![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za wciągnięcie na listę - jak nic nie stanie na przeszkodzie to dotrę - zapachowo na razie nie mam czasu sie określić co mam co nie ale doczytałąm Rozterki wypowiedź że faktycznie swoje kolekcje i chciejstwa juz znacie więc ciśnienia nie ma - to ja może zapachowy koncert życzeń walnę
Rozterko - tak Corridę pliiiis - ja chcę porównać czy to też moje dzieciństwo - mam hopla na punkcie sadów itp Agnysko - Coveta vel Cuvete masz jeszcze ? mogę być skuszona - ciągle nie umiałam jej trafić/wąchnąć, mowię o SJP generalnie będę przeszczęśliwa jeśli coś niuchnę - dawno mi to nie było dane Ewusia pewnie pochwali się pudełkiem - ja nie mam ajdija w czym przytacham próbasy - duży piórnik by sie przydał no to oby do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - nie dam rady tym razem
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Napiszę tak: gdyby Madzik była chętna to byłaby już pełnia szczęścia
![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o nowe twarze to ja jestem bardzo bardzo bardzo za ![]() ![]() Sabbath, Ewo, Sałatko - super będzie Was znowu zobaczyć, bardzo się stęskniłam ![]() Acha, Covet przytargam ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-07-06 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Guerlain Lover
|
Już dziękuję za miłe przyjęcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wezmę wszystkie próbki, mam ich kilkadziesiąt. Jesli chodzi o odlewki/flakony, to może ktoś chce poznać: Antiheros Patchouli 24 Le Labo Patchouli Demeter KenzoAir Angel Liqueur de parfum Miror des envies Tobacco Vanille Tom Ford Penhalligon's Blenheim Bouquet, Endymion Blue Sugar Dark Extacy Pistachio Ganache Wild Woods Wild Spice CdG2 Man Cedre Sandaraque Hinoki ???
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-07-07 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny strasznie mi przykro ale nie mogę przyjść
![]() strasznie żałuję bo też się stęskniłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (a powód mam konkretny bo moi rodzice z przyszłymi teściami moimi będą się poznawać... wcześniej jeszcze nie wiedziałam czy mama sie zdecyduje organizować coś ale teraz to już pewne...no i muszę być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
idę spisać mój inwentarz no dobra spis nie ma sensu of kors bo to są rzeczy dostępne w każdej seforze a zatem reszta: Boudoir koniakowy i różowy She Wood Feu de Bois Diptyque Theorema Leggero - pusta odlewka ale pachnie Sonia Rykiel edt pomarańczowy sweterek miniaturka coś irysowego nieopisana odlewka - No Logo Wenge wszelkie sephorovanilie i inne canell mam na wydaniu jak ktoś lubi to przy okazji Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-07 o 23:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Guerlain Lover
|
Te bym bardzoc chciała poznać
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
problemo jest ino takie ze coś mnie niedyspozycja łapie - ale to klasyka gatunku - zawsze na jakiekolwiek wyjście mnie dopada cos ze zdrowiem - swieta, wesela, urlop itp więc juz sił przeklinac nie mam - jeśli tak dalej będzie to mój pierwszy zlocik zaliczę i poznam Was na emeryturze najwcześniej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-08 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Angel Liqueur de parfum
Dark Extacy Pistachio Ganache chetnie poznam Rózowy Boudoir bym sobie też chetnie przypomniała. Mam tez prosbę , jak ktos ma jakies zapachy Alfreda Sunga to bym nichnęła. Jak ktos ma ochote na jakies starsze zapachy typu : czrna Coco, Lolita Łempicka Midnight , Cristobala edp czy Silver Rain La Prairie to pisać.
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
ja to chyba Silver Rain jako jedyna nie znam więc bardzo chętnie ale jest jedno ale - nie wiem jak sie moj stan zdrowia na jutro określi - niby jest lepiej ale wiadomo nie chce zapeszac ani tez nie chce przynosic "syfilisu" - zatem jutro określę sie tak do 14stej czy przyjezdzam czy nie mam szans
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Guerlain Lover
|
Ja bym Chętnie Christobala poznała. Silver rain i czarną Coco znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
no i niestety - cud się nie stał - choroba w pełni - dziewczyny nie dam rady siła wyższa - drugi antybiotyk niby coś tam wybił ale jeśli ktoś chorował to wie co oznacza etap kaszlu - szczekam tak że mówić się nie da
zatem odpadłam - przykro mi i smutno bo jak zwykle robiłam sobei nadzieje i spakowałam mały majdanek zapachowy - już byłamw ogródku już witałam się z gąską ![]() ![]() ![]() mam cichą nadzieję że jednak coś jeszcze się za niedługo wykroi - że będziecie nienasycone po spotkaniach i że wreszcie Was poznam ściskam i smutam się w domu spod kołdry - jedyna pociecha to wrzutka zdjęć o ile obfocicie - a miejscówka taka fajna pozdr, niedoszła zlotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Przypomoinam
![]() wstępnie spotykamy się przy Żabie koło Douglasa o 17.00 - 17. 15 lista : 1. Szara Róża 2. Rozterka 3. Agnyska 4. Liv87 5. Sabbath nie wiem czy Korneczka sie zdecyduje czy nie ale zapraszamy __________________
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-07-11 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buuuu, szkoda... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrowiej nam Rejczelciu ![]() Zaszalejemy na następnym locie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ach! I wezmę balsam Copaiba w celach organoleptycznych dla Sabci ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-07-10 o 12:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Ewusiu, Rachell, przykro mi, że się tym razem nie spotkamy. Ale podkreślam - tym razem
![]() Ewusiu, ![]() ![]() Aura, zdrowiej szybciutko ![]() Cytat:
Mogę się spóźnić sekundkę, bo nie wiem jak mój dojazd wypadnie, ale będę na pewno. Problem będę mieć jedynie z rozpoznaniem Liv - jakbyś widziała kobietę w białej bluzeczce i niebieskiej spódnicy do kolan to ja ![]() Tacham cały majdan, ciekawe czy ktoś będzie w ogóle zainteresowany ![]()
![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Ja będę, ja!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
Ja niestety na razie podziękuję za spotkanie gdyż w taki upał nie wyobrażam sobie godzinnej jazdy pociągiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Bawcie się dobrze ( jak zwykle)
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Agnysko, no no comment już mam na te swoje przeboje ostatnio - ale jak mi ślina cieknie na te specjały co przytachacie - Wildy no trudno obejdę się smakiem nie mogę być mazgaj ale wnioskuję że ominie mnie przeednia zabawa - miłego życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Guerlain Lover
|
Dziewczyny, jednak tym razem poznanie i spotkanie się z wami odpada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Skład ostateczny
![]() 1.Szara Róża 2.Sabbath 3.Agnyska 4.Rozterka Jakoś od pczatku miałam przeczucie , że spotkanie jednak odbędzie się w "starym" składzie ![]() Ewusiu , mam nadzieje ,że spotkanie "rodzicielskie" będzie udane ![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() chociaż nadal rozpaczam ze nie mogłam na zlocie być ![]() czekam na relację z Waszego spotkania ![]() Rachel zdrowiej ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2010-07-10 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam ze spotkania , troche droga mi sie przedłuzyła bo zahaczyłam o park
![]() Spotkanie jak zwykle bardzo udane , z Caffe poszłysmy na zakupy do H&M a potem na domówke do Sabbath. jak zwykle było uroczo . Wieczór a właściwie noc upłynęła nam - po meczu - pod znakiem dobrego starego rocka, a potem przy ulubinych kawałkach muzyki wszelakiej. Nie brakło mnóstwa smiechu i odrobiny pikanterii ![]() Pan Sabbathowy dzielnie dotrzymywał nam towarzystwa prawie do rana. Zapachowo zauroczyła mnie Nina Ricci: Le Paradis de Nina, udana wariacja na temat klasyka, delikatniesza i mniej waniliowa. Spodobała mi sie Shi Alfreda Sunga. Piekne jest Musc Maori edp by Parfumerie Generale, w pierwszej fazie migdały z mlekiem, potem dochodzi nuta goździka ( kwiatu) a jeszcze potem robi sie mleczno kokosowy. Tak przynajmniej rozwija się na mojej skórze. W fazie kokosowej ma bardzo podobny zapach do serii kosmetyków ( balsam do ciała, odżywka i szmpon do włosów) niemieckiej Balea ![]() ![]() Wrzucam ftke swoją i Agnyski , dalsze ewentualnie wieczorem. Dziękuję wszystkim za udane spotkanie ![]() A teraz udaję się na zasłużony odpoczynek ![]()
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnysko - jaka zmiana fryzury - doroślejsza chyba albo takie ujęcie - ja bym wciąż wyszukiwała nastolatki z avka z długimi herami - teraz to wyglądasz już na 20 lat ! za to Rozterka młodnieje - mam takie wrazenie - czyżby niuniowe kremy ? a moze to to morze ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-11 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Więcej fotek
![]() zazdroszczę Wam strasznie tego spotkania ![]() obym następnym razem mogła przyjść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Ja Ci pozwoliłam w ciemno, bo miało być ładne
![]() ![]() Dotarłam do domu, podobnie jak Rozterka, o 10tej. Mordercza droga warta była jednak tej zabawy ![]() ![]() Uroczyście zaświadczam, że Black Afgano na Sabbath jest przeboskie ![]() ![]()
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Jak ja się za wami stęskniłam
![]() A Black Afgano na Sabb są wręcz orgazmiczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Rozeznanie
|
Jejku, znowu beze mnie
![]() Przysięgam, że następnym razem uduszę (nie wiem jeszcze kogo, pewnie siebie), jak termin będzie dla mnie niedostępny.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.