|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chwalisz się, czy żalisz? (+offtopy)
Cytat:
Na szczęście (również tak samo, jak tata) mam mocne, zdrowe zęby i tylko raz w życiu szłam do dentysty na inny zabieg, niż usuwanie kamienia (wypadły/starły mi się plomby na "6", które miałam zakładane jako dziecko). |
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89116989]Chwalę się, że z moim zwierzem jest już znacznie lepiej. W piątek byłam pewna, że to już koniec, już się z nim żegnałam, ale jeszcze zawalczyliśmy i wciąż jest z nami. Leczenie daje efekty, ale musi odrobić stratę ciałka i nabrać siły, a to będzie trwało (przez chorobę stracił 1/3 masy!).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Świetna wiadomość. Zazdroszczę. Ja się bujam z moją psią seniorką i już czasami mam wrażenie, że nam się nie uda. Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
|
|
|
|
#2163 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89116989]Chwalę się, że z moim zwierzem jest już znacznie lepiej. W piątek byłam pewna, że to już koniec, już się z nim żegnałam, ale jeszcze zawalczyliśmy i wciąż jest z nami. Leczenie daje efekty, ale musi odrobić stratę ciałka i nabrać siły, a to będzie trwało (przez chorobę stracił 1/3 masy!).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Waleczna ta Twoja koszatniczka cieszę się, że się poprawiło.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cieszę się, że się poprawiło.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Waleczne stworzenie, to fakt. Myślę, że tu zadziałało też jego obżarstwo - w sytuacji, gdy jakakolwiek inna koszatniczka nic by nie tknęła, on jeszcze chce, jeszcze próbuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się, wygrałam w konkursie walentynkowym bon 500 zł na szycie sukienki!
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2167 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to chyba nigdy nic nie wygrałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2170 | |
|
Kathy Leonia
|
Cytat:
jeju ale mega niespodzianka! Wielkie gratulacje
|
|
|
#2171 |
|
Pani Mizantrop
|
Zale sie. Od okolo 6-7 tygodni prawie codziennie chodze poznymi wieczorami karmic bezdomne koty w parku, pomagam tez lokalnym weterynarzom w wylapywaniu ich na sterylke (to od niedawna) i w podawaniu im lekarstw na pchly i inne pasozyty. I po pierwsze nawiazalam wiez z trzema kotami i najchetniej bym je wszystkie przygarnela, a poza tym jestem cala pogryziona przez komary, nie moge przestac sie drapac
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Jako osoba, która w PL współprowadziła osiedlowe kotkowo jestem pełna podziwu. A kiedy pada deszcz, Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska - Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot – da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba. Ryszard Marek Groński
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Pani Mizantrop
|
Oczywiscie ze warto. Prawie codziennie zarywam noce zeby pojsc sie zobaczyc z "moimi" kociakami i dac im jesc.
|
|
#2176 | |
|
Kathy Leonia
|
Cytat:
to już komarzyska grasują o tej porze??? brrrr.... my też dokarmiamy bezdomniaki, po pół roku wreszcie się udało pomiziać jednego był w szoku ;p
|
|
|
#2177 |
|
Pani Mizantrop
|
U mnie jest lato teraz.
|
|
#2178 |
|
Konto usunięte
|
Żalę się, że tłusty czwartek jakoś mnie frustruje, już od wielu lat, co roku. Ludzie czekają na ten dzień, żeby się bezkarnie objadać, a mi żadne święto nie jest do tego potrzebne xD
|
|
|
|
#2179 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89131517]Żalę się, że tłusty czwartek jakoś mnie frustruje, już od wielu lat, co roku. Ludzie czekają na ten dzień, żeby się bezkarnie objadać, a mi żadne święto nie jest do tego potrzebne xD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale w normalny dzień nie smakują tak samo dobrze
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzeniona
|
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;89131546]Ale w normalny dzień nie smakują tak samo dobrze
[/QUOTE]To właśnie ja mam odwrotnie, w tłusty czwartek smakuje mi to wszystko jakoś gorzej, wolę pączki i faworki w każdy inny dzień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2181 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, że dzisiaj nie poszłam do pracy, nie muszę na to patrzeć, jednocześnie nie psuję nikomu zabawy moim brakiem entuzjazmu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Kathy Leonia
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89131517]Żalę się, że tłusty czwartek jakoś mnie frustruje, już od wielu lat, co roku. Ludzie czekają na ten dzień, żeby się bezkarnie objadać, a mi żadne święto nie jest do tego potrzebne xD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ja właśnie też nie rozumiem tego że nagle dziś jest nagonka na pączka jakby przez cały rok go nie było w sklepach lol
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię to święto
cieszę się, że jest.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam że z pączków jedyne co lubię to nadzienie różane
Corocznie w pracy oddaje swój "przydział "koleżance bo po prostu nie lubię. Ale bardziej niż pączków to nie znoszę faworków (u mnie w domu funkcjonuje jako chust) Ale osobiście do tego dnia nic nie mam i rozumiem obżeranie się nimi dziś.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2022-02-24 o 17:15 |
|
|
|
|
#2186 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ogólnie bardzo źle się czuję, jak sobie nie zjem rozsądnie. Zamienić normalny posiłek na jakąś niezdrową przekąskę mogę raz, może dwa w tygodniu, więcej to dla mnie za dużo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2187 |
|
lokalna gwiazda
|
A ja w ogóle nie zjadłam pączka, bo w cukierni, która ma naprawdę świetne pączki, było oblężenie. Jutro sobie zjem.
|
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zadomowienie
|
Ja odczuwam sartrowski absurd istnienia gdy widzę kilometrowe kolejki po pączki, które były w tym miejscu wczoraj i będą jutro, pewnie lepszej jakości.
Ale samo święto lubię, aż mi się milej do pracy idzie jak wiem, że będą pączki.
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Są pewne grupy produktów niby dostępne calorocznie, ale wyjątkowo smakują mi w dane dni/miesiące. Paczki w tłusty czwartek Rogale świetomarcinskie 11 listopada Pierniki przed świętami Makowiec w święta Makiełki w święta Babki na Wielkanoc No tak już mam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

cieszę się, że się poprawiło.

?

był w szoku ;p

Corocznie w pracy oddaje swój "przydział "koleżance bo po prostu nie lubię. Ale bardziej niż pączków to nie znoszę faworków (u mnie w domu funkcjonuje jako chust) Ale osobiście do tego dnia nic nie mam i rozumiem obżeranie się nimi dziś.