![]() |
#2161 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Agatko trzeba bylo zapisac nr i zadzwonic
![]()
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
bylam sie przejsc i glowa troche lepiej ale dzidzia cos sie malo rusza troche sie martwie przyzywczaila mnie do ostrej gimnastyki a dzis jej cos kiepsko idzie to wszystko... bardziej czuje jak sie tam przekreca niz kopie.. echh mam nadzieje ze nic jej nie jest .. bo jakies glupie mysli mnie nachodza ze moze sie poddusila pepowina czy cos .. moj maz wola ze to dziecko czlowieczek ktory tez ma humorki i raz mu sie pewnie chce skakac raz spac i zebym przestala wymyslac moze ma racje...
gizelcia a moze w tej sytuacji lepiej zeby kogos mial i to wyszlo? latwiej bylo by ci podjac decyzje jak dla mnie to on w ogole jest przepraszam ze tak to napisze ale beznadziejny... trzeba byc skonczonym kretynem bez sumienia zeby zdradzac kobiete w ciazy czy swierzo po.... dla mnie to szczyt hamstwa by byl i zero jakich kolwiek wartosci... normalny dojrzaly facet zamiast latac za kieckami myslalby jak by tu rodzine utrzymac zeby bylo im lepiej zeby corka miala co trzeba czy odlozyc pieniadze na nia albo pomoc w opiece nad nia bo doskonale wiadomo ze to nie jest latwe ... na prawde gizelcia nie wszyscy faceci sa tacy jesli juz zwatpilas.... moj maz moze idealem nie jest ale troi sie i dwoi zeby dla dziecka jak najwiecej zarobic, pyta o nia czy sie rusza przyklada raczki i dopytuje kiedy bedzie molg ja kapac czy misie jej kupowac ... czasem jak zartuje sobie ze chyba wykituje zanim urodze to on sie smieje ze pierw mam mu corcie urodzic a potem moze byc ze mna co chce hehe musisz szybko podejmiowac dectyzje poki nie bedzie za pozno im starsze dziecko tym trudniej a ona teraz jeszcze nic nie rozumie...
#2164 |
Zakorzenienie
|
Agatko, nic tylko w przyszlosci przyczaj jeszcze raz ten numer, spisz sobie i zadzwon, jak uslyszysz glos kobiecy, bedzie wiadomo co to za kolega ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
a gizelcia teraz to sie tak nazywa "kolega"
a na wzdecia najlepiej rob jej masaz brzuszka i kolanka do brzuszka przyciskaj nie dawaj zadnych herbatek bo ona chyba za mala jest na jakies herbatki... jak bylas na spacerze z nia mogla sie nalykac powietrza bo teraz zimno jest... najlepiej zadzwon do pediatry bo samemu lepiej nie kombinowac... dziecko bedzie bolec i nie bedzie chciala jesc
#2166 |
Zadomowienie
|
Agusiaczek my kobiety zawsze musimy stawać albo po stronie rodziny albo samorozwoju zawodowego.
Ja mam dylemat jeszcze teraz czy damy radę jak maleńka przyjdzie na świat. Już postanowiłam że odchodzę z pracy (bo musiała bym dojezdzać codziennie 80km), tyle godzin bez malenstwa nie wytrzymala bym. Stwierdziłam ze zostane w domciu a jak uznam ze moge malenka z kims zostawic to bede szukac pracy na miejscu. Wszystko bylo by dobrze gdybym nie miała wyrzutów że przeze mnie schudnie nasz budzet rodzinny ![]() Nie jestem nauczona być zalezną od kogoś, wiem ze to jest mąż ale ja nie wiem czy dam rade. Jesli chodzi o Twój dylemat to ja zdecydowanie wybrala bym opcje drugiego bobaska. Jeśli nie dla siebie i męża to warto zrobic to dla waszego synka. Kazdy chce miec kogos na tym swiecie jak zabraknie rodziców, ale to moje zdanie. Buziaki ![]() Kachula dziekuję ![]() ![]() Gizelciu mam nadzieje ze z Oliwią już wszystko dobrze. Życzę jej duzo zdrówka ![]() Mijalea no po twoich objawach to Ty już masz pierwsze objawy ![]() nie martw się, jak mówi Ray po I trymestrze to minie. Jednak płacze się nawet w trzecim ![]() Ray jak główka? moze zamiast tabletek wypij troche kawy bo moze masz za niskie cisnienie. Mi to radzil robic lekarz jak ja mialam silne bole glowy. A jeśli chodzi o maleństwo to pewnie odpoczywa, w koncu za oknem tak nie ciekawie ![]() My z Amelcią już zaliczyłysmy spacerek i kolacyjkę.
#2167 |
Zakorzenienie
|
cholerka te moje malenstwo cos sie prawie dzis nie rusza
![]()
#2168 |
Zakorzenienie
|
ja22 mam nadzieje ze po prostu dzis nie ma ochoty fikac zbytnio i jutro znow sie ozywi... bo tak dziwnie mi jakos... tak to nazekam ze daje mi w kosc ale jak taki dzien jak dzis to juz wole te kopniecia nawet w pecherz... bo nie wiem o co chodzi albo ona mnie tak przyzwyczaila do tych mocnych kopniakow ze na te slabiutkie nie zwracam uwagi... albo moze ma juz malo miejsca zeby sobie tak fikac ? czytalam ze w 24 wypelnia juz cala macice i ma utrudnione poruszanie hmm
#2169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj jest poprostu taki dzień bo moja malutka też jest ospała. Teraz zmusza mnie do polozenia się i odpoczywania, brzuszek mam twardy
![]() |
#2170 |
Raczkowanie
|
może mało miejsca ma, albo odpoczywa, na prawdę nie ma co się martwić,
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Ray moja siostra jak była w ciąży z pierwszą córeczką to jakoś tak w 7 mcu musiała "tarmosić" brzuch żeby małą budzić. Lekarz jej tak zalecił bo mała za dużo spała.To jakoś tak było,. mże ona musiała liczyć ilość ruchów na godzinę i jak było za mało to mysiała chwytać brzuch i gwałtownie go tak pociągać z jednej na drugą stronę. Jak to zobaczyłam przypadkiem kiedyś to myślałam, że zawału dostanę
![]() Ale Ty byłaś niedawno u lekarza i wszystko super było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny bledny alarm podnioslam...
nie wiem czy to zbieg okoliznosci czy jak ale lazalam w lozku z nadzieja ze moze pofika jak zawsze ale cisza i cisza tylko moj maz wrocil zaczal do niej do brzuszka mowic i jakas piosenke jej zaspiewal ![]() ![]() jak by rozumiala ze tatus wrocil igo slyszala i sie ozywila... az sie zdziwilam moze ja powinnam do niej czesciej mowic? bo ja w domu cale dnie sama to nie mowie bo co do scian? hehe a tak do brzucha jakos mi dziwcznie hehe
#2173 |
Zakorzenienie
|
Mów, śpiewaj i głaszcz brzuszek
![]() Malutka musi czuć, że się nią interesujesz a i tobie będzie weselej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
|
Wymyśl nawet jakąś piosenkę dla małej i możesz cały czas jej śpiewć ,jak gotujesz ,sprzątasz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zadomowienie
|
Mala spi..ufff..
![]() ..z Tomkiem zaczelam rozmawiac..wytlumaczylam mu co i jak..mam nadzieje ze cos do niego dotrze..eh..znow poszedl na dol i mnie zostawil..sama musze jesc kolacje..tak tego nie cierpie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
Ray no prosze jaki oddany tatus
![]() tylko pozazdroscic ![]() My z malutką od wczoraj przerabiamy czytanie baśni ![]() Wczoraj było "Brzydkie kaczątko" Dzisiaj w kolejce wypada "Mała syrenka" Mamusia musi nabrać wprawy zanim maleńka wyjdzie na świat ![]()
#2177 |
Zadomowienie
|
Ray nie martw sie ze Malutka coraz mniej sie rusza..ma po prostu coraz mniej miejsca i nie ma za bardzo jak wariowac w brzuszku..wszystko bedzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Ja już uciekam spać
![]() ![]() Życz ę Wam spokojnej nocy i kolorowych snów ![]() pa pa do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
hallo kobietki..gdzie sie podziewacie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja jestem Agatko
![]() ![]()
![]() |
#2181 |
Zadomowienie
|
..nio to fajnie..
..co tam slychac u Ciebie w ta mrozna noc?Byleby tylko cieplo na serduszku bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
Oliwia śpiocha, niech jej mamusia korzysta z okazji i też śpiocha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Próbuje doładować sobie konto z punktów i czekam na sms i sie chyba nie doczekam :/
Wyjątkowo nie chce mi sie spac, rano pewnie bede narzekac, bo spiaca bede :/ A Tobie Agatko nie chce sie spac?? ![]()
![]() |
#2184 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Buziaki dziewczynki lece bo rano trzeba wstac...
![]() ![]()
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
A ja wczesniej nie mialam jak do was zajrzec bo moje kochanie ogladalo tutaj jakis filmik i padl mu net a jak ja usiadlam to odrazu zaczal dzialac hihi
Mykam spaciu i moze poprzytulam sie z Tz ,dzisiaj 11dc wiec moze moze cos akurat wykombinujemy hihihih papa dziewczyny dobrej nocki zycze
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki.
U mnie dzisiaj okropnie zimno brrrr ![]() ![]() No zale cóż takie uroki tej pory roku. A mnie dopada przed@ nerwica ![]() ![]() Mam Nadzieję, że Wy będziecie miały lepszy dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ja cos nie moge sie wyspac ![]() Ogladalismy wczoraj płytke z wesela mojej siostry co było w sierpniu, fajnie tak wrócić wspomnieniami do tamtych chwil. A ja dzisiaj ide do kosmetyczki ![]() ![]() Musze dzis tez apteke odwiedzic bo cos gardło mnie pobolewa ![]() Miłego dnia zycze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
ja sie martwie o moja dzidzie nie podoba mi sie jej zachowanie wczoraj jak maz do niej cos mowil fakt troszkie pofikala i dalej jest tak samo jak bylo w nocy szturchalam nic uznalam ze moze spi dzis rano poczulam aby dwa kopniaki trzeslam brzuchem i szturchalam i nic... nie wiem co jest grane zawsze ona fikala i to duzo a te dni to jakas niemrawa jest
![]()
#2189 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane moje dziewczynki
![]() Madziu nie przejmuj sie na strojami, wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() Ray fajnie, ze tatus tak dziala na dzidzie, ze ona na niego reaguje ![]() ![]() Karolinko masz racje, ze niew ychodzisz z pieskiem, juz jest za duza dla Ciebie, ciesze sie, ze u Ciebie wszystko sie uklada, a praca na pewno pozniej jakas sie znajdzie ![]() Kasiasiar zycze poprawy nastroju ![]() Gizelciu Kochana ![]() ![]() Nikitko zycze zdrowka ![]() Kachulko mam nadzieje, ze przytulanki poskutkuja i niedluga pochwalisz sie nam fasolinka Agusieczek dziewczynki maja racje, dziecko jest wazniejsze, a na kariere jeszcze przyjdzie czas ![]() Marcelko a co ciekawego zakupilas, dobrze zrozumialam, ze przez internet? |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.