![]() |
#2161 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
C'nie? ;d ładniutke ;*
A i te jaśniejsze pasma to Twoje naturalne czy doczepiane? ![]() Wogóle czy ta Twoja dlugosc to zasluga syntetyków czy natury? xD Świetne kłaczki. ![]()
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
Ja bym takie długie chciała mieć. Ale teraz zapuszczam. I tak juz duzy postęp bo w jakieś 2 lata zdążyłam się kilka razy obciąć i z 2 centymetrowych włosów z tyłu głowy urosły mi jakieś 15 centymetrowe. ^^
teraz sobie zrobiłam od czubka głowy takiego grzybka i ostre cieniowanie w dół. Łatwiej natapirować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Rozeznanie
|
Ja też zapuszczam
![]() Ale nie martwie się bo za jakiś tydzień farbuje na czarno więc kupie sobie syntetyki i nie będzie widać że to nie moje xD A ja mam... taki trójkąt? Na górze natapirowane i schodzi w dół, jest coraz cieńsze- z tyłu tak samo ;P Ojacie nie moge się doczekać końcu roku i farbwania ![]() LegalEmo na avie masz swoje zdjęcie, tak?
![]() |
#2164 |
Raczkowanie
|
Nie to nie moje. xD
Nie no żartuje. Niestety to ja. xP A co.? xD Ja własnie też tapiruję, ale te trochę niżej i też mam cieniowane. A grzybkiem przykrywam te natapirowane kołtunki. ^^ I tak teraz mam ładnie wycieniowane chociaz i tak mam tych włosów na ramionach za dużo. Bo mam bardzo gęste niestety. A co do farbowania to i ja bym chciała, ale gdzie mi tam. Co najwyżej jeśli mama pozwoli będę musiała zadowolić się czarną szamponetką na wakacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
Witam po dłuższej przerwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
ja tez marze o takiej fryzurce, kurcze tylko szukam osobki ktora by mi tak obciela i doczepila wloski zna ktos kogos takiego??
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ma może któraś z Was góre wycieniowaną a cały dół przedłużony? bo tak myśle czy nie wycieniować w sumie całości i dać z samego dołu pasemka na mikroringi...zastanawiem sie czy nie bedzie ich widać...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Zadomowienie
|
mam podobny dylemat. moje włosy sięgają gdzieś łopatek i są mocno wycieniowane (na górze maja tylko kilka cm), ostatnio przefarbowałam się na czarno więc z ew. doborem koloru pasemek nie było by problemu, ale ciągle waham czy nie będzie wyglądać bardzo sztucznie
![]()
![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
co tu taka cisza?
![]() ma ktos zdjęcia tych fryzurek z boku i z tyłu? bo sie zastanawiam jak wyglada to cieniowanie które przechodzi w długie proste włosy z tyłu bo z przodu to inaczej wygląda...ehhhh nie wiem juz jak mam to zrobic zeby było fajnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Przyczajenie
|
Ja mam wycieniowane włosy tylko mocno na górze a reszta jest długa...
Fajnie to wygląda...
![]() |
#2172 |
Wtajemniczenie
|
Moze zdjecie wkleisz??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
No tak,ale ja pytałam czy ma ktoś wycieniowaną góre a cały dół PRZEDŁUŻONY na mikroringi.Teraz sie zastanawiam albo nad taka fryzurką albo na tym krótkim tylem i długim przodzem heh już sama nie wiem,boje sie że spod tego cieniowania byłoby widać łączenia i że mam sztuczne włosy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Rozeznanie
|
a ja na temat fryzurek sie nie wypowiadam bo za kazdym razem jak je widze omal zawalu nie dostaje
sa boski!!! tylko szkoda ze ja mam takie beznadziejne wlosy no ale trudno mam pytanko ![]()
![]() |
#2175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Rozeznanie
|
było na temat sztucznych doczepianych wlosow to czemu nie moge zapytac sie o pasemka? takowe w fryzurach emo tez wystepuja
![]()
Aguniaaaa.... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-27 o 11:10 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
no i sie nie dowiem czy ktoś ma tak zrobione jak ja chce...ehhh :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
Ja mam prawie tak jak Ty chcesz, bo zostawiłam sobie trochę dłuższych włosów. Też zastanawiałam się nad przedłużaniem, ale jednak zrezygnowałam. Teraz zapuszczam. A miałam wycieniowaną górę od 2cm... x)) Jednak nie narzekam, nacieszyłam się już taką fryzurą po prostu. A jeśli chcesz całkowicie wycieniować i przedłużyć, to nie, nie będzie tego aż tak widać, ale pomyśl, jak długo będą włosy odrastać i będziesz musiała systematycznie przedłużać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
swoje najdłuższe mam za łopatki ale są bardzo cieńkie dlatego chce wycieniowac całośc bo te z dołu i tak mi do niczego sie nie nadają i dlatego cały dół chce przedłużyć,chodzi mi tylko o to żeby nie było widać łączeń...sie zobaczy co z tego wyjdzie...mam takie "zboczenie" że musze mieć z przodu długie włosy,lubie czuć że je mam hehe dlatego bez przedłużenia sie nie obejdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej układanie takiej fryzury nie jest takie łatwe więc najpierw wybierz sobie fryzurę którą chciała byś mieć a potem idź do fryzjera/jerki ona powie ci jak masz pielęgnować włosy niektóre ciekawy fryzury emo znajdziesz na tej stronie http://ikf.com.pl/fryzury-emo/
POZDROWIENIA XD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Fascynatka ♥
|
![]()
Witam serdecznie
![]() Ostatnio bardzo spodobały mi się fryzurki emo, nie jestem przedstawicielką tego nurtu, ale włoski mają super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]()
![]() |
#2182 |
Przyczajenie
|
Dot.: EMO fryzurka na kręconych włosach?
na zdjęciu to Ty ? jeśli tak to masz śliczną fryzurke i wogóle ładna jesteś
![]() a jeśli chcesz się ściąć na emo to emo mają proste włosy więc musiałabyś prostować... albo zrobić sobie trwalsze prostowanie, na 3 miesiące u mojej fryzjerki kosztuje 80 zł ![]() mysle ze to chyba nie duzy wydatek... ale na zdjeciu ktore zamiescilas, boska fryzurka ![]()
![]() |
#2183 |
Fascynatka ♥
|
hehe, ja tam typowo emo nie chce, prostować też niespecjalnie, to co mi się u nich podoba, to te kolorki i puszystość
![]() ![]()
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
moze coś takiego ale fryzury EMO na kreconych bedą raczej nie wyglądać jak typowe EMO może poprostu ścieniuj mocno na całej długości i zmień kolorek
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
a może poprostu coś takiego
![]() |
#2186 |
Fascynatka ♥
|
no przyznam, że to ostatnie całkiem fajne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2187 |
Przyczajenie
|
EMO-Ukladanie, dokladne INSTRUKCJE
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Przyczajenie
|
Dot.: EMO-Ukladanie, dokladne INSTRUKCJE
popieram ten wątek, bo właśnie ja też mam taki problem z wystylizowaniem fryzurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Przyczajenie
|
ja mam taką fryzurkę i jak dla mnie wystylizowac jest ją bardzo prosto ;] ja bynajmniej robie to tak:
-susze włosy głową spuszczoną w dół żeby miały więcej objętości - następnie prostuje, - krótsze warstwy lekko tapiruje i stawiam na lakier (najlepiej mocny np. TAFT czarny 5), a następnie układam grzywke i gotowe ;] żadna większa filozofia tylko jednak trzeba się trochę pomęczyć ;] żeby uzyskać jeszcze lepszy efekt można dodatkowo wystylizować pazurki za pomocą gumy lub brylantyny w wosku ;] Edytowane przez valentinea Czas edycji: 2011-09-19 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Moderator
|
A nie lepiej bylo podpiac sie tamtego watka i napisac posta,tylko zakladac nowy..
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.