![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
wyskrobię po kolei wszystko
#2162 |
Zakorzenienie
|
nagromadziło się
![]()
#2163 |
Zakorzenienie
|
przed ostatnie
![]()
#2164 |
Zakorzenienie
|
ostatnie na dobry sen
![]()
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak gwoli ciekawości - pracuje w firmie, która zajmuje sie retuszem zdjęć, i uwierzcie mi ze chude wieszaczki na zdjęciach wychodzą ZUPEŁNIE inaczej, niż to wygląda po obróbce na efekcie końcowym ![]() ![]()
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Liszowska jest dla mnie wzorem do nasladowania ale i przykladem ze talent maja nie tylko 36-38
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
a ja jakbym miała męża z takim studiem, na pewno bym chciała mieć jakieś super zdjęcia, nie chodzi koniecznie o straszny retusz, ale wiecie ładne profesjonalne zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Rozeznanie
|
Nooooooo
![]() ![]() ![]() A ja odebrałam sukienkę - za szycie wyszło mi 40zł więc chyba niezbyt wiele. No i efekt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
Hej!
Ja również uważam, że kobieta puszysta jest sexy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Cmoksia mi się jednak to czerwone nie podoba. Masz świetną "górę" i nie wiem czemu ją zakrywac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
zielony stworek
|
Poszalałam na wyprzedażach
![]() ![]() ![]() ![]() Tyle samo kosztowały bluzki w Carry tyle,że tam to się nawet w największą dopiąć nie mogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
To znaczy, przepraszam... Masz fantastyczną małą czarną i nosisz ją do DŻINSÓW???? Dla mnie w ogóle ta 'moda' na noszenie spodni do sukienek jest... zła. Jeszcze ujdzie chudziutkim, którym warstwy nie szkodzą a pomagają, ale nie nam!
Cmoksiu! Ubieraj się, a nie przebieraj! To czerwone mi się nie podoba, ale widziałam Cię całą na wcześniejszych zdjęciach i sądzę, ża pasuje do Twojego stylu. Chciałabym zobaczyć Cię w tej sukience, samej, myślę, że wyglądałabyś oszałamiająco! Pozdrawiam!
#2177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co to jest P&C? Wiecie, czy ubrania tej firmy można kupić tylko w Van Graffie, czy mają swoje własne salony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oo nie, nie pokażę się w samej sukience ![]() ![]() ![]() nie rozumiem tego o ubieraniu się, a nie przebieraniu - skoro uważasz, że to coś czerwonego mi pasuje, to dlaczego uznajesz to za przebierankę? Peek&Cloppenburg, to jest sklep typu właśnie Van Graff, gdzie są ciuchy przeróżnych firm, od w miarę przystępnych cenowo (na wyprzedażach ![]()
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item397318290_...na_48_xxl.html
Znalazłam na allegro, ładna, ale na mne ciut za duza.
#2180 |
Zakorzenienie
|
Dorka - mrrr chyba zalicytuję, tylko czy biust mi wejdzie, bo jakoś mało tam miejsca widzę... ;/
Cmoksia - nie lubię poncho, nie podoba mi się i jakoś przepraszam, ale pogrubia Cię, myślę, że bez tego poncha, za to z długimi koralami byłoby o wiele lepiej. Dziś na ulicy widziałam super ubraną babeczkę, na oko rozmiar 54. Wyglądała bosko! Niby nic nadzwyczajnego, bo spódnica i bluzeczka, do tego korale, torebka i buty na koturnie, ale wyglądała tak jakoś bajecznie, seksownie, stylowo, że aż zaniemówiłam. Normalnie lampiłam się na nią i nie mogłam oczu oderwać, emanowała takim jakimś ciepłem, pewnością siebie... A faceci normalnie szaleli... Dodało mi to trochę pewności siebie, widząc, że kobietka o duzych rozmiarach pwoaliła facetów na kolana, a z drugiej strony poczułam zazdrość, że ja nie potrafię się tak świetnie ubrać. Gdyby nie to, że niewypada i głupio, to miałam ochotę podejść do niej i cyknąć fotkę, by Wam pokazać. (w razie czego - pozdrawiam wytworną Panią o kasztanowych włosach i turkusowej bluzce, która odwiedziła dziś PKO ![]()
#2181 |
Zakorzenienie
|
świetna ta sukienka na Allegro
![]() ![]() chilanes, chciałabym ją zobaczyć, bo żadko spotyka się kobiety plus size pewne siebie ![]()
#2182 |
Zakorzenienie
|
A czy F&F to nie firma co robi dla Tesco?
![]() ![]() Ale sukienka fajna, i za tą cenę ![]() Cmoksiu na twoim blogu mi się coś komentarze nie wyświetlają więc zapytam tu - jak tam te chipsy wyszły, lepsze niż kupne czy szkoda zachodu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
chilanes ale korale by mnie przed lekkim wiaterkiem nie uchroniły
![]() ![]() skimos średnio.. za dużo zabawy, plasterki się sklejają i jedne są spalone, inne półsurowe. Poza tym takie jeszcze ociekające tym olejem na ręczniczku wchłaniają mnóstwo przypraw i choć niewiele soliłam, były okropnie słone. Lepiej jednak iść do sklepu i kupić paczkę. Niby więcej chemii, ale nerwów się nie traci ![]() ![]() PS. chodziłam dzisiaj po Tesco w poszukiwaniu ciuchów (bo wszyscy mówią, że są duże rozmiary i jakość nawet nie taka najgorsza), ale takie tłumy były, że zanim jeden regał przeszłam, mało nie zostałam zdeptana, przejechana i pozbawiona oka łokciem, także podziękowałam ![]() za to, zapomniałam napisać we wtorek, że przetarły mi się moje ostatnie w miarę cienkie spodnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2184 |
Wtajemniczenie
|
Odpowiem troszkę po czasie, bo mnie nie było dziś
![]() ![]() ![]() A w ogóle to nie wierzę, w ten Twoje krzywe nogi i kolana ![]() Chilanes - kurczę, szkoda, żeś tego zdjęcia nie zrobiła!
#2185 |
Raczkowanie
|
Chilanes mnie ponczo sie podoba bo ja uwielbiam poncza!!! Jednak ten zestawik jakos mi nie pasuje..Ta sukienka na spodniach nie jest zle ale ponczo do tego nie za bardzo.Ale jesli sie dobrze w tym czulas, to spoko.
Moje ostatnie buciki kupione tak do latania jak ja to nazywam i musze przyznac ze bardzo wygodne i balerinki i te skorzane jasne.Balerinki mam jeszcze w niebieskie kwiatki i cale biale, no ale juz chodzone i troszki nie nadaja sie do fotografowania hihih. No i plaszczyk - marynarka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
A ja wam pokażę moj ostatnie buciki
![]() http://img99.imageshack.us/img99/402/img1038gp8.jpg http://img48.imageshack.us/img48/6951/img1037el6.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Cmoksiu bardzo ładny kolor tego ponczo
![]() ![]() ja jednak nie moge się przekonać na sobie do tuniko-sukienek na spodnie, bede szukać teraz tych jak im tam...yyy getrów (??) za kolano ![]() chilanes ja tez u siebie na mieście raz widziałam młodą grubszą dziewczyną tez świetnie ubraną, w czerwoną kratkę koszula pod spodem miała zółta tuniczke i spodnie jasne długie, wygladała normalnie super ![]() ![]() ![]() gastone czerwone balerinki urocze ![]() skimos drugie są łądniutkie ![]() a ja dziś na zakupy sie wybrałam i standardowo nic nie kupiłam- nic mi sie w oczy nawet nie rzuciło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Kochane ide pstryknąć fotkę moim nowo przed chwilą zakupionym "butkom do latania".... Tylko nie parsknijcie śmiechem
![]() PS: miały być "wygodne (czyt.płaskie), ładne i tanie" ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-07-11 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tych na pewno będziesz zadowolona. Mam sandałki Clarks i są świetnie. Czuję, jakbym nic nie miała na nodze, są tak wygodne ![]() Kupiłaś je może na jakiejś przecenie? Szukam przecen, bo niestety te buty są drogie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skimos fajowe buciki,Ja bardzo lubie balerinki i wogole plaskie buty.Jestem zauroczona butami na obcasacha ale niestety bardzo duzo chodze wiec nie dla mnie no i nie umiem chodzic na obcasach, jestem za ciezka aaaleee chilanes butki sa poprostu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.