja weszłam na wizaż bo co mi pozostało 😎😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Odowska gratulacje! Super wieści!
|
|
|
|
#2169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze trzymałyśmy miejsce w piaskownicy Teraz musicie trzymać dla mnie! Cytat:
||
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie mialas objawy? Cytat:
|
||
|
|
|
#2173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny!
Ojoanna29 Tak, chyba się wybiorę jutro na betę. Choć trochę się boję, że kolejki będą jak na promocję w Lidlu. Cytat:
Objawy: - plamienie około 16 dc, dosłownie dwie kropelki czerwone, ale pojawiły się tuż po lamowaniu, więc uznałam, że to jakieś obtarcie czy coś. Chciałam nawet wybrać się w tej intencji do gina, ale się nie dostałam (chyba Wam pisałam o tym). Teraz mi się wydaje, że to mogła być implantacja; - dyskomfort przy kp, ale rzuciłam to początkowo na karb nadchodzącej @; - napięcie w podbrzuszu, ciągnięcie itp dużo mocniej odczuwalne niż w pierwszej ciąży; - no i mam też wrażenie, że latam do ubikacji częściej niż zwykle. Edit: jeszcze czułam taką wilgoć jak przed @, dlatego Wam pisałam, że i do mnie nadchodzi, ale jak się po 2 dniach stan się nie zmienił, to zaczęłam być podejrzliwa. To napięcie w podbrzuszu czuję niemal cały czas i trochę niepokojące jest, że się potęguje, kiedy np. podnoszę Młodego albo teraz jak się stresowałam przed wysłaniem wiadomości do Was. Tż i moja najbliższa część rodziny już wie. Postanowiłam nie martwić się na zapas. Jeśli wyjdzie z tego coś smutnego, będę rozpaczać wtedy. Na razie jest powód do radości, więc się cieszę. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Dzięki i mocne mocne kciuki! Niech się nowy cud rozgości! Edytowane przez odowska Czas edycji: 2017-11-12 o 21:33 |
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi się rzuciło o skurczach dziś...
Moje skurczybyki byly tak bolesne, ze myslalam, ze z bolu się ze.sram; juz te co 10 min a gdzie tam reszta. U mnie w szpitalu zzo jest, ale do godz 14 jak anestezjolog ma czas. Ja rodzilam w sobotę od 1 w nocy ![]() Nie zgadzalam się na oxy ale kur. mać dali mi ją! Normalnie na wypisie mam to napisane, ile jednostek dostałam, przeczytalam to dopiero w domu po wypisie 2 dni, bo wyszlam w święto a wypis dali w inny dzien. I zastanawiam się do tej pory... Kiedy mi to dali?! Tak mnie bolało, że dla mnie żadna różnica w odczuciu, skoro juz wiem że kiedys, o ktorejs ją i tak dostałam ![]() Dzieki za przepis na chipsy! Bede próbować zrobić, jak uda mi się tak cieniutko pokroic ziemniaki Odowska! GRATULACJE!! 🚼
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odowskaaaaa cudownie - wspaniałe wieści Kochana ❤️❤️❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Odowska no to faktycznie musialo byc cos na rzeczy
Namarele ja pokrolilam ziemniaki na zwyklej tarce do jarzyn
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Odowska a Ty dalej KP ?
pociesz, że udało się przy KP :P ŚLUZ jak mnie dziś zalało ! no szok ! pomyslalam ze mam okres nawet co jest irracjonalne bo powinien byc za 2 tygodie jakos :P nie pamietam czy po owulacji sa takie zalewania sluzem? czy kiedy?
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do pogrubionego och najfajniejsze podejście jakie może być ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() to dobrze dobrze nie będę się przynajmniej nakręcać
|
|
|
#2181 |
|
Zadomowienie
|
Staraczki moje kochane, jeszcze mnie taka refleksja naszła teraz: ten cykl był kompletnie inny pod względem seksu u nas. Wiadomo, że u mnie dochodzi jeszcze zmienna w postaci kp, która mogła bruździć w owulacji czy długości fazy lutealnej, więc to tylko takie moje gdybanie, ale... w tym cyklu współżyliśmy chyba tylko w rannych porach, nie prowadziłam serduszkowego indeksu, więc nie mam pewności, ale wydaje mi się, że nie zdarzyło się tym razem wieczorem (może mój Tż ma sprawniejsze plemniki rano?). I na 100 % nie było to codziennie, raczej co dwa, trzy dni. A i po incydencie z plamieniem zrobiliśmy sobie przerwę (serio myślałam, że jakieś kuku w szyjkę sobie zrobiłam), dopiero pod koniec cyklu było coś na "wywołanie". Nie sądzę, żebym psychicznie odpuściła, raczej pogodziłam się z tym, że trzeba coś zrobić z karmieniem, żeby zajść.
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i odrzucenie od papierosów. Na resztę nie zwróciłam uwagi,albo nie chciałam zwrócić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2183 | |
|
Żona Idealna :)
|
Cytat:
gratuluję ![]() Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiesz ja się domyślam, że na tym etapie nie ma szans na przewidzenie ciąży a po za tym :P no za mało seksu - na magiczny strzał nie liczę ![]() w 1 ciąży mi sie objawy pokazały znacznie później niż teraz rozkminiam hehe ![]() ale ja to wiesz tak z żarcikiem do tego podchodzę takżę i tak dzięki za wyjaśnienie, że tak Cię zalewało po każdej owu
|
|
|
#2185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
15 przy cyklach 25-26 dni. Cytat:
Nie pisałam Wam tego wcześniej ale w ostatnim cyklu i u mnie się pojawiły dwie dosłownie dwie kropeczki krwi na wkładce pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło - takich sobie narobiłam wtedy nadziei, że dopóki nie pojawiły się konkretne objawy zbliżającej się @ to wierzyłam, że się udało ... niestety jak widać się zawiodłam. Dzisiejszy ból też wiem, że wcale o niczym nie musi świadczyć Cytat:
Ja teraz to mam jeden dzień dosłownie śluz rozciągliwy a później już wodnisty bialy zamieniający się w kremowy... A przed ciążą miałam tyle śluzu galaretowatego w dni płodne, że dosłownie leciało mi czasem po nogach, wkładka nie była w stanie tego zatrzymać byłam mega płodna chyba zresztą udało się w 1cs to i czymś świadczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2017-11-12 o 22:00 |
|||
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do brania objawów żartem.. Nawet jak nie bierzesz ich żartem to ha to rozumiem całkowicie to jest normalne , sama przez rok co miesiąc miałam nadzieję przez każdy nawet najmniejszy objaw. To jest normalne,jak się czegoś bardzo chce, to się na to czeka i ma nadzieję. Tak to już z tym naszym mózgiem jest My to tutaj rozumiemy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas się nie sprawdziło może dlatego, że czasem rano czasem wieczorem 😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Wtajemniczenie
|
Odowska, gratulacje
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wtedy jak myślę, że w tym miesiacu nie ma szans i będzie okres to czuje, że w sumie to dobrze, że może jeszcze chwilkę poczekam :P ale mam w sobie też całą game uczyć i przemyśleń , że teraz jest idealnie hehe więc jestem taka pomieszana teraz ohohoh ! no zazdraszczam ja też jestem funem szybkich zbliżeń, tyle ,że mój zaaaaaaaaaaawsze tak długo się zabawia ze mną....ale rano lubiliśmy jak Sare miała 3 drzemki i pierwsza wypadała koło 9 - Idealnie było
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

u mnie było to samo. Nie jeszcze raz gratuluje 

takżę i tak dzięki za wyjaśnienie, że tak Cię zalewało po każdej owu
byłam mega płodna chyba zresztą udało się w 1cs to i czymś świadczy.
lubimy szybkie numerki