|
|
#2161 |
|
Czarna owca
|
Dot.: Czysta micha - cz.6
Pod kątem owoców mamy dwa rynki blisko, jeden jest tak że 7 minut pieszo od mieszkania
cieszy mnie bliskość Lidla, Kauflandu. W ogóle jak miałam zamieszkać z Tż to mi było smutno, że opuszczam takie osiedle, gdzie wszystko mam blisko, a przeniosłam się z pół kilometra w linii prostej dalej Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z mieszkania w kamienicy przy samym Rynku Jezyckim (Irmina pewnie kojarzy) w Pozn. gdzie było wielkie targowisko wyniosyłam sie na zadoopie Wawy (no dobra 300 m do metra) i tyle dobrego że mam Lidla po drugiej stronie ulicy, osiedlowy super zaopatrzony market + 2 świetna warzywniaki. Ale ryneczku i tak żal...
Co do czekolad jutro poluje na 2 tabliczki takiej zielonej z matcha. Jedna na prezent jedna dla mnie, bo jestem ciekawa. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio próbowałam kit kata z taką czekoladą i była wstrętna.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jadłam i mi właśnie smakowało, także chce więcej.
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#2165 |
|
Zadomowienie
|
No ja ogólnie lubię tylko mocno czekoladową czekoladę, nie przepadam za mlecznymi, białymi itp. to się w sumie nie powinnam dziwić, że zielona była dla mnie blee.
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Biała czekolada....ależ mi przypomniałaś
️ całkowicie o czymś takim zapomniałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Wchodzę na wątek, a tu akurat o czekoladach
Dobrze, że mam mleczną z bakaliami i nie zawaham się jej użyć w weekend ![]() A dziś była siłka, łeb mokry i śmierdzę psem, który świetnie się bawił w stawie porośniętym rzęsą ![]() Pranie się wiruje, bo skończyły mi się koszulki sportowe
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
czysta+rolki!
![]() biala czeko jest boska... kitkat w bialej tez... i kitkat peanut butter... ![]() ![]() ![]() a z czekolad ja najbardziej chyba nussbeissera lubię. i ta jego podrobe z biedry, w sumie nie widzę roznicy. ale milka z orzechami tez jest boska. to takie moje ulubione. co nie znaczy ze pozostalych nie lubię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2169 |
|
Konto usunięte
|
Ja białej nie lubię.
Najbardziej lubię mleczną, z orzechami i z wiórkami kokosowymi, ale właśnie z wiórkami, a nie z nadzieniem kokosowym. |
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja się już nie mogę doczekać aż zgrzeszę....jeżeli jutro będzie 84 na wadze,to cisnę w czystej kolejny tydzień. A jeżeli będzie 83 to coś sobie kupię słodkiego na wieczór
Nie napalam się .Jadę z rana po prezenty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2171 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Z orzechami najlepsza jest mleczna z Lidla. Jedna z niewielu rzeczy, za którymi naprawdę tęsknię ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam o jutrzejszym ważeniu
️![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
Ja za mleczną już nie przepadam. Kojarzy mi się z czasami kiedy zjadłam jedną milkę dziennie. Teraz kupuję gorzką - tej nie jestem w stanie zjeść całej.
Hehe chyba nie wpisałam pinu przy kasie z przyzwyczajenia do zbliżania. 2 panów przy kasie nie zauważyło, że płatność nie weszła. Wydrukowali fakturę, wydali towar. Za godzinę telefon, że mam przyjechać i gotówką zapłacić i nie mogę przelewem.Napisałam na głównego emaila sklepu czy mogę jednak przelewem, średnio mi się widzi jechać godzinę w jedną stronę. |
|
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo lubię toberlone. I taką Milkę z suszonymi malinami.
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
58,6
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() u mnie 83,1
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Nestle no to dzisiaj słodka nagroda
![]() Ja i moje relacje z czekoladami są pełne sprzeczności. Uwielbiam milke oreo i z nadzieniem jogurtowy., a po za tym wszelkie gorzkie. Im więcej kakao tym lepiej. 61,4. Sukcesssssss Jadę dzisiaj z koleżanka po pracy na małe zakupy i przy okazji zjemy coś dobrego. Jeszcze nie wiem czy słodkiego czy wytrawnego, ale ma być dobre ![]() Poszłam wczoraj spać przed 22, umieralam na ból głowy. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Wolha piękny spadek
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2179 |
|
Wtajemniczenie
|
63,5 kg
piątkowa zemsta wagi![]() Wczoraj byłam na siłce, zaczynam się wkręcać, ale to nadal nic, bo jednak siedzę na dupie 7 dni w tygodniu i 3-3,5 godziny ruchu w tygodniu niewiele zmieniają
|
|
#2180 |
|
Konto usunięte
|
Hej 57.8 kg
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Nestle dziekuje
Margot ja miałam tydzień temu tak że kilka dni waga X a w piątek X + Coś tam. Bywa. Tez mam takie wrażenie, że nasze ćwiczenia kilka godzin w tygodniu to i tak malutko w porównaniu z reszta czasu, ale lepsze to niż nic no ale nie mając pracy fizycznej (której wcale bym nie chciala) nie da się dzisiejszych czasach inaczej.W sumie poprzednio będąc administratorem codziennie potrafiłam być w terenie tak 1/3 czasu pracy więc pod względem zdrowotnym było na pewno lepiej. No i na szczęściescie to polegało glowchoglowniedzeniu, a nie wszystkie klatki schodowe miały windy. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
77,6
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Likka9 Czas edycji: 2019-12-06 o 08:37 |
|
|
|
#2183 |
|
Konto usunięte
|
Ja przepraszam, w zamieszaniu mikołajkowym (u nas prezenty muszą być rano, inaczej mikołajki są nieważne) zapomniałam się zważyć.
|
|
|
|
#2184 |
|
Konto usunięte
|
Ja to chyba wypadam z tabelki.
Nie wierzę tej wadze. To jest niemożliwe. Wieczorem przed spaniem się ważyłam i było 91,3kg a dzisiaj rano 93,3kg no chyba jaja jakieś... Ta waga jest zepsuta ewidentnie. I nie dlatego, że rano pokazała więcej. Ja już kiedyś pisałam, że jest o kant tyłka ta waga. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Kopnieta może weź z domu te na której się wazylas? A jak nie to nowka sztuką potrzeba.
Myślę już o tym co dziś zjem A. Ma imprezę firmową więc jestem ciekawa jak bardzo będzie jutro zwłokami, a ja się nie mam co spieszyć, bo i tak siedzialabym sama. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#2186 |
|
Konto usunięte
|
Ja też bym sobie kupiła nową/ zabrała działającą.
Dostałam w pracy czekoladę z niemiec i mikołaja czekoladowego. I jak żyć. No chyba mikołaja komuś dodam do prezentu, a czekolada pójdzie do szafki. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w pracy przypomniano smak dzieciństwa
i zamierzam pochłonąć. Nie ma bata.20191206_095806.jpgWysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#2188 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to aż kocham.
Już nie ma. Mandarynki zjadłam, gwiazdora też. Dosłownie jak 20 lat temu ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#2190 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

cieszy mnie bliskość Lidla, Kauflandu. W ogóle jak miałam zamieszkać z Tż to mi było smutno, że opuszczam takie osiedle, gdzie wszystko mam blisko, a przeniosłam się z pół kilometra w linii prostej dalej 
️ całkowicie o czymś takim zapomniałam 

️

A. Ma imprezę firmową więc jestem ciekawa jak bardzo będzie jutro zwłokami, a ja się nie mam co spieszyć, bo i tak siedzialabym sama.