|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Ja też umieszczę swoją listę
![]() PIELĘGNACJA: - szampon do włosów farbowanych AT - odżywka do włosów farbowanych AT - serum na zniszczone końcówki - żel pod prysznic Tropical Zing - balsam do ciała wanilia i mleczko sojowe - mgiełką wanilia i mleczko sojowe - krem zmiękczający pięty FW - krem intensywnie zmiękczający stopy FW - odżywczy krem z kofeiną FW - wyszczuplający krem antycellulitowy (od mamy, bo sama bym nie kupiła;]) - krem modelujący nogi (jw;]) KOLORÓWKA: - tusz pełnia rzęs - tusz podkręcający - kredka do oczu dwustronna CT biało-fioletowa - kredka do oczu CT czarna - wykręcona kredka do ust Modern Mauve CT - soczysty błyszczyk do ust Wink CT - złocista szminka Fall Peach CT Na szczęście nie jestem uzależniona od Avonu
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Domyślam się, że chodzi Ci o balsam przyspieszający opalanie z beta karotenem. Jestem z niego bardzo zadowolona. Zawsze miałam problem z opalaniem nóg, choćbym niewiadomo ile leżała plackiem na słońcu, to i tak nózki były białe jak ściana. Rok temu na wakacjach pierwszy raz zamówiłam to cudo i pierwszy raz byłam tak ładnie opalona.Wszyscy się dziwili jak ja to zrobiłam. Fakt, że produkt jest małowystarczalny ( mi starcza na około 4 opalania) ale jest warty kupna.W tym roku tak samo. Przez 3 dni bardzo ładnie się opaliłam,skóra mi sie schodzi. Naprawde polecam! Wypróbuj a się sama przekonasz, że warto.
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ile tego jest? No chyba, że się często i dużą ilością smarujesz.Mogłabyś go porównać do opalania na oliwce? Co lepiej chwyta według Ciebie?
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Avonki z rana
![]() mam do Was pytanko- jaki scrub do stóp i krem polecacie? Włąsnie zniszczyłam sobie stopy chodzneiem po domu bez butów, no i japonki tez pwooduja, że pięty rogowacieją. A widomo,że zadbane stopy to wizytówka |
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie kusił ten balsam z beta-karotenem swojego czasu, ale nie kupiłam bo bałam się, że może za mocno mnie opalić(czyli na czerwono) albo, że opalenizna będzie pomarańczowa(bo karoten to z marchewki
).
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmiękczający krem do pięt lub krem intensywnie zmiękczający stopy ![]() ja używałam raz tego a raz tego i moje stopki są zadbane nie mam żadnych zrogowaceń a kremy mają fajną konsystencję![]() Dużo osób też poleca krem z diamentowej serii a dokładnie to chyba jest kuracja regenerująca do stóp z AHA, ale ja nie mam tego kremu, więc na jego temat ktoś inny musi się wypowiedzieć
|
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
witam was wszystkie avonki
widze ze wypisujecie swoje majatki z avonu bo w porownaniu do hosenki to u mnie naprawde jest ubobo na polkach i w kosmetyczkachdobra to ja spadam szykuje liste a was pozdrawiam |
|
|
|
#2170 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mi stracza na 4 opalania dlatego, że po pierwsze jest dość rzadki, a po drugie ja licze opalanie tak że leże plackiem 4 h na słońcu, wiec musze sie często smarować i po wyjsciu z wody. Absolutnie ten balsam nie działa jak samoopalacz! Opalenizna nie schodzi, nie robią się żadne plamy, a wręcz przeciwnie opalenizna wygląda super.Naprawdę zużyłam już jakieś 5 opakowań tego balsamu i musze powiedzieć, że jest o wiele lepszy niż aktywator z Kolastyny którego używałam dawno dawno temu. Wszystkie moje koleżanki są zadowolone i zamawiają u mnie już drugie lato to cudo.
|
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
dowolny produkt z katalogu, ale nie wliczaą się do niego przedmioty z różowej wstążeczki. pozdrówka!
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2173 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest świetny, bo szybko się wchłania, choć może nie tak dobrze natłuszcza, czego niektórzy oczekuja po kremie do rąk, bardzo polecam ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2174 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja mam do was prośbę, bo nie mogę znaleźć kilku rzeczy. Mianowicie potrzebuję:
- formularz zamówienia do katalogu 09 (oferta demo i na próbki) - formularz zamówienia do katalogu 10 (oferta demo i na próbki) - formularz zamówienia do katalogu 11 (oferta demo i na próbki) Z góry dziękuję. |
|
|
|
#2175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
scrub do stóp-obecnie mam Diamentowy scrub do stóp. Rzeczywiście bardzo on dobrze ściera. Stopy są przyjemnie gładkie i odświeżone. Jest on zdecydowanie lepszy niż złuszczający peeling do stóp czy też krem do szybkiego pediciuru. Dobry jest też scrub do stgóp "Rajska plaża". Dobrze złuszcza i ma ładny zapach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
Witam wlasnie spojrzałam i do klubu białe rózy brakuje mi 559zl ale teraz mam tak marne zamowienia że nie wiem czymi się uda go osiągnąc.Pozdrawiam w sloneczny poranek.
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Widze że dyskusja była na temat zbiorów no to i ja się pochwale - przyokazji trochę posprzątam, bo się wszędzie warlają.
Perfumy: 1 x True Glow 1 x TTA In Bloom 1 x Summer White 1 x Pur Blanca 2 x Wink 1 x roletka Pur Blanca kilka różnych próbek Planet SPA: 3 x krem do rąk MM 2 x maseczka do twarzy MM 2 x śródziemnomorska maseczka z oliwką 1 x mleczko do twarzy z oliwką 1 x balsam do ciała na noc z oliwką 1 x olejek do ciała z oliwką 1 x żel kąpielowy z oliwką 1 x maseczka do twarzy z masłem shea 1 x peeling do twarzy z białą herbatą 1 x maseczka sake i ryż 1 x mleko do kąpieli sake i ryż 1 x kuracja parafinowa do rąk i stóp 1 x algowy morski napój do ciała 1 x żel myjący z białą herbatą FOOT WORKS 1 x krem do stóp z kofeiną 2 x chłodzący spray do stóp „Rajska Plaża” 1 x scrub do stóp “Rajska Plaża” 1 x krem do szybkiego pedikiuru 1 x dezodorant do stóp NATURALS 1 x balsam mango i passifora 1 x aloesowy peeling do twarzy z kiwi 1 x spray do pościeli i pomieszczeń Dzika orchidea 1 x odżywka w sprayu Owoc granatu 1 x maseczka do twarzy BRONZE 1 x balsam z beta-karotenem 3 x balsam ochronny do ust 2 x złocisty olejek po opalaniu 1 x chłodzący żel po opalaniu 1 x mleczko do opalania dla dzieci 1 x chłodzący spraj po opalaniu ADVANCE TECHNIQUES 2 x szampon dodający objętości 1 x balsam dodający objętości 1 x maseczka chroniąca kolor włosów 3 x szczotka do włosów AVON SOLUTIONS 1 x tonik oczyszczająco matujący 1 x pianka oczyszczająca pure porefection 2 x krem z miodli indyjskiej 1 x krem hydrofirming Bio 6 1 x krem na dzień SPF 15 4 x wyszczuplający krem antycellulitowy 3 x modelujący krem do biustu 1 x żel pod oczy Botanisource AVON SSS 1 x balsam opuźniający depilację 1 x balsam “Satynowy połysk” 1 x kremowy żel pod prysznic 1 x krem koloryzujący SPF 20 3 x kosmetyczka SENSES 1 x balsam Re-charge 1 x balsam Get ready 1 x myjka ANEW 1 x koncentrat przeciw zmarszczkom mimicznym 2 x żel naprawczy pod oczy 1 x krem do twarzy Retroactive KOLORÓWKA 1 x puder sypki do ciała i twarzy 1 x szminka Gold dipped 1 x szminka UCR Sparkling Nude 2 x błyszczyk Glazewear Iced Pink 2 x błyszczyk Glazewear metalic Pink Sine 1x błyszczyk Glazewear metalic Golden 1 x błyszczyk UCR Dreamy Plum 1 x szminka Champagne glow 1 x podkład w płynie 1 x tusz Super Full 1 x tusz wydłużający 1 x tusz perfect wear 1 x cień trwały Moonstone 1 x szminka walentynka 2 x rozświetlacz do twarzy Color Trend kosmetyczka 18 próbek BIŻUTERIA Kolczyki Diamante earrings Kolczyki Warm up earrings Bransoletka Hugs & kisses brancelet Broszka Warm up 2 x Kolczyki Jalila Kolczyki Embellish Kolczyki Seychelles Kolczyki Silver metal Naszyjnik Silver metal Kolczyki Meave Komplet biżuterii Teardrop Komplet biżuterii Taline POZOSTAŁE Torba Naklejany lakier Krem do twarzy Kuracja antytrądzikowa na noc Cleraskin Magiczny puder do ciała Glicerynowy krem do rąk Korektor antybakteryjny I kilkanaście kosmetyków dla mężą Pewnie i tak czegoś zapomniałam wpisaćJ
|
#2179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Demo: - szminka Ultra Colour Rich - 11,90 zł (nie podam 30 numerów, a skanu nie mam, za to w katalogu 10 są wszystkie, wiec możesz odpisać) - pianka dodająca włosom objętości - 25965 - 7,50 zł - żel do stylizacji loków - 25890 - 7,50 zł - balsam do prostowania włosów - 25825 - 7,50 zł - zaawansowany korektor zmarszczek - 25833 - 47,90 zł Próbki: - zaawansowany korektor zmarszczek - 27045 - 4,90 zł - Full Speed Intense - 27086 - 3,75 zł - krem na popękane naczynka na nogach - 26724 - 4,90 zł - Esencja młodosci na dzień - 26740 - 3,50 zł - Esencja młodosci na noc - 26757 - 3,50 zł - pakiet 30 odcieni UCR - 50823 - 16,50 zł - pakiet 5 odcieni UCR (Cappucino, Chic, Sheer Ice, Sparkling Nude, Sparkling Warm Rose) - 50831 - 3,50 zł Znam-Polecam w cenie 51,90 zł: Today - 71035 Tomorrow - 71043 Always - 71050 w cenie 45,90 zł: In Bloom - 71068 Tomorrow for Him - 71076 do katalogu 10 jest już w strefie konsultantki, więc sobie odpuszczę przepisywanie z formularza
|
|
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to nawet nie wiem i nie chce mi sie spisywac co mam :d
|
|
|
#2182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po przeczytaniu kilku takich list spojrzałam na moje zbiory i wydały mi się bardzo skromne. Dlatego stwierdziłam, że muszę podbudować kolekcję i trochę Was dogonić. ![]() Chyba po południu się zbiorę i również zrobię listę. |
|
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
To może i ja pokażę moją skromną kolekcję AVONu
Prysznic -szampon z limetką z Naturlsów -maseczka do włosów zniszconych AT -maseczkado włosów kiwi i papaja z Naturalsów -śródziemnomorski żel pod prysznic SPA Twarz -żel Drzewo herbaciane z Naturalsów -żel w tubie 200ml PurePoreFection (już wycofany) -tonik nawilżający Solutions -nawilżająca maseczka śródziemnomorska SPA -płyn do demakijażu oczu -peeling z Clearskin -maseczka zmieniająca kolor z Clearskin -żel na wypryski z Clearskin (już teraz wycofany) -maseczka pod oczy SPA (z serii Gorąca piaski Arizony) -chusteczki oczyszczające Solutions -intensywnie nawilżający krem do twarzy Ciało: -balsam nawilżający SSS -Cellu Solutions (1 kończę i 2 w zapasie )-krem nawilżający do rąk SSS -kuracja parafinowa do dłoni SPA Zapachy: -Island Vibe -New York -kulka Surreal -kulka Pur Blanca -mgiełka Be...spontaneous MAkijaż: -perełki brązujące -tusz Full -płynny podkład matujący Ivory (obecnie za jasny, więc leży nieużywany) -pojedynczy cień Espresso -wykręcana kredka do ust z CT Nude Pink Stopy: -spray Rajska Plaża -Diamentowy scrub -zmiękczający krem FW Paznokietki: -nabłyszcający lakier nawierzcniowy -odżywka z kaktusem Produkty niekosmetyczne: -czerwona mała kosmetyczka walentynkowa -pistacjowy kuferek w środku z małym lusterkiem -kosmetyczka z Naturalsów -podwójna temperówka -biżu Taline -naszyjnik Enrapture -japonki plażowe -torebka In Bloom -żelowe poduszeczki pod stopy -torba termoizolacyjna w paski żółto -zielono-niebieskie (w tamtym roku była) -biżu Renee -naszyjnik Diamante Mojego TŻ (stoją we wspólnej łązience, więc wypiszę )-Full Speed-Full Speed Intense -Pro Ice -kulka interact -nawilżający żel do golenia For Men dodatkowo próbki podkładów, prerfum, kremików, senses, laserów itp...itd... jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę
|
|
#2184 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję
W takim razie potrzebuję jeszcze tylko ofertę demo i na próbki do katalogu 11. I poproszę również o numerek oraz cenę nowej Karty Kolorów 2007/2008 oraz logo 2007/2008 - i od którego katalogu to jest dostępne? |
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() a jest napisane jak sie uzywa ten balsam? - już znalzałam w strefie konsultantki a ma ktoś netto? chyba ze nie ma do K9?
|
#2186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
logo - 27508 - 0,25 zł, karta - 18317 - 3,90 zł |
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie ze do zamówień z K9 dokładają maseczkę z oliwką PS - miałam na nia ochotę
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
a moja skromna lista
wygląda tak:płyn do kąpieli jeżynowy krem do rąk Naturals Wanilia&mleczko sojowe maska do ciała Planet Spa krem do ciała z oliwką Planet Spa szampon do włosów farbowanych AT odświeżająco-oczyszczający żel do twarzy Solutions intensywnie regenerujący krem do rąk jogurtowa maseczka do włosów papaja&kiwi ujędrniający tonik do ciała Solutions energizujący szampon Naturals jabłko&rozmaryn scrub do ciała z oliwką Planet Spa balsam do ciała Island Vibe serum wygładzające do włosów puszących się kuracja dotleniająca skórę głowy maseczka wygładzająca Planet Spa sake&ryż krem do twarzy na lato żel pod prysznic Tropical Zing diamentowy scrub do stóp wygładzająco-peelingujący żel SSS balsam do ciała SSS niebieski kremowy preparat oczyszczający balsam do ciała Pur Blanca modelujący krem do biustu kolorówka: perełki brązujące tusz Pełnia rzęs podkład w płynie Natural wody: Island Vibe be... Sensual Urban Flowers Paris Incandessence Pur Blanca |
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zbiory(w zasadzie konsultantką jestem od roku i dopiero od tego czasu mam większość kosmteyków z Avonu):
Paznokcie: - krem do pielęgnacji skórek - nabłyszczająca kuracja do paznokci - preparat do usuwania skórek - odżywka Strong Results - baza wygładzająca pod lakier - bezbarwny lakier do paznokci - spray przyśpieszający wysychanie lakieru - zmywacz do paznokci - jakiś lakier do paznokci Włosy: -Szampon regeneracyjny na lato AT -Szampon większa puszystość AT - Serum na zniszczone końcówki - Kuracja do skóry głowy - Spray do włosów na lato z AT Twarz: - lekki krem antybakteryjny - pianka do twarzy z Solution - korektor antybakteryjny - bezbarwny sztyft przeciw wypryskom - kuracja antytrądzikowa na noc - preparat przeciw wypryskom Solution - krem do twarzy na zimę (Care) - matujący puder przeciw wypryskom - peelingujące płatki przeciw wypryskom - szybko działający żel na wypryski - odświeżająca mgiełka do twarzy Ciało: - Ujędrniający balsam do ciała SSS - Krem do ciała dla skóry wrażliwej SSS - Nawilżająct olejek do ciała w sprayu - Tropikalny żel pod prysznic Senses - Tropikalny scrub j.w. - Sródziemnomorski scrub do ciała z oliwką - płyn do kąpieli jeżynowy - krem antycellulitowy - peeling z granatem - mini intensywnie nawilżający balsam do ciała (Care) - Cała seria z Morza Martwego(wygrana) Kremy do rąk: -z gliceryna (care) -intensywnie regenerujący krem do rąk Stopy: - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA - krem intensywnie zmiękczający stopy - zmiękczający krem do pięt - dezodorant do stóp - regulujący pocenie i odświeżający krem do stóp - płatki peelingujące - Krem do szybkiego pedikiru Opalanie: - pianka do opalania filtr 10 - Odświerzająca mgiełka do opalania SPF 8 - Krem do twarzy + sztyft - Spray po opalaniu - Mleczko do opalania SPF 10 - Emulsja do opalania do skóry wrażliwej SPF 15 - Instensywnie kojący żel po opalaniu - Pomadka ochronna do ust SPF 10 - jakieś starsze produkty kojące po opalaniu Zapachy: - Woda toaletowa Island Wibe - mgiełka do ciała Mangoi Passiflora - mgiełka do ciała Limonka i Werbena - Woda toaletowa Summer White Z kolorówki mam: - jakieś 2 błyszczyki(a tak poza tym to się nie maluję) Poza tym: - odświeżający spray do higieny intymnej - biżuteria Abril - ze 4 zestawy innej biżuterii - 2 torebki - przybornik kosmetyczny - grzebień - składana szczotka Moja mama ma kilka razy więcej i do tego kilkadziesiąt zestawów biżuterii z Avonu plus kilka torebek
|
|
|
|
#2190 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję.
Jeszcze brakuje mi tylko oferty demo i na próbki do katalogu 11
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

to ile tego jest? No chyba, że się często i dużą ilością smarujesz.

)-Full Speed