|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
muszę trochę posprzątać, ale mi się nie chce
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się chce uważać to spokojna głowa , teraz w sumie jakbym zaszła w ciąze to byłabym najszczęśliwszą kobitką pod słońcem
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
ahh ja bym chciała posprzątać , ale dzisiaj od rana tak mnie kolano boli , że tylko je wysmarowałam maścią zabandażowałam i musze dzisiaj cały dzien przeleżeć inaczej umre
ahhh niech juz będe miała ten rezonans i tą operacje za sobą , może w koncu przestanie tak boleć
|
#2165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
ja lecę panienki
trzymajcie kciuki za dobry wynik, co bym z płaczem nie wracała ![]() pewnie jakiegoś maka zaliczymy, jak bąbel będzie głodny ![]() i mam cichą nadzieję, że mój mały facet zlituje się nad mamusią i da mi wejśc do terranowy po drodze, bo widziałam, że są promocje ![]() papa do poczytania potem
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi
![]() Ja kupiłam bloker u tego sprzedawcy na all : http://allegro.pl/bloker-ziaja-60-ml...630158592.html Ma dobre ceny, zwlaszcza wg mnie na żel do mycia buzi Effaclar 400 ml
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a nie zauważyłyście, że jak macie super zabezpieczone pachy, to wam się bardziej nogi pocą
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-25 o 11:28 |
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo używam sprayu avonowego limonkowego do stópek ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Co myślicie o tych butach: http://moda.allegro.pl/koturny-espad...612906049.html Nigdy nie miałam takich więc mam pytanie. Mam stopę dł 25 cm, czy powinnam kupić buty o długości wkladki wlaśnie 25 cm czy lepiej troszeczkę dluższe? Nie wiem czy noga nie idzie w nich do przodu?
|
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na all z butów kupuje tylko kozaki kupiłam rak klapki na szpilce i owszem rozmiar sobie dopasowałam mierząc tak jak podaje sprzedawca, ale mam wąską stopę i na szerokość są trochę luźne, da się chodzić, ale wolałabym, żeby były bardziej dopasowane![]() jeśli stopę masz 25cm to ja bym kupiła te 25cm, na wszelki wypadek zmierz dokładnie tak jak zaleca sprzedawca |
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2174 | |||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() A ten podkład niebrudzący YR to jak konkretnie się nazywa? Może też nim się zainteresuję, bo co miesiąc tam mam kartę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A generalnie wcześniej się to robi 2-3 lata. Niektórzy lekarze dają kropelki, żeby zmniejszyć ten migdał, ale bardzo często nie daje to efektu i kończy się zabiegiem. Cytat:
Wystarczy jakiś stres, zmiana klimatu czy jakiś kaprys organizmu i już w oraniźmie zaczyna się przestawiać. Wystarczy przestawienie o owulacji o 1-2 dni, a żywotność młodych plemników potrafi być bardzo długa... ![]() No, generalnie nie jest to niezawodna metoda antykoncepcji i dobra jak ktoś niby nie chce mieć dzieci, ale jak już będą, to nic się nie stanie. Ale jak ktoś zdecydowanie nie chce, nie może z przyczyn medycznych, to trzeba zdecydować się na jakąś antykoncepcję albo abstynencję.![]() A trzeba dodać, że są też pary mniej i bardziej płodne . Jedne bez zabezpieczenia będą miały dzieci rok po roku, a inne co 3 lata na przykład.Cytat:
Też o tym słyszałam.Dziewczyny, a czy Wy po tym sprayu też macie takie lepkie stopy? Dla mnie to duży dyskomfort.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-25 o 12:49 |
|||||
|
|
|
#2175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z góry juz wiem np że czeka mnie cesarka , nie urodze nigdy własnymi siłami
|
|
#2177 | |
|
patrysina
|
Cytat:
![]() co do butków kupowanych na all to jest zawsze taki trochę chybił trafił, kiedyś kupowałam takie ocieplane trampki na jesień i zgodnie z wymiarami wkładki przyszły mi 2 nr za duże ale były tanie więc odsprzedałam w rodzinie i zamówiłam takie same tyle że mniejsze a przy okazji znalazła się jeszcze jedna chętna osoba więc i koszty przesyłki się rozłożyły, co do koturnów i obcasów to tu bym była ostrożna, bo nie wiem jak to jest u Ciebie ale w przypadku mojej nogi buty na ocasie i koturnie muszę mieć o rozmiar mniejszy niż te na płaskim, więc może najpierw przetestuj w obuwniczym jak to u ciebie wypada a potem dopiero zamów
Edytowane przez patrysina Czas edycji: 2011-05-25 o 13:17 |
|
|
|
|
#2178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale masz 21 lat jak masz na profilu podane? Bo kurcze, ja jestem w tym samym wieku ( jeśli masz te 21.) a tyle przeszłaś w swoim życiu I mężusia już masz
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po 2ce dzieci nieustannie mam spiralkę, (no z przerwą pomiędzy na 2 @ między jedną a drugą spiralą) - więc tak już 8 lat bo synek ma 8 |
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Resscue ty jesteś taka szybka
już masz męża, planujesz dziecko, jak dla mnie to bardzo wcześnie ja chyba nawet chciałabym mieć cesarkę, bo mam wadę wzroku i jakoś tak czuję się za słaba do parcia wiem, że to dziwnie brzmi
|
|
|
|
#2182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko czy nie szybko , tam mi się życie ułożyło i jestem mega szczęśliwa w tym życiu ;] ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Poza tym każdy z nas ma jakieś przejścia ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:40 |
|||
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobisz jak zechcesz ale wierz mi parę godzin po naturalnym porodzie wstajesz i chodzisz, a cesarka to jednak operacjaEdytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:41 |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też przy zapaleniu jajników miałam już tak mocno stan zapalny, że miałam zrosty, więc mogę mieć problem z zajściem w ciążę, leczyłam się na to 2,5 miesiąca ;/
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopóki nie spróbujesz to się nie dowiesz ja i mój tż jesteśmy oboje zdrowi, a zmajstrowanie córki zajęło nam rok
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Avonowe, rodzilyscie z Mezem czy same? a moze z kims innym bliskim?
ja z Mezem i kazdemu to polecam, do tej pory to wspominamy
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam żalu, nie chciałam go zmuszać rodziłam w nocy tż spał w domu, obudziłam go telefonem jak już było po
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Moj sam chcial, pamietam, ze wrocil o 2 po pracy do domu (bo byl wtedy kelnerem) a ja go budzilam juz od 4, o 6 juz jechalismy taksa na porodowke bez kasy
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

No wiesz, ale założenie jest takie, że przy regularnym współżyciu bez zabezpieczenia w ciągu ok. pół roku zachodzi się w ciąże...tylko tak jak piszesz Wy uważacie, oni pewnie chcieli mieć dzieci"ile Bóg da"...znam takich ludzi.
Jak się chce uważać to spokojna głowa , teraz w sumie jakbym zaszła w ciąze to byłabym najszczęśliwszą kobitką pod słońcem
ahhh niech juz będe miała ten rezonans i tą operacje za sobą , może w koncu przestanie tak boleć