![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
o nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
#2163 |
Zadomowienie
|
nie fiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
|
Angel przyznaj się
![]() ![]() Btw. Spotkałam się przed chwilą z komentarzem, cytuję :" This year was FIAkonen". ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
no no
![]() ![]() mam coś w zamian <trzepocze rzęsami> nowy mózg Barcelny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Angel, my już na PW zakłady robimy o to, ile masz wzrostu.
![]() Macie, jeszcze ode mnie. ![]()
#2167 |
Zakorzenienie
|
Mnie nikt nie pobije, mam only 155 cm
![]()
#2168 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zadomowienie
|
ale jaja, jestem od kogoś wyższa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Tylko ja już nie rosnę
![]()
#2171 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Wtajemniczenie
|
A ja wiem ile masz, ja wiem
![]() Cytat:
![]() Ej tak se myślałam że jakby wszystkie nazwiska zFIAjkować to śmiesznie brzmi FIAkadżima ![]() Dzięki za cynk, wiem już komu kibicować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zadomowienie
|
ILE?
![]() Cytat:
![]() Felipe FIAsa Kimi FIAkonen Lewis FIAmilton Heikki FIAvalajnen ![]() Robert FIAbica Nick Fiaidfeld Fernando FIAlonso Nelsinho FIAquet Nico FIAsberg Kazuki FIAkajima ![]() David FIAlthard Mark FIAbber Jarno FIA ee.... eee.... FIArulli? ![]() Timo FIAlock Jenson FIAtton Rubens FIArichello Sebastian FIAttel Sebastien FIArdais Adrian FIAtil Giancarlo FIAsichella ![]() Ja tam za ManU jestem ![]() Ehh.. Właśnie spaliło calutki dom po sąsiedzku:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <piąteczka> ![]() ![]() Boli mnie głowa. Bardzo, bardzo, bardzo. Idę pogrążać się w smutku. ![]()
![]() |
#2175 |
Zadomowienie
|
FIAvalajnen
![]() FIAbber ![]() FIAttel ![]() FIAngel ![]() EDIT: Kasiak, blisko byłeś oj blisko ![]() ![]() a która się przyzna ile waży ![]() jak szaleć to szaleć ![]() Edytowane przez *angel1710** Czas edycji: 2008-05-20 o 19:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
nie jestem śledziem, zaglądam na formułowy bo podbijacie do góry
![]() < ![]() Ps. zapomniałam: w wątkowym stylu byłoby to: SPaDuuuffa pedałko ![]()
![]() Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2008-05-21 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zadomowienie
|
![]() FIAt ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiec waze 54kg, a nawet moge wam powiedziec, ze mam 170wzr. Normalnie jestem szalona ![]() I musze sie wam pochwalic, ze zdalam wczoraj ustnego polaka ![]() ![]() Juz jutro F1... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Taaa.. ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Zadomowienie
|
przebiłaś
![]() ok ![]() Cytat:
![]() ![]() co do polskiego to gratulejszyn ![]() aż stanęłam na wadze żeby było sprawiedliwie ![]() ![]() ![]() mam 157,5 ! ![]() Nat, też musisz wygląda super, skoro dla mnie 45 to szczyt marzeń ![]() ja chyba nigdy nie schudne stamtąd gdzie bym chciała, bo mam szerokie biodra, a z kości przecież nie schudnę ![]() moja pseudo próbna matura okazała się fragmentem z którego mam napisać wypracowanie. był 1 temat z Pana Tadeusza, który dla wszystkich był banalny, ale że ja nie przeczytałam ani jednej strony to ominęłam od razu i pisałam o przyczynach duchowej klęski Kordiana. napisałam mniej więcej na poziomie podstawówki bo chciałam naprodukować więcej niż 250 słow. ta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
FIAs!a
![]() Ja się nie przyznam. ![]() Cytat:
![]() ![]() Kto ma, ten ma. ![]() Ty se sama SPaDuuuffa! FAKOLCE! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2183 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dziekuje ![]() Cytat:
![]() Dziekuje ![]() Cytat:
![]() A co do bioder to sie nie przejmuj, bo ja tez mam dosc szerokie. Wcale tak nie jest ![]() ![]() Dziekuje ![]() ![]() Zapomnialam, ze przeciez Polsat Sport Extra nie wszyscy maja... Ale w sumie treningi nie sa zbyt ciekawe, wiec duzo nie tracisz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Wtajemniczenie
|
to chyba taki mały FIAt
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do pracy to u mnie kolega właśnie szuka i na gadu codziennie inny opis widzę: "No bez jaj żeby człowiek nie mógł znaleźć pracy.. :/" albo "Pieprzona Polska, emigruje w p*zdu" or "młody i utalentowany, cena do uzgodnienia" ![]() ![]() Ej ja chyba pójdę do sąsiada oglądać, bo mam takie ciśnienie na formulaki że padaka. P.S. FIAchana - FIAtkara? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-05-22 o 07:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |||
Zadomowienie
|
no włacha !
![]() Cytat:
![]() ja jedynie się znam na indeksie IG i odpowiednim łączeniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też z chęcią jem wszystko co czekoladowe ![]() ![]() ![]() ta strona jakaś teges, jak wróciłam z usa gdzie w dzień w dzień jadłam pizze zagryzając lodami, ważyłam 51 kg i czułam się jak chodząca kupa tłuszczu ![]() ![]() ![]() ostatnio wyczytałam, że aż prawie 47 % Polek ma problem z nadwagą ![]() ![]() tyż nie mam Polsatu SE, ale ciesze się, że Euro będzie można oglądać w tym otwarty Polsacie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jak byłam w Grecji i były takie straszne 3 dni upałów, żyłam z koleżankami na arbuzie, breeze'rze i wodzie i czułyśmy jak chudniemy ![]() ![]() btw, wiecie że w Grecji we wszystkich barach, restauracjach itd dają wodę za darmo ? Mają dwie bardzo popularne marki i te wody kosztują 1l 0,20 centów a 2l 0,50 ![]() Cytat:
![]() ![]() ale z drugiej strony gdyby wszystkie Polki podchodziły do swojego wyglądu tak krytycznie nie było tak dużego procentu otyłych ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
Cofam to co napisałam wcześniej. Podczas meczy odkryłam, że z całego serca jestem za Chelsea, a C.Ronaldo jest frajerem(nie bijcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
A ja tam nic nie cofam.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.