Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-04, 18:47   #2161
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Marmoladkazjablka jak Ty się czujesz? Wychodzisz jutro?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja się czuję dobrze. Ale powoli mnie zaczyna ogarniać jakąś depresja szpitalna.
Raczej nie wyjdę jutro, mam nadzieję ,że uda mi się być w domu w tym tygodniu.
Dzisiaj wieczorem lekarz powiedział, że widać dom na horyzoncie, więc trochę mnie podbudował.

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 18:51   #2162
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Dzisiaj wieczorem lekarz powiedział, że widać dom na horyzoncie, więc trochę mnie podbudował.

Hmmm z jednej strony to się szpitalowi nie dziwię bo chyba nie mogą wypuścić ciężarnej z plamieniem?

Ale z drugiej w domu też mogłabyś sobie leżeć. Chyba że jakieś kroplowki dostajesz?

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 19:24   #2163
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Jeśli reż miałaś takie rozowe plamienia pp stosunku trwające ze 2-3 godziny z tendencja zmiejszajaca się to pewnie z tych samych powodów co opisałam.
A co Ty. Ja miałam "krople" krwi przy wycieraniu się po I już panikowalam 😁

Fiole serce się kraje jak to czytam... trzymam kciuki, żeby wszystko było pomyślnie.

Swoją drogą to jest chore, żeby człowiek mając tyle badań musiał dalej czekać na zrobienie jakiegokolwiek kroku... jakkolwiek to okropnie zabrzmi osobiście wolałabym mieć to wszystko za sobą od razu, to czekanie na pewno by mnie wykończyło

6.09.2014 -
Natus276 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 19:41   #2164
frik frik
Zadomowienie

AFB jeju, jakie chwile grozy za Toba :/ Dobrze, ze z dzidzia ok.

Ja jestem po pracy, padam ze zmeczenia i z glodu.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

MARMOLADKA ojoj... Moze lepiej zostan w szpitalu, będziesz miala spokojne sumienie no i najlepsza opieke.

FIOLE duzo sily przesylam na przetrwanie tego wszystkiego.
Najbardziej Ci życzę, żeby juz bylo po wszystkim Wiesz kiedy najszybciej będziesz mogla podjac jakies kroki? Sciskam mocno...

frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 20:29   #2165
sweetrose
Rozeznanie

Fiole jesteś bardzo dzielna, mam nadzieję że sytuacja jednak rozwiąże się sama

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
O to to to jako ze znam sporo ploteczek z porodowki i ginekologi z mojego miasta to ciekawostka byla na poczatku tego roku na oddziale patologii...byla dziewczyna ktora byla w 5 miesiącu ciąży bo chudla, tzn od początku ciąży nie przytyla a w pewnym momencie zaczela tracić na wadze okazało się ze jest na diecie tzn sama sobie tą wymyśliła, prawie nie jadla, bała się o kg w ciąży... skończyło się na konsultacjach psychiatrycznych a jej rodzice chcieli ją ubezwłasnowolnić bo nawet kroplowki nawadniajace sobie odlaczala i wylewala do zlewu

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Historia jak z filmu heh

Cytat:
Napisane przez AFB Pokaż wiadomość
Dziecko żyje i ma się dobrze, jest lekko odwarstwiona kosmowka. Ta krew podobno uzbierała się przez ten okres który leżałam, dlatego tak intensywnie leciała. Zrobił się jakiś krwiak. Mam dalej leżeć i przyjść na kontrole w czwartek.
Uff, całe szczęście najważniejsze że z dzidziusiem wszystko ok, odpoczywaj i dbaj o siebie

[QUOTE=marmoladkazjablka;7 9417446]Ja się czuję dobrze. Ale powoli mnie zaczyna ogarniać jakąś depresja szpitalna.

Wysłane z [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=73630]aplikacji Forum Wizaz[

Wiadomo, że szpital to nic przyjemnego ale najważniejsze że jest coraz lepiej i widać szansę na wyjście do domu. Jednak zdrowie i życie tej małej istotki najważniejsze jeszcze trochę musisz wytrzymać...

sweetrose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 21:15   #2166
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm z jednej strony to się szpitalowi nie dziwię bo chyba nie mogą wypuścić ciężarnej z plamieniem?

Ale z drugiej w domu też mogłabyś sobie leżeć. Chyba że jakieś kroplowki dostajesz?

Przez 3 dni dostawałam nospe w kroplówce,ale to taka sama dawka jak w tbl więc bez różnicy. Teraz mnie już brzuch nie boli więc 3 dni temu kazałam sobie wyjąć wenflon.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

[QUOTE=sweetrose;79420311]Fiole jesteś bardzo dzielna, mam nadzieję że sytuacja jednak rozwiąże się sama

Historia jak z filmu heh

Uff, całe szczęście najważniejsze że z dzidziusiem wszystko ok, odpoczywaj i dbaj o siebie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość

Wysłane z [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=73630]aplikacji Forum Wizaz[

Wiadomo, że szpital to nic przyjemnego ale najważniejsze że jest coraz lepiej i widać szansę na wyjście do domu. Jednak zdrowie i życie tej małej istotki najważniejsze jeszcze trochę musisz wytrzymać...

Oczywiście dzieć najważniejszy.

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 21:50   #2167
tanzanka
Zadomowienie

IMG_1769.JPG w Lidlu będą takie fatałaszki

Plus pytanie, myślałyście o szkole rodzenia?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 22:02   #2168
misiol
Zadomowienie

O, takie rajstopy to by mi się przydały, bo często w sukienkach chodzę, ale nie wiem czy przeżyłabym wyprawę do Lidla
My do szkoły rodzenia chodziliśmy w pierwszej ciąży. Teraz pewnie sobie darujemy. Ale pierworódkom jak najbardziej polecam. Oswajają z porodem, naprawdę można pozbyć się strachu. Na lekcjach z opieki nad noworodkiem już nie byliśmy, bo musiałam leżeć. Ale daliśmy radę zająć się maluchem i bez instrukcji na sr
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 22:10   #2169
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tanzanka Pokaż wiadomość
Załącznik 7345076 w Lidlu będą takie fatałaszki

Plus pytanie, myślałyście o szkole rodzenia?

Nie chodziłam do szkoły rodzenia i chyba teraz tez odpuszczę

Piekę sernik na jutrzejsza wycieczkę synka. Mam nadzieje, ze wyjdzie i będzie smakował
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 22:14   #2170
pajeczyna
Zadomowienie

My idziemy, do darmowej.

pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 22:34   #2171
Guerka
Wtajemniczenie

Ja dziś dzwoniłam o te spotkania edukacyjne w ramach projektu w opolskim i nie wiadomo czy sie zalapie bo to są spotkania do 20 tyg ciąży a pierwsze spotkanie o ile sie odbedzie to 9.01 to juz późno dla mnie. Do szkoły rodzenia idziemy
Brzuch mnie coś pobolewa na dole i trochę sie martwię, tz juz uczulillam. Mam nadzieję ze przejdzie i to normalny objaw jakiś

Stary 2017-12-04, 22:41   #2172
frik frik
Zadomowienie

Ja nie bylam w szkole rodzenia, takze juz sobie odpuszczę. Ze strony technicznej nie widzę niczego co trzeba umiec poza parciem ponad ludzkie siły
Ale jak ma to kogos uspokoić, to pewnie warto isc
A kiedy i jak oddychać to polozna powie. Moja mi powiedziala a i tak popekalam a mowilam jej wcześniej czy moze lepiej naciac. Nie, niee ja ci powiem co masz robić.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Ja dziś dzwoniłam o te spotkania edukacyjne w ramach projektu w opolskim i nie wiadomo czy sie zalapie bo to są spotkania do 20 tyg ciąży a pierwsze spotkanie o ile sie odbedzie to 9.01 to juz późno dla mnie. Do szkoły rodzenia idziemy
Brzuch mnie coś pobolewa na dole i trochę sie martwię, tz juz uczulillam. Mam nadzieję ze przejdzie i to normalny objaw jakiś

Mnie tez boli co jakis czas na dole. Najczęściej jak mialam ciezki dzien albo duzo stresu. Ma prawo tam pobolec. Jak masz możliwość, to polez i odpocznij. Mi cieply prysznic pomagal zwykle. Byle nie gorący.

frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-04, 23:26   #2173
neesanek
Rozeznanie

Tak mi smutno jak tu wchodzę, że połowę z Was bym przytuliła jak czytam o Waszych przejściach.
Fiole życzę Ci jeszcze więcej siły.
Agnessssa ciąglę wierzę w mały cud i trzymam kciuki. Daj znać co u Ciebie kochana.
Marmoladka życzę Ci szybkiego powrotu do domu. Będziemy Cię pilnować, żebyś nie szalała za bardzo z przygotowaniami do świąt po powrocie tylko cały czas wypoczywała.
AFB dobrze, że z dzieciątkiem wszystko dobrze. Ty też wypoczywaj
Annika może lepiej pojedź na IP żeby sprawdzili czy nie jesteś odwodniona. Trzymam kciuki żeby rzyganie jak najszybciej przeszło.
neesanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 06:25   #2174
pacia91
Wtajemniczenie

Mnie wczoraj bolał brzuch, a dzisiaj rano jak się obudziłam to na papierze zobaczyłam ciemnobrązową krew wymieszaną ze śluzem. Na razie nie panikuję, jakby się rozkręciło to pojadę na IP. W dodatku od rana mi słabo, więc popracuję z domu.

Edytowane przez pacia91
Czas edycji: 2017-12-05 o 06:33
pacia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 06:35   #2175
tanzanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiol Pokaż wiadomość
O, takie rajstopy to by mi się przydały, bo często w sukienkach chodzę, ale nie wiem czy przeżyłabym wyprawę do Lidla
My do szkoły rodzenia chodziliśmy w pierwszej ciąży. Teraz pewnie sobie darujemy. Ale pierworódkom jak najbardziej polecam. Oswajają z porodem, naprawdę można pozbyć się strachu. Na lekcjach z opieki nad noworodkiem już nie byliśmy, bo musiałam leżeć. Ale daliśmy radę zająć się maluchem i bez instrukcji na sr
Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Nie chodziłam do szkoły rodzenia i chyba teraz tez odpuszczę

Piekę sernik na jutrzejsza wycieczkę synka. Mam nadzieje, ze wyjdzie i będzie smakował
Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
My idziemy, do darmowej.

Cytat:

Dzięki za odpowiedzi, ja chciałam, TŻ nie bardzo. No zobaczymy, widzę, że raczej dziewczyny w pierwszych ciążach planują iść

Marmoladka za plamienia i niech Was wypuszczają
Stary 2017-12-05, 07:27   #2176
Feliska
Zakorzenienie

Fiole Jesteście bardzo dzielni.

AFB Dobrze, że z maluchem wszystko ok. Oby krwiak się jak najszybciej wchłonął, dbaj o siebie

marmoladka nie dziwię się, mnie też by taki pobyt w szpitalu pewnie dołował... ale już niedługo, sytuacja opanowana, więc pewnie lada chwila będziesz w domku

tanzanka my myślimy nad szkołą rodzenia i chyba się wybierzemy
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 07:33   #2177
aaby
Zakorzenienie

fiole, to jest straszne, ta cała procedura, papiery, badania... W tej całej tragedii oni to jeszcze komplikują
Ściskam Cię najmocniej jak potrafię

Co do szkoły rodzenia to ja w pierwszej ciąży nie chodziłam (na koniec okazało się, że i tak poród zakończy się cc, więc tym bardziej nie miałam potrzeby, żeby iść), ale teraz cały czas chodzi mi z tyłu głowy myśl o VBAC (o ile będzie możliwe) i nie ukrywam, że przeszłabym się na szkołę rodzenia, ale sama nie chcę, a nie będziemy mieli z kim małej zostawiać żeby mąż jechał ze mną. Także znów nie będzie mi dane
Najwyżej Wy zrobicie mi szybki kurs parcia i oddychania

Jutro mąż wyjeżdża. Nie wiem, jak on z tą grypą przetrwa pod tymi namiotami A ja będę słomianą wdową przez 2 tygodnie..
Ale już mamusia zapowiedziała, że mogę przyjeżdżać po pracy na obiadki, więc odpada mi gotowanie I przyoszczędzę trochę - będzie na jakiś łaszek

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 07:45   #2178
agugus90
Zadomowienie

O szkole rodzenia pomyślę w lutym jak będę na zwolnieniu, choć nastawiam się na cc. Wyświetlają mi się reklamy płatnych szkół z ofertą opieki nad noworodkiem, co bardzo by mi się przydało. Koleżanka tłumaczyła mi, że od któregoś tygodnia ciąży przysługują mi spotkania z położna, jest też taka opcja w luxmedzie, ale nie dam rady tego ogarnąć do wystawienia ocen, więc na razie nie zaprzatam sobie tym głowy.

Wczoraj zamówiłam na allegro spodnie ciążowe z hm za 30 zł, nie chciało mi się umawiać z ludźmi na olx. Jak będą dobre, a powinny, bo przymierzalam w sklepie jaki rozmiar powinnam brać, to może sprawię sobie drugą parę.

Dobrego dnia dziewczyny! Liczę na dobre wiadomości

agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 07:46   #2179
Natus276
Zakorzenienie

Mama przyjaciela mojego tz jest położna i prowadzi szkołę rodzenia więc na pewno pójdziemy tz jest bardzo chętny

6.09.2014 -
Stary 2017-12-05, 07:54   #2180
tanzanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
O szkole rodzenia pomyślę w lutym jak będę na zwolnieniu, choć nastawiam się na cc. Wyświetlają mi się reklamy płatnych szkół z ofertą opieki nad noworodkiem, co bardzo by mi się przydało. Koleżanka tłumaczyła mi, że od któregoś tygodnia ciąży przysługują mi spotkania z położna, jest też taka opcja w luxmedzie, ale nie dam rady tego ogarnąć do wystawienia ocen, więc na razie nie zaprzatam sobie tym głowy.

Wczoraj zamówiłam na allegro spodnie ciążowe z hm za 30 zł, nie chciało mi się umawiać z ludźmi na olx. Jak będą dobre, a powinny, bo przymierzalam w sklepie jaki rozmiar powinnam brać, to może sprawię sobie drugą parę.

Dobrego dnia dziewczyny! Liczę na dobre wiadomości

Tez myślałam że jest czas, a u nas zapisy lada moment więc trochę dziwnie Bronię się przed ciążowymi spodniami, ciekawe czy mi się uda, póki co mam dwie wygodne pary plus jedne ma zajęcia ale cenę upolowałaś świetna

Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
Mama przyjaciela mojego tz jest położna i prowadzi szkołę rodzenia więc na pewno pójdziemy tz jest bardzo chętny

Ale fajnie do znajomej

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

fiole, to jest straszne, ta cała procedura, papiery, badania... W tej całej tragedii oni to jeszcze komplikują

Ściskam Cię najmocniej jak potrafię

Co do szkoły rodzenia to ja w pierwszej ciąży nie chodziłam (na koniec okazało się, że i tak poród zakończy się cc, więc tym bardziej nie miałam potrzeby, żeby iść), ale teraz cały czas chodzi mi z tyłu głowy myśl o VBAC (o ile będzie możliwe) i nie ukrywam, że przeszłabym się na szkołę rodzenia, ale sama nie chcę, a nie będziemy mieli z kim małej zostawiać żeby mąż jechał ze mną. Także znów nie będzie mi dane

Najwyżej Wy zrobicie mi szybki kurs parcia i oddychania

Jutro mąż wyjeżdża. Nie wiem, jak on z tą grypą przetrwa pod tymi namiotami A ja będę słomianą wdową przez 2 tygodnie..

Ale już mamusia zapowiedziała, że mogę przyjeżdżać po pracy na obiadki, więc odpada mi gotowanie I przyoszczędzę trochę - będzie na jakiś łaszek

Jak będę coś wiedziała to pomogę
Współczuje bycia słomianą wdową

Stary 2017-12-05, 08:18   #2181
fioleciasto
Zakorzenienie

frik frik najszybciej po wynikach biopsji czyli już bardzo niedługo. Ale ja naprawdę nie wiem, czy my będziemy potrafili o tym zadecydować Nie mam pojęcia

Mocno trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze UG! Też dziś miałam mieć...

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 08:39   #2182
ladyroses
Zakorzenienie

Witam się we wtorek

Ja do szkoły rodzenia pójdę na pewno. Nie myślę o tym na razie w ogóle bo u nas zapisy są od 28 tc. Jeszcze czas

W lidlu co tanzanka wkleila też mnie zainteresowały rajstopy ciążowe. Ciekawe czy faktycznie będą porządne. Najważniejsze jest żeby brzucha nie uciskaly. Może juz któraś miała kiedyś te rajstopy?

Ja muszę dziś dopakowac prezenty na jutrzejszego mikolaja i posprzątać cały dom

Także milego dnia

Stary 2017-12-05, 09:01   #2183
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Witam się we wtorek

Ja do szkoły rodzenia pójdę na pewno. Nie myślę o tym na razie w ogóle bo u nas zapisy są od 28 tc. Jeszcze czas

W lidlu co tanzanka wkleila też mnie zainteresowały rajstopy ciążowe. Ciekawe czy faktycznie będą porządne. Najważniejsze jest żeby brzucha nie uciskaly. Może juz któraś miała kiedyś te rajstopy?

Ja muszę dziś dopakowac prezenty na jutrzejszego mikolaja i posprzątać cały dom

Także milego dnia

Ja kupiłam raz w Lidlu rajstopy dla córki, i obiecałam sobie ze juz nigdy w życiu w Lidlu nic nie kupie do ubrania. Po kilku razach noszenia rozciągnęły sie tak, ze by trójka dzieci w nich miała chodzić.

Wiem, ze nie ma co porównywać rajstop damskich do dziecięcych, ale tak mnie ten Lidl wtedy wnerwił, ze sie obraziłam na smierć :P

Ja kupuje rajstopy ciążowe w Gatta i są bardzo dobrej jakości, tylko niestety strasznie mały wybór Czarne i cieliste i trzy grubości materiały. A marzą mi sie jakieś takie grube zimowe z wzorkami, albo takie leginsy ciążowe we wzór norweski. Widziała któraś moze?

Widziałam, ze kilka z was pisało, żebym pojechała na IP. Ja raczej nie jestem odwodniona. Dużo pije i nawet czasem cos zjem. ,9 sie utrzyma w żołądku. Nie czuje sie jakiś mega złe i osłabiona. Bardziej mnie juz psychicznie męczą te wymioty.
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 09:06   #2184
goldika
Zakorzenienie

Mam pytanie do mam, które już mają dzieciaczki.
Podajecie im jakieś witaminy?

Mój młody nie je praktycznie warzyw a owoce sporadycznie i myślę czy nie zacząć mu podawać jakiś witamin. Tranu nie chce pić.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 09:15   #2185
Guerka
Wtajemniczenie

Dzień dobry Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze UG. Ja budzilam sie co chwilę w nocy przez ten brzuch, ale juz jest lepiej. Teraz czuję tylko takie napięcie w dole brzucha, ale myślę ze to sie tam wszystko przesuwa, rozciąga itd.

Stary 2017-12-05, 09:23   #2186
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz czuję tylko takie napięcie w dole brzucha, ale myślę ze to sie tam wszystko przesuwa, rozciąga itd.
Też mam podobne odczucia czasem jakby macica się nie mieściła.

Mega dzisiaj mam lenia, a pracy tyle, że masakra....

6.09.2014 -
Stary 2017-12-05, 09:28   #2187
fioleciasto
Zakorzenienie

To jest jeszcze takie dziwne, pomijając wszystko inne, że ja tej ciąży wciąż w żaden sposób nie czuję. Żadnych bóli brzucha, żadnego rozciągania macicy, totalnie nic. A malutka przecież rośnie.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 09:28   #2188
_annika_
Zadomowienie

My podajemy rybki Mollersa (takie żelki) i syrop eyeQ. Ale to jak nam sie przypomni, bo niestety u mnie z pamięcią kiepsko :P
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 09:32   #2189
misiol
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj bolał brzuch, a dzisiaj rano jak się obudziłam to na papierze zobaczyłam ciemnobrązową krew wymieszaną ze śluzem. Na razie nie panikuję, jakby się rozkręciło to pojadę na IP. W dodatku od rana mi słabo, więc popracuję z domu.
Mam nadzieję, że się uspokoją te plamienia. Naprawdę wiele z nas ma lub miało ten problem na tym wątku

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Mam pytanie do mam, które już mają dzieciaczki.
Podajecie im jakieś witaminy?

Mój młody nie je praktycznie warzyw a owoce sporadycznie i myślę czy nie zacząć mu podawać jakiś witamin. Tranu nie chce pić.
Ja swojej dosypuję trochę witaminy C do picia. Wit D daję jej w kroplach, ale niestety nieregularnie
Teraz dobre mandarynki, może małemu zasmakują?

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
To jest jeszcze takie dziwne, pomijając wszystko inne, że ja tej ciąży wciąż w żaden sposób nie czuję. Żadnych bóli brzucha, żadnego rozciągania macicy, totalnie nic. A malutka przecież rośnie.
A brzuszek zaczął rosnąć? Może taką masz budowę, no i gdy nie ma wzdęć, to w brzuchu trochę miejsca jednak jest.
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 09:46   #2190
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
Ja kupiłam raz w Lidlu rajstopy dla córki, i obiecałam sobie ze juz nigdy w życiu w Lidlu nic nie kupie do ubrania. Po kilku razach noszenia rozciągnęły sie tak, ze by trójka dzieci w nich miała chodzić.

Wiem, ze nie ma co porównywać rajstop damskich do dziecięcych, ale tak mnie ten Lidl wtedy wnerwił, ze sie obraziłam na smierć

Ja kupuje rajstopy ciążowe w Gatta i są bardzo dobrej jakości, tylko niestety strasznie mały wybór Czarne i cieliste i trzy grubości materiały. A marzą mi sie jakieś takie grube zimowe z wzorkami, albo takie leginsy ciążowe we wzór norweski. Widziała któraś moze?

Widziałam, ze kilka z was pisało, żebym pojechała na IP. Ja raczej nie jestem odwodniona. Dużo pije i nawet czasem cos zjem. ,9 sie utrzyma w żołądku. Nie czuje sie jakiś mega złe i osłabiona. Bardziej mnie juz psychicznie męczą te wymioty.
Annika a są też w Gatta rajstopy ciążowe ale grubsze? Takie zimowe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości