![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
Ja i owszem, jestem pewna
![]() Zresztą nie napisałam, że takie rzeczy się nie zdarzają (patrz w nawiasie, na koncu poprzedniego posta) ![]() Podzieliłam się jednak swoimi wątpliwościami, w pewnych przypadkach ( "tak sie patrzył", "tak bezpiecznie sie czułam", "tak świetnie nam sie rozmawiało", "skomplementował" i teraz nie moge sie doczekać kolejnych jazd bo pewno wpadlam mu w oko itd.) No, kurcze, jezdzac z kims kto nie umie jeszcze jezdzic, instruktor przede wszystkim chce "przeżyć ![]() ![]() I powtórze- wierze, że bywają podrywacze, cynicznie wykorzystujący kursantki, niestety ( mega nieprofesjonalnie i ze szkodą i bez szacunku dla czyjeś nauki i pieniedzy).
![]() |
#2162 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Raczkowanie
|
cześc dziewczyny
![]() przeczytalam wątek i jestem ciekawa jak sie Wasze losy potoczyły z instruktorami . Pochwalcie sie , może ktoras skradła serce albo sobie odpuscila ?
![]() |
#2164 |
Przyczajenie
|
Moja historia sie jeszcze nie zakończyła, miałam juz pierwszy egzamin niestety oblałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Przyczajenie
|
Ja miałam 2 instruktorów, bo pierwszy poszedł na dłuższy urlop i nie opłacało mi się na niego czekać. Pierwszy był sporo starszy, co nie przeszkadzało mu flirtować, żartować, bawić sie moimi włosami. W sumie mi to nie przeszkadzało, niewinny flirt, nic więcej nie planowałam, na dodatek nie miał obrączki, dopiero pod koniec przypadkiem, jak z kims przy mnie rozmawiał dowiedziałam się, że ma dziecko i żonę.
Drugi był znacznie młodszy, przystojny, miły, z poczuciem humoru. Jazdy były zdecydowanie normalne z zachwoaniem relacji "uczeń-nauczyciel", bo tak chyba w sumie być powinno. Oczywiście mi się spodobał, ale nic z tego nie wyszło, on pełen profesionalizm, ograniczając "prywatne" rozmowy do minimum, a ja starałam się panowac na swoimi "pomysłami", w efekcie relacja zatrzymała się na zwykłym koleżeństwie, bo jest niewiele starszy. Ale fakt, oni mają coś w sobie, choć nie każdy, bo na jazdach dodatkowych przewinęło mi się ze 3 instruktorów i z nimi było zwyczajnie. Niemniej jednak "zazdroszczę", jeśli któraś z Was "upolowała" swojego instruktora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2167 |
Przyczajenie
|
Ja nie twierdzę, że instruktorzy, to jedyni fajni faceci. Chodzi o to, że najczęściej to kończy się na flircie, a druga strona liczy na coś więcej. Tylko w takim razie bez sensu robić jakąkolwiek nadzieję. Chyba, że od początku wszystko jest jasne.
A zazdroszczę tylko w takim sensie, że jeśli im się spodobał, to coś im z tego wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Raczkowanie
|
ależ tu ucichło ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Temat rzeka
![]() Ah Ci instruktorzy, szczek, szczek, psy na baby ![]() [edit] reszta później ![]()
![]() Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2013-03-18 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Widziałam wczoraj cały twój post, czemu usunęłaś:P
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Ciii, musiałam, ale napiszę, hahah
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
No to opowiadaj, co to za historia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
|
opowiadaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
To w skrócie, bo nie chcę za dokładnie opisywać, bo mój post zajmował tyle co 5 przeciętnych postów
![]() Nie, to nie love story, ani sex story ![]() Zacznę od wniosków: mimo, że nie powinno się wrzucać instruktorów do jednego worka (bo ja miałam do czynienia z trzema: dwóch na prawdę profesjonalistów, pożartowali, dużo nauczyli i jazdy były fajne, a trzeci pan X, naście lat starczy, o nim opowiem ![]() ![]() Za to nie rozumiem też dziewczyn, które zako☠☠☠☠ą się po tym, jak instruktor złapie je za rękę na kierownicy, a tego, że prawie do rowu wjeżdżają to nie widzą ![]() Jak wspomniałam, instruktor X wiedząc, że od kilku lat jestem w związku, zapraszał mnie to na kawkę, to na herbatkę, to żeby gdzieś wyjść, to do kina, a może soczek? ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie X chciał ode mnie czegoś więcej ![]() Prawo jazdy na szczęście zdobyłam bardzo szybko ![]() ![]() Popytałam też koleżanek, które z nim jeździły... Też zapraszał, też bajerował. Zaś jeden instruktor powiedział bardzo mądrą rzecz (starszy już taki, żona, dorosłe dziecko), że gdyby był młody i gdyby się nie wyszalał, to pewnie teraz w elce by odwalał jakieś akcje z młodziutkimi kursantkami, co mu się nigdy nie zdarzyło. I Bóg mu zapłać. edit, kurna, miało być w skrócie. ![]()
![]() Edytowane przez Frutti Czas edycji: 2015-08-07 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
ach Ci instruktorzy ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
powtarzałam sobie to wyrażenie z każdą kolejną stroną tego wątku
![]()
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
sama uważam siebie za osobę panującą nad emocjami, jednak można powiedzieć, że "zadłużyłam się" w jednym instruktorze ;D ( a jeździłam w sumie z 5cioma ;D) tyle że bez żadnych scen, czekam aż przejdzie... chociaż on wolny, ja wolna więc kusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Jak tu się nie dać zbałamucić?
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Frutti;39865850]Jak tu się nie dać zbałamucić?
![]() ![]() dokładnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- [QUOTE=sarna91;39866405] Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Przyczajenie
|
No własnie Frutti dokładnie tak jest jak mówisz. Jak tu się nie zauroczyć w kimś kto jest dla cb miły, szarmancki, jest inteligentny, ma świetne poczucie humoru, szanuje kobiety (przynajmniej mój xD), można czuć sie bezpiecznie bo mamy pewnosc ze on jest obok i zawsze zareaguje, dopomoże
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
i tak są do bani.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj po cięzkim dniu wstąpiłam na sok do kawiarni. Siedział tam facet, który od razu mi wpadł w oko. Wymienialiśmy się spojrzeniami, aż za którymś razem tak głeboko spojrzał mi w oczy, ze poczułam się dziwnie cudownie. Nie należał do podrywaczy, był niesmiały ale cudeńko z wyglądu, mój typ. Co chwila patrzył i było to przyjemne. Tój instruktor po prostu wpadł Ci w oko jako facet dojrzały, z którym możesz pogadać, nie to co z rówieśnikami. Mnie osobiście zawsze kręclili starsi panowie. Uważam, że są wartościowsi i mają doświadczenie, choć niejeden z nich okazuje się wiekszym dupkiem niż niejeden młodszy. Co masz robić? Nie wiem, czy jest zonaty, czy szukasz romansu czy zalezy Ci tylko na rozmowie i niewinnym flircie. Musisz to sama wiedzieć.
![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2186 |
Przyczajenie
|
A ja mam jutro egzamin !!! Mialam miec tydzien temu ale został odwołany przez pogode
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Stres zachowaj na czas wejścia do wordu i czekania w poczekalni. Później idź i pokaż temu egzaminatorowi, jak się jeździ
![]() ![]()
![]() |
#2189 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
o to, to
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.