|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Dziewczyny, ale mam sumieńce ...
Wczoraj zamiast kolacji zjadłam całe opakowanie żelków 100g, przedwczoraj to samo ... dobrze, że już mi się skończyły. A miałam się odchudzać
|
#2162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
ines powolutku na maxa , zachowaj ostrożność i stawaj daleko od innych aut bo mogą zamielić jak jest ślizgo
ja nie jechałam autkiem bo jeszcze mam letnie oponki więc wolałam nie ryzykować no naviii dawaj do nas i opowiadaj
|
#2164 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie ma jej i nie ma... Ja nie wiem, a za chwilę muszę wyjść.
Ale mi się spać chcę, budzę się przy Timbalandzie
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Dojechałam
Już widze Navi, zaraz nam wszystko opowie
|
#2166 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie czekam ale na razie nas Navi zdradza na 30
![]() Ines no widzisz jaki z Ciebie zdolny kierowca
|
#2167 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
a tutaj szczegóły poprosimy, co to za zadania były |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2169 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
juhuu to zaraz Cię przyjmę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Twoje urodzinki juz dopisuje na nasza liste aaa bo to juz jutro! ![]() Cytat:
wiec bylo wesoło ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a to musze zakupic skoro mowicie ze pomaga ![]() ano malo sie nie wylozylam, strasznie mam obcasy sliskie, a drugie buty mi przemiekaja.. pieknie ![]() Cytat:
Cytat:
oj mialam wpasc wieczorkiem, ale jak znajomi wyszli to polezalam chwile z podrzutkiem i padłam, wiec nawet kompika nie wlaczylam.. Cytat:
wydaje Ci się ![]() zaraz wam napisze dokladnie jak rozmowa. ogolnie narazie jeszcze nic nie wiem, zeby zaspokoic waszą ciekawosc
|
|||||||||
|
|
|
#2170 |
|
Wtajemniczenie
|
No to napisałaś....
Navi ja tu czekam żądna szczegółów a Ty nic. Weź pisz bo ja już idę!!!
|
#2171 |
|
sophisticated
|
czujność to podstawa
![]() nie no, myślałam, że Navi tu szczegóły podała już
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cała Brewka no, a rozmowa... ogolnie to dzwonili o 12:30, ze II etap jest o 14. mhmm jasne ![]() wiec przelozylam na 16. bylam 16:05 (juz byly korki ) i weszlam na rozmowe z pierwszym dyrektorem. pytal mnia o moja prace terazniejsza, o praktyki co to za dziecko ktorym sie opiekuje (myslal ze moje chyba (w ogole milo, ze ktos mnie uprzedził, ze mam zostac cos zrobic wiedzialam juz po pierwszym etapie, ze to sie tak latwo na pewno nie skonczy, ale mogli chociaz powiedziec ze mam czas rezerwowac biedny podrzutek malo mi w samochodzie nie zamarzł bo mu bylo szkoda benzyny zeby ogrzewanie wlaczyc.. ehh ). w kazdym razie skonczylam pierwsze i ten drugi dyrek mowi zebym zrobila to zadanie od pierwszego (list motywacyjny). a ja mowie, ze ten pierwszy mowil o dwoch zadaniach, ze jedno to ten list i jeszcze jakies drugie (i mu tlumacze na czym mialo polegac) a on do mnie: ale to juz zrobilas przeciez. mowie ze jak to oni zupelnie inaczej mi to zadanie wytlumaczyli wiec nie wiem, ogolnie nie zrobilam go najlepiej, a jeszcze myslalam ze to jest co innego niz to co jeszcze bede miala robic no i usiadlam machnelam strone tego listu w jakies 15 min oddalam mu, a on akurat rozmawial przez tel, wiec tylko powiedzial, ze sie odezwą.. oprocz mnie w 2 etapie byly jeszcze dwie dziewczyny. wiec jak im poszlo gorzej, to mam szansę ![]() ogolnie nie bede plakac jak sie nie uda. trudno-widac nie bylo mi pisane.. aczkolwiek chcialabym.. ![]() no, to jestescie zaspokojone ![]() edit: jeżu jakie niecierpliwce ![]() aneczko mam nadzieje ze jeszcze nie poszlas edit2: zmienilam troszkę, bo numerki dyrektorow pomylilam i nie mialo sensu |
|
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
No to mogę iść.
Navi będzie ok, ale rozmowa masakra,2 godziny... No nieźle.Lecę, miłego dzionka
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, jaka to ma być praca i stanowisko? Bo gdzieś przegapiłam po drodze ...
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeesc dziewczyny
![]() ![]() ale byla wcazoraj impreza normalnie szok@
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
uff, ciesze sie, ze zdazylam
![]() no masakra, jeszcze jak nikt nie uprzedza cos czulam ze tak bedzie ![]() milego dzionka aneczko edit: xal praca w agencji reklamowej w dziale PR jako account ![]() edit2: no co taka cisza!!!!! ojej nawet Ecstasy widze!! ![]() )siedzą na dole i nic nie mowią no ![]() aaale zjadlam dobry ryz na mleku o smaku pieczonego jabłka
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-11-30 o 10:10 |
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
navi super
Kochana że poszłaś hihih i napewno poszło ok i się odezwą hihih ale tyle czasu masakra oni powinni mówić o takim zajmowaniu czasu ,a podrzutek biedny hihih ale chyba później się rozgrzał matkoooo ale ja jestem zmęczona mam tyle roboty że jejciu i jeszcze kpaaa... muszze się uczyć
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
poslalam Wam ciut andrzejkowych zdjątek
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
navi ja jestem na chwilkę
guantaaa hihi fajne focie
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się tak spać chce... Cieszę się, że za te 7 godzin będzie weekend...
Marzy mi się lenistwo. Tylko w ten weekend TŻ ma zajęcia więc będę sama no ale zajmę się sobą...
|
#2181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak wsiadlam do samochodu, myslalam ze mnie przeswieci, a on taki slodki siedzial skulony pod kurtką, tylko nosek mu wystawal i tymi brazowymi oczyskami na mnie spojrzal i powiedzial spod kurtki :nie no, Słonce nie ma sprawy! ![]() a to zostawianie na ostatnia chwile.. hmm zaraz zaraz skad ja to znam ![]() dzis jade do biblioteki szukac pomyslu na prace mgr, ktory musze miec.. na jutro super są!! kiedy ja ostatnio wrozylam... ![]() Cytat:
u nas tak samo, tylko odwrotnie ![]() edit: wlasnie, zapomnialam. sweet pieknosci Ty ![]()
|
||
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, ale przejścia, teraz te rozmowy to szok jakiś, jakby szukali conajmniej prezesa banku
![]() Jak mnie się chce spać
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja ich rozumiem i uwazam ze te zadania byly bardzo trafne. mogli je tylko jednakowo przedstawic, to juz w ogole by bylo swietnie no i uprzedzic o koniecznosci zostania godzine czy dluzej...ojej Vibesko ja sobie nawet nie wyobrazam.. codziennie 5:50 wstawac |
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
seść Babecki
Ale miałam kocioł ![]() a teraz pewnie będą nudy w pracy![]() Zdjęcia takie małe bo w rzeczywistości miały dużo MB i nie mogłam ich wysłać więc musiałam je tak pozmniejszać. Ale u mnie sypie śnieg, białoooo... a dziś imprezka u taty. Dałam mężowi rano prezent ale się zdziwił i z moim planem też wypaliło (obudziłam się 20 min wcześniej ) fakt, że się i tak spóźniłam do pracy ale zrobiłam oczy kota w butach ze Shreka i było OK![]() Tacie dokupiłam tak jak zaplanowałam spinkę do krawata srebną w Aparcie, ładna, przynajmniej mi się podoba
|
#2185 |
|
sophisticated
|
no dobra ale navi
jakie godziny pracy, jaka kasa (tzn. czy lepsza porównywalnie niż tu gdzie jesteś, jak dyrektorzy )
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Guanta ja nie dostałam fotek
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super ze sie tak udało wszystko ![]() ![]() Cytat:
![]() godziny pracy od 9 do 17, kaska lepsza pare stówek ![]() dyrektorzy-jeden bardzo mily i usmiechniety, drugi troszke gburowaty ale gdzies tam usmiech tez mu sie przewinie ogolnie dosc zasadniczy.
|
||
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
godziny takie jak moje . A kasa... Najwazniejsze ze obiecuja podwyzke, chociaz mi tez obiecywali, i tez ze niby po 3 miesiacach . A w takich agencjach nie ma jakichs prowizji czy cuś?
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie w takich miejscach te godziny moga ulegac przesunieciu. jak trzeba dluzej zostac to sie zostaje, ale potem pozwalaja przyjsc pozniej itp. jak obiecywali to sie upomnij |
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie myslal pewnie przez kolejne 3 miesiące Cholera, w jednym sklepie kasa sie nie zgadza o ponad dwie stówy Nie wiem co z tym zrobic... Dziewczyna ktora wczoraj pracowala jest przekonana ze dobrze policzyla i wszystko sie zgadzalo. Ta ktora przyszla dzisiaj rano tez jest pewne swoich racji
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

ja nie jechałam autkiem bo jeszcze mam letnie oponki więc wolałam nie ryzykować
a tutaj szczegóły poprosimy, co to za zadania były 

a Twoje urodzinki juz dopisuje na nasza liste 
malo sie nie wylozylam, strasznie mam obcasy sliskie, a drugie buty mi przemiekaja.. pieknie 

(w ogole milo, ze ktos mnie uprzedził, ze mam zostac cos zrobic
oni zupelnie inaczej mi to zadanie wytlumaczyli

) fakt, że się i tak spóźniłam do pracy ale zrobiłam oczy kota w butach ze Shreka i było OK