a przed maturą studniówka - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-15, 19:02   #2161
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: a przed maturą studniówka

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Petit, widzę, ze tez jestes troskliwa bestyjka ja w motorahc nic interesujacego nie widzę, boje się szybko jezdzic, w ogole wszytskiego sie boje, mi tam starcza spokojne zycie chce miec kupe kasy, byc zdrowa, wiecznie mloda i zgrabna, miec wlasna wille z basenem, kochajacego meza i dwojke dzieci i tylko tego od zycia oczekuje - zeby mi sie fajnie zylo Aaa i jeszcze kiedys powieksze sobie biust, no chyba ze sam urosnie, hahaha...

Hehehe to podobnie jak ja,tylko ja chce miec jedno dzieckoA jazde lubię szybka jedynie samochodem,a motorem się jakos boję:/ A ten mój Ukochany chce jeździć w nocnych wyścigach na 1/4 mili :/ Co za człowiek.I tylko mnie denerwuje kiedy o tym mówi....Ah faceci

Co do biustu to tez sobie powieksze

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 19:15   #2162
agata_slomka
Wtajemniczenie

też chciałabym mieć większy, ale jakoś odrzuca mnie myśl o sylikonach...
moze wymyślą jakąś alternatywna metodę?? coś w rodzaju botoxu na zmarszczki i na usta :P
mogą mnei kłuć nawet co godzinę:P byle nie sylikon :P
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 19:16   #2163
Petit_Papillon
luckygirl

hehehe

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-15, 19:25   #2164
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Co do przyszłego życia to ja też chcę być bogata, mieć świetnego i przystojnego męża, dwójkę dzieci (ale dopiero później :P), willę z basenem, 2 samochody, piersi też sobie powiększę

Kiedyś mój kuzyn chciał mnie przewieźć na motorze takim żużlowym, powiedziałam mu stanowczo NIE! Brrrr, bałabym się ;/

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 19:28   #2165
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Agata a mozę być taki trochę wybrakowqany? Śpiewa średnio Swietnie gra na gitarze i jeździ swoim świetnym pięknym motorkiem Mam takiego w klasie ale póki co zajęty Jak coś to dam znać :d

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 19:32   #2166
Petit_Papillon
luckygirl

Ja jeździłąm kiedys na motorze Takim sportowym,fajnie było,ale i tak się boje

Ale za to mam miłe wspomnienia związane ze skuterkiem :P

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-15, 19:43   #2167
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

No to prawie wszytskkie chcemy miec wieksze cycki Jagdzies na kafeteria.pl czytalam o masazu piersi,podobno pomaga, ale trzeba dzien w dzien masowac - nie chcialo mi sie praktykowac. No, a tam silikonu bym sie nie bała jakbym miala sie czuc dzieki temu lepiej to bym sie zdecydowala No chyba ze udowodnia ze powoduje raka, czy cos takiego.
A co do szybkiej jazdy, to nie dla mnie. Ja mam lęki dotyczące wszytskiego. Boję się wysokosci (ryczalam ze strachu schodząc ze Sniezki), sportow ekstremalnych, na drzewo tez niogdy nie weszlam, na rolkach tez sie balam jezdzić, w zimie jak jest slisko to uwazam zeby sie nie polamac... No istny tchorz ze mnie... ale ja mysle ze to instynkt samozachowawczy, hehehe... .No po prostu boje sie o siebie
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-15, 19:49   #2168
Petit_Papillon
luckygirl

Eeeee...Nie tam
Ja chciałam kiedyś skoczyń na bandżi ale miałam wybór albo kolczyk w pepku albo skok <to było jak miałam 14 lat> i wybrałam kolczyk Bo będę go miała dłużej niz jednorazowy skok,ale skoczyc tez chce kiedyś,chociaż się boję:P:

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-15, 19:59   #2169
agacioraaa
Przyczajenie

hih zrobie takiego małego offtopa do tego co pisałyscie wyzej.

Jak macie proste włoski a chcecie sobie zrobic loki i utrwalić to baaaaaaaaaaardzo mocno mocno polecam lakier Nivea HAir Care do wlosów kręconych i fal (czy jakoś tak). Taka niebieska puszka wyglada troszke jak pianka do golenia dla mężczyzn
Aele serio włosy trzymały mi się idealnie i dłuugo (a wcale nie sa zbyt podatne ;/). A i co najwazniejsze nie skleja włosów i nie sa sztywne (hih TŻ może potwierdzić bo głaskal i i w ogole) )

A tak poza tym to studniówka moja... no cudownie było
agacioraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 20:01   #2170
Petit_Papillon
luckygirl

Ja to jak będę robiła to do fryzjera pójdę,bo to vmusi byc ładne,a jak ja bym to zrobiła to niewiadomo jakby to wyglądało

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-15, 20:13   #2171
Vivienne
... choć nie Westwood

Talking Dot.: a przed maturą studniówka

Powiedziałam sobie, że nie będę zaglądac do tego wątku, żeby jeszcze nie zajmowac się studniówką... ale 2 dni temu zajrzałam... i wpadłam! przeczytałam calusienki wątek od deski do deski

Moja studniówka 3 lutego więc najlepsze przygotowania przede mną. Kieckę już mam (taką jak jennuś, tylko, że czarną prezentowałam zresztą w innych wątkach), biżuterię mam upatrzoną, butów, torebki i nakrycia szukam i znaleźć nie mogę, z fryzjerką jestem umówiona i niedługo wybieram się na próbną fryzurę. Miałam zamiar skoczyć kilka razy na solarkę, ale na razie jestem chora i muszę czekać do nastepnego tygodnia.
Tydzien przed mam zamiar zrobić sobie akryle, tylko nie wiem jakie są najlepsze.
I nie mam pojęcia co z makijażem... Czy szukać wizażystki, czy robić sobie sama?

Na początku przezywałam, że nie mam partnera itp, ale w koncu zaprosił mnie koleś, który od wieeeeelu miesiecy mnie kręci I jest z równoległej klasy, więc nie muszę płacić 240 zł, tylko 120 zł za siebie Nie ma to jak oszczędność I on będzie martwił się o alkohol, więc torba przemytniczka () nie będzie potrzebna

U nas w szkole jest polonez i klasowy i pokazowy. Z pokazowego zrezygnowałam i teraz żałuję No, ale juz za późno... i nie wiem jak to ma być z wejściowym- mam tanczyc w klasie partnera, swojej czy i tu i tu? Jak myslicie, jak bedzie najlepiej?

Dekoracja jest u nas stylizowana na Niebo- piekło. W Niebie będziemy jeść, a w Piekle się bawić. Niestety, jakoś pesymistycznie widzę tę dekorację.... Cóóóóóż, pewnie będzie jakaś wiejska Ale nic na to nie poradze

Aaaa, nie mogę się doczekać.

Wasze fotki są suuuuuuper

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 20:18   #2172
Petit_Papillon
luckygirl

Ale się ładnie rozpisałaś hehe
To widze elegancko Ci się zapowiada studnióweczka:P
Też chciałam akryle,ale strasznie niszczą płytke paznokcia i szkoda mi troszkę ich:/ Z reszta zapuściłam własne i mam takie jak moje koleżanki maja tipsy i akryle właśnie
Solar to standardowo,a co do makijażu to sama sobie machne,chociaz i tak będzie delikatny,bo nie lubie się mosno malować:/
Buziam

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-15, 20:28   #2173
Vivienne
... choć nie Westwood

Smile Dot.: a przed maturą studniówka

Miałam już kiedyś akryle, ale zrezygnowałam i teraz chcę do nich wrócić, szczególnie, że moje paznokcie są nie najładniejsze. Jakbym miała własne długie i śliczne, to bym się nie zastanawiała nad akrylami...

Makijaż to planuję smoky eyes idlatego zastanawiam się nad wizażystką... samej to mi raczej średnio wychodzi

sugar_kitty, gdzie kupiłaś rękawiczki?
Tak w ogóle to bardzo fajnie wyglądałaś
Gdzie miałaś 100dniówkę?

Zaczynam się nabawiać kompleksow przez Was

A właśnie! Może któraś z Was wie gdzie znajde takie buty?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 157488969.jpeg (12,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 157488969_1.jpeg (14,8 KB, 23 załadowań)

Stanisław Lem

Stary 2007-01-15, 20:31   #2174
Petit_Papillon
luckygirl

W sumie racja

No dziewczyny slicznie wyglądają!

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2007-01-15, 21:59   #2175
eM!
Zadomowienie

Wink Dot.: a przed maturą studniówka

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Pewnie zamówiłaś pończochy z Gatty za bodajże 3,90 dwie pary z allegro Sama je mam i niestety są bez silikonu i strasznie się rolują (trzeba je bez przerwy poprawiać
Tak, jakbys zgadla Jutro lub pojutrze maja byc u mnie, wiec zobacze co i jak. Szkoda, ze zorientowalam sie po fakcie, ale coz, zobaczymy, moze nie bedzie tak zle.. moze beda sie trzymac?
Stary 2007-01-16, 06:16   #2176
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Vivienne, chyba widzialam prawie takie same buty w CCC w Opolu. Zwrocilam uwage jedynie na złote i nie pamietam czy byly czarne, ale fason ten sam. Jesli chodzi o paznokcie tro zpauszam swoje Łykam skrzypovite dwa razy dziennie, mam nadzieje,ze moja watroba to zniesie Nie sa co prawda strasznie dlugie, bo pilowalam 2 razy w tyg,ale maja ładny ksztalt i do studniowki bedzie super U nas sa trzy tury poloneza,bo jest 60 par i na dwie tury sie nie miescimy. tancze najprawdopodobniej w pierwszej, bo ustalilismy ze bedzie wg klas, a ja jestem "a". Wiekszosc nie tanczy ze swoimi partnerami, ale z kolegami z klasy itp ja tancze z wychowawca, hehe...
Makijaz wykonuje sama naczytalam sie o pseudowizazystkach na wizazu i szkoda mi kasy.
Btw pamietam jedna dziewczyne z zeszlego roku, ktora byla u kosmetyczki na makjazu. W polowie imprezy mozna bylo sie przegladac w jej twrazy,bo sie tak swiecila...
Stary 2007-01-16, 09:05   #2177
jennuś
Zakorzenienie

a propos przyszlosci, to piersi mam zamir zostawic w spokoju ale wezme pod uwage korektę nosa hehe
Stary 2007-01-16, 09:45   #2178
Vivienne
... choć nie Westwood

Wink Dot.: a przed maturą studniówka

hawrodytka, słyszałam od kilku osób, że sa takie buty w CCC... ale podobno wyzsze a to nie wchodzi w rachubę. U mnie może być max 7 cm i już. Nie chcę 10 cm szpil- miałąbym wtedy 185 cm (), tyl co mój partner. Nieeeee

Też kiedyś łykałam Skrzypowitę, jakiś Humavit, witaminki i takie tam. Ale moje pazury to w ogole nie chcą rosnąć i mimo wszytsko są strasznie łamliwe

I chyba faktycznie będę sama robiła makijaż... Kupię sobie jakieś lepsze kosmetyki i przynajmniej później będę miała

jennuś, co Ty chcesz kobieto od swojego nosa
To mój raczej nadawalby się do korekty... ale sie nie zadecyduje, podobno garbate nosy są bardziej... hm... arystokratyczne
Za to biust przydałoby się powiększyć W tym względzie Matka Natura skrzywdziła mnie bardziej niż bardzo

Stanisław Lem

Stary 2007-01-16, 10:21   #2179
la primavera
Wtajemniczenie

ja będę miała robiony makijaż przez kosmetyczkę, ale powiedzialam, że chcę mój podkład i puder (żebym sie nie swieciła, gdy mi coś nawali na twarz). Bo najbardziej mi zależy na makijazu oczu. Aha i z włąsnym podkładem płacę jedynie 15zł
la primavera jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-16, 12:07   #2180
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Vivienne, ja tez wole zainwestowac w kosmetyki nic dac za makijaz 40 zł u kosmetyczki. NO w CCC byly i chyba rzeczywiscie wyzsze ale hcyba nie mialy wiecej niz 7 cm, tak mi sie wydaje bynajmniej.
Jennus, nos masz ladny. Ja tez sie zastanawiam jeszcze nad korekta nosa, heheh:p i odsysaniem tluszczu :p no chyba cala do poprawki jestem.
La primavera! 15 zł to nie jest duzo. ja tez moge miec makijaz za 15 zl,nie przynoszac swoich kosmetykow, bo akurat tam gdzie ide do fryzjera bedzie babka, ktora maluje, ale hm.. nie wiem czy profesjonalistka czy po prostu z zamilowania i tak troche nie ufam. znam swoja twarz najlepiej i zrobie po swojemu
Stary 2007-01-16, 12:25   #2181
la primavera
Wtajemniczenie

ja licze na to, że zrobi to dobrze. Bywałam u niej, ale nigdy nie robiłam makijażu, ja nie chce nic wymyślnego, ale nie chcę miec takiego makijażu na studniowce jaki mam na co dzień w szkole bo innego zrobić sobie nie umiem
Stary 2007-01-16, 12:37   #2182
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

A ja zrobie prkatycznie to samo co na co dzien. Podklad, puder, brozner,eyeliner, wybiore jakis ladny jasny cien zeby jakos tak naturlanie w miare wygladac (bo calkiem naturalnie z taka tapeta to sie nie da, ale ja lubie tapetowac;] ) zmykam Laski na fakultet,a pozniej mam 2 h ang i do 18.30 w szkole siedze! buuu
Stary 2007-01-16, 12:53   #2183
Martek88
Zadomowienie

Vivienne podobne sandalki widzialam w deichmannie wysokosc taka jak na fotce lub minimalnie nisze czarne a z przodu rzadek cyrkoni(tylko ciut wiekszych) kosztowalky chyba 69zl albo 79 zl

Martek88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-16, 13:12   #2184
la primavera
Wtajemniczenie

eh... ja tez na korki z ang lecem. Nic się nie nauczyłam kurdee;/ feria mam a nie zdążę sie nauczyc
Ja własnie z moim podkładem będę wygladac naturalnie, a oczy bym chciała mieć trochę bardziej podkreślone, nie tylko cien i tusz jak na co dzień
Stary 2007-01-16, 13:24   #2185
hamster_killer
Zakorzenienie

GG do hamster_killer

Co do piersi to ja tez swoje bym chętnie powiększyla ; ))
A nos, to chyba druga po piersiach częśc ciała która kobiety by zmienily Praktycnzie wszystkie, a przynajmniej spora większość moich kumpel narzeka na nos ; ))
hamster_killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 13:46   #2186
la primavera
Wtajemniczenie

Ja tez zmieniłabym nos, a jesxzcze chetniej uszy, ehhh to mój najwiekszy kompleks od namjłodszych lat
Stary 2007-01-16, 13:56   #2187
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Nos też bym z miłą chęcią zmieniła ;P

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2007-01-16, 14:20   #2188
.:aniah:.
Zadomowienie

GG do .:aniah:.

Chcecie trochę biustu? Z chęcią Wam odstąpię
Był taki czas, że mi bardzo przeszkadzał, ale teraz olewka, chyba się z niego cieszę Chyba, że trzeba kupić biustonosz
Drogie Panie, proszę sięnad sobą nie rozczulać, studniówki są, mamy być pięknymi księżniczkami
Przede wszystkim pewność siebie
Stary 2007-01-16, 14:37   #2189
agata_slomka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Agata a mozę być taki trochę wybrakowqany? Śpiewa średnio Swietnie gra na gitarze i jeździ swoim świetnym pięknym motorkiem Mam takiego w klasie ale póki co zajęty Jak coś to dam znać :d
jeśli gra w kapeli rockowej to biorę [oczywiście jeśli nie jest palantem xP]

hawrodytka ja robię pompki [a raczej robiłam. musiałam przestać, bo przy moich szerokich ramionach wyglądałam jak kultyrysta ] i nic nie dalo..
na piersi oczywiście... po mięśnie ramion bardzo mi się podobają są bardzo twarde i smukłe

aniah
ja poproszę trochę zwłaszcza na prawą pierś.
kurde.. nawet stanika nie mogę sobie dobrze dopasowac, bo jak lewa miseczka jest ok, to na prawa dla odmiany za duża!

Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 14:41   #2190
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Agatko chyba każda z nas ma ten problem, że jedna pierś jest większa od drugiej i prawie zawsze lewa jest tą większą ;x

W sumie, może to skutecznie uprzykrzać życie^^

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości