Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część IV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-08-12, 18:24   #2161
silver_lining
Zadomowienie

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część I

Cytat:
Napisane przez Lojra Pokaż wiadomość
Aż tak? No coś ty To chyba będę musiała po nie wrócić, bo nie byłam ich pewna i zostały u mamy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Bardzo chętnie, bo ja właśnie jako femme fatale widzę bardziej Agnieszkę niż Kryśkę
Może mam jakiś zaburzony odbiór, bo po prostu bardziej podoba mi się i przemawia do mnie uroda Więdołchy niż Aguilery...

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Właśnie to mnie zastanawia, co może mieć na to wpływ bo to są chyba dobre kolczyki ogólnie dla FG?
Ja to sobie trochę tłumaczę tym, że może jestem takim "retro FG" podczas gdy ty "nowoczesnym FG", trochę koślawe myślenie, ale nie mam innego wytłumaczenia

Oj to wracaj!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
silver_lining jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-12, 18:39   #2162
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Konto usunięte

Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część I

Ok. W takim razie Sarah Gadon vs. Maria Dębska.
Z tą pierwszą nie było problemu, bo szczęśliwie, trzyma się wytycznych dla swojego typu:
https://pl.pinterest.com/pin/465489311489870935/ (czerń niespecjalnie jest dla niej twarzowa sama w sobie, ale całość i tak się broni dzięki fasonowi, a także fryzurze i makijażowi.
https://pl.pinterest.com/pin/465489311489454047/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311489454002/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311490065134/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311489870543/
https://pl.pinterest.com/pin/Af6jjPm...CR2trOY_wi1m8/
Ogólnie, moim zdaniem, wygląda bardzo naturalnie w stylu retro, nie ma efektu kostiumu, zupełnie tak, jakby było dla niej naturalne codziennie stylizować włosy w retro fale, rzęsy, jeśli są doczepiane, to wyglądają naturalnie, wespół z czerwoną szminką bardzo ją wydobywają.
Maria Dębska w stylizacji bardziej yang i w stylu TR:
https://pl.pinterest.com/pin/465489311491060494/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311491060469/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311491060488/
Na pierwszym zdjęciu wygląda moim zdaniem, super, fryzura, kostium, makijaż wszystko się zgadza, efekt jest lekki, wydobyta jest aura Gamine. Na trzecim dużo gorzej, wygląda zbyt poważnie, fryzura, koronki, czerwona szminka przydają jej ciężkości (odcień jest niewłaściwy dla jej typu urody). Ma się wyraźne wrażenie, jakby się za kogoś przebierała.
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-12, 18:50   #2163
Lojra
Zadomowienie

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;88064568]Ok. W takim razie Sarah Gadon vs. Maria Dębska.
Z tą pierwszą nie było problemu, bo szczęśliwie, trzyma się wytycznych dla swojego typu:
https://pl.pinterest.com/pin/465489311489870935/ (czerń niespecjalnie jest dla niej twarzowa sama w sobie, ale całość i tak się broni dzięki fasonowi, a także fryzurze i makijażowi.
https://pl.pinterest.com/pin/465489311489454047/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311489454002/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311490065134/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311489870543/
https://pl.pinterest.com/pin/Af6jjPm...CR2trOY_wi1m8/
Ogólnie, moim zdaniem, wygląda bardzo naturalnie w stylu retro, nie ma efektu kostiumu, zupełnie tak, jakby było dla niej naturalne codziennie stylizować włosy w retro fale, rzęsy, jeśli są doczepiane, to wyglądają naturalnie, wespół z czerwoną szminką bardzo ją wydobywają.
Maria Dębska w stylizacji bardziej yang i w stylu TR:
https://pl.pinterest.com/pin/465489311491060494/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311491060469/
https://pl.pinterest.com/pin/465489311491060488/
Na pierwszym zdjęciu wygląda moim zdaniem, super, fryzura, kostium, makijaż wszystko się zgadza, efekt jest lekki, wydobyta jest aura Gamine. Na trzecim dużo gorzej, wygląda zbyt poważnie, fryzura, koronki, czerwona szminka przydają jej ciężkości (odcień jest niewłaściwy dla jej typu urody). Ma się wyraźne wrażenie, jakby się za kogoś przebierała.[/QUOTE] Z tymi przykładami się w pełni z tobą zgadzam i trzeba też przyznać, że Sarah to jedna z najpiękniejszych aktorek ale do Więdołchy jako Gamine nie mogę się coś przekonać

Dobrze myślę, że Maria może być ciemną jesienią? Albo którąś z jesieni?

Edytowane przez Lojra
Czas edycji: 2020-08-12 o 18:52
Lojra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-12, 19:00   #2164
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Konto usunięte

Cytat:
Z tymi przykładami się w pełni z tobą zgadzam i trzeba też przyznać, że Sarah to jedna z najpiękniejszych aktorek ale do Więdołchy jako Gamine nie mogę się coś przekonać

Dobrze myślę, że Maria może być ciemną jesienią? Albo którąś z jesieni?
Prędzej Ciepłą, ta zgaszona ciepła żółć bardzo jej pasuje. Czyste kolory nie wybijają się aż tak na Ciemnych Jesieniach.
No, Gamine też są zróżnicowane, nie wszystkie wyglądają jak typowe chłopczyce.
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-13, 06:48   #2165
chimay
Zakorzenienie

No więc na moje wczorajsze pytanie na Reddicie, dostałam 2 głosy za DC i jeden za FG.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-13, 06:57   #2166
silver_lining
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
No więc na moje wczorajsze pytanie na Reddicie, dostałam 2 głosy za DC i jeden za FG.

To ciekawe. Podejrzewam, że brak twarzy na zdjęciach się walnie przyczynia do tej sytuacji.

Ale jeśli się nie mylę, to Ty jesteś zadowolona z bycia FG, a te opinie nie mają większego znaczenia. Taki eksperyment, czy tak?

Stary 2020-08-13, 07:04   #2167
Lojra
Zadomowienie

A DC może być niskie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-08-13, 07:15   #2168
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silver_lining Pokaż wiadomość
To ciekawe. Podejrzewam, że brak twarzy na zdjęciach się walnie przyczynia do tej sytuacji.

Ale jeśli się nie mylę, to Ty jesteś zadowolona z bycia FG, a te opinie nie mają większego znaczenia. Taki eksperyment, czy tak?

Cytat:
A DC może być niskie?

Sądzę, że to wynik tego, że Wy mnie widzicie w ubraniach i z twarzą, a ciuchy, zwłaszcza te blisko ciała, często mocno mnie wydłużają. Na Reddita wstawiłam zdjęcia sylwetki m.in. to na dole, na których chyba trudno określić moje linie, bo nic mi ich nie wydłuża ani nie skraca. I w komentarzu za FG uzasadnienie było takie, że widać kompaktowość, a za DC, że wyglądam "moderate" i nie mam typowych dla FG wydłużonych rąk lub nóg.

Wstawiłam te zdjęcia z ciekawości, więc w kwestii mojego ubierania się to nic nie zmieni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lines.jpg (93,9 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez chimay
Czas edycji: 2020-08-13 o 07:16
Stary 2020-08-13, 07:27   #2169
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
A DC może być niskie?

Zaś co do wzrostu, to wg Kibbe średni do 170 cm. Problem polega na tym, że bardzo dużo osób ma ten wzrost średni, który łapie się do kilku różnych kategorii i ja z moimi 163 pasuję na FG, R, SN, DC, SC (jeśli patrzeć tylko na ten czynnik).
Stary 2020-08-13, 07:29   #2170
silver_lining
Zadomowienie

Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część IV

Cytat:
Zaś co do wzrostu, to wg Kibbe średni do 170 cm. Problem polega na tym, że bardzo dużo osób ma ten wzrost średni, który łapie się do kilku różnych kategorii i ja z moimi 163 pasuję na FG, R, SN, DC, SC (jeśli patrzeć tylko na ten czynnik).

Nie no, patrzec tylko na wzrost przy Kibbe to jak patrzec tylko na kolor oczu przy kolorystycznej. Coś to może wyeliminować, ale określić po tym to się nic nie da.

Mnie każdorazowo dziwi Twoje „tylko” 163 co zdecydowanie przemawia za długa linia pionowa. Typy klasyczne wydaje mi się ze bardziej wyglądają na swój wzrost i są raczej typowane blisko właściwego.

Edytowane przez silver_lining
Czas edycji: 2020-08-13 o 07:32
Stary 2020-08-13, 08:15   #2171
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, patrzec tylko na wzrost przy Kibbe to jak patrzec tylko na kolor oczu przy kolorystycznej. Coś to może wyeliminować, ale określić po tym to się nic nie da.

No nie, zwłaszcza że niektórzy wychodzą z założenia, że niższe osoby mogą być każdym typem, także teoretycznie wysokim, bo pomimo niskiego/średniego wzrostu mogą mieć długie linie pionowe, ale wysokie osoby nie mogą być niższymi typami, bo będąc wysokim nie jest fizycznie możliwe posiadanie krótkich linii pionowych.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Mnie każdorazowo dziwi Twoje „tylko” 163 co zdecydowanie przemawia za długa linia pionowa. Typy klasyczne wydaje mi się ze bardziej wyglądają na swój wzrost i są raczej typowane blisko właściwego.

To jest mocno pogmatwana sprawa z tym ocenianiem budowy i linii. Bo jak w przypadku typów wysokich rzeczywiście te linie pionowe po prostu są oczywiste, tak przy niższych typach jest to trudno określić, jeśli nie są one wizualnie małe i niskie i można je zaliczyć do R lub SG. Bo z jednej strony FG są petite, kompaktowe, ale też mogą wyglądać na wyższe i mieć dłuższe linie, co stoi w pewnej sprzeczności. Dodatkowo na zdjęciach może to wychodzić bardzo różnie, bo to kwestia perspektywy i nawet na normalnych zdjęciach z wysokości klatki piersiowej, te linie będą wychodzić różnie.
Stary 2020-08-13, 08:43   #2172
Krzywobuta
Raczkowanie

A typem kolorystycznym myślicie że jestem jakim? Może jakaś wiosna? Chociaż do tego chyba trzeba być bez makijażu. To zaraz coś bez makijażu wrzucę

Krzywobuta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-13, 09:02   #2173
Farfalla97
Rozeznanie

Cytat:
Sądzę, że to wynik tego, że Wy mnie widzicie w ubraniach i z twarzą, a ciuchy, zwłaszcza te blisko ciała, często mocno mnie wydłużają. Na Reddita wstawiłam zdjęcia sylwetki m.in. to na dole, na których chyba trudno określić moje linie, bo nic mi ich nie wydłuża ani nie skraca. I w komentarzu za FG uzasadnienie było takie, że widać kompaktowość, a za DC, że wyglądam "moderate" i nie mam typowych dla FG wydłużonych rąk lub nóg.

Wstawiłam te zdjęcia z ciekawości, więc w kwestii mojego ubierania się to nic nie zmieni.
Faktycznie wyglądasz bardzo proporcjonalnie i klasycznie na tym zdjęciu.
Farfalla97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-13, 09:13   #2174
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Farfalla97 Pokaż wiadomość
Faktycznie wyglądasz bardzo proporcjonalnie i klasycznie na tym zdjęciu.
I wcale nie mam takich długich nóg, jak wydają się być w mini Tylko że do tej proporcjonalności nie pasują nijak moje wielkie, żylaste łapy i szerokie stopy, dość spora głowa i patrząc od tyłu szeroka górna część pleców. Zwłaszcza na temat dłoni opis Kibbe zaznacza, że DC nie może mieć dużych dłoni.
Stary 2020-08-13, 09:18   #2175
Farfalla97
Rozeznanie

Cytat:
I wcale nie mam takich długich nóg, jak wydają się być w mini Tylko że do tej proporcjonalności nie pasują nijak moje wielkie, żylaste łapy i szerokie stopy, dość spora głowa i patrząc od tyłu szeroka górna część pleców. Zwłaszcza na temat dłoni opis Kibbe zaznacza, że DC nie może mieć dużych dłoni.
Na zdjęciu Twoje dłonie wyglądają na średniej wielkości.

Ja im więcej czytam o DC, tym bardziej wątpię, że mogę być tym typem. Mam mocno podkreślone linie wertykalne, jestem wysoka i mam duże dłonie i stopy (stopy długie i wąskie).
Stary 2020-08-13, 09:39   #2176
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Na zdjęciu Twoje dłonie wyglądają na średniej wielkości.
Bo słabo je widać. Na tych zdjęciach już raczej nie określisz moich dłoni mianem średnich. Nie znam wiele kobiet mojej postury/wzrostu z takimi dużymi łapami. Przeważnie duże, kanciaste dłonie mają też duże babki (FN).

Cytat:
Ja im więcej czytam o DC, tym bardziej wątpię, że mogę być tym typem. Mam mocno podkreślone linie wertykalne, jestem wysoka i mam duże dłonie i stopy (stopy długie i wąskie).
Też nie jestem tego u Ciebie pewna, bo wydajesz się mieć naprawdę wyraźne linie pionowe. Jak patrzę na Twoje zdjęcia, to widzę je jako dominującą cechę, a DC jednak jest właśnie moderate. Nie wiem, czy DC mogłaby się wydawać aż tak wysoka. Trzeba by popatrzeć na foty oficjalnych DC, jak one się prezentowały zwłaszcza w mniej zabudowanych ciuchach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg erhyfkgiufv.jpg (41,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dłonie.jpg (56,3 KB, 23 załadowań)
Stary 2020-08-13, 09:52   #2177
Farfalla97
Rozeznanie

Cytat:
Bo słabo je widać. Na tych zdjęciach już raczej nie określisz moich dłoni mianem średnich. Nie znam wiele kobiet mojej postury/wzrostu z takimi dużymi łapami. Przeważnie duże, kanciaste dłonie mają też duże babki (FN).

Też nie jestem tego u Ciebie pewna, bo wydajesz się mieć naprawdę wyraźne linie pionowe. Jak patrzę na Twoje zdjęcia, to widzę je jako dominującą cechę, a DC jednak jest właśnie moderate. Nie wiem, czy DC mogłaby się wydawać aż tak wysoka. Trzeba by popatrzeć na foty oficjalnych DC, jak one się prezentowały zwłaszcza w mniej zabudowanych ciuchach.
Racja, teraz widać, że są szerokie. To cecha FG?

Co mogłabym zmierzyć, co pasowałoby D, a wykluczałoby DC?
Tę sukienkę prostokąt, którą wrzucałaś jakiś czas temu?
Stary 2020-08-13, 09:59   #2178
silver_lining
Zadomowienie

Cytat:

Ja tez jakoś bardziej się skłaniam w kierunku D u Ciebie.

Taka sukienka prostokąt powinna być właśnie dla D.

Mam jedna D w pracy, teraz w takie upały chodzi w dwóch właśnie takich sukienkach (jedna czarna, druga jasna w ciemne pionowe pasy). Żadnego podkreślania talii, choć sukienki nie są obszerne jak dla N. No i wyglada zabójczo a jednocześnie bardzo casualowo. Trochę jej zazdroszczę

Stary 2020-08-13, 10:08   #2179
Farfalla97
Rozeznanie

Cytat:

Mam jedna D w pracy, teraz w takie upały chodzi w dwóch właśnie takich sukienkach (jedna czarna, druga jasna w ciemne pionowe pasy). Żadnego podkreślania talii, choć sukienki nie są obszerne jak dla N. No i wyglada zabójczo a jednocześnie bardzo casualowo. Trochę jej zazdroszczę

Coś w tym stylu? https://www.next.pl/pl/style/st416702/591037#591037

Czy za bardzo dla N?
Stary 2020-08-13, 10:11   #2180
silver_lining
Zadomowienie

Cytat:
Coś w tym stylu? https://www.next.pl/pl/style/st416702/591037#591037

Czy za bardzo dla N?

Nie jestem przekonana do tych rękawów i wydaje mi się że będzie kusa.

Ta dziewczyna u mnie chodzi w sukienkach na ramiączkach i długości do pół łydki. Wydawało mi się że pełno tego w sklepach ale teraz nie widzę na szybko nic.

Ale myśle że Maggie najlepiej by Ci z tym doradziła, bo jest właśnie D

Stary 2020-08-13, 11:09   #2181
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
FG, FN i SD. Chociaż oczywiście nie każda przedstawicielka tego typu będzie koniecznie mieć duże dłonie.

Cytat:
Cytat:

Też myślę, że sukienka prostokąt się nada, tylko właśnie trzeba uważać, żeby nie był to fason naturalowy, workowaty czy luzacki, bo i DC i D są dość eleganckimi typami i potrzebują dobrze skrojonych ciuchów, a nie dzianinowego, sportowego worka. Takie sukienki bywają też czasem pod hasłem sukienka tuba, ale tu też różnie to jest rozumiane i niektórzy nazywają tak sukienki, którym bliżej do bodyconów.

Krzywobuta, nie mam pojęcia, jakim możesz być typem, ale bardzo mi się podobasz w tej fryzurze i kolorze.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:

Może takie coś: KLIK (chociaż tu pewnie lepszy byłby dekolt karo z węższymi niż te ramiączko-szelkami), KLIK, KLIK (ta jest ciekawa, ale brak zdjęcia na modelce, więc trudno powiedzieć, jak się może układać).

Edytowane przez chimay
Czas edycji: 2020-08-13 o 10:22
Stary 2020-08-13, 11:46   #2182
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Nie korzystałam do tej pory z Reddita, ale może sobie poradzę. Też zrobię taki eksperyment.
Chimay - świetne nogi

Wrzuciłam foto sylwetki.

Tatuaże dla G/FG. Jakie mogłyby mieć wzory?

Jak wstawiacie zdjęcia na Reddit? W moim poście zamiast fotki, pokazuje się do niej link i nie mam żadnego komentarza przez to.

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Edytowane przez Pani_Robot
Czas edycji: 2020-08-13 o 13:05
Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-13, 14:17   #2183
Lojra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Robot Pokaż wiadomość
Nie korzystałam do tej pory z Reddita, ale może sobie poradzę. Też zrobię taki eksperyment.
Chimay - świetne nogi

Wrzuciłam foto sylwetki.

Tatuaże dla G/FG. Jakie mogłyby mieć wzory?

Jak wstawiacie zdjęcia na Reddit? W moim poście zamiast fotki, pokazuje się do niej link i nie mam żadnego komentarza przez to.
Tatuaż pod Kibbe to chyba trochę ryzykowna gra

Co prawda tatuaże to nie moja bajka, ale dla FG to raczej widziałabym coś takiego:

I te w załącznikach, chociaż te z czarno-białych zdjęć chyba są trochę zbyt "męskie", a te kolorowe mogą być zbyt dosłowne, ale jak ktoś lubi takie klimaty to czemu nie

Dobrze w ogóle postrzegam ten typ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (9,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (9,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (9,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (8,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (9,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 222.jpg (9,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 333.jpg (38,7 KB, 7 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-08-13, 15:03   #2184
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Dzięki
Mam kilka tatuazy, które zupełnie ze mną nie grają i tak się zastanawiam co by tu z nimi począć.

Dostałam dwie odpowiedzi na Reddicie: TR/FG i FG.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Stary 2020-08-13, 15:17   #2185
natalcia250
sentimental animal

u mnie było D/DC i D

w sumie tak czytam o tym DC i jeśli chodzi o sam opis to cośtam by się zgadzało. czytałam o różnicach pomiędzy SD i DC i Another thing I think is a big difference is that a SD has a much bigger physical presence than a DC.

Even if SDs aren't tall or carry extra weight they have this 'bigness' about them. DCs are very moderate in everything, including physical presence.

to by się w sumie zgadzało (chyba). jeśli chodzi o rekomendacje dla DC to mam trochę wątpliwości czy faktycznie to jest "to", ale nie mam żadnej biżuterii ani ciuchów DC w szafie żeby to sprawdzić
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-13, 15:32   #2186
Lojra
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki
Mam kilka tatuazy, które zupełnie ze mną nie grają i tak się zastanawiam co by tu z nimi począć.

Jakie masz tatuaże? Ja siebie kompletnie nie widzę w tatuażach, ale lubię je u innych

Cytat:
Napisane przez natalcia250 Pokaż wiadomość
u mnie było D/DC i D

w sumie tak czytam o tym DC i jeśli chodzi o sam opis to cośtam by się zgadzało. czytałam o różnicach pomiędzy SD i DC i Another thing I think is a big difference is that a SD has a much bigger physical presence than a DC.

Even if SDs aren't tall or carry extra weight they have this 'bigness' about them. DCs are very moderate in everything, including physical presence.

to by się w sumie zgadzało (chyba). jeśli chodzi o rekomendacje dla DC to mam trochę wątpliwości czy faktycznie to jest "to", ale nie mam żadnej biżuterii ani ciuchów DC w szafie żeby to sprawdzić
A dodałaś zdjęcia bez twarzy?

Stary 2020-08-13, 15:42   #2187
mary20
Przyczajenie

właśnie czegoś takiego szukałam, dzięki
mary20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-13, 15:53   #2188
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Chimay - świetne nogi
Dzięki

Cytat:
Jak się wrzuca z twarzą, to można trochę więcej odpowiedzi zgarnąć niż z zamazaną twarzą, bo wtedy z tego co widzę to tak najczęściej z 4-5 osób się odezwie
Stary 2020-08-13, 15:53   #2189
natalcia250
sentimental animal

Cytat:

A dodałaś zdjęcia bez twarzy?

tak
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-08-13, 15:56   #2190
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Chimay, wrzuciłam z twarzą, tylko moje zdjęcie nie wyswietla się pod postem, a trzeba kliknąc na link. Nie wiem czemu.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości