![]() |
#2161 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że zaliczyłaś pierwsze przepuszczenie w kolejce! ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja czasami przykrywałam jak spała cienkim kocykiem, a na drogę to wiadomo coś konkretnego się przyda.
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zadomowienie
|
IMG_20200924_191544~2.jpg
Luzia dzięki ![]() ![]() TŻ poszedł mi po wielka paczuche z bobaskowa, taki komplecik u nich wzięłam na 62. Kupiłam też kocyk lekki bambusowy i jest dość przyjemny, pełno pieluch tetrowych bo ceny bardzo niskie, 2 pieluchy bambusowe (7zl za najmniejszy rozmiar, fajne w dotyku ale większe już były dosyć drogie) i pełno pierdół ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
waga wersji głębokiej11,5 kg waga wersji spacerowej12,6 kg A tak przeważnie inne wózki standardowe typu Junama około 15.5 kg Muvoo quick jest też lekki ale ma inne gabaryty najlepiej sprawdzić w sklepie czy odpowiada ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2166 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to też kwestia tego jak się prowadzi, czy ma skrętne koła itp. Tyle tego w sklepach, że każdy znajdzie coś dla siebie i wiadomo, każdy ma inne wymagania ![]() Mnie bardzo zależało na spacerówce, lekkiej i niezbyt szerokiej, a do tego zwrotnej. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Ceny bambusowych i muslinowych potrafią zaskoczyć ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2169 |
Raczkowanie
|
Zazdroszcze takiego wyboru wozkow przy 1 dziecku,
I mniejszej ilosci rzeczy do kupienia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja wchodzę z założenia, że byłaby potrzebna jakby dziecko miało te 6mcy zimowa pora i trzeba by było jeszcze do gondoli upchać kocyki, otulacze itp. Ale może się mylę ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2172 |
Wtajemniczenie
|
Ja wybrałam Cybex Priam 2.0 lux, na pewno ten, bo mi wszystkie funkcje podchodzą. Nie wiem czy mi się podoba jakoś wybitnie, ale już się zrobiłam taka wygodna że nie patrzę na wzór tylko na to, żeby sobie ułatwić życie. Natomiast zastanawiam się jeszcze nad opcją kupna samej spacerówki Cybex i wózka głębokiego innego, nawet używanego. Bo raz można zaoszczędzić trochę a dwa nie wiem czy gondola właśnie nie będzie za mała. Mój syn wyrósł z gondoli jak miał 4 miesiące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
My jeszcze nie mamy wybranego wózka.
Chciałabym już pojechać do sklepu, wybrać model i w odpowiednim czasie zamówić/kupić. Niestety jazda samochodem to tragedia. Od weekendu wróciły mi całodniowe mdłości. Mam już dość. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niech no by ktoś mi próbował wciskać co mam kupić ![]() ![]() ![]() Ja jestem po wizycie, to coś co wyskoczyło to może być infekcyjne, może jakiś tłuszczak. Nic groźnego i zagrażającego maluchowi. Może pęknie albo się wchłonie, zobaczymy do wizyty planowej. Dodatkowo infekcja ale to już wiedziałam i przed wizytą ![]() Maluch fikał jak szalony ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Edytowane przez AnnLady Czas edycji: 2020-09-24 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja bratowa niestety wymiotowała nawet jadąc na porodówkę. Strasznie niektóre kobiety muszą się nacierpiec ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh, pozostaje jakoś to przeczekać. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
💑🐱📚👶
|
Dotarło do mnie zamówienie z mamyginekolog
![]() ![]() Narzeczona brata mojego Tż dostała mnóstwo fajnych próbek u gina i mi dzisiaj cała torbę tego dała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Dziewczyny, a powiedzcie mi jak to jest z urlopem i l4 i macierzynskim? Jezeli zostaly mi jakies dni urlopowe to musze je wykorzystac a dopiero potem moge isc na l4? Czy tam macierzynski? Bo te dni urlopowe musze wykorzystac do konkretnego terminu? Bo juz zaczelam się w tym gubic... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie teraz już tylko okazjonalne wymioty, ale ogólnie uważam, że najgorsze już za mną i teraz czuję się super. A Ciebie wciąż trzyma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, ale to chyba nie ma sensu, żebyś wybierała urlop przed L4 i macierzyńskim. L4 znaczy, że jesteś niezdolna do pracy, moim zdaniem nie mogą Ci sugerować wybrania urlopu przed. Nie jest tak, że on przechodzi jako zaległy urlop do wykorzystania bezpośrednio po macierzyńskim, przed powrotem do pracy? Może coś zmyślam i dziewczyny z doświadczeniem coś podpowiedzą ![]() ![]() Edytowane przez Szoszoszo Czas edycji: 2020-09-24 o 21:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Szoszo Jutro powstawiam zdjęcia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikt nie zmuszał mnie do brania go zamiast zwolnienia. Tak naprawdę większość dziewczyn u nas oszczędza urlop po to żeby go wziąć po macierzyńskim i przedłużyć pobyt z dzieckiem w domu ![]() Nie ma obowiązku brania urlopu. A w sytuacji gdy nie możesz go wykorzystać to nie przepadnie Ci. Więc spokojnie. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Obudziłam się z okropnym kaszlem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Hej hej.
![]() ![]() Ostatnio część z Was miała doła i płaczliwe dni, a od wczoraj ja co chwilę pociągam nosem czy na pewno Bobkowi będzie z nami dobrze. Eh, hormony. ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Inhalacje z solą, syrop z cebuli, gorący bez i pod kołderke! Cytat:
![]() Mi po tym jak dziewczyny miały doła też się gorzej zrobiło, ale na szczęście po jednym dniu przeszło. To normalne, że mamy obawy i wątpliwości czy my damy radę czy będziemy dobrymi rodzicami. ![]() Trzymaj się! To przejdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie dziś od rana piłuje głowa, ale ratuje mnie myśl, że wieczorem skaczemy na przedłużony weekend w Bory Tucholskie, pogoda ma być słaba, ale będzie się można polenić, odespać, poczytać, totalnie zresetować, zwłaszcza że z zasięgiem kiepsko... Może uda mi się do Was na chwilę zajrzeć, ale jak nie, to będę Was potem dwa dni nadrabiać ![]() Melduję się dziś w 20+0, apka pokazała, że 50% za mną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także bawcie się dobrze i leniuchujcie ![]() Ja mam dzisiaj 19+2, więc też za chwilę połowa! Leci ten czas jak szalony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Zdrowka tam życzę i miłego weekendu ![]() Ja się dziś melduje 22+0, aż mnie apka zaskoczyła swoim powiadomieniem. Wcześniej każdego dnia pamiętałam który tydzień i dzień, teraz częściej zapominam. Podoba mi się w ciąży, mogłabym narazie się tak zatrzymać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas dzisiaj od rana stolarz montuje szafę do łazienki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
Hej, ja od rana trochę sprzątam u nas pogoda się już popsuła.
Któraś z Was miała możliwość wejścia z partnerem aby na chwilkę zobaczył maluszka na USG? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.