|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ---> 10 kg mniej do końca roku 2007 <---
dziewczyny niezłe fotki pozazdroscic efektów ja kolejny kg w dół waga wskazuje 60 a było 63 a bedzie mam nadzieje 55.trzymam za was wszystkie kciuki
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
Yooniga - gratuluje kolejnego kilogramka!!
Ja dzis na silowni sie wazylam i jest 65 i ciutke, wiec jeszcze nie przesuwam suwaczka, poczekam na pelnie 65 i to bedzie oznaczalo 4kg w dol! Niestety kolejny tydzien to bedzie jedno wielkie wyzwanie - jade na konferencje do Amsterdamu, a tam co wieczor dobra restauracja i inne podgryzaki i pokusy :/ Ale postaram sie byc dzielna i zachowac rozsadek No i biore skakanke (niestety w hotelu nie ma silowni, wiec dopoki sasiedzi z dolu nie zaczna sie zalic, bede skakac wieczorami ).
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ja dzisiaj kompletnie nie mam apetytu na nic i jeszcze nawet nic nie jadłam. Ale chyba muszę się na coś skusić. Powodzenia
|
|
#2164 |
|
Wtajemniczenie
|
olga -
nic od rana?? szybciutko prosze coś zjeść ![]() a ja sie teraz edukuje biologii a o 18 na ang kurcze licytowałam torebke na allegro ale akurat jak byłam w szkole to jakas agentka mnie przebiła o 1,90 zł i nie mam torebki... ja to też mam szczescie ![]() yooniga - no no gratuluje
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() jelonek 27 dziękuje za miłe powitanie ![]() ja dzisiaj zrobiłam pachnące spaghetti rodzince smakuje więc wierze im na słowo że jest dobre ja pomimo pięknych zapachów sosiku zjadłam na obiad gotowanego brokuła i bardzo mi smakował ![]() śniadanko też chyba nie najgorsze - 2 kromeczki ciemnego chlebka z chudą wędlinką i sałatka z pomidora i 1/2 ogórka co do objadania się glizdka to ja też miewam takie napady i trzeba się wtedy szybko czymś zająć - ja wychodzę z psem na długi spacer (bez pieniędzy żeby nie kusiło )a i muszę sobie w końcu kupić porządną wagę bo moja stara ma 5 kilo poślizgu i za każdym razem ważę inaczej
|
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, wróciła kumpela z urlopu (2 tyg jej nie było) i jak mnie dziś zobaczyła to powiedziała, że strasznie schudłam
, i że widać efekty niesamowicie , strasznie mnie pocieszyła
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe wpadłam na genialny pomysł urozmaicenia sobie ćwiczeń
Wzięłam sobie klawiaturkę na rowerek i pedałowałam rozmawiając przy okazji na gadu-gadu Nawet się nie zorientowałam jak minęło 30minutek Jeszcze tylko brzuszki i dzień zaliczony:P
|
|
#2168 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzanna no to fajnie, że widać efekty
A takie wypowiedzi bardzo motywują do dalszej pracy nad zbędnymi kilogramami Mnie narazie nikt nic miłego nie powiedział, że coś ubyło... (3kg) chociaż ja czuję to po sobie... Ale pewnie mało jeszcze widać
|
|
#2169 |
|
Przyczajenie
|
CO mam zrobić zeby schudnąć około 4 cm w talli??
bo mam 63 a trzeba mieć 60 żeby dostac się na modeling .. Pomóżcie? czy mam się katować głodówka, moze jeść tylkos erki wiejsckie, a moze masakralne ćwiczenia/?
|
|
#2170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam Was dziewczęta, widzę że Wam super idzie ... (Glizdka hehe) Nie to co u mnie, jakoś tylko do szkoły wróciłam i od razu ... jak potrafiłam zjeść tylko jabłuszko między śniadaniem a obiadem to teraz ... w szkole Cały czas chodze nabita jak pistolet ! Brzuch to ... jak w 2 miesiącu ciąży Ehhh ... Aż mi się przykro zrobiło ... chyba nigdy nie osiągnę tego co chcę
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2172 |
|
BAN stały
|
cześć dupeczki maleńkie wszystkie zgrabniutkie i w ogóle!!!!!!! pełna optymizmu zaczynam nową walkę z tłuszczem wstrętnym
YYYEEEAAAA!!!!! A jaki przystojny instruktor od wioseł mmm.... hihihihi.... już w środę ide na wiosełka na godzinkę 17-tą potem w piątek na 18-tą na rowerki i po rowerku na taniec brzusiaaaa lalalala bede super odchudzona do sylwka a potem juz zawsze będę na to chodzić i będę super zgrabną kobietą po 50-tce(jak dożyje) ale to odległe plany jeszcze :P hihihihihihihihi baciki pomogłyyyy!!!! |
|
|
|
|
#2173 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
eeee mnie nie zemdliłooo, właśnie mogła bym jeszcze wepchnąć masę jedzenia różnorakiego ale mi się skończyło a bankomat daleko a sklepy prymitywne(na szczęście) i nie da się kartą płacić i lało jak pieron i juz mi się iść nie chciało nigdzie(i tak zawsze woże dupsko samochodem) no iiii tak sobie pojadłam ale za to w poniedziałek już nic mnie nie kusiło i już chyba na kolejne 3 tygodnie będę miała spokój
|
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez witam
Glizdka ja tez myslalam o tancu brzucha - jedna z moich wspolokatorek jest instruktorka i mnie namawia, ale cos mam opory Vanessa ma cudnie wyrzezbiony brzuch i w ogole ma taka figure, ze glowa mala! Ale ona mowi, ze to u niej genetyczne Powiedz jak Ci idzie, to moze i ja sie skusze ![]() Na sniadanko: truskawki i chyba ok 10 beda platki, zobacze jak bardzo zoladek mi sie bedzie domagal
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
mnie całodniowy wyjazd do Wrocka wybił z planu dnia , i przez to dwa dni mam w plecy (bo wrocilam w nocy i na anstepny dzien bylam jak polamana) , zeeeero cwiczen, no ale z jedzeniem staralam sie ograniczac, chociaz przyzam sie ze z zjadlam chyba z 3 kostki czekolady :P i do cholery jasnej waga sie poprostu zespuła;/
|
|
#2176 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie Wizażanki!!! Przyłączam się do Was z mocnym postanowieniem poprawy w jedzeniu
wzrost: 168cm waga: 55 kg cel: 50 kg Zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
witam witam,
ja skończyłam jeść śniadanko: (na I była bułeczka pełnoziarnista ciemna z wędlinką i pomidorem, do picia activia), a na II taka sama bułka z żółtym serem i pomidorem, szklanka soku jabłkowego, na przekąskę wciągnę jabłuszko...
|
|
#2178 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że chyba za dużo chcesz schudnąć przyTwoim wzroście waga jest ok napewno świetnie wyglądasz. Ale mogę dać Ci radę z włąsnego doświadczenia bo schudłam raz 12 kg w ciągu 3/4 miesięcy. I właściwie teraz też jestem na diecie, która skutkuje. A mianowicie to Nie jadam wogóle pieczywa żadnych makaronów oraz ziemniaków naturalnie nie muszę chyba dodawać, że słodycze również odpadają. Staram się dużo ruszać ćwicze codziennie brzuszki (bo sadełko było moją zmorą) Kupiłam sobie również krem vichy LIPOMETRIC, który muszę przyznać, że jest rewelacyjny widzę skutki już po tygodniu stosowania. A wracając dodiety to jem gigantyczne ilości zielonych warzyw i owoców. A na dodatek z dniem którym rozpoczełam dietę -muszę się pochwalic- ŻUCIŁAM PALENIE. I tym oto sposobem schudłam już około 2 kg i nie palę. Z czego jestem bardzo dumna . Więc polecam wszystkim taki sposób odchudzania. Aha jescze dodam, że ważną rolę gra również WoDa MiNeRaLnA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
#2179 |
|
Przyczajenie
|
Oj dziewczyny ciężko mi jest, jeszcze upiekłam takie pyszne ciasto,które tak mnie korci!! Postanawiam : jest 13.00 i zjem dziś jeszcze tylko jeden lekki posiłek i nic więcej!!
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, witam
(nowe panie również ) Ja nie wiem co się ze mną dzieje, ale totalnie nie mam apetytu na jedzenie! Od rana znów nic nie jadłam i nie mogę w siebie nic wmusić A za to mam ochotę na ćwiczonka hehe Później coś zjem Ale dziś wymarzłam w szkole... brrr...;]
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sobie przerwę chyba w odchudzaniu zrobię, bo kupiłam dziś świetne spodnie i będzie mi szkoda, jak się zrobią za duże
ale od tego weekendu zaczynam normalny tok życiowy /kunic laby/ więc myślę, że to odchudzanie jakoś tak naturalniej mi przyjdzie Aha, witam nowe koleżanki ![]()
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Raczkowanie
|
Pomogę wam schudnąć a przy okazji zdrowo się odżywiać.Odchudziłam już wiele osob pomoge i Tobie
Jeśli chcesz dowiedziec sie czegos więcej mój nr gg 8643382 jestem czesto niewidoczna więc prosze pisac.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki nie weim czy ktoś tu mnie ejszcze pamięta ale kiedyś się tu udzielałam i to dość często
![]() ![]() Chwilowo zmailkłam bo dostałam prace i spedzam w niej 8 godzin. No i ponownie sie do Was kochane odzywam, bo...lepiej jakoś mi się z Wami chudło schudłam 8 kg, ale od jakiegoś czasu znów czuje się jakaś taka...pełna Prosze o wsparcie
|
|
|
#2184 |
|
Wtajemniczenie
|
kala - ja Cie pamietam doskonale
wynik świetny! a to ze czujesz sie "pełna" to tylko chwilowe... ja tez przez to przechodzilam - trudne chwile a ja zjadłam sobie przed chwilą lekki obiadek ( schabik 50 g na parze + suróweczki ) pyszne było ale troche za duzo surówek w siebie wpakowałam ale co tam :P od tego nie utyje lece sie edukowac kurcze początek roku a oni juz nam tyle dowalaja ;(
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Raczkowanie
|
wiecie tak się zastanawiam...
: rolleyes:![]() jeśli dzisiaj zjadłam na śniadanie 3 kromki ciemnego pieczywa z pomidorem i ogórkiem ćwiczyłam 40 minut w ciągu dnia wsunęłam kilka śliwek i ogórka kiszonego i pewnie w przeciągu godziny- może dwóch zjem jeszcze powiedzmy 2 kromki ciemnego pieczywa to czy to jest dobra dieta??? bo naczytałam się dzisiaj sporo na wizażu o białkach cukrach i tłuszczach że trzeba je spożywać w odpowiedniej ilości i w odpowiednim czasie a ja nie myślałam o tym w ten sposób po prostu chcę sie odchudzić i nie mówię tu o małej liczbie bo gnębi mnie jakieś 10-15 kilogramów nadmiaru (nie wiem dokładnie bo jeszcze nie kupiłam wagi )powiedzcie szczerze czy Wy w waszych dietach myślicie o czymś takim czy staracie się po prostu zdrowo odżywiać bo zależy mi na dobrych efektach a już teraz nie wiem czy dobrze się do tego zabrałam z góry dziękuje
|
|
|
#2186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A po co kolezanka byla we Wrocku ? hehe? Troche nie kminie ... jak masz zamiar pomoc w schudnieciu ?
|
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
na obiad zjadłam leczo, a potem kawałek ciasta (ale taki tyci tyci do kawy) i kilka kulek winogrona (ok. 17:00-18:0)
a teraz idę spać
|
|
#2188 |
|
Przyczajenie
|
oj ja zjem zaraz kopytka,ale postaram się malutko i zrobię długą przerwę przed następnym posiłkiem.....boshe chyba sama się oszukuję....POMOCY!!!!
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kobitki ;-)
...przyłączam się do Was, będzie raźniej ..Potrzebuje schudnąć co najmniej 10kg do końca roku .. może mi się uda ...od wczoraj dietka..jeśli chodzi o ćwiczenia to jak myślicie lepszy orbitrek czy rowerek??? Wzrost 166cm Waga 66kg Dokładne dane podam jak je zdobędę ![]() Pzd.
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
a ja zjadłam dziś tylko ciemną bułkę z ziarnami z wędliną i pomidorem, a na deser activię,
teraz zjadłam ciemny makaron zapiekany z piersią z kurczaka i warzywami w sosie jogurtowo-pomidorowym ![]() pyyyyyyyyyyyyyyyyyszka
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

No i biore skakanke (niestety w hotelu nie ma silowni, wiec dopoki sasiedzi z dolu nie zaczna sie zalic, bede skakac wieczorami
nic od rana?? szybciutko prosze coś zjeść ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
75kg...

hehe) Nie to co u mnie, jakoś tylko do szkoły wróciłam i od razu ... jak potrafiłam zjeść tylko jabłuszko między śniadaniem a obiadem to teraz ... w szkole 

) Ja nie wiem co się ze mną dzieje, ale totalnie nie mam apetytu na jedzenie! Od rana znów nic nie jadłam i nie mogę w siebie nic wmusić
A za to mam ochotę na ćwiczonka