|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Peep toe, balerinki itd - czyli nalot na zagraniczne strony :)
jestem pierwsza na liście, albo druga od razu za Tobą
w zależności od tego jak liczyć ![]() ile mogę zamówić żebyśmy cła nie miały ? zresztą wysyłam prywatne info jesli ktoś jest z Zielonej Góry to z chęcią wezmę z nim na pół przesyłkę w kraju
|
|
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
na dobry początek interesują mnie te:
http://stores.channeladvisor.com/cut...wht/yel%20gin_ i http://stores.channeladvisor.com/cut..._?sck=19859904 - te koniecznie muszę mieć więc błagam zamów jak najszybciej i http://stores.channeladvisor.com/cut...e?sck=19859904 no i te: http://stores.channeladvisor.com/cut...s?sck=23735303 dla siostry na prezent więc nie wiem jaki nr na 39 8 czy 8,5 ? hmm no nie wiem nie wiem... bardzo zależy mi na tych czarnych więc i na czasie kto składa zamówienie ? jak najszybciej nawet w mniejszą liczbę osób, ja mogę zapłacić więcej za przesyłkę byle je mieć, dajcie znac kto ma kartę i ochotę |
|
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
ja zwariowałam
![]() Kobietki kasia5558 szuka chętnych do zamówienia, ja tu jestem od godziny i nikt się nie zgłosił... już wiem co czułyście jak zamawiałyście, ta niepewność czy się zdąży z zamówieniem rozmiaru z wybranego modelu jest przytłaczająca... już nie będę nic pisała bo jakiś monolog tworzę, ale ZGŁASZAJCIE SIĘ koniecznie w tempie ekspresowym
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chcę się dołączyć do jakiegoś zamówienia
Chętna na zakup jestem tak pod koniec kwietnia (wiadomo, kasa na koncie wtedy jest Na pewno 1 parę bym chciała, możliwe też, że 2 Tylko jeszcze jedno małe pytanko. Noszę nr 38, więc wynika, że powinnam wybrać rozmiar 7,5 na Cutesy. Z tym, że pisałyście, że 7,5 jest w sam raz na stopę 24,5 cm, a ja mam 25 cm Aaa, i oczywiste - chciałabym by zamówienie składała osoba odpowiedzialna , która wyśle paczki z butami tuż po otrzymaniu przesyłki ze sklepu (no dobra, następnego dnia też może być ).Edit. Jeśli jeszcze byłaby chętna do zamówienia jakaś Wizażanka z Lublina, to można by zaoszczędzić na kosztach przesyłki butów od zamawiającej do nas - wysłałaby do jednej z nas, a druga odebrała osobiście |
|
|
|
#2165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się zgłaszam - 1 para butków . Madlane- dzięki za info na PW.
|
|
#2166 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
a te buty gdzie mozna dostac? http://www.allegro.pl/item183086484_...usa_nowe_.html sa piekne
|
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudyjka,
zobacze jak jutro z zamowieniem bo nie jestem pewna czy sie zmiescimy. A chcialabym zamowic ponizej 10 par ![]() Ally mam podobny problem co Ty. Sprawdzalam na roznych aukcjach i raczej 25 cm to ósemka, z tym że wkurza mnie to ze wg tej tabeli 8 to 24,5. :/ no ale dziewczyny ktore zamawialy mowily ze 7,5 to ma dlugosc 24,3-24,5. Ja sie decyduje na 8 bo wole chodzic w za malych niz za duzych ![]() http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s...women_shoe.gif |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę za małe, i wzięłabym chyba 7,5...
Ostatnio kupiłam sobie peep-toe, normalnie noszę 38, a te musiałam kupić 37, bo numer większe już zbyt duże były... kasia5558 - a Ty składasz zamówienie już teraz??? Dziewczyny, pamiętajcie, jak któraś będzie zamawiać pod koniec kwietnia, początek maja - baaardzo proszę o uwzględnienie mnie przy zamówieniach grupowych |
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
kasia5558 a kiedy dokladnie skladasz zamowienie? i w jaki sposob?
do kiedy sie tzreba decydowac?
|
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
Chcialabym zamowic okolo 3 par jeszcze musze dokladnie pogladac.Mam pytanko jaki to bedzie rozmiar 39?
Jestem w Polsce do 22-go i wracam 6-go maja czy to nie skoliduje zamowienia? Ktora dziewczynka robi zamowienie i czy moge przelac pieniazki z konto na konto? Dziekuje za odp
|
#2171 |
|
Rozeznanie
|
kiedy bedziecie robiły jakies zamówienie z www.gojane.com ?? bo chętnie bym sie dołączyła... dacie znać na priva??
|
#2172 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie...
Mam problem bo kiedy chce zapłacić kartą pomarańczową ING to wyskakuje mi komunikat, że wpisuje złe dane adresowe właściciela karty... There was a problem authorizing your credit card for this purchase. Response from gateway: Declined:The transaction resulted in an AVS mismatch. The address provided does not match billing address of cardholder. Wczesniej robiłam tą kartą zakupy przez internet na polskich stronach i nie było problemu. Nie wiem czy nie trzeba w tej sprawie skontaktować się z bankiem śląskim, bo może nie mogę robić zakupów jeśli chodzi o płatności w walucie obcej... Może problemem jest to, że w moim nazwisku jest litera z polskim znakiem czyli ś... Proszę o informacje,,, |
|
|
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
czy ktos kupowal moze buty rozmiar 8? jaką mają długośc wkładki?
czy te rozmiarówki podawane w tabelach to mówia o długości wkładki np 24,5cm? czy, ze buty sa dobre na stope 24,5cm? bo wkładka powinna byc 0,5 cm wieksza niz stopa.
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki to rozmiar 39,bo nie wiem jakie buciki mam zamowic,pod warunkiem,ze termin w jakim bede w Polsce odpowiada?
|
|
#2176 |
|
Wtajemniczenie
|
Mia22, tak skladam zamowienie jakos na dniach. Dzisiaj sie dowiem dokladnie czy jest jeszcze miejsce bo to zalezy od tego czy moje 2 kolezanki sobie cos zamowia (a jesli tak to ile). Tak ze dam znac wszystkim zainteresowanym jak tylko sie czegos dowiem
![]() Mam konto w mBanku i karte visa do zakupow internetowych. Ally mysle ze umawianie sie na miesiac przed nie ma wiekszego sensu bo nie mozesz przewidziec jakie cutesy beda mialy buciki w ofercie. Ja np. ciesze sie ze poczekalam bo przedtem buty ktore mi sie podobaly byly tylko w gojane a teraz sa tez tutaj (do tego wiekszy wybor kolorow .Mnie takze interesuje kwestia jak dluga jest wkladka w butach o rozmiarze 8 i 8,5. Jak tak dalej pojdzie to zaloze osobny watek ale z tego co mi dziewczyny pisaly (pytalam sie tez na allegro) to 8 to 25 cm. Chyba ze ktos ma inne informacje? ![]() ps. Mam jeszcze pytanie do dziewczyn ktore przedtem skladaly zamowienia. Skad wziac przelicznik dolary/zlotowki? Skad wiedzialyscie ile wam skasuja dokladnie z konta?
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tylko nadzieję, że któraś z was będzie jeszcze zamawiać |
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2179 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalinka masz moze konto w mBanku?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam - może jakaś osoba z kartą by nam pomogła w zamówieniu
Ja już sobie wypatrzyłam 4 pary ![]() Założyłam sobie konto na Paypal, ale nie przyjęli mi mojej Visy Może dlatego, że to nie Inteligo, ale PKO BP (ale przez pko bp inteligo obsługuję swoje konto ) ![]() Mam nadzieję, że zamówienie wypali, ja mogę wpłacić kasę komuś ok. 23 kwietnia... A jak się nie uda, to będę chodzić po znajomych i rodzinie i szukać kogoś z kartą, bo muszę mieć te butki
|
|
|
|
#2183 |
|
Zadomowienie
|
Natii4 aa juz po wszystkim, jak bede planowac co watpliwe nastepne zamowienie to poczytam
![]() swoja droga jeszcze nie doszla do mnie paczka z UC, mieli ja wyslac w srode, wiec troche bieda :/
|
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, odebralam dzis paczke z butami
Zaplacilam 20zl za clo (tak tak 20zl chwala "cutesom" za zanizenie wartosci) i 5zl jakies tam pocztowe oplaty. Wiecej, czyli rozliczenia itp na PWWklejam zdjecia, z lampa wiec...
|
|
|
|
#2185 |
|
Raczkowanie
|
dalej
|
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
i ostatnie
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
aaaaaaaaa jaaa chceee taakiee.....
|
|
#2189 |
|
Rozeznanie
|
może ja będę chętna, ale ktoś musiałby mnie w skrócie uświadomić co i jak
bo przeczytać 70 stron to trochę za dużo...zamawiamy w kilka osob? ile kosztuje przesylka? komu przelewamy na konto itp?
|
#2190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz się zabiję, poźniej utopię a na końcu zagazuję nad kuchenką.... Czy w Waszej paczce była faktura w środku? Gratuluję udanych zakupów! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

, która wyśle paczki z butami tuż po otrzymaniu przesyłki ze sklepu (no dobra, następnego dnia też może być
).

Zaraz się zabiję, poźniej utopię a na końcu zagazuję nad kuchenką.... Czy w Waszej paczce była faktura w środku?