![]() |
#2161 | |
luckygirl
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Cytat:
Hehehe to podobnie jak ja,tylko ja chce miec jedno dziecko ![]() ![]() Co do biustu to tez sobie powieksze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Wtajemniczenie
|
też chciałabym mieć większy, ale jakoś odrzuca mnie myśl o sylikonach...
moze wymyślą jakąś alternatywna metodę?? coś w rodzaju botoxu na zmarszczki i na usta :P mogą mnei kłuć nawet co godzinę:P byle nie sylikon :P
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
luckygirl
|
hehehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Co do przyszłego życia to ja też chcę być bogata, mieć świetnego i przystojnego męża, dwójkę dzieci (ale dopiero później :P), willę z basenem, 2 samochody, piersi też sobie powiększę
![]() Kiedyś mój kuzyn chciał mnie przewieźć na motorze takim żużlowym, powiedziałam mu stanowczo NIE! Brrrr, bałabym się ;/
#2165 |
Zakorzenienie
|
Agata a mozę być taki trochę wybrakowqany? Śpiewa średnio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2166 |
luckygirl
|
![]() Ja jeździłąm kiedys na motorze ![]() ![]() Ale za to mam miłe wspomnienia związane ze skuterkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
No to prawie wszytskkie chcemy miec wieksze cycki
![]() ![]() ![]() A co do szybkiej jazdy, to nie dla mnie. Ja mam lęki dotyczące wszytskiego. Boję się wysokosci (ryczalam ze strachu schodząc ze Sniezki), sportow ekstremalnych, na drzewo tez niogdy nie weszlam, na rolkach tez sie balam jezdzić, w zimie jak jest slisko to uwazam zeby sie nie polamac... No istny tchorz ze mnie... ale ja mysle ze to instynkt samozachowawczy, hehehe... .No po prostu boje sie o siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
luckygirl
|
Eeeee...Nie tam
![]() Ja chciałam kiedyś skoczyń na bandżi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Przyczajenie
|
hih zrobie takiego małego offtopa do tego co pisałyscie wyzej.
![]() Jak macie proste włoski a chcecie sobie zrobic loki i utrwalić to baaaaaaaaaaardzo mocno mocno polecam lakier Nivea HAir Care do wlosów kręconych i fal (czy jakoś tak). Taka niebieska puszka wyglada troszke jak pianka do golenia dla mężczyzn ![]() Aele serio włosy trzymały mi się idealnie i dłuugo (a wcale nie sa zbyt podatne ;/). A i co najwazniejsze nie skleja włosów i nie sa sztywne (hih TŻ może potwierdzić bo głaskal i i w ogole) ![]() A tak poza tym to studniówka moja... no cudownie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
luckygirl
|
Ja to jak będę robiła to do fryzjera pójdę,bo to vmusi byc ładne,a jak ja bym to zrobiła to niewiadomo jakby to wyglądało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
... choć nie Westwood
|
![]()
Powiedziałam sobie, że nie będę zaglądac do tego wątku, żeby jeszcze nie zajmowac się studniówką... ale 2 dni temu zajrzałam... i wpadłam! przeczytałam calusienki wątek od deski do deski
![]() ![]() Moja studniówka 3 lutego ![]() ![]() Tydzien przed mam zamiar zrobić sobie akryle, tylko nie wiem jakie są najlepsze. I nie mam pojęcia co z makijażem... Czy szukać wizażystki, czy robić sobie sama? ![]() Na początku przezywałam, że nie mam partnera itp, ale w koncu zaprosił mnie koleś, który od wieeeeelu miesiecy mnie kręci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas w szkole jest polonez i klasowy i pokazowy. Z pokazowego zrezygnowałam i teraz żałuję ![]() ![]() Dekoracja jest u nas stylizowana na Niebo- piekło. W Niebie będziemy jeść, a w Piekle się bawić. Niestety, jakoś pesymistycznie widzę tę dekorację.... Cóóóóóż, pewnie będzie jakaś wiejska ![]() ![]() Aaaa, nie mogę się doczekać. Wasze fotki są suuuuuuper ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
luckygirl
|
Ale się ładnie rozpisałaś
![]() ![]() To widze elegancko Ci się zapowiada studnióweczka:P Też chciałam akryle,ale strasznie niszczą płytke paznokcia i szkoda mi troszkę ich:/ Z reszta zapuściłam własne i mam takie jak moje koleżanki maja tipsy i akryle właśnie ![]() Solar to standardowo,a co do makijażu to sama sobie machne,chociaz i tak będzie delikatny,bo nie lubie się mosno malować:/ Buziam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
... choć nie Westwood
|
![]()
Miałam już kiedyś akryle, ale zrezygnowałam i teraz chcę do nich wrócić, szczególnie, że moje paznokcie są nie najładniejsze. Jakbym miała własne długie i śliczne, to bym się nie zastanawiała nad akrylami...
Makijaż to planuję smoky eyes idlatego zastanawiam się nad wizażystką... samej to mi raczej średnio wychodzi ![]() sugar_kitty, gdzie kupiłaś rękawiczki? ![]() Tak w ogóle to bardzo fajnie wyglądałaś ![]() Gdzie miałaś 100dniówkę? Zaczynam się nabawiać kompleksow przez Was ![]() A właśnie! Może któraś z Was wie gdzie znajde takie buty?
![]() |
#2174 |
luckygirl
|
![]() ![]() No dziewczyny slicznie wyglądają! |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
Vivienne, chyba widzialam prawie takie same buty w CCC w Opolu. Zwrocilam uwage jedynie na złote i nie pamietam czy byly czarne, ale fason ten sam. Jesli chodzi o paznokcie tro zpauszam swoje
![]() ![]() ![]() ![]() Makijaz wykonuje sama ![]() Btw pamietam jedna dziewczyne z zeszlego roku, ktora byla u kosmetyczki na makjazu. W polowie imprezy mozna bylo sie przegladac w jej twrazy,bo sie tak swiecila... |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
a propos przyszlosci, to piersi mam zamir zostawic w spokoju
![]() ![]() ![]()
#2178 |
... choć nie Westwood
|
![]()
hawrodytka, słyszałam od kilku osób, że sa takie buty w CCC... ale podobno wyzsze
![]() ![]() Też kiedyś łykałam Skrzypowitę, jakiś Humavit, witaminki i takie tam. Ale moje pazury to w ogole nie chcą rosnąć i mimo wszytsko są strasznie łamliwe ![]() I chyba faktycznie będę sama robiła makijaż... Kupię sobie jakieś lepsze kosmetyki i przynajmniej później będę miała ![]() jennuś, co Ty chcesz kobieto od swojego nosa ![]() To mój raczej nadawalby się do korekty... ale sie nie zadecyduje, podobno garbate nosy są bardziej... hm... arystokratyczne ![]() Za to biust przydałoby się powiększyć ![]() ![]()
![]() |
#2179 |
Wtajemniczenie
|
ja będę miała robiony makijaż przez kosmetyczkę, ale powiedzialam, że chcę mój podkład i puder (żebym sie nie swieciła, gdy mi coś nawali na twarz). Bo najbardziej mi zależy na makijazu oczu. Aha i z włąsnym podkładem płacę jedynie 15zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Wtajemniczenie
|
Vivienne, ja tez wole zainwestowac w kosmetyki nic dac za makijaz 40 zł u kosmetyczki. NO w CCC byly i chyba rzeczywiscie wyzsze
![]() Jennus, nos masz ladny. Ja tez sie zastanawiam jeszcze nad korekta nosa, heheh:p i odsysaniem tluszczu :p no chyba cala do poprawki jestem. La primavera! 15 zł to nie jest duzo. ja tez moge miec makijaz za 15 zl,nie przynoszac swoich kosmetykow, bo akurat tam gdzie ide do fryzjera bedzie babka, ktora maluje, ale hm.. nie wiem czy profesjonalistka czy po prostu z zamilowania i tak troche nie ufam. znam swoja twarz najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Wtajemniczenie
|
ja licze na to, że zrobi to dobrze. Bywałam u niej, ale nigdy nie robiłam makijażu, ja nie chce nic wymyślnego, ale nie chcę miec takiego makijażu na studniowce jaki mam na co dzień w szkole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Wtajemniczenie
|
A ja zrobie prkatycznie to samo co na co dzien. Podklad, puder, brozner,eyeliner, wybiore jakis ladny jasny cien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zadomowienie
|
Vivienne podobne sandalki widzialam w deichmannie wysokosc taka jak na fotce lub minimalnie nisze czarne a z przodu rzadek cyrkoni(tylko ciut wiekszych) kosztowalky chyba 69zl albo 79 zl
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Wtajemniczenie
|
eh... ja tez na korki z ang lecem. Nic się nie nauczyłam kurdee;/ feria mam a nie zdążę sie nauczyc
![]() Ja własnie z moim podkładem będę wygladac naturalnie, a oczy bym chciała mieć trochę bardziej podkreślone, nie tylko cien i tusz jak na co dzień |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Co do piersi to ja tez swoje bym chętnie powiększyla ; ))
A nos, to chyba druga po piersiach częśc ciała która kobiety by zmienily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez zmieniłabym nos, a jesxzcze chetniej uszy, ehhh to mój najwiekszy kompleks od namjłodszych lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Nos też bym z miłą chęcią zmieniła ;P
#2188 |
Zadomowienie
|
Chcecie trochę biustu? Z chęcią Wam odstąpię
![]() Był taki czas, że mi bardzo przeszkadzał, ale teraz olewka, chyba się z niego cieszę ![]() ![]() Drogie Panie, proszę sięnad sobą nie rozczulać, studniówki są, mamy być pięknymi księżniczkami ![]() Przede wszystkim pewność siebie ![]()
![]() |
#2189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hawrodytka ja robię pompki [a raczej robiłam. musiałam przestać, bo przy moich szerokich ramionach wyglądałam jak kultyrysta ![]() na piersi oczywiście... po mięśnie ramion bardzo mi się podobają ![]() ![]() aniah ja poproszę trochę ![]() kurde.. nawet stanika nie mogę sobie dobrze dopasowac, bo jak lewa miseczka jest ok, to na prawa dla odmiany za duża! ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Agatko chyba każda z nas ma ten problem, że jedna pierś jest większa od drugiej i prawie zawsze lewa jest tą większą ;x
W sumie, może to skutecznie uprzykrzać życie^^
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.