Spotkania Wielkopolanek :) odc.3 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-19, 11:19   #2161
AaniaA
Zakorzenienie

Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

Akszeinga gratulacje .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 11:34   #2162
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akszeinga Pokaż wiadomość
Chciałam się Wam pochwalić że w niedzielę dostałam dyplom wizażysty stytlisty z wyróżnieniem
Moje gratulacje

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 12:12   #2163
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
ja trochę rozumiem Nati, jak mam wstać w tygodniu do pracy to mi sie nie chce, jak przychodzi weekend to sama z siebie budzę sie po 5:00, ale zmuszam się dalej do spania.
Izaluka powodzenia również życzę, daj znać jak poszło.
Co do mnie to już mi trochę lepiej
Aniu nie wiem jak na piątkowie ale u nas przez długi czas mocno padało. Teraz trochę sie rozpogodziło.
Mam ostatni,mam nadzieję, egzamin w sobotę i spać nie mogę,bo zmarnuję czas na naukę,a z drugiej strony tak mi sie chce uczyć,że łapy opadają

Cytat:
Chciałam się Wam pochwalić że w niedzielę dostałam dyplom wizażysty stytlisty z wyróżnieniem
Gratulacje

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 12:40   #2164
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
GRATULACJE!!!

Dołączam się do grupy cierpiącej przez biomed
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 12:43   #2165
AaniaA
Zakorzenienie

cholera, cos mi znowu cera sie psuje . a w czwartek ide do fryzjera i bede znowu straszyc fryzjerke .

maly poszedl spac, ja ide sie wykapac, potem zrobic obiad, a jak wystarczy mi czasu to musze zabrac sie za faktury - ble.
Stary 2007-06-19, 13:33   #2166
Akszeinga
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny

Jako stylizację robiłam damę z papieru. Cała sukienka wykonana jest z gazet Troche mi to czasu zajęlo ale sie oplacało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4923.jpg (106,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4918.jpg (115,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4929.jpg (85,0 KB, 26 załadowań)

Kochasz zwierzęta ? Uratuj im
życie.To tylko parę zł.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520
Akszeinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 14:19   #2167
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny

Jako stylizację robiłam damę z papieru. Cała sukienka wykonana jest z gazet Troche mi to czasu zajęlo ale sie oplacało
Wow robi wrażenie

jesteśmy razem

Stary 2007-06-19, 14:49   #2168
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow robi wrażenie
Pomysłowe.
Stary 2007-06-19, 16:45   #2169
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evka Pokaż wiadomość
Pomysłowe.
fajne
Stary 2007-06-19, 17:01   #2170
MoniaK
Zakorzenienie

Akszeinga, gratuluję
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 21:51   #2171
Izaluka
BAN stały

Gratuluję dyplomu

Uhh, byłam w Poznaniu i co, tylko się wkurzyłam
Sklep znalazłam bez problemu. Rozmowa trwała chyba z 30 sekund Bo Panie zapytały dokładnie o szkołe i stwierdziły, że one szukają tylko kogoś na stałe.
Nie mogły kurde w ogłoszeniu tego podać? Zapytać przez telefon? Jechałam 30 km, bu dwie panienki stwierdziły, że one mi jednak dziękują... WRRRRRRRR!!!!!!!!

Ale i tak miałam sprawę do załatwienia i przy okazji złożyłam CV do mexa, a tam już się dopytałam i powiedziałam, że tylko na wakacje. No i potrzebują, więc czekam na telefon. Zobaczymy
Miejmy nadzieje, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 21:57   #2172
Evka
Wtajemniczenie

Ale głupie baby Na Twoim miejscu tez bym się wkurzyła. 3mamy kciuki za Mexa
Stary 2007-06-19, 22:27   #2173
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Akszeinga - swietnie wykombinowalas ta sukienke gratuluje dyplomu ale rowniez wyroznienia !

Izaluka - trzymam mocno kciuki, na pewno bedzie dobrze !

ja dzisiaj posiedzialam u dentysty, musialam miec zrobiony przeglad bo wreszcie pozbylam sie aparaciku stalego... noi babeczka swierdzila ze przyda mi sie ogolne oczyszczenie zabkow nie tylko z tego wstretnego kleju po aparacie ale rowniez kamienia przepraszam ze Wam o tym pisze bo moze niezbyt to przyjemne, ale doslownie myslalam ze tam oszaleje :/ glupie odkamienianie a tak mnie bolalo ... ehh... w dodatku dowiedzialam sie ze mam zapalenie dziasel po tym aparacie mimo ze wcale tego nie czulam :| no coz.. zabki zabki zabki... ciagle z nimi jakies problemy dobrze ze chociaz ubytow zadnych nie mam na szczescie

a tak w ogole to szykuje sie na wyjazd... w czwartek przenosze sie do TZ lipiec... sierpien w Szwecji .. pozniej egzaminki na SUM, egzamin na prawko.. i wrzesien calutki na mojej kochanej dzialeczce obok Poznania ehhh juz nie moge sie doczekac (jedynie te egzaminy troszke prostuja mi do dolu usmiech:P)

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 08:40   #2174
AaniaA
Zakorzenienie

nafie tak to juz jest z tymi zebami. juz od malego sa z nimi problemy - żeby byly proste, co z mleczakami jak nie wypadna, potem plomby, leczenie kanalowe, sciaganie kamienia, prostowanie aparatem, a na stare lata trzeba wyrywac, gdyz sie tak psuja.

no to wakacje masz juz zaplanowane . a co z ta Twoja znajoma w ciazy?

Izaluka no niezle . to zamiast powiedzic od razu to tak kombinuja Ci pracodawcy.
Stary 2007-06-20, 09:24   #2175
Camilla
Zakorzenienie

Nafie zazdroszcze wyjazdu, ile ja bym dała zeby wybyc na pare dni z tego cholernego Poznania
Wczoraj nie wytrzymałam i napisałam na gg do Tomka, wygarnełam mu wszystko, co mi sie uzbierało w przeciągu miesiąca, teraz ja musiałam miec ostatnie zdanie. Czy mi ulzyło? sama nie wiem, chyba bardziej sie nakreciłam. Dodatkowo zblokowałam go na liscie.
Juz wiecej sie do niego nie odezwe . mam nadzieje, ze kiedys w przyszłosci tez tak bedzie ciepriec jak ja, bo zło, które sie komus uczyniło wraca do tej osoby prędzej czy później

jesteśmy razem

Stary 2007-06-20, 09:52   #2176
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj nie wytrzymałam i napisałam na gg do Tomka, wygarnełam mu wszystko, co mi sie uzbierało w przeciągu miesiąca, teraz ja musiałam miec ostatnie zdanie. Czy mi ulzyło? sama nie wiem, chyba bardziej sie nakreciłam. Dodatkowo zblokowałam go na liscie.
Juz wiecej sie do niego nie odezwe . mam nadzieje, ze kiedys w przyszłosci tez tak bedzie ciepriec jak ja, bo zło, które sie komus uczyniło wraca do tej osoby prędzej czy później
Dobrze zrobilas z tym blokowaniem, jeszcze wywal go z listy, pozbąc się zdięc i wszystkiego, co by Ci go mogło przypominać. To troche działa

Nafie ja chce do Szwecji Baw się dobrze i zaglądaj do nas!

Dziewczyny Iga mi wczoraj przyslala mmsa ze swoją fryzurką, ale super wygląda
Stary 2007-06-20, 09:54   #2177
Izaluka
BAN stały

Kamila miałaś się nie odzywać Wiem, jak to ciężko. Że jest pełno niewyjaśnionych spraw, niedomówień, no i jeszcze tekst, który Ci zaserwował o tym, że było dobrze... Faceci sami nie wiedzą czego chcą. Ja też zamierzam się niby spotkać na piwo z P. Mija już ponad miesiąc. Podejrzewam, że jeśli On nadal bęzie taki jak przy ostatnim spotkanie (miał pretensje o wszystko, zwalał winę na mnie) to może też wybuchnąć niezła kłótnie. Ale zobaczymy. Mam nadzieję, że się opanuję i na spotkanie pójdę cała w skowronkach. W końcu mam Mu pokazać klasę i co stracił
Ale to o ile dojdzie do tego spotkania, bo Jemu się chyba już nie pali...

* Ogólnie nie słucham takiej muzyczki, ale jak radio leciało to słyszałam Dodę i jej nową piosenkę ''Katharsis'' - takie pożegnanie z tym jej Radkiem. Hehe Dobrze dała Nie wiem, ale jak to słyszę to jakoś mi lepiej Silniej!
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 14:48   #2178
masiek
Zadomowienie

Akszeinga gratuluje pomysłu i dyplomu.

Nafie współczuje dentystycznych przeżyć.

Tylo na chwile zerkam, bo jeszcze jakoś czuje się dołowato. W poniedziałek tak jak szef kazał przyszłam po stypie do pracy i sam po godzinie kazał mnie oddelegować do domu. Dzisiaj po pogrzebie jakoś lepiej już. Zajżałam nawet dokompa i zrobiłam rozliczenia.
Ale mi głupio, bo w piątek wylot na ślub kuzyna, nie wypadało mi się wykręcać bo mam być świadkiem. Na dodatek wszyscy chcą byśmy tam jechali, piękny, jego mama kazała nam się spróbować bawić.
jeszcze dzisiaj czekają mnie zakupy czyli przymieżanie kiecek (nie mam na poprawiny) i wyszukanie bielizny pod sukienkę
masiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 14:51   #2179
masiek
Zadomowienie

iet ta
Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Kamila miałaś się nie odzywać Wiem, jak to ciężko. Że jest pełno niewyjaśnionych spraw, niedomówień, no i jeszcze tekst, który Ci zaserwował o tym, że było dobrze... Faceci sami nie wiedzą czego chcą. Ja też zamierzam się niby spotkać na piwo z P. Mija już ponad miesiąc. Podejrzewam, że jeśli On nadal bęzie taki jak przy ostatnim spotkanie (miał pretensje o wszystko, zwalał winę na mnie) to może też wybuchnąć niezła kłótnie. Ale zobaczymy. Mam nadzieję, że się opanuję i na spotkanie pójdę cała w skowronkach. W końcu mam Mu pokazać klasę i co stracił
Ale to o ile dojdzie do tego spotkania, bo Jemu się chyba już nie pali...

* Ogólnie nie słucham takiej muzyczki, ale jak radio leciało to słyszałam Dodę i jej nową piosenkę ''Katharsis'' - takie pożegnanie z tym jej Radkiem. Hehe Dobrze dała Nie wiem, ale jak to słyszę to jakoś mi lepiej Silniej!

troche nie rozumiem po co się spotykać z byłymi i rozdrapywać rany ale chyba nie mam pojęcia nie ważne...

A tej piosenki nie znoszę, jak Dody zresztą. Taplanie się w gie publicznie.
Stary 2007-06-20, 14:56   #2180
masiek
Zadomowienie

Mam może dziwaczne pytanie, ale wiem, że tutaj są perfumo maniaczki i będziecie mogły mi trochę pomóć. Chodzi o zapach na ślub nie wiem jaki wybrać. Bo nie zabardzo chcę być goła, ale jednak ślubi wesele to dość długa impreza i jednak przydało by się coś co by siedziało na mnie świeżo, ale nie było nachalne
Stary 2007-06-20, 15:11   #2181
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez masiek Pokaż wiadomość
Mam może dziwaczne pytanie, ale wiem, że tutaj są perfumo maniaczki i będziecie mogły mi trochę pomóć. Chodzi o zapach na ślub nie wiem jaki wybrać. Bo nie zabardzo chcę być goła, ale jednak ślubi wesele to dość długa impreza i jednak przydało by się coś co by siedziało na mnie świeżo, ale nie było nachalne
Masiek może obwąchaj sobie coś w sklepie? W rossmanie mają duzo i nie drogo. Bo chyba na raz nie ma co wydawac 200zł Może powiedz jakie zapachy kiedyś miałas i Ci pasowały, wtedy coś wymyslimy

Co do wesela to może nie będzie tak zle Odpoczniecie troche psychicznie. Ja w dzien po pogrzebie ukochanej babci pojechałam na urodziny kolegi choc poczatkowo zdrzygnowałam z tego, jednak nie żałuję bo troszeczke mi się samopoczucie poprawiło.
No i powodzenia w zakupach
Stary 2007-06-20, 16:27   #2182
Camilla
Zakorzenienie

A ja sie dzisiaj dowiedziałam od kumpla w trakcie rozmowy na gg,przez którego poznałam T., że jak jeszcze bylismy razem z T. to mu kiedys powiedział, że robie sie coraz grubsza (waga mi poszła w góre jak rzuciłam palenie), kumpel go wyzwał że jest po***any, bo w koncu wyglądam normalnie. Zrobiło mi sie źle, bo ile razy sie pytałam T. czy nie jestem za gruba i że sie chyba powinnam wziąść za siebie to mi odpowiadał, że wygladam dobrze, kobieco,a diete to powinnam sobie wybic z głowy. I jak tu teraz ufac facetom...?

jesteśmy razem

Stary 2007-06-20, 17:13   #2183
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sie dzisiaj dowiedziałam od kumpla w trakcie rozmowy na gg,przez którego poznałam T., że jak jeszcze bylismy razem z T. to mu kiedys powiedział, że robie sie coraz grubsza (waga mi poszła w góre jak rzuciłam palenie), kumpel go wyzwał że jest po***any, bo w koncu wyglądam normalnie. Zrobiło mi sie źle, bo ile razy sie pytałam T. czy nie jestem za gruba i że sie chyba powinnam wziąść za siebie to mi odpowiadał, że wygladam dobrze, kobieco,a diete to powinnam sobie wybic z głowy. I jak tu teraz ufac facetom...?
że co? no nie, to już szczyt, nawet nie chce mi się tego komentować, co jak co ale Ty Kamila nigdy nie byłaś za gruba

Nafie, zazdroszczę wakacji ja nie miałam urlopu chyba od 5 lat

Masiek, a masz do wyboru jakieś zapachy czy chcesz sobie coś kupić? Jakie lubisz? W Rossmanie rzeczywiście są czasami bardzo fajne promocje
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 18:42   #2184
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
że co? no nie, to już szczyt, nawet nie chce mi się tego komentować, co jak co ale Ty Kamila nigdy nie byłaś za gruba
Dokładnie

Cytat:
Masiek, a masz do wyboru jakieś zapachy czy chcesz sobie coś kupić? Jakie lubisz? W Rossmanie rzeczywiście są czasami bardzo fajne promocje
Napisz co lubisz-jakiego typu zapachy albo jakieś przykładowe perfumy,które lubisz-będzie łatwiej pomóc

BTW-Monia sprawdź gg

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Edytowane przez natii4
Czas edycji: 2007-06-20 o 20:15
natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 20:22   #2185
Evka
Wtajemniczenie

Kamcia jeśli ktoś mówi ze jestes gruba to nie ma problemu z oczami tylko z głową! Ten facet Ci tyle krzywdy wyrządził ze najchętniej bym mu przyłożyła bo nie sądze,zeby jakakolwiek mu argumentacja do łba trafiła
Oby Ci teraz do głowy megaodchudzanie nie przyszło
Stary 2007-06-20, 20:53   #2186
AaniaA
Zakorzenienie

Camilla, tak jak Ewa napisala, zebys tylko nam sie tu teraz nie odchudzala , bo naprawde dobrze wygladasz . a komentarz T. zostawie bez komentarza - tego nie da sie komentowac .

a ja wlasnie teraz zzeram kolacje , gdyz wczesniej nie mialam czasu .

masiek zatem dobrej zabawy mimo wszystko zycze.
Stary 2007-06-21, 07:41   #2187
Camilla
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na salsie i naprawde super sie bawiłam. Myslę teraz intensywnie żeby zapisac sie na jakis kurs płatny .
A tak poza tym dzien dobry dziewczyny

jesteśmy razem

Stary 2007-06-21, 09:02   #2188
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry

Kamcia zapisz się na ten kurs

Ale fatalnie się czuje, jakby mnie coś przejechało Póki co mykam do neurologa, mam nadzieje ze mi jakiś papier wypisze odnośnie mojego kręgosłupa i będę mogła zacząć walczyć z ubezpieczalnią
Stary 2007-06-21, 09:22   #2189
AaniaA
Zakorzenienie

a ja jakies zatrucie mialam w nocy . dzisiaj jakos mi ciezko na brzuchu, ale na szczescie spokoj. a tyle rzeczy musze zalatwic. no i dzisiaj jeszcze fryzjer popoludniu . juz nie przekladam tej wizyty, gdyz juz przekladalam w piatek tydzien temu jak synio zachorowal. potem nas nie bedzie, a poza tym salon niedlugo bedzie tez mial przerwe 3-tygodniowa.
Stary 2007-06-21, 10:20   #2190
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam wczoraj na salsie i naprawde super sie bawiłam. Myslę teraz intensywnie żeby zapisac sie na jakis kurs płatny .

No Kamcia. Ciesze sie, ze sie podobalo

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości