|
|
#2161 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
o nie
ja się nie przyznam ile mam
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
nie fiem
|
|
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
Angel przyznaj się
Ja kurdupel jestem jakby coś![]() Btw. Spotkałam się przed chwilą z komentarzem, cytuję :" This year was FIAkonen".
|
|
|
|
#2165 |
|
Zadomowienie
|
no no
ja wam powiem, a potem jakieś plotki będą o mnie krążyć na pw mam coś w zamian <trzepocze rzęsami> nowy mózg Barcelny
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, my już na PW zakłady robimy o to, ile masz wzrostu.
Macie, jeszcze ode mnie.
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nikt nie pobije, mam only 155 cm
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
ale jaja, jestem od kogoś wyższa
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ja już nie rosnę
, teraz z wiekiem tylko sie kurczę...
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wiem ile masz, ja wiem
Cytat:
![]() Ej tak se myślałam że jakby wszystkie nazwiska zFIAjkować to śmiesznie brzmi FIAkadżima Dzięki za cynk, wiem już komu kibicować
|
|
|
#2173 | |
|
Zadomowienie
|
ILE?
![]() Cytat:
![]() Felipe FIAsa Kimi FIAkonen Lewis FIAmilton Heikki FIAvalajnen Robert FIAbica Nick Fiaidfeld Fernando FIAlonso Nelsinho FIAquet Nico FIAsberg Kazuki FIAkajima ![]() David FIAlthard Mark FIAbber Jarno FIA ee.... eee.... FIArulli? ![]() Timo FIAlock Jenson FIAtton Rubens FIArichello Sebastian FIAttel Sebastien FIArdais Adrian FIAtil Giancarlo FIAsichella ![]() Ja tam za ManU jestem ![]() Ehh.. Właśnie spaliło calutki dom po sąsiedzku:/ |
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<piąteczka> ![]() Boli mnie głowa. Bardzo, bardzo, bardzo. Idę pogrążać się w smutku.
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
FIAvalajnen
FIAbber FIAttel FIAngel EDIT: Kasiak, blisko byłeś oj blisko w nagrodę dostajesz nagrodę pocieszenia![]() a która się przyzna ile waży jak szaleć to szaleć Edytowane przez *angel1710** Czas edycji: 2008-05-20 o 20:50 |
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem śledziem, zaglądam na formułowy bo podbijacie do góry
< Ps. zapomniałam: w wątkowym stylu byłoby to: SPaDuuuffa pedałko
Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2008-05-21 o 10:00 |
|
|
|
#2177 | |
|
Zadomowienie
|
![]() FIAt ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zapewne ostatnia ![]() A wiec waze 54kg, a nawet moge wam powiedziec, ze mam 170wzr. Normalnie jestem szalona ![]() I musze sie wam pochwalic, ze zdalam wczoraj ustnego polaka I mam wreszcie upragnione wakacje Juz jutro F1...
|
|
|
|
|
#2179 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam ważę 46kg, ale odchudzam się z cm, a nie z kg![]() Cytat:
![]() Taaa..
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 | |
|
Zadomowienie
|
przebiłaś
ok ![]() Cytat:
musisz mieć super figurę ! ![]() co do polskiego to gratulejszyn ![]() aż stanęłam na wadze żeby było sprawiedliwie tak więc mam 49 kg ale spokojnie, jeszcze będę zrzucać, dajcie mi czas mam 157,5 ! ![]() Nat, też musisz wygląda super, skoro dla mnie 45 to szczyt marzeń ![]() ja chyba nigdy nie schudne stamtąd gdzie bym chciała, bo mam szerokie biodra, a z kości przecież nie schudnę ![]() moja pseudo próbna matura okazała się fragmentem z którego mam napisać wypracowanie. był 1 temat z Pana Tadeusza, który dla wszystkich był banalny, ale że ja nie przeczytałam ani jednej strony to ominęłam od razu i pisałam o przyczynach duchowej klęski Kordiana. napisałam mniej więcej na poziomie podstawówki bo chciałam naprodukować więcej niż 250 słow. ta
|
|
|
|
|
#2181 | |||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
), marne pocieszenie, że wystarczą mi godziny ćwiczeń żeby to spalić, nie muszę myśleć o jakichś ujemnych bilansach kalorycznych, Ty zresztą też![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
FIAs!a
![]() Ja się nie przyznam. Cytat:
![]() Kto ma, ten ma. Ty se sama SPaDuuuffa! FAKOLCE!
|
|
#2183 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki chudzielec to ja znowu nie jestem, ost troche tluszczyku zebralo sie w pewnych miejscach. W sumie musze sie zwazyc, bo mozliwe ze 1-2kg przytylam od ciaglego jedzenia slodyczy. A dziekuje Cytat:
A zbieram sie do tego juz od ohoho... Dziekuje Cytat:
![]() A co do bioder to sie nie przejmuj, bo ja tez mam dosc szerokie. Wcale tak nie jest Kilogramami nie zjadam, ale przyznam, ze wszystko co jest pod postacia czekolady z checia jem ![]() Dziekuje Tak w ogole to pomyslalam, zeby isc do centrum handlowego niedaleko mnie i pracowac w sklepie z ciuchami, tylko nie wiem czy jest mozliwosc, zeby miec wolne weekendy... Ale moze nie bede musiala nic szukac, bo niby tata cos mi chce zalatwic, w jakims biurze czy cos w tym sylu, o ile sie bede sie nadawac :PZapomnialam, ze przeciez Polsat Sport Extra nie wszyscy maja... Ale w sumie treningi nie sa zbyt ciekawe, wiec duzo nie tracisz Najlepiej jest w sobote i w niedziele ;]
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 | |
|
Wtajemniczenie
|
to chyba taki mały FIAt
ale dobry rocznik 92 - jeszcze nie taka zgnita karoseria Cytat:
a co do pracy to u mnie kolega właśnie szuka i na gadu codziennie inny opis widzę: "No bez jaj żeby człowiek nie mógł znaleźć pracy.. :/" albo "Pieprzona Polska, emigruje w p*zdu" or "młody i utalentowany, cena do uzgodnienia" Więc powodzenia ![]() Ej ja chyba pójdę do sąsiada oglądać, bo mam takie ciśnienie na formulaki że padaka. P.S. FIAchana - FIAtkara?
|
|
|
#2185 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-05-22 o 08:54 |
||
|
|
|
#2186 | |||
|
Zadomowienie
|
no włacha !
Cytat:
![]() ja jedynie się znam na indeksie IG i odpowiednim łączeniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też z chęcią jem wszystko co czekoladowe a takich pierdół jak lizaki albo żelki nie jem w ogóle ![]() ta strona jakaś teges, jak wróciłam z usa gdzie w dzień w dzień jadłam pizze zagryzając lodami, ważyłam 51 kg i czułam się jak chodząca kupa tłuszczu a jak kiedyś byłam chora i nie miałam apetytu kilka dni to ważyłam 47 i czułam się cudownie ![]() ostatnio wyczytałam, że aż prawie 47 % Polek ma problem z nadwagą i jesteśmy 13 w Europie pod względem najgrubszych kobiet w Europie. a ja zawsze myślałam, że Polki są właśnie jednym z chudszych narodów. naiwna żem ![]() tyż nie mam Polsatu SE, ale ciesze się, że Euro będzie można oglądać w tym otwarty Polsacie
|
|||
|
|
|
#2187 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ujemny bilans polega na tym, że liczysz swoje dzienne zapotrzebowanie na kcal i ucinasz 500 czy tam ileś.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Za to kiedyś miałam takie dziwne coś, że cały czas byłam głodna(ale w ogóle się nie odchudzałam), a jak wzięłam do ręki coś do jedzenia to mi się wymiotować chciało. I chyba tydzień tak jadłam.Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2188 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jak byłam w Grecji i były takie straszne 3 dni upałów, żyłam z koleżankami na arbuzie, breeze'rze i wodzie i czułyśmy jak chudniemy strasznie fajne uczucie obudzić się rano z takim wklęsłym brzuszkiem![]() btw, wiecie że w Grecji we wszystkich barach, restauracjach itd dają wodę za darmo ? Mają dwie bardzo popularne marki i te wody kosztują 1l 0,20 centów a 2l 0,50 ![]() Cytat:
najlepszy przykład, ważymy ponizej 50 kg ale i tak ciagle nam cos nie pasuje, ja odchudzam sie z kg Ty z cm. Albo taka Bożu, która pewnie ma boską figurę mówi, że musi ćwiczyć ![]() ale z drugiej strony gdyby wszystkie Polki podchodziły do swojego wyglądu tak krytycznie nie było tak dużego procentu otyłych albo białe kozaczki, których nie sposób nie dostrzec...
|
|||
|
|
|
#2189 |
|
Zadomowienie
|
Cofam to co napisałam wcześniej. Podczas meczy odkryłam, że z całego serca jestem za Chelsea, a C.Ronaldo jest frajerem(nie bijcie
). Jak po meczu patrzyłam na Terry'ego i Lamparda to myślałam, że się popłaczę razem z nimi Ale jeszcze pokażą, na co ich stać! Go Chelsea!
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam nic nie cofam.
KOcham moich United! Ale były emocje przy karnych. Prawie się popłakałam jak Terry strzelał. Fajny z niego chłop, ale dobrze, że nie trafił.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

ja się nie przyznam ile mam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I mam wreszcie upragnione wakacje 

). Jak po meczu patrzyłam na Terry'ego i Lamparda to myślałam, że się popłaczę razem z nimi
Ale jeszcze pokażą, na co ich stać! Go Chelsea!